üzgünümm 3. olmuşun canım..ramaskayı yanlış görmüşüm düzelttim.yupiii 2. olmuşummm
dimi..gelsin de bakalım öğreniriz ne becerikli hatunsun iskender filan maşallah valla geçen hefta da yedim,az kilo veriyorum bunlar yüzünden ama yemezsem de tümden sapıtırım diye haftada 1 gün izin veriyorum kendime
sersum ramaska kilo vermişti tatlım bi daha baksana
bir kahvaltı salonumuz ve 2 de kebapçımız bir de simit sarayımız (çakma)var canım ..buna da şükür..
evet farkettim haftaya sıkıcaz valla başka yolu yok..
eşim bayılır kadınbudu köfteye..eline sağlık
çok ayıpp...
haftaya görmücemmm böyleeee...
haftaya görmücemmm...
ohoooo kızlarrr yaaaa sizde bu hafta hep kilo almışsınızzzzzzzzzzzz kızıyorum bakk...
yupiii 2. olmuşummm
:129:kilo verenler :129:
1-filiztoprak %1.719 --1200gr
2-alya88 %1.095 --800gr
3-kardelenn %0.681 --500gr
4-özlemkartal %0528 --500gr
5-neslihansltn %0.382 --300gr
6-kaneel %0.142 --100gr
aynı kalanlar
:44:ramaska %00:44:
:44apadiya %00:44:
:44:güleryüz2011 %00:44:
kilo alanlar
:18:birdy ++%0.442 ++400gr
:18:leylak ++%0.689 ++500gr
:18:naz8 ++%0.775 ++600gr
:18:cakmel ++%1.169 ++1000gr
:18:ficans ++%1.253 ++900gr
:18:regen ++%1.45 ++1000gr
:18:sersum ++%1.830 ++1400gr:82:
hepimizi çoook tebrik ediyorum..en başta da 1.mizi ve kilo verenlerii..burdayız yolumuz devam ediyor..önemli olan beraber olmak..kilolar nasılsa gidecek:13::13::13::13:
leylak babana çok geçmiş olsun tatlım,insan babasını hasta görmeye dayanamıyo dimi,bana öyle geliyo da:26:
kızlar oyanın acil işi mi çıktı acaba,bi ara mesajını gördüm sanki liste konusunda ama hatırlayamadım şimdi:44:
kahvaltıyı 7.30 da yaptığım için öğlen,kızımın iyi haberlerini de alınca 13.30 da 3 parça pide ve k.gene den lavaşlı çiğköfteyi lüpledim:18:akşama hafif bişeyler bulurum,ev temizliği yapıcam zaten iş çıkışı
ne pişircen kıııısss
Sağol leylağım, babana da çok geçmiş olsun canım
çok ayıpp...
haftaya görmücemmm böyleeee...
haftaya görmücemmm...
ohoooo kızlarrr yaaaa sizde bu hafta hep kilo almışsınızzzzzzzzzzzz kızıyorum bakk...
yupiii 2. olmuşummm
liste için ellerine sağlık sersumcum 1. olmuşum inanamadım yanlışlık olmasın:129:kilo verenler :129:
2-ramaska %1.149 --1000gr
3-alya88 %1.095 --800gr
4-kardelenn %0.681 --500gr
5-özlemkartal %0528 --500gr
6-neslihansltn %0.382 --300gr
7-kaneel %0.142 --100gr
aynı kalanlar
kilo alanlar
hepimizi çoook tebrik ediyorum..en başta da 1.mizi ve kilo verenlerii..burdayız yolumuz devam ediyor..önemli olan beraber olmak..kilolar nasılsa gidecek:13::13::13::13:
liste için ellerine sağlık sersumcum 1. olmuşum inanamadım yanlışlık olmasınmutlak daha fazla verenler vardır demiştim
tebrik ediyorum kendimi
üzgünümm 3. olmuşun canım..ramaskayı yanlış görmüşüm düzelttim.
