Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:72,5
bu hafta kilo:73
fark:+500 gr
yüzde:+%0,689
toplam fark:18,5

sersumum geç kaldım kusura bakma,anlatıciim birazdan

selam kızlar,sonunda gelebildim....geçmişe hızlıca baktım,birdyim canım aplam elini kesmiş çok geçmiş olsun
sersumum,ficansım,özlemim,oyam,çocuklarınızın sınavı iyi geçmiş çok sevindimbaşarıları daim olsun inşallah
papişim haftaya iddialıyım demişsin,sana yarışalım derdim ama haftaya regl olucam o yüzden totoma güvenemiyorum
başka birşey var mıydı hatırlayamadım aklıma gelince yazarım artık

bana gelecek olursak babam hala hasta,üstelik iş gripten çıktı ve 3-4 rahtasızlığı aynı anda yaşıyosürekli oraya gidip geliyorum
heeeee bu arada bugün çok sevinçli bi haber aldım,kaynanacığım izmire gelmiş(bu cümlenin üzerine tüm çirkin suratları yapmak istiyorum)hfatasonu bize gelmesi muhtemelayyyyy şimdiden içim sıkıldı

canım kusura bakma,benim kafa çok meşgul,aklımdakilerin bir kısmını unutuyorumevlenmişsin tebrik ederim,huzurlu,sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim sevdiğinle birliktekayınvalidene çok geçmiş olsun,baya bi badire atlatmış,sen de gidersin dimi yanına müsait olunca
amin bebişiminşallah artmaz tatlım:26:bugünki sınavdan ful bekliyorum dedi ama ben şüpheliyim gene de..matematikten 1 yanlışı çıkmış,kontrol etmişlerdiğerlerini tam bilemiyoruz...okul optik okuyucularla bişeyler yapcakmış,pazartesi liste şeklinde kimin ne puan alacağını asacaklarmış panoya,bakalım haklarında hayırlısı be güzelimhaftasonu ist a gitcez kafa dağıtmaya
anladım canım saol..ya zaten denize pek girmeyiz sanırım ben en çok güneşlenmeyi bideeeeeeeeeeeee aquan parkını çok seviyorum....
ben de denize 10 dakka girer bütün gün şezlongda kitap okumayı ve uyumayı severim
hepimize geçmiş olsun ficansımikinciye test çözmekle kalmayıp konu tekrarına da önem verileceğini idrak etti benimkiyavruların haklarında hayırlısı olsun inşallah
kafan mı meşgul fıstığım,ne bu tikkatsizlik...oohh nerde yüzdün sitenin havuzu mu var..

Son düzenleme:

sağol balımm...

çok çok geçmiş olsun canım benimm:26::26:..Acil şifalar diliyorum

ayyyyyğğğğğğğğğ diyorummmm

:129:kilo verenler:129:

1-filiztoprak %1.719 --1200gr
2-ramaska %1.149 --1000gr
3-alya88 %1.095 --800gr

4-kardelenn %0.681 --500gr
5-özlemkartal %0528 --500gr
6-neslihansltn %0.382 --300gr
7-kaneel %0.142 --100gr

aynı kalanlar

:44apadiya %00:44:
:44:güleryüz2011 %00:44:

kilo alanlar

:18:birdy ++%0.442 ++400gr
:18:leylak ++%0.689 ++500gr
:18:naz8 ++%0.775 ++600gr
:18:cakmel ++%1.169 ++1000gr
:18:ficans ++%1.253 ++900gr
:18:regen ++%1.45 ++1000gr
:18:sersum ++%1.830 ++1400gr:82:

hepimizi çoook tebrik ediyorum..en başta da 1.mizi ve kilo verenlerii..burdayız yolumuz devam ediyor..önemli olan beraber olmak..kilolar nasılsa gidecek:13::13::13::13:

