afiyet olsun canım dene bakalım
geçmiş olsun canım sen iyi olda gelirsin nasıl olsa
[
Evet çok doğru düşünüyosun canım ne zamandır bu topiktesin bilmiyorum :44: hoş gelmişsin
Bende okudum o menüleri ama elma yersem daha çabuk acıkırım korkusuyla tercih etmedimbide ben haftada 0.5-1 kilo versem yeter öyle 3 öğünde hep karabuğday sanırım sıkı diyet yapıp daha fazla ve hızlı kilo vermek istiyenler için
Hadi bakalım ayran detoksu işe yarıycakmı :44: inşallah yarar
Neslihansltn canım öncelikle çizelgen olmadığı için bkı ni bilemiyoruz ama 15 kilo daha var diyosan tahminen ideal kilonun çok üstündesin dolayısıyla duraklaman ideale yaklaştığı için değildir,ama çok uzun yıllar şimdiki kilonda idiysen ve az yemek yemeye başladıysan vücut kendini korumaya almıştır en son ihtimal ise troid yada başka hormonal bi problemdendir :26:
Aslında , düzenli takip edemediğim için benim yorum yapmam yanlış amamaydonoz olma huyum var
bu konuda bende herkese katılıyorum, karatay hocanın kitaplarında bolca hipoglisemi geçiyor ve çözüm olarak da;karatay beslenmesi diyorayrıca hoşgelmişsen...
of of of maşallah arkadaşın coşmuş sersumcumsana da afiyet olsun, ben geçen hafta sende ışığı gördüm,yani hissettim sen bu işi bu yaza kadar bitircen inşallah
geçmiş olsun ... inşallah birdaha dişlerin sorun çıkarmaz, hiç bir yerin çıkarmasın canımmm ALLAH şifa versin,sağlık ,sıhhat versinnnn
gelecek cuma karneler, eşimde ha bire not giriyor e-okula, yavrulara kolay gelsinnnn.Söyleyin hocalarına şirin görünsünler, derslere katılsınlar çünkü BU hafta hocalar ders içi performansları girecek e-okula.
HRAda sende hoşgeldinnn
evet kızlar benide komşum kahveye çağırdı gittin lakin donatılmış bir tabak geldi tabi ki yemedimkendimi kutlayım dedim de ama eti puf kek yapmış 1 çatal yedim kırılmasın diyeee
bu gün malesef spor yapamadımama büyük bir boşluk var içimde bir daha sporun üstüne yatmak yoook
herkese huzurlu saatlerrrr...
hani ben bugün karabuğdaya başlıyacaktım yaaakahvaltıya büüyük ihtimalle komşum geleceği içinnn akşam öğünüm karabuğday olacak.. ...büyük ihtimalle diyorum lakin dün ararım dediği halde aramadı kendilerii vee ben hazırlandımm (bu 3. davetim ) o ev hanımı ben çalıştığım halde hep ben ona gittim diye mahçup oluyordum ..kısaca gelse de gelmese de hazırlandığım içün normal kahvaltımı yapacağım..
menüde şunlar var arzedeyim
kuymak
tereyağlı omlet
ev sucuğu
domates soslu biber kavurması
peynir çeşitlerii
zetuun çeşitlerii
söğüş salata
patlıcanlı haşhaşlı börek(ben yemiycem misafir var diye yaptım yaneee)
çaayyy çayyy
hepiciğinizi öptüm canlarrrrrr
esselamü aleyke eyyühen nebiyyü milleeet...
karabuğday furyası yavaş yavaş herkesi sarıyor hadi hayırlısı
afiyet olsun sersumcum kahvaltın süper...hele haşhaşlı çörek bayılırım mmmmmmmmm
öylesarhoşolsamki; kızıl sana çok yakışıyor diyimyani güle güle kullan saçlarını, evet ya emzirmek kolaylaştırır kilo vermeyi ama benim ki çoook zor gidiyoor resmen katır inadı var benim simitte
filizcim teşekkürler canım, mecbuuuur, napalım tonbul olmaktansa iradeyi işleve koycaz artık.
bridy yok bu aralar o da alya gibi firar etmesin
kahvaltım efendim:
6 mercimek köfte
1 tutam maydanoz
5 zeytin
yarım portakal
2 lop yumurta
4 parmak peynir
kanelciğim..ne güzel tarifler bunlar..ben marketlerin bulgur vs kısmında çok oyalanmam..klasik bulguru alır çıkarım..ama bu bulguru arayacak artık gözlerim..teşekkür ederim..
avatarın sen ve eşin sanıyorum..çok hoşsunuz...