kıss iskender kolay kii eşim etini pidesini alcak ben bi sosuyla tereyeğını yapıcam..okaa
ben de dayanamıyorum canım yaa..amann öyle böyle vericezz
sağol canımcım düzelttim..gözümden kaçmışş
Ben de severim de beni tarti da arti cikarmaz insallah canim
inşallah canımm
Ben de arti da gormeyim kendimi bidaha insallah
ben bulgurla yapıyorum ve actifrayda pişiriyorum tam karataylık oluyor..sen de öyle yaparsan ++ falan olmaz
Ben de severim de beni tarti da arti cikarmaz insallah canim
Ben de arti da gormeyim kendimi bidaha insallah
eline emeğine sağlık sersumumkilo veren tüm arkadaşlarımı da kutluyorum
tavuk ciğeri pişiriyorum,yanına lahana-yaprak sarma ve mercimek çorbası da var
:
liste için ellerine sağlık sersumcum 1. olmuşum inanamadım yanlışlık olmasınmutlak daha fazla verenler vardır demiştim
tebrik ediyorum kendimi
tebrik ediyorum kendimi
ben bulgurla yapıyorum ve actifrayda pişiriyorum tam karataylık oluyor..sen de öyle yaparsan ++ falan olmaz
ben bu akşama sana geliyom leylakımmm...lahana sarmaaa
birşey değil canım..tekrar tebrikler..
sağol canım teşekkür ederimfiliztoprak
b. tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta=69.8
bu hafta= ---68.6
fark= ---1.2
haftalık yüzde= --1.719
toplam fark= 9.4
boy 1.60
spor= kısa kısa yürüyüşler
çok sevindirik oldum kızlar nasıl vermişim bende şaşırdım
öğlen yemeğini azltmanın faydası sanırım kiraz sapı çöpü derken odamı yaradı ne
lakin akşama mantı yapıcam artık o kada olur telafi ederim kızlar birde pazar günü yeğenimin doğum günü kalabalık olacak arada kaynatırım diyorum az bişyle kurtarırım belkim
makbuşcum seni gördüm ama yazamadım telefon trafiğinden dolayı hayırlı uğurlu olsun canım evliliğin allah mesut ve bahtiyar etsin
kayınvalidenede çok geçmiş olsun
:129:[/QUOTEkilo verenler :129:
2-ramaska %1.149 --1000gr
3-alya88 %1.095 --800gr
4-kardelenn %0.681 --500gr
5-özlemkartal %0528 --500gr
6-neslihansltn %0.382 --300gr
7-kaneel %0.142 --100gr
aynı kalanlar
kilo alanlar
kilo veren veremeyen herkesi çok çok tebrik ederim en azından diyete devam ediyorsunuz
bir kahvaltı salonumuz ve 2 de kebapçımız bir de simit sarayımız (çakma)var canım ..buna da şükür..
kıs ne kolaymış hakkaten ben de deneyim arada iyi olur,yemek yapmaktan bıkıyo insan bazenkıss iskender kolay kii eşim etini pidesini alcak ben bi sosuyla tereyeğını yapıcam..okaa
ben de dayanamıyorum canım yaa..amann öyle böyle vericezz
sağol canımcım düzelttim..gözümden kaçmışş
tavuk ciğeri pişiriyorum,yanına lahana-yaprak sarma ve mercimek çorbası da var
ben de ben de gitcem leylakaben bulgurla yapıyorum ve actifrayda pişiriyorum tam karataylık oluyor..sen de öyle yaparsan ++ falan olmaz
benim ilk görev yerimde kasap,lokanta market yoktu,ufak bi bakkala kalmıştık,tek lokantamsı yer "şerifenin yeri"adı altında faaliyet gösteren ve arabaşı çorbası dışında bişey yapılmayan izbe bi dükkandışükür bitanem
kıs ne kolaymış hakkaten ben de deneyim arada iyi olur,yemek yapmaktan bıkıyo insan bazenvericez canım ama bu kez geri almıcaz
off menüye bak
ben de ben de gitcem leylaka
