daha ne olsun karatay diyeti yapmıyosun arkadaşım çarpılarıda göremedik
çok geçmiş olsun birdycim kıyamam ancak girebildim yeni gördüm belkim dikiş falan gerekirse bi doktara gitseydin
ömürsünüz kızlar
Filizim n'aber canım , çoktandır görüşemedik seninle , özledim valla.
bırdyım ne kurabıyesı yapcak kız...mınık mınık fındıklı kurabıyecıklermı yoksam
filiztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta=69.8
bu hafta= ---68.6
fark= ---1.2
haftalık yüzde= --1.719
toplam fark= 9.4
boy 1.60
spor= kısa kısa yürüyüşler
çok sevindirik oldum kızlar nasıl vermişim bende şaşırdım
öğlen yemeğini azltmanın faydası sanırım kiraz sapı çöpü derken odamı yaradı ne
lakin akşama mantı yapıcam artık o kada olur telafi ederim kızlar birde pazar günü yeğenimin doğum günü kalabalık olacak arada kaynatırım diyorum az bişyle kurtarırım belkim
makbuşcum seni gördüm ama yazamadım telefon trafiğinden dolayı hayırlı uğurlu olsun canım evliliğin allah mesut ve bahtiyar etsin
kayınvalidenede çok geçmiş olsun
Eve zencefilli kurabiye yapıcam , minik arkadaşıma da damla çikolatalı yapıcam , ve evet içine fındık da ilave edicemGel beraber yiyelim Tüm tatlılar arasında kurabiye ve kekin yeri ayrıdır bende Pampişim , az şekerli olacak , iç baymayacak ama dokusu ve kokusu çok güzel olacak , bayılırım
vuuuuuuuuuuu filiziiimmm kuzummmbrova sana kiz ne güzel bi rakam o öyle
ben kaçıyom regenim çok işim var eve hiç bakamadım öptüm kuzum
şŞimdi gördüm "geçmiş olsun" dileğini.Çok sağol hayatım , yok gerek kalmadı , gece kanamış ama durmuş sonra.Yaralarım çabuk iyilrşiyor Allahtan.Zonklaması da azalmış bugün.Gerizekalılığımın kurbanı oldum.Bi de yerelmalarını soyucuyla kazırken soyucuyla bileğimi de kazıdım.El komple hasarlı
şŞimdi gördüm "geçmiş olsun" dileğini.Çok sağol hayatım , yok gerek kalmadı , gece kanamış ama durmuş sonra.Yaralarım çabuk iyilrşiyor Allahtan.Zonklaması da azalmış bugün.Gerizekalılığımın kurbanı oldum.Bi de yerelmalarını soyucuyla kazırken soyucuyla bileğimi de kazıdım.El komple hasarlı
Sınavlar da bitti çok şükür,ilk gün dinden,ikinci günde inkılaptan biraz zorlanmış oğlum ama geneli iyi dedi,inşallah dediği gibi gelir
Sizinkilerin de inşallah beklediklerinden de iyi gelir sonuçları,darısı ikincisine artık,çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?