şekerler günaydın karabuğdayı nerden alabilirim bende yapacağım
sersümmm sevgili mıhtarımmm benide listene ekle bende varımmm birde kızların isimlerini toplu bulmam lazım yeniyim ezberleyemedim daha bu arada akşam yemeden yattım
sabah
peynir domates zeytin 2 tane
ceviz bağden fındık afiyetle yedimmm
çok geçmiş olsun birdy..bol bol limon sık iç...suyla karıştır iç canım..gerçi sen yapıyorsundur eminim..Kızlar herkese selam ,
Karı-koca bi türlü iyileşemedik , tam toparladık derken hastalık tekrar ediyor.Çok keyifsizim , o yüzden de canım hiçbişey yapmak istemiyo , buraya da gelemiyorum , kusura bakmayın.
Hepinizi öpüyorum...
aydo canım..nasıl gidiyor karadayfiliztoprak hoşbuldukkk tamam büyük marketlere bakayım
karatayın iyi tarafı ekmek yemiyorum ama aç değilim yağlı peynirimi yiyorum şeker canım istemiyor
meyveyide ayarında yiyorum devam edilebilecek bir proğrammm yaşasın kilolar gidecekkkk
canım hiç kilolu değilsin ..ben 2 kilo alayım yanaklarım tobbiş olur..yanaklarımdan anlaşılır hemen..[SUP]teşekkür ederim canım .. Evet .. Ben ve eşim .. Bu kara buğday inanilmaz bir besin ve kesinlikle bulgura altarnatif .. Ben araştırdım Türkiye'de 5 m migroslarda var ve istersen sipariş edebiliyormuşsun 👋👋👋👋 kolay gelsin kızlar 😎😍😍😍😘😘[/SUP]
Maşallahne güzel spor olmuş yarın o cıssları tadımlık yer sabah akşam Karabuğdayla idare edersen bişey olmaz canımcım şimdiden kolay gelsin vede iyi eğlenceler sana
Karatay tam siz ve sizin gibilere göre aslında, ama en doğrusu özellikle 2. kitabı alıp okuyup özümseyip başlamak, eğer 1-2 gün kaçamaksız harfi harfine uygularsanız el titremelerinin düzeldiğini hipoglisemi ataklarının azalarak bittiğini görürsünüz
Evet çok doğru düşünüyosun canım ne zamandır bu topiktesin bilmiyorum :44: hoş gelmişsin
Bende okudum o menüleri ama elma yersem daha çabuk acıkırım korkusuyla tercih etmedimbide ben haftada 0.5-1 kilo versem yeter öyle 3 öğünde hep karabuğday sanırım sıkı diyet yapıp daha fazla ve hızlı kilo vermek istiyenler için
Hadi bakalım ayran detoksu işe yarıycakmı :44: inşallah yarar
Neslihansltn canım öncelikle çizelgen olmadığı için bkı ni bilemiyoruz ama 15 kilo daha var diyosan tahminen ideal kilonun çok üstündesin dolayısıyla duraklaman ideale yaklaştığı için değildir,ama çok uzun yıllar şimdiki kilonda idiysen ve az yemek yemeye başladıysan vücut kendini korumaya almıştır en son ihtimal ise troid yada başka hormonal bi problemdendir :26:
Aslında , düzenli takip edemediğim için benim yorum yapmam yanlış amamaydonoz olma huyum var
afiyet olsun sersumcum kahvaltın süper...hele haşhaşlı çörek bayılırım mmmmmmmmm
canım yaaa bi türlü başlayamadın neyse geç olsun temiz olsun
benide arlarına aldılar muhtarımın listeye almasıyla start başladı ogün bündür burdayım hepsini çok seviyorum ne güzel karşılıksız seviyoruz birbirimizi görmeden sesimizi bile duymadan çok özel bi topik bizimkisi ne mutlu bana buradayım::ve artık kahvaltı yapabiliyorum çok konuştum be çenem düştü
ekliycem seni de listeye merak etme şekerim..şekerler günaydın karabuğdayı nerden alabilirim bende yapacağım
sersümmm sevgili mıhtarımmm benide listene ekle bende varımmm birde kızların isimlerini toplu bulmam lazım yeniyim ezberleyemedim
ceviz bağden fındık afiyetle yedimmm
:18::18::18:bakalım tartı nolucakbugün son ayran detoksu
saat=09:00 da kahvaltımı yaptım
zeytin,peynir
yeşillik salatalık
yeşilçay
saat 12 de başlıcam ayran çorbama
yarın tartıda neler olcak bakalım
yalnız çok sıkıldım kuruyemişe çok alışmışım
kahvaltıda az olunca neyseki 2 gün yapılıyor
ama hiç acıktırmıyo içinde nohut olunca birde 2 saat arayla yenilince
arada bitki çayı limonlu su içiyorum bide kociş hastalandı fena grip
içimiz dışımız limon oldu bana da geçmesin diye limonlu su içiyorum arada hap alıyorum malum tatil zamanı hasta olmamak lazım
haftaya pazar nasipse yola çıkıcaz izmire gidiyoruz belli oldu 1 hafta kalıcaz artık muhtardan izin isticemama sizler olmadan bi tarafım hep eksik kalacak bugün bi duygusallık patlaması yaşıyorum herallll
ah kuzumm geldi mi gitmek bilmiyor bu hastalıkKızlar herkese selam ,
Karı-koca bi türlü iyileşemedik , tam toparladık derken hastalık tekrar ediyor.Çok keyifsizim , o yüzden de canım hiçbişey yapmak istemiyo , buraya da gelemiyorum , kusura bakmayın.
