Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evett cnm tatil hazır..hep aksdeniz bölgesine gidiyorduk bu sene ege olsun dedik.haziran başında gidicez ama acaba hava nasıl olur bilemedimm ki?
bu arada didim altınkuma gidicezz...
canım biz 2 sene önce arabayla ege turu yaptık,didime temmuz sonu gibi gitmemize rağmen denizin içinde soğuktan kıkırdadık:26:aklında olsun,yine de her yıl farklılık olabilir tabi bilemeyizegenin denizi geç ısınıyo,benim favorim güneybatı akdeniz
çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...

geçmiş olsun hepimize canımbenimki matematik full,din ve türkçeden birkaç yanlış var dediçok test çözdü ama arada konuları okuyarak tekrar etmek gerektiğini anladı bu sınavda,çünkü dinden çok basit soruyu bilememişdün akşam ve bu sabah tuvalette bile konuları okudu sosyalden

günaydın olsun canısı..elin nasıl oldu...

teşhisi de koydun hemen du bakalımm

bir önceki sayfada pampişe senin hakkında yazdığımı okudun mu..hehehe...

Günaydın balböceğim
Unutmadan tekrar bol bol zihin açıklığı ve şans diliyorum hem yeğenime hem de tüm çucuklarımıza
Koydum teşhisi , muhtemelen de tutacak ama du bakalım Tabe tutmazsa memnun olurum , o da ayrı mevzu
Hahahaha gördüm kıssss , ne kaa güzel şeyler yazmışsın ööle hakkımda.Yok çok reytingli bi insan , yok çok güldürükçü falan ...Valla çok mütehasıs oldum , mahcup ettin muhtarım.Tarafından biraz olsun beğenilmek bile o kaaa mutluluk verici ki
Pampişim ya , ben Karatay yapamıyorum , çok acıkıyorum Yani daha doğrusu şimdi bunu yedik bi daha 4-5 saat hiç yemicez fikri beni dehşete düşürüyo , bu sefer acıkırım diye yemicem şeyleri de yiyorum , bi nev'i sahur psikozuna giriyorum O bakımdan daha serbest bi yeme şekli bende daha çok çalışıyor barbunya pilakim Bu vesileyle durumumu da arzetmiş oldum , saygılar
İğneoyam ben de zannettim anaçlıktan yapıyosun listeyi lakin kendin de açıkça yazmışsın yalakalıktan yaptığını Muhtarla arayı iyi tutucan da n'olucak , artıda olduğun gün sana eksidesin mi diyecek , çantayı vuracakken sana gül mü uzatacak , ne gibi bir çıkarın olacağını umdun acaba

Kızlar ben cibesi yapmaya gidiyorum , sonra da zpor yapıcam.Öptüm cümleten

bildirim zamanı

Rumuz:neslihansltn
Başlama tarihi:24.10.2013
geçen hafta:78.400
bu hafta:78.100
fark: -300 gr.
spor: mekik ve mil

kahvaltı: 2 yumurta, peynir ve zeytin..

günaydın kızlar
dün size yazdıktan sonra bi yoğunluk oldu ki sormayın,migrenim de 3 gündür yokluyo,hafif başağrılarım oluyo:26:eve gidince yattım akşam yemeği yiyemedim,2 kaşık ıspanak,1 avuç fıstık yedim aç olduğum için
bugün de kızımı sınav için okula bıraktık,Allah yardımcısı olsun tüm kuzuların
birdyim canım elini kesmişsin çok geçmiş olsunsebze detoksu işe yaramış gözüküyoMuratlara bizden de selam söyle
alyacıım,8 den sonra acıkırsan tarçınlı sıcak süt iç ya da ayran..inan kesecek açlığını
oyam genel olarak sınav iyi geçmiş,bizim okulda çok full çekenler de var..bu sene sistemin ilk denemesi olduğundan ve dersanelerin gereksizliğini ispat babında sorular çok zor değilmiş anladığım kadarıyla..inşallah bizimkilere yarar bu durum
makbule gelmiş,hoşgelmiş,biz çoğaldıkça kilolar azalacak inşallah
aklımda kalanlar bunlar..çok giremiyorum ve girince de çok kalamıyorum maalesef

kahvaltımı da yazayım
bugün yumurta yemek istemedim,1 muz,biraz çeçil peynir ve biraz ceviz yedimakşamı bilmiyorum

