canım biz 2 sene önce arabayla ege turu yaptık,didime temmuz sonu gibi gitmemize rağmen denizin içinde soğuktan kıkırdadık:26:aklında olsun,yine de her yıl farklılık olabilir tabi bilemeyizevett cnm tatil hazır..hep aksdeniz bölgesine gidiyorduk bu sene ege olsun dedik.haziran başında gidicez ama acaba hava nasıl olur bilemedimm ki?
bu arada didim altınkuma gidicezz...
çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...
günaydın olsun canısı..elin nasıl oldu...
teşhisi de koydun hemen du bakalımm
bir önceki sayfada pampişe senin hakkında yazdığımı okudun mu..hehehe...
amin canım amin yapmıştı ama olmadı maalesef tekrar hazırlancak artıkyok canım ya ne zaman seninle ilgili birşey yazsam sen geliyorsun..ben de anlamadım gitti..ben de her gün geliyor ama yazmıyor diye düşünmeye başlamıştım
ama sen yazınca tesadüf olduğunu anladım.
kayınvalidene geçmiş olsun..eşine de Allah kolaylık versin..inşallah işleriniz düzelir makbulecim...üzülmeyin..kpss tercihleri yaptı mı eşin..2013 -2 tercihlerde.
teşekkür ederim tatlımvalla canım sormaaa akşamüstü canım bişeyler çekiyo hepppp
canım benim yaaa çok geçniş olsun..inşallah en yakın zamanda parmağın iyileşir...
canımcım öncelikle seni tebrik ederim allahım uzun ömürler versin...
bu arada kayınvalidene de çok geçmiş olsun..
bi daha böyle olmasınnnn aaa...
şaka bi yanaaaa haftaya verirsin canım..
günaydınnn günaydın canımmm...
ınsallah bugünde sınava giren öğrencilerin sınavları iyi geçerr...
hadi görüşürüz....
günaydın kızlar
dün size yazdıktan sonra bi yoğunluk oldu ki sormayın,migrenim de 3 gündür yokluyo,hafif başağrılarım oluyo:26:eve gidince yattım akşam yemeği yiyemedim,2 kaşık ıspanak,1 avuç fıstık yedim aç olduğum için
bugün de kızımı sınav için okula bıraktık,Allah yardımcısı olsun tüm kuzuların
birdyim canım elini kesmişsin çok geçmiş olsunsebze detoksu işe yaramış gözüküyo Muratlara bizden de selam söyle
alyacıım,8 den sonra acıkırsan tarçınlı sıcak süt iç ya da ayran..inan kesecek açlığını
oyam genel olarak sınav iyi geçmiş,bizim okulda çok full çekenler de var..bu sene sistemin ilk denemesi olduğundan ve dersanelerin gereksizliğini ispat babında sorular çok zor değilmiş anladığım kadarıyla..inşallah bizimkilere yarar bu durum
makbule gelmiş,hoşgelmiş,biz çoğaldıkça kilolar azalacak inşallah
aklımda kalanlar bunlar..çok giremiyorum ve girince de çok kalamıyorum maalesef
kahvaltımı da yazayım
bugün yumurta yemek istemedim,1 muz,biraz çeçil peynir ve biraz ceviz yedimakşamı bilmiyorum
sağol canımm..aminnnGünaydın balböceğim
Unutmadan tekrar bol bol zihin açıklığı ve şans diliyorum hem yeğenime hem de tüm çucuklarımıza
Koydum teşhisi , muhtemelen de tutacak ama du bakalımTabe tutmazsa memnun olurum , o da ayrı mevzu
Hahahaha gördüm kıssss , ne kaa güzel şeyler yazmışsın ööle hakkımda.Yok çok reytingli bi insan , yok çok güldürükçü falan ...Valla çok mütehasıs oldum , mahcup ettin muhtarım.Tarafından biraz olsun beğenilmek bile o kaaa mutluluk verici ki
Pampişim ya , ben Karatay yapamıyorum , çok acıkıyorumYani daha doğrusu şimdi bunu yedik bi daha 4-5 saat hiç yemicez fikri beni dehşete düşürüyo , bu sefer acıkırım diye yemicem şeyleri de yiyorum , bi nev'i sahur psikozuna giriyorum O bakımdan daha serbest bi yeme şekli bende daha çok çalışıyor barbunya pilakim Bu vesileyle durumumu da arzetmiş oldum , saygılar