Hepinizi öpüyorum...
sağol canımmO ne guzel menu,ellerine saglik canim
Günaydin Karatayin güzelleri ..
Nasilsiniz ??
Kahvaltimi yaptim .. Actim pempe laptopumu geldim foruma .. Esim bu sirada tiras olurken zamani degerlendirmek istedim .. Bu gun izinli gunum .. biraz tembelim ..
Birazdan alis veris ve yuruyus yapmak uzere disariya cikacagiz ..
Yediklerim :
ceviz
2 yumurta
keci peyniri
kahve
omega 3 , multi , folik asit
su
Optum sizleri vakit buldukca girerim kizlar .......
Selam kizlar
Disten geliyorum,yoldayken size bakayim dedim,telden giriyorum,henuz kahvalti yapmadim ama cok aciktim,20 dk ya evdeyim,isler de birikti kac gundur evde degilim,yemek sonrasi isler beni bekler
canım yaaa bi türlü başlayamadın neyse geç olsun temiz olsun
cakmelcim sende kaneel arkadaşımızın verdiği tariflerle yaparsın karabuğdayı pilav çorba tarzı 1 öğün yaparsın emzirdiğin için
ama emzirirken hakkaten acıkıyo insan hatırlıyorumda fil gibi yiyesin geliyoama şanslısın yinede karatayla bu dönemde tanıştığın için çok kilo almadan vereceksin ne güzel
ben mesela hiç diyet denemedim karataya kadar 78 olduğumda ekmeği keseyim şunu bunu dedim sadeceayrıca şekersiz çay hiç içemiyordum önüme bi tabak geldiğinde neyin kilo aldırdığını kabataslak biliyodum o da yeterli değildi sabah kahvaltısı yapmıyodum öğlen saldırıyodum yiceklere hep özenirdim sabah kahvaltısı yapanlara diyet kitapı alıpta incelemek hiç aklıma bile gelmedi bi gün meleğin programında görmüştüm hocamızı kitapla zayıflattığı insanlardan bahsediyordu orayada gelmişler onları görünce bi alayım şu kitabı diye not aldım gidip kitabı aldım bi heyecanla hepsini inan 1 günde okudum 2. kitabını da aldım 1-2 günde okudum ve hipnoz olmuş gibi hemen çayda şekeri bi anda kestim zaralarını öğrenince elde deyildi çünkü ve kola ve diğer içecekleri de kestim azıma bile koymadım koymamda nette arştırıken karatay diye burayı buldum baktım arkadaşlar karatay diyeti yapıyo yarışıyolar sağolsunlar benide arlarına aldılar muhtarımın listeye almasıyla start başladı ogün bündür burdayım hepsini çok seviyorum ne güzel karşılıksız seviyoruz birbirimizi görmeden sesimizi bile duymadan çok özel bi topik bizimkisi ne mutlu bana buradayım ::ve artık kahvaltı yapabiliyorum çok konuştum be çenem düştü
Kızlar herkese selam ,
Hepinizi öpüyorum...
[SUP]teşekkür ederim canım .. Evet .. Ben ve eşim .. Bu kara buğday inanilmaz bir besin ve kesinlikle bulgura altarnatif .. Ben araştırdım Türkiye'de 5 m migroslarda var ve istersen sipariş edebiliyormuşsun 👋👋👋👋 kolay gelsin kızlar 😎😍😍😍😘😘[/SUP]
Leylakım canım balım
yeni gördüm mesajini ... ne durum da kara bugday benim ki de yarin geliyor .. bende baslamak istiyorum .. Lütfennnn bana da yardimci ol nasil yiyorsun nasil pisiriyorsun ???? Son bes kilo icin bunu yapmali gibi hissediyorum kendimi
Kızlar herkese selam ,
Hepinizi öpüyorum...
akşam yimeğimi yedim geldim..şimdi çay içiyorum
yeni aldığım e.san döküm çift taraflı balık tavam geldi onu denedim ve çook memnun kaldım herkese tavsiye ederim..
hem balık krep köfte et ve börek bile pişirilebilir..süper bişeyy..e.sanın sitesine çift taraflı balık tavası yazın çıkıyor..merak edenlere
akşam yemeğim
1 tabak hamsi kuşu
2-3 kaşık karabuğdaylı salata
heyytt yarın cumaaa...
