valla kısırın yerini tutamaz bacıımmayy kısır deme bana bundan sonra kısırımı karabuğdaydan yapcambenim kızda çok sever kısırı böylece oda az yer
pizza ve hamburgerdende soğuttum mu tamamdır bu iş
Benim havam size gaz olsun diye atıyorumhee 12 kilocuk nedirki 3 ayda olmadı 4-5 ayda gider yeterki kalıcı gitsin dahada geri gelmesin
çoktan anlamıştım da unutmuşum o an
çok bunaldım çok sıkıldım valla bide yan koltuk maceraları yaşıyorum bazen (ki geçen hafta uzuuun uzuuun yazıp yollayamadan kaybettiğim yazıda son maceramı anlatmıştım) evlere şenlik bazende saç saça baş başa girmeye ramak kalma durumları oluyor
Admiin duy sesimizi beğenmiyos son hallerinizi
değişmiyor canım hele değişsin yaparım sorun değilHaydaaaa ?? !! noliyki acep :26:
Reisimuhtar sana yine iş çıktı (benim çizelge ellerinden öper)
öptümm..Hatunlar ben pc yi sıradakine devretcem için çıkıyorum daha sonra yine gelmeye çalışırım öptüm hepiniziby
afiyet olsun canım dene bakalımyok canım yaa başlayamadım arkadaşa gittik bugün.:26::26:.yarın tamgün yapıcam inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn diyorummm
Aleyküm selam..show radyoda nihat sırdar da benim favorim şekerim
canım ben de 1.62 boyundayım ama eski halimden de biliyorum ben 67 kiloyla bile mikemmel oluyorum kii hedefim 65..yanii onlara pek takılma..sen kendini hangi kiloda mutlu ve rahat hissediyorsan odur ideal kilo bence..
hehehe döveriz de severiz dee..
mıhtar ben oluyorum canım..2 haftan dolunca listede oluyorsun ve liste yapma sırası sana gelince o tarihte listemizi yapıyorsun tek şartımız bu..motivasyonumuz artıyor bu şekilde ..kabul ediyorsan seni de listeye ekleyeyim haftaya cuma listede olursun
yarın başlıyacam inşallah canım..tavsiyeni deneyeceğim.
ivahhh ivahhhh:18::18::18: sen tutarsın kendini canım..
geçmiş olsun canım sen iyi olda gelirsin nasıl olsaSelam kızlar,nasılsınız
fırsat bulup gelemedim bir türlü,bu haftam hep dişçide geçti,yarın gene gidicem,bi başlayınca bitmiyor:18:çocukların da son sınavları vardı,neyse bugün itibarıyle bitti,darısı 2.döneme,cuma da başka dr kontrolum var,foruma da gelemiyorum,çok yoruldum
Bu haftayı atlatayım,karataya da tam gaz devam inşallah
Biraz geçmişe bakayım
yemdiğin cıslar için tebriks canımbu konuda bende herkese katılıyorum, karatay hocanın kitaplarında bolca hipoglisemi geçiyor ve çözüm olarak da;karatay beslenmesi diyorayrıca hoşgelmişsen...
of of of maşallah arkadaşın coşmuş sersumcumsana da afiyet olsun, ben geçen hafta sende ışığı gördüm,yani hissettim sen bu işi bu yaza kadar bitircen inşallah
geçmiş olsun ... inşallah birdaha dişlerin sorun çıkarmaz, hiç bir yerin çıkarmasın canımmm ALLAH şifa versin,sağlık ,sıhhat versinnnn
gelecek cuma karneler, eşimde ha bire not giriyor e-okula, yavrulara kolay gelsinnnn.Söyleyin hocalarına şirin görünsünler, derslere katılsınlar çünkü BU hafta hocalar ders içi performansları girecek e-okula.
HRAda sende hoşgeldinnn
evet kızlar benide komşum kahveye çağırdı gittin lakin donatılmış bir tabak geldi tabi ki yemedimkendimi kutlayım dedim de ama eti puf kek yapmış 1 çatal yedim kırılmasın diyeee
bu gün malesef spor yapamadımama büyük bir boşluk var içimde bir daha sporun üstüne yatmak yoook
herkese huzurlu saatlerrrr...
canım karabuğdayı cumartesi gününden beri sadece akşamları yiyiyorum ve toplamda 2,5 kg gitmiş oldu daha 1 hafta olmadanama yarından itibaren cumaya kadar yine her öğün yemeye devam edicem 4-5 kaşık karabuğdayı 1 kase yoğurtla yiyirorum canım
Leylakım canım balım
yeni gördüm mesajini ... ne durum da kara bugday benim ki de yarin geliyor .. bende baslamak istiyorum .. Lütfennnn bana da yardimci ol nasil yiyorsun nasil pisiriyorsun ???? Son bes kilo icin bunu yapmali gibi hissediyorum kendimi
canım yaaa bi türlü başlayamadın neyse geç olsun temiz olsunhani ben bugün karabuğdaya başlıyacaktım yaaakahvaltıya büüyük ihtimalle komşum geleceği içinnn akşam öğünüm karabuğday olacak.. ...büyük ihtimalle diyorum lakin dün ararım dediği halde aramadı kendilerii vee ben hazırlandımm (bu 3. davetim ) o ev hanımı ben çalıştığım halde hep ben ona gittim diye mahçup oluyordum ..kısaca gelse de gelmese de hazırlandığım içün normal kahvaltımı yapacağım..
menüde şunlar var arzedeyim
kuymak
tereyağlı omlet
ev sucuğu
domates soslu biber kavurması
peynir çeşitlerii
zetuun çeşitlerii
söğüş salata
patlıcanlı haşhaşlı börek(ben yemiycem misafir var diye yaptım yaneee)
çaayyy çayyy
hepiciğinizi öptüm canlarrrrrr
cakmelcim sende kaneel arkadaşımızın verdiği tariflerle yaparsın karabuğdayı pilav çorba tarzı 1 öğün yaparsın emzirdiğin içinesselamü aleyke eyyühen nebiyyü milleeet...
karabuğday furyası yavaş yavaş herkesi sarıyor hadi hayırlısı
afiyet olsun sersumcum kahvaltın süper...hele haşhaşlı çörek bayılırım mmmmmmmmm
öylesarhoşolsamki; kızıl sana çok yakışıyor diyimyani güle güle kullan saçlarını, evet ya emzirmek kolaylaştırır kilo vermeyi ama benim ki çoook zor gidiyoor resmen katır inadı var benim simitte
filizcim teşekkürler canım, mecbuuuur, napalım tonbul olmaktansa iradeyi işleve koycaz artık.
bridy yok bu aralar o da alya gibi firar etmesin
kahvaltım efendim:
6 mercimek köfte
1 tutam maydanoz
5 zeytin
yarım portakal
2 lop yumurta
4 parmak peynir
şekerler günaydın karabuğdayı nerden alabilirim bende yapacağım
sersümmm sevgili mıhtarımmm benide listene ekle bende varımmm birde kızların isimlerini toplu bulmam lazım yeniyim ezberleyemedim daha bu arada akşam yemeden yattım
sabah
peynir domates zeytin 2 tane
ceviz bağden fındık afiyetle yedimmm
Kızlar herkese selam ,
Karı-koca bi türlü iyileşemedik , tam toparladık derken hastalık tekrar ediyor.Çok keyifsizim , o yüzden de canım hiçbişey yapmak istemiyo , buraya da gelemiyorum , kusura bakmayın.
Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?