baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:72,5
bu hafta kilo:73
fark:+500 gr
yüzde:+%0,689
toplam fark:18,5
sersumum geç kaldım kusura bakma,anlatıciim birazdan
amin canım amin yapmıştı ama olmadı maalesef tekrar hazırlancak artıkvalidem hastahaneden de çıksaydı sağ salim o da rahat rahat çalışır herhalde
teşekkür ederim tatlımamin amin
sağol canım teşekkür ederim inşallah canım inşallah gitsin kilolar gelsin fit hatunlar mükemmel kıyafetler
amin bebişimbenimki de matematik ve türkçe full dinden tırtladı..
demin gittim fen ilk konulardan çıkan sorular çok çelişkiliydi dedi..biraz bozulmuş..hayırlısı inşallah canım..
geçmiş olsun özlemim..umarım artmaz migren ağrın:26::26:
Allah yardımcıları olsun..
ben de denize 10 dakka girer bütün gün şezlongda kitap okumayı ve uyumayı severimanladım canım saol..ya zaten denize pek girmeyiz sanırım ben en çok güneşlenmeyi bideeeeeeeeeeeee aquan parkını çok seviyorum....
hepimize geçmiş olsun ficansımSınavlar da bitti çok şükür,ilk gün dinden,ikinci günde inkılaptan biraz zorlanmış oğlum ama geneli iyi dedi,inşallah dediği gibi gelir
Sizinkilerin de inşallah beklediklerinden de iyi gelir sonuçları,darısı ikincisine artık,çalışmaya devam
kafan mı meşgul fıstığım,ne bu tikkatsizlik...oohh nerde yüzdün sitenin havuzu mu var..şŞimdi gördüm "geçmiş olsun" dileğini.Çok sağol hayatım , yok gerek kalmadı , gece kanamış ama durmuş sonra.Yaralarım çabuk iyilrşiyor Allahtan.Zonklaması da azalmış bugün.Gerizekalılığımın kurbanı oldum.Bi de yerelmalarını soyucuyla kazırken soyucuyla bileğimi de kazıdım.El komple hasarlı
selam kızlar,sonunda gelebildim....geçmişe hızlıca baktım,birdyim canım aplam elini kesmiş çok geçmiş olsun
sersumum,ficansım,özlemim,oyam,çocuklarınızın sınavı iyi geçmiş çok sevindimbaşarıları daim olsun inşallah
papişim haftaya iddialıyım demişsin,sana yarışalım derdim ama haftaya regl olucam o yüzden totoma güvenemiyorum
başka birşey var mıydı hatırlayamadım aklıma gelince yazarım artık
bana gelecek olursak babam hala hasta,üstelik iş gripten çıktı ve 3-4 rahtasızlığı aynı anda yaşıyosürekli oraya gidip geliyorum
heeeee bu arada bugün çok sevinçli bi haber aldım,kaynanacığım izmire gelmiş(bu cümlenin üzerine tüm çirkin suratları yapmak istiyorum )hfatasonu bize gelmesi muhtemel ayyyyy şimdiden içim sıkıldı
sağol balımm...
çok çok geçmiş olsun canım benimm:26::26:..Acil şifalar diliyorum
ayyyyyğğğğğğğğğ diyorummmm
olsun artık canım..kurtuldular ya stresten..Allah inşallah emeklerinin karşılığını verecek..:
amin bebişiminşallah artmaz tatlım:26:bugünki sınavdan ful bekliyorum dedi ama ben şüpheliyim gene de..matematikten 1 yanlışı çıkmış,kontrol etmişler diğerlerini tam bilemiyoruz...okul optik okuyucularla bişeyler yapcakmış,pazartesi liste şeklinde kimin ne puan alacağını asacaklarmış panoya,bakalım haklarında hayırlısı be güzelim haftasonu ist a gitcez kafa dağıtmaya
sersumum kolay gelsin bacım,ben yemeğimi yapıp geleyim
leylak babana çok geçmiş olsun tatlım,insan babasını hasta görmeye dayanamıyo dimi,bana öyle geliyo da:26:
kızlar oyanın acil işi mi çıktı acaba,bi ara mesajını gördüm sanki liste konusunda ama hatırlayamadım şimdi:44:
kahvaltıyı 7.30 da yaptığım için öğlen,kızımın iyi haberlerini de alınca 13.30 da 3 parça pide ve k.gene den lavaşlı çiğköfteyi lüpledim:18:akşama hafif bişeyler bulurum,ev temizliği yapıcam zaten iş çıkışı
çok şükür be ficansım..artık nisana kadar rahatız..
Allah haklarında hayırlısını versin hepsinin inşallah
selam kızlar,sonunda gelebildim....geçmişe hızlıca baktım,birdyim canım aplam elini kesmiş çok geçmiş olsun
sersumum,ficansım,özlemim,oyam,çocuklarınızın sınavı iyi geçmiş çok sevindimbaşarıları daim olsun inşallah
papişim haftaya iddialıyım demişsin,sana yarışalım derdim ama haftaya regl olucam o yüzden totoma güvenemiyorum
başka birşey var mıydı hatırlayamadım aklıma gelince yazarım artık
bana gelecek olursak babam hala hasta,üstelik iş gripten çıktı ve 3-4 rahtasızlığı aynı anda yaşıyosürekli oraya gidip geliyorum
heeeee bu arada bugün çok sevinçli bi haber aldım,kaynanacığım izmire gelmiş(bu cümlenin üzerine tüm çirkin suratları yapmak istiyorum )hfatasonu bize gelmesi muhtemel ayyyyy şimdiden içim sıkıldı
canım kusura bakma,benim kafa çok meşgul,aklımdakilerin bir kısmını unutuyorum evlenmişsin tebrik ederim,huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim sevdiğinle birlikte kayınvalidene çok geçmiş olsun,baya bi badire atlatmış,sen de gidersin dimi yanına müsait olunca
amin bebişiminşallah artmaz tatlım:26:bugünki sınavdan ful bekliyorum dedi ama ben şüpheliyim gene de..matematikten 1 yanlışı çıkmış,kontrol etmişler diğerlerini tam bilemiyoruz...okul optik okuyucularla bişeyler yapcakmış,pazartesi liste şeklinde kimin ne puan alacağını asacaklarmış panoya,bakalım haklarında hayırlısı be güzelim haftasonu ist a gitcez kafa dağıtmaya
ben de denize 10 dakka girer bütün gün şezlongda kitap okumayı ve uyumayı severim
hepimize geçmiş olsun ficansımikinciye test çözmekle kalmayıp konu tekrarına da önem verileceğini idrak etti benimki yavruların haklarında hayırlısı olsun inşallah
kafan mı meşgul fıstığım,ne bu tikkatsizlik...oohh nerde yüzdün sitenin havuzu mu var..