Son düzenleme:
leylak babana çok geçmiş olsun tatlım,insan babasını hasta görmeye dayanamıyo dimi,bana öyle geliyo da:26:
kızlar oyanın acil işi mi çıktı acaba,bi ara mesajını gördüm sanki liste konusunda ama hatırlayamadım şimdi:44:

kahvaltıyı 7.30 da yaptığım için öğlen,kızımın iyi haberlerini de alınca 13.30 da 3 parça pide ve k.gene den lavaşlı çiğköfteyi lüpledim:18:akşama hafif bişeyler bulurum,ev temizliği yapıcam zaten iş çıkışı

olsun artık canım..kurtuldular ya stresten..Allah inşallah emeklerinin karşılığını verecek..
biz nereye gitsek kii

sersumum kolay gelsin bacım,ben yemeğimi yapıp geleyim

ne pişircen kıııısss

kesinlikle:26::26:

onun kızı da sınava girecekti canım sanırım işi çıkmıştır..o beni boşuna ekmez..

ohhh afiyet olsun..kutladım diyosun yaneee..biz de akşama iskender yapıcam onu yiycez..ben pidesiz yiycem amacanımı istettin ben de ordan çiğköfte sipariş ettim kocişe..

Son düzenleme:
çok şükür be ficansım ..artık nisana kadar rahatız..
Allah haklarında hayırlısını versin hepsinin inşallah

Çok şükür canım

Âmin

Sağol leylağım, babana da çok geçmiş olsun canım

Maşallah canım çocuklara hepsine, darısı nisana inşallah, bayağı yüklü olacak bu sınava göre, benimki de böyle devam dedi Hayırlısı olsun inşallah canım hepsi için

olsun artık canım..kurtuldular ya stresten..Allah inşallah emeklerinin karşılığını verecek..
biz nereye gitsek kii

hiç yok mu sahi sersumum biyer:26:eşim çukurca da çalışmış da ben hiç bilmiyorum oraları:26:

ben yazana kadar listeyi yayınlamışsın,eline sağlık canım,hepimiz adına teşekkür ederim(sanırım bunun için kızmazlar)sağlıklı beslenme paydasında buluşan listedeki herkesi kutluyorum

Ellerine sağlık canım liste için, yalnız kilo alanlar verenlerden daha fazla bu hafta, haftaya kıralım zincirleri

Ben de kadınbudu köfte yaptım, maalesef

dimi..gelsin de bakalım öğrenirizne becerikli hatunsun iskender filan maşallahvalla geçen hefta da yedim,az kilo veriyorum bunlar yüzünden ama yemezsem de tümden sapıtırım diye haftada 1 gün izin veriyorum kendime
Maşallah canım çocuklara hepsine, darısı nisana inşallah, bayağı yüklü olacak bu sınava göre, benimki de böyle devam dedi Hayırlısı olsun inşallah canım hepsi için

sersum ramaska kilo vermişti tatlım bi daha baksana

Son düzenleme:
bir kahvaltı salonumuz ve 2 de kebapçımız bir de simit sarayımız (çakma)var canım..buna da şükür..

Ellerine sağlık canım liste için, yalnız kilo alanlar verenlerden daha fazla bu hafta, haftaya kıralım zincirleri

Ben de kadınbudu köfte yaptım, maalesef

evet farkettim haftaya sıkıcaz valla başka yolu yok..
eşim bayılır kadınbudu köfteye..eline sağlık

Son düzenleme:
çok ayıpp...
haftaya görmücemmm böyleeee...

Selam kızlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 71.8

Bu hafta 72.7

Regl de yeni bitti ,bi de kaçamaklar olunca böyle oldu ama haftaya bundan fazlası gidecek inşallah

haftaya görmücemmm...

baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:72,5
bu hafta kilo:73
fark:+500 gr
yüzde:+%0,689
toplam fark:18,5

sersumum geç kaldım kusura bakma,anlatıciim birazdan

ohoooo kızlarrr yaaaa sizde bu hafta hep kilo almışsınızzzzzzzzzzzz kızıyorum bakk...

yupiii 2. olmuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…