Eki Görüntüle 936147
sağol canım daha iyileri size olsunafiyet olsun balımtavanı da güle güle kullan canıım
yaneee..gelelim banaaaabugün ne sabah ne de akşam yiyebildim karabuğdayı:26::26:misafirlerle de 5 tane mercimek köfte ve 1 dilim kek yedim.akşam yemeği yemedim bunun üzerine.tartı öncesi iyi olmadı ama napalım.önemli olan kaçamağın devamı gelmesin dimi ama
sağol canım daha iyileri güzelleri sizin olsun..tavan hayırlı olsun hiççç eskimesin sersumcum...
ben kaçar malum yavrular küçük ...
yarın bildirim zamanıııı
iyi geceler...
sağol canım daha iyileri size olsun
sağol canım daha iyileri güzelleri sizin olsun..
kolay gelsin
afiyet olsun canım evet hep tokuz acıkmıyoruz hakkaten ama bazen nefis canımız bişeler istiyo ama önemli olan kararını bilmek dimifiliztoprak hoşbuldukkk tamam büyük marketlere bakayım
karatayın iyi tarafı ekmek yemiyorum ama aç değilim yağlı peynirimi yiyorum şeker canım istemiyor
meyveyide ayarında yiyorum devam edilebilecek bir proğrammm yaşasın kilolar gidecekkkk
sen iyi ol yeterki kuşum gelirsin hasret gideririzKızlar herkese selam ,
Hepinizi öpüyorum...
sağol muhtarım izmire bayılıyorum bende yarın kilo durumum nolcak bakalım meraktayım bide tartılmayı unutuyomuşum
aynen yaaa pazartesi başlıycam söz..
biz de seni seviyoz balım
ekliycem seni de listeye merak etme şekerim..ama haftaya cuma listede olacaksın unutma. .yarına bildirim yapmana gerek yok.. ilk sayfamızda sıramız var takip edebilirsin
:18::18::18:bakalım tartı nolucak
oo tatill süper..izmir daha da bi süper..şimdiden iyi tatiller olsun canımcım ..biz de özleriz seni merak etme senn
ah kuzumm geldi mi gitmek bilmiyor bu hastalık..sen iyi ol yeterki ..biz hasretine katlanırız canımın içi
sağol canımm
kolay gele ficansım
zaman zaman böle dertleşiriz biz içinden gelen anlatır duygularınıne kadar samimisin,duygularını açmışsın canım yabende topiğe girmesem aklımda kalıyor hep ... İnşallah hep birlikte verelim kiloları sonrada hatıra fotosu çektirelimmmm
MEVLA şifanızı acil olanından ve daim olanından versin birdycim...
kaneelcim ya senin yanaklar falan yoook ki bir şey... hani baya zayıfsın sen canım maşllah
evet iki cihandada mevla ayrı düşürmesin eşinle de...
ben karabuğday almadım kızlar beni zayıflatırken yavruma da sütten geçer diye ödüm kopuyoooo biberiye çayını 1 ay içtim kuzum hiç kilo almadı artık bitki çayı içmiyorum nasıl bir süt yapım mekanızmam varsa artık...
öğlen
limonlu kereviz yemeği 1 porsiyon
tarhana çorbası iki porsiyon
bol salata
akşam
kafam kadar kupa ayran
saat 9 gibi sıcacık süt inşallah
30 dk yürüyüş 2,5 lt su ile karatay güncem bu günlük tamamlandı
komşumdaydım ve hiç bir şey yemedim sadece, sade kahve o kadar çok şükür çok şükür...
güle güle kullan canım güzel günlerde inşallhakşam yimeğimi yedim geldim..şimdi çay içiyorum
yeni aldığım e.san döküm çift taraflı balık tavam geldi onu denedim ve çook memnun kaldım herkese tavsiye ederim..
hem balık krep köfte et ve börek bile pişirilebilir..süper bişeyy..e.sanın sitesine çift taraflı balık tavası yazın çıkıyor..merak edenlere
akşam yemeğim
1 tabak hamsi kuşu
2-3 kaşık karabuğdaylı salata
heyytt yarın cumaaa...
Eki Görüntüle 936147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?