olsun artık canım..kurtuldular ya stresten..Allah inşallah emeklerinin karşılığını verecek..
biz nereye gitsek kii
:129:kilo verenler :129:
1-filiztoprak %1.719 --1200gr
2-alya88 %1.095 --800gr
3-kardelenn %0.681 --500gr
4-özlemkartal %0528 --500gr
5-neslihansltn %0.382 --300gr
6-kaneel %0.142 --100gr
aynı kalanlar
:44:ramaska %00:44:
:44apadiya %00:44:
:44:güleryüz2011 %00:44:
kilo alanlar
:18:birdy ++%0.442 ++400gr
:18:leylak ++%0.689 ++500gr
:18:naz8 ++%0.775 ++600gr
:18:cakmel ++%1.169 ++1000gr
:18:ficans ++%1.253 ++900gr
:18:regen ++%1.45 ++1000gr
:18:sersum ++%1.830 ++1400gr:82:
hepimizi çoook tebrik ediyorum..en başta da 1.mizi ve kilo verenlerii..burdayız yolumuz devam ediyor..önemli olan beraber olmak..kilolar nasılsa gidecek:13::13::13::13:
kesinlikle:26::26:
onun kızı da sınava girecekti canım sanırım işi çıkmıştır..o beni boşuna ekmez..
ohhh afiyet olsun..kutladım diyosun yaneee ..biz de akşama iskender yapıcam onu yiycez..ben pidesiz yiycem ama canımı istettin ben de ordan çiğköfte sipariş ettim kocişe..
kesinlikle:26::26:
onun kızı da sınava girecekti canım sanırım işi çıkmıştır..o beni boşuna ekmez..
ohhh afiyet olsun..kutladım diyosun yaneee ..biz de akşama iskender yapıcam onu yiycez..ben pidesiz yiycem ama canımı istettin ben de ordan çiğköfte sipariş ettim kocişe..
Maşallah canım çocuklara hepsine, darısı nisana inşallah, bayağı yüklü olacak bu sınava göre, benimki de böyle devam dediHayırlısı olsun inşallah canım hepsi için
bir kahvaltı salonumuz ve 2 de kebapçımız bir de simit sarayımız (çakmahiç yok mu sahi sersumum biyer:26:eşim çukurca da çalışmış da ben hiç bilmiyorum oraları:26:
ben yazana kadar listeyi yayınlamışsın,eline sağlık canım,hepimiz adına teşekkür ederim(sanırım bunun için kızmazlar)sağlıklı beslenme paydasında buluşan listedeki herkesi kutluyorum
Ellerine sağlık canım liste için, yalnız kilo alanlar verenlerden daha fazla bu hafta, haftaya kıralım zincirleri
Ben de kadınbudu köfte yaptım, maalesef
rumuz: regen
gecen haftaki kilo: 68.5
bu haftaki kilo: 69.5
fark: + 1 kg
yüzde : + % 1.45
kizlar kilo aldiiiimmmmmmmmpazar günü regl günüm, galiba onun etkisi var amaaaa kötü olan demekki hic kilo vermemisim ki, regl siskinligi + olarak yansidi tartiya eger yagdan gitmis olsaydi, üstüne siskinlik gelseydi sabit kalirdim ya da bu kadar cok farketmezdi... neyse önümüzdeki maclara bakiiiiciz artik
Selam kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 72.7
Regl de yeni bitti ,bi de kaçamaklar olunca böyle oldu ama haftaya bundan fazlası gidecek inşallah
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:72,5
bu hafta kilo:73
fark:+500 gr
yüzde:+%0,689
toplam fark:18,5
sersumum geç kaldım kusura bakma,anlatıciim birazdan
:129:kilo verenler :129:
1-filiztoprak %1.719 --1200gr
2-alya88 %1.095 --800gr
3-kardelenn %0.681 --500gr
4-özlemkartal %0528 --500gr
5-neslihansltn %0.382 --300gr
6-kaneel %0.142 --100gr
aynı kalanlar
:44:ramaska %00:44:
:44apadiya %00:44:
:44:güleryüz2011 %00:44:
kilo alanlar
:18:birdy ++%0.442 ++400gr
:18:leylak ++%0.689 ++500gr
:18:naz8 ++%0.775 ++600gr
:18:cakmel ++%1.169 ++1000gr
:18:ficans ++%1.253 ++900gr
:18:regen ++%1.45 ++1000gr
:18:sersum ++%1.830 ++1400gr:82:
hepimizi çoook tebrik ediyorum..en başta da 1.mizi ve kilo verenlerii..burdayız yolumuz devam ediyor..önemli olan beraber olmak..kilolar nasılsa gidecek:13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?