Bildirim:29.11.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:20.09.2013
Başlangıç kilo:97.1
Geçen hafta:94.6
Bu hafta:94.1
Fark:-500 gr
Fark yüzdesi:%0.528
Toplam fark:-3000gr
Beden:46-48
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç yok

oya yapacakmış listeyi sanırsam kolay gelsin tatlım

moralim sıfır hatunlar benim baskül eşimle oğlumu doğru tartıyo ama beni yanlış tartıyooo
cidden 5 kez çıktım 5 farklı sonuç verdi ,bana bi garezi var amma çözemedim

kilo almışım eşim inanmıyor bende inanamıyorum ama sonuç bu napalım

rumuz : : cakmel
geçen hafta :85.5
bu hafta :86.5
fark +++ :1 kg
%fark + ++ :1.169
beden :44/46
spor : 40-60 dk her gün koşu bandında yürüyüş

karataydan ödünde vermedim, emziriyorum, doğumdan sonra 8 ay oldu regl olmadım daha ve kilo vermede çok zorlanıyorum fikri olan var mıııııı

iğneoyası kolay gelsin yavru ceylannnn

Son düzenleme:
amin canım amin yapmıştı ama olmadı maalesef tekrar hazırlancak artık validem hastahaneden de çıksaydı sağ salim o da rahat rahat çalışır herhalde

teşekkür ederim tatlım amin amin

sağol canım teşekkür ederim inşallah canım inşallah gitsin kilolar gelsin fit hatunlar mükemmel kıyafetler

sağol canımm..aminnn
tutmıycak
ee ben de biraz yalakalık yapayım dedim..ilerde zorda kalır listeyi yapmanı isterim felann

kısaca pampişim kayınçom maratay yapıyo..

sen benim makamımı çok küçümsüyosun ..teessüflerimi, fışkırtırım

benimki de matematik ve türkçe full dinden tırtladı..
demin gittim fen ilk konulardan çıkan sorular çok çelişkiliydi dedi..biraz bozulmuş..hayırlısı inşallah canım..

geçmiş olsun özlemim..umarım artmaz migren ağrın:26::26:

Allah yardımcıları olsun..

Son düzenleme:

anladım canım saol..ya zaten denize pek girmeyiz sanırım ben en çok güneşlenmeyi bideeeeeeeeeeeee aquan parkını çok seviyorum....

Günaydın kızlar
Bugün bi baş ağrısı ile uyandim ve akşam bir de misafir var hiccc sormayinn
Rumuz:GULERYUZ2011 reglimin 5. Günü
Başlangıç Tarihi:16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:58.5
Bu haftaki kilo:58.5
Fark:00000
Toplam fark:16.5
Boy:1.50
Spor:her gün 60 dk yürüyüş
Sivi: 1,5-2 litre su

En azindan pzt. Den beri aldigim 600 gr odemden kurtuldum:119: reglimin son günleri haftaya muhtesem gelmek dileğiyle opuldunuz. Listeyi yapan arkadasa kolay gelsin. ..

gezmye gidiyoruz kaçamaklarım oldu orda ya. ayıp olur diye geri çeviremiyorum.bi tane yiyorum illaki:18:

merhaba kizlar disardan geldim gec kalmamisim...
gecen haftaki kilo:87
bu haftaki kilo : 86
fark: 1 kilo...
arkadaslar sinava giren butun yavrularinizin ins.sinavlari iyi gecmistir ve istedikleri hedefe ulasirlar.
gec kalmadan aksam yemegi yemem lazim tavuk ve salata...gorusuruz...

öğlen menüm:

domates salatalık
yoğurt
azcık ezogelin çorbası
tavuk sote

noldu ??????????
daha ne olsun karatay diyeti yapmıyosun arkadaşım çarpılarıda göremedik
çok geçmiş olsun birdycim kıyamam ancak girebildim yeni gördüm belkim dikiş falan gerekirse bi doktara gitseydin

ömürsünüz kızlar

Son düzenleme:
Canlarım bi daha ceeeee diyim dedim Ee n'aaptınız görüşmeyeli?Genel olarak kilo vermede başarılı bir hafta galiba , şimdiden hepinize Ramaskam sen de kilo vermişsin , sana ayrıca Özlemim sağol canım , sardık parmağı duruyo ööle garibim , ne iyi parmaktı beaaa Ayrıca Alyacaım sana ve "geçmiş olsun" diyen tüm canlara cümleten çoook teşekkürler.Muhtarım liste yapmamı istersen daha da fazla yalakalık isterim , ööle bikaç cümleye bu liste yapılmaz valla
Ben de gittim-yüzdüm biraz.Daha yüzecekteim ama ana-baba ve oğul şeklinde bir aile geldi , havuzu işgal etti.Kenardan yüzün dediysem de kroluklarından ödün vermek istemediler.Alın havuzu sizin olsun şeklinde bi sinirle geri döndüm.Öğleden sonra yürüyüş yapıcam dışarıda , hava çok güzel.Öğlen yemeğinde 3 gün önce imal etmiş olduğum beşamelli ve köfteli karnabaharı yedik ve bitirdik.Yanında cibes (çok sert olmuş , inek gibi geviş getirdik resmen) , kfirle-ayran karışımı bir içecek (eniştenizin imalatı) Dönüşte bir de Ezine'den kefir mayası aldık.Oh bebeğim tiksindim kendimizden Bi tatlı kaşığı kadar da yerelmasının tadına baktım , çok güzeldi.Yarın yicez artık...Birazdan kurabiye yapıcam , sonra da yürüyüşe muhtemelen...
Akşamüzeri haberlerinde görüşmek üzre , esenkalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…