İğneoyam ben de zannettim anaçlıktan yapıyosun listeyi lakin kendin de açıkça yazmışsın yalakalıktan yaptığınıMuhtarla arayı iyi tutucan da n'olucak , artıda olduğun gün sana eksidesin mi diyecek , çantayı vuracakken sana gül mü uzatacak , ne gibi bir çıkarın olacağını umdun acaba
benimki de matematik ve türkçe full dinden tırtladı..geçmiş olsun hepimize canımbenimki matematik full,din ve türkçeden birkaç yanlış var dedi çok test çözdü ama arada konuları okuyarak tekrar etmek gerektiğini anladı bu sınavda,çünkü dinden çok basit soruyu bilememiş dün akşam ve bu sabah tuvalette bile konuları okudu sosyalden
günaydın kızlar
dün size yazdıktan sonra bi yoğunluk oldu ki sormayın,migrenim de 3 gündür yokluyo,hafif başağrılarım oluyo:26:eve gidince yattım akşam yemeği yiyemedim,2 kaşık ıspanak,1 avuç fıstık yedim aç olduğum için
bugün de kızımı sınav için okula bıraktık,Allah yardımcısı olsun tüm kuzuların
oyam genel olarak sınav iyi geçmiş,bizim okulda çok full çekenler de var..bu sene sistemin ilk denemesi olduğundan ve dersanelerin gereksizliğini ispat babında sorular çok zor değilmiş anladığım kadarıyla..inşallah bizimkilere yarar bu durum
kahvaltımı da yazayım
bugün yumurta yemek istemedim,1 muz,biraz çeçil peynir ve biraz ceviz yedimakşamı bilmiyorum
canım biz 2 sene önce arabayla ege turu yaptık,didime temmuz sonu gibi gitmemize rağmen denizin içinde soğuktan kıkırdadık:26:aklında olsun,yine de her yıl farklılık olabilir tabi bilemeyizegenin denizi geç ısınıyo,benim favorim güneybatı akdeniz
geçmiş olsun hepimize canımbenimki matematik full,din ve türkçeden birkaç yanlış var dedi çok test çözdü ama arada konuları okuyarak tekrar etmek gerektiğini anladı bu sınavda,çünkü dinden çok basit soruyu bilememiş dün akşam ve bu sabah tuvalette bile konuları okudu sosyalden
çok üzgünüm yaaaa
daha ne olsun karatay diyeti yapmıyosun arkadaşım çarpılarıda göremediknoldu ??????????
çok geçmiş olsun birdycim kıyamam ancak girebildim yeni gördüm belkim dikiş falan gerekirse bi doktara gitseydinYok anacım yaaaa , bilakis kör bıçaktı.Ben soğanı doğruyorum diye bi bastırdım pıçağı , parmak oldu sana iki parmak
çok geçmiş olsun birdycim kıyamam ancak girebildim yeni gördüm belkim dikiş falan gerekirse bi doktara gitseydin
Senin de kuvvetlidir nefesin muhtarım , inşallah bu sefer tutturucam doğru doktoru
yalakalığını kabul ediyorum veee listeyi sana veriyorum hayırlı vede uğurlu olsun...
ve de teşekkür ederimm
en geç saat 15 e kadar bekliyoruz ve 15 te yayınlıyoruz tatlım sınırları biraz genişlettik....hadi hadi liste işini kestirmeden halledip kurtuldun..
kardelen bana bildirmiş onu da ben yazıcam canım..doktora gidecek bugün malum.
sağol canım..tespitin doğru bence kötü geçse anlardın sen...
inşallah bugünü de atlattılar mı nisana kadar rahatız
yaneee
yaneee
anladım canım..ben de sabah gördüm
deprem ,gazz istanbul seninle çok tehlikeli kayınçom..
arkadaşını yesinler..
sağol canım..sana da Allah kolaylık versin
o fasulyeden kıss sen misafirlerle uğraşırken o bizim ısrarımızla listeye katılmayı kabul etti sen unuttun herhal..(çok yalvardım yakardım kendisini bizim topikte tutmak için..kendileri çok transfer teklifi aldı hamırişi topiklerinden:18::18:..ama bizi tercih etti.. )biz pro yapıyoz o hamurişi kürü yapıyo. .
mıhtar olarak göz yumuyorumkendileri komik bir hatun olduğundan reytingleri yüksek tutuyor ..ee biz de kendimizi ve topiğimizi düşünmek zorundayız yanee mıhtar olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?