Kızlar yürüdüm-geldim.Azıcık sizleri okudum.Öncelikle muhtarımın güvendiği dağlara kar yağmış , İğneoyam muhtarı satmışAma bizim muhtar o kadar sorumluluk sahibi ki derhal inisiyatifi ele alıp listeyi nakış gibi işlemiş , ellerine sağlık muhtarım , bugün bi Sersum kolay yetişmiyo hakkaten Bu vesileyle öncelikle Filizim Toprağım sonralıkla kilo veren tüm güzelleri can-ı gönülden kutluyorum.Aynı kalan ve veremeyenlerin de canı sağolsun diyorum.Haftaya Allah kerim.Filizim sen hakket naapmışın ööle bu hafta , valla bi sırrın varsa paylaş bizlerle Kurabiyeleri sormuşsun , yok ööle şaheser diil lakin ben kurabiye çok severim.Bize yaptığım "bence" leziz olmuş , "bence" diyorum çünkü ben bişeyin tuzlu olmadığının anlaşıldığı kadar tatlı olmasını seviyorum.Yani yediğimde "evet , tatlı bu" diyebiliyosam o şeker miktarı benim için tamamdır ama normal insanlar için çoook tatsızdır.Bugünkü kurabiyeleri de gözkararı yaptım : tereyağ,yumurta,biraz pekmez,toz zencefil,tarçın , dövülmüş fındık , tam buğday unu , kabartma tozu koydum.Yumurta hariç hepsi göz kararı.Bence güzel ama mesela annemlere tattırsam beğenmezler muhtemelen.Herkesin seveceği bişey diil.Ayyy ne çok anlatmışım bea , alt tarafı kurabiye işte.....
Leylakım , Ficansım , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.Leylakım hayırdır , n'oldu babana , başka nesi var , tansiyon falan mı , hayırdır canım?
Özlemim , evet canım sitenin havuzuna gittim.Bu yıla kadar niyeyse hiç gitmiyodum , ancak bu yıl akıl edebildim gitmeyi , onu da aslında ben diil de enişteniz akıl etti "git" diye.Valla evin direği erkek
Hee kızlar Murat'a "kirvem" demeye başladım , bundan sonra kendisinden "kirvem" diye bahsedicem , bilgilerinize...
Ayyy başka bişey daha yazacak mıydım unuttum , inşallah hepinize cevap vermişimdir yawww :44::44::44:
gel sersumum beraber yiyelim
sen de gel özlemim,hep beraber yiyelim
appplam ellerine sağlık,valla canım kurabiye çekti
babama gelince;çok ilginç hepsi üst üste geldi,şöyle ki:gripten sonra kusma ve karın ağrısı başladı,meğerse idrar yolları iltihaplanması varmış.kusunca midedeki asit tüm yemek borusu yakmış...şu an sıvı dışında bişey yiyip içemiyo.bir de bunlar yetmezmiş gibi aşırı kusmadan dolayı göz sinirleri kanama yapmış(şeker de var bu da etkilemiş tabi) bu yüzden çift görüyo herşeyibu çok acayip yaaa,o kadar mr,tomografi,göz dr una gittik bişey çıkmadı.ama 1 haftadır böyle...napıcaz hiç bilmiyorum
Anaaaaa nasıl bir zincirleme reaksiyon olmuş öyle Leylakım , tövbe Rabbim ...Valla amcama çok üzüldüm , adamcağız hangisiyle uğraşacağını şaşırmıştır...İltihap için antibiyotik içiyodur zannımca.Yemek borusu zamanla düzelir ama heralde asidik yiyecekler yasaklanmıştır ki yiyeceklerin hemen hepsi asidiktir aksi gibi , grip bir hafta oldu geçmiştir , göz için damla falan verdiler mi yoksa o da kendi kendine düzelirmiy miş ? Tüh yaaa , valla çok çok geçmiş olsun...
Kurabiye için atla gel dicem ama gelemezsin bu durumda.O bakımdan ben atlayıp geliyorum canım kardeşim
canım çok geçmiş olsun tez zamanda allah şifasını versin insan sağlığından olunca herşey boş geliyor allah kimseyi sağlığıyla sınamasınsağol birdycim
aynen canım,hepsi üst üste geldi.dediğin gibi antibiyotik alıyo zaten,hatta boğazı da iyileşmeye başladı ama gözde bir düzelme yok.damla vermediler,sadece nörolog bi ilaç verdi,geçici bi durum dedi ama bekliyoruz bakalım
sağol applam yemiş kadar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?