Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kıslarr 3 yumurtalıguzel bır karatay kahvaltısının ardından kg bıldırımımıde yapıyım bu hafta boyle olsun haftaya cok ıddalıyım

rumuzapadiya
g.hafta:78.4
b.hafta:78.4
spor:3 gun yuruyus

ıgneoyam lıste ıcın kolay gelsın bebeem

Filizim n'aber canım , çoktandır görüşemedik seninle , özledim valla.

Filizim n'aber canım , çoktandır görüşemedik seninle , özledim valla.

şŞimdi gördüm "geçmiş olsun" dileğini.Çok sağol hayatım , yok gerek kalmadı , gece kanamış ama durmuş sonra.Yaralarım çabuk iyilrşiyor Allahtan.Zonklaması da azalmış bugün.Gerizekalılığımın kurbanı oldum.Bi de yerelmalarını soyucuyla kazırken soyucuyla bileğimi de kazıdım.El komple hasarlı

bırdyım ne kurabıyesı yapcak kız...mınık mınık fındıklı kurabıyecıklermı yoksam

Eve zencefilli kurabiye yapıcam , minik arkadaşıma da damla çikolatalı yapıcam , ve evet içine fındık da ilave edicem Gel beraber yiyelim Tüm tatlılar arasında kurabiye ve kekin yeri ayrıdır bende Pampişim , az şekerli olacak , iç baymayacak ama dokusu ve kokusu çok güzel olacak , bayılırım

kızlar bugün tam bi işkence çektim
kızımı arkadaşlarıyla buluşmaya götürdüm otobüsle gelip kızımıda duraktan alıp gideceklerdi bi alışveriş merkezine
kızım durakları şaşırmış pek alışık değil kendi gitmeye benim gibi anası olduktan sonra onlardageçmiş gitmişler sonra orda buluşsunlar dedim bende kızmla birlikte bindim otobüse onu bıraktım tekrar bindim zaten inceğim durak eve baya bi mesafeli yakın durak yok bide iki durak önce inmişim yürü yürü canım çıktı neyse km yi geçmiştir heralde eve geldim topiğe gireyim dedim girdim ama topik açık bi telofon muhabbeti ancak yazabildim
sabah kahvaltım

saat= 00
2 yumurta peynir bolca zeytin
çay fındık ceviz 2 ad. biber
3 çatal sucuk 2 ad. kayısı
öğlen yemem artık bitki çayı içerim acıkmadımda
bildirimimi de yapayım

filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta=69.8
bu hafta= ---68.6
fark= ---1.2
haftalık yüzde= --1.719
toplam fark= 9.4
boy 1.60
spor= kısa kısa yürüyüşler
çok sevindirik oldum kızlar nasıl vermişim bende şaşırdım
öğlen yemeğini azltmanın faydası sanırım kiraz sapı çöpü derken odamı yaradı ne
lakin akşama mantı yapıcam artık o kada olur telafi ederim kızlar birde pazar günü yeğenimin doğum günü kalabalık olacak arada kaynatırım diyorum az bişyle kurtarırım belkim
makbuşcum seni gördüm ama yazamadım telefon trafiğinden dolayı hayırlı uğurlu olsun canım evliliğin allah mesut ve bahtiyar etsin
kayınvalidenede çok geçmiş olsun

rumuz: regen
gecen haftaki kilo: 68.5
bu haftaki kilo: 69.5
fark: + 1 kg
yüzde : + % 1.45

kizlar kilo aldiiiimmmmmmmm pazar günü regl günüm, galiba onun etkisi var amaaaa kötü olan demekki hic kilo vermemisim ki, regl siskinligi + olarak yansidi tartiya eger yagdan gitmis olsaydi, üstüne siskinlik gelseydi sabit kalirdim ya da bu kadar cok farketmezdi... neyse önümüzdeki maclara bakiiiiciz artik

vuuuuuuuuuuu filiziiimmm kuzummm brova sana kiz ne güzel bi rakam o öyle

menü bildirimi

kahvalti : 3 yumurtali omlet, madem, peynir (yumurtalar kücüktü ondan 3 tane anca kesti )
ögle : 5 köfte, yesillik
aksam : accik kiymali sebze, yogurt

hımmmm öyle bi anlattınki birdycim şaheser bişey olacak gibi şimdiden kokusu burayada geldi

ya kızım intaar etceksen okaa hırpalama direk harakiri yap yazıktır vücuduneee..

iğneoyası da sattı benii..

yavaştan hazırlanayım listeye ben..

Selam kızlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 71.8

Bu hafta 72.7

Regl de yeni bitti ,bi de kaçamaklar olunca böyle oldu ama haftaya bundan fazlası gidecek inşallah

Sınavlar da bitti çok şükür,ilk gün dinden,ikinci günde inkılaptan biraz zorlanmış oğlum ama geneli iyi dedi,inşallah dediği gibi gelir

Sizinkilerin de inşallah beklediklerinden de iyi gelir sonuçları,darısı ikincisine artık,çalışmaya devam

canım çok geçmiş olsun,dikkat et diycem de görünmez kaza

çok şükür be ficansım ..artık nisana kadar rahatız..
Allah haklarında hayırlısını versin hepsinin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…