Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yemdiğin cıslar için tebriks canım
sarfoşum alıntı biraz karıştı=ayran detoksuna devam bakalım nolcak bende hızlı kilo vermek taraftarı deyilim aslında vücut sarkar canımcım :)[/QUOTE]

Sagol filizcim

Sagol cakmelcim amin

O ne guzel menu,ellerine saglik canim

hem de ne furya canim dun aksam 5M mig.rosta bulamadim kalmadi dediler

Günaydin Karatayin güzelleri ..
Nasilsiniz ??

Kahvaltimi yaptim .. Actim pempe laptopumu geldim foruma .. Esim bu sirada tiras olurken zamani degerlendirmek istedim .. Bu gun izinli gunum .. biraz tembelim ..
Birazdan alis veris ve yuruyus yapmak uzere disariya cikacagiz ..

Yediklerim :
ceviz
2 yumurta
keci peyniri
kahve
omega 3 , multi , folik asit
su

Optum sizleri vakit buldukca girerim kizlar .......

Selam kizlar

Disten geliyorum,yoldayken size bakayim dedim,telden giriyorum,henuz kahvalti yapmadim ama cok aciktim,20 dk ya evdeyim,isler de birikti kac gundur evde degilim,yemek sonrasi isler beni bekler

[SUP]teşekkür ederim canım .. Evet .. Ben ve eşim .. Bu kara buğday inanilmaz bir besin ve kesinlikle bulgura altarnatif .. Ben araştırdım Türkiye'de 5 m migroslarda var ve istersen sipariş edebiliyormuşsun 👋👋👋👋 kolay gelsin kızlar 😎😍😍😍😘😘[/SUP]

çok geçmiş olsun birdy..bol bol limon sık iç...suyla karıştır iç canım..gerçi sen yapıyorsundur eminim..

burhaniye den aldığınız erzaklar bitti mi...ben o çerezci amcayı sana sormuştum ya...sen bilmiyorum demiştin..o amcayı komşularım aracılığıyla baktırdım..iyiymiş.tezgahın başında eşiyle oturuyordu dediler..sana da haber veriym dedim..çok hasta olduğunu söylemiştim sana hatırlarsan

aydo canım..nasıl gidiyor karaday

ben çok fena bozdum..

bügün bizim hocalar pogaçalar kekler biskuvili pastalar sarmalar getirmiş..ye ye tutturdular..inmek istemedim önce aşağıya..ama öyle ısrar ettiler ki sormayın...yedim..hatta fazla fazla yedim pogaçaları..yemeyeceğim diyenden kork diye boşa dememişler..ama onlar da öyle ısrar ettiler ki anlatamam

canım hiç kilolu değilsin ..ben 2 kilo alayım yanaklarım tobbiş olur..yanaklarımdan anlaşılır hemen..

en son vucuduma gider kilolar..

maşallah size..

bulunduğum yerde 5m miggros yok..

Süper çok sevindim o zaman çünkü benim için kilo vermek işkence, ayılıp bayılıp duruyorum sürekli ve bundan dolayı cesaret edemiyorum.

afiyet olsun sersumcum kahvaltın süper...hele haşhaşlı çörek bayılırım mmmmmmmmm

aynen yaaa pazartesi başlıycam söz..
biz de seni seviyoz balım

ekliycem seni de listeye merak etme şekerim..ama haftaya cuma listede olacaksın unutma..yarına bildirim yapmana gerek yok..ilk sayfamızda sıramız var takip edebilirsin
:18::18::18:bakalım tartı nolucak

oo tatill süper..izmir daha da bi süper..şimdiden iyi tatiller olsun canımcım..biz de özleriz seni merak etme senn

ah kuzumm geldi mi gitmek bilmiyor bu hastalık ..sen iyi ol yeterki ..biz hasretine katlanırız canımın içi
O ne guzel menu,ellerine saglik canim
sağol canımm

Selam kizlar

Disten geliyorum,yoldayken size bakayim dedim,telden giriyorum,henuz kahvalti yapmadim ama cok aciktim,20 dk ya evdeyim,isler de birikti kac gundur evde degilim,yemek sonrasi isler beni bekler

kolay gele ficansım

ne kadar samimisin,duygularını açmışsın canım ya bende topiğe girmesem aklımda kalıyor hep ... İnşallah hep birlikte verelim kiloları sonrada hatıra fotosu çektirelimmmm

MEVLA şifanızı acil olanından ve daim olanından versin birdycim...

kaneelcim ya senin yanaklar falan yoook ki bir şey... hani baya zayıfsın sen canım maşllah
evet iki cihandada mevla ayrı düşürmesin eşinle de...

ben karabuğday almadım kızlar beni zayıflatırken yavruma da sütten geçer diye ödüm kopuyooo o biberiye çayını 1 ay içtim kuzum hiç kilo almadı artık bitki çayı içmiyorum nasıl bir süt yapım mekanızmam varsa artık...

öğlen

limonlu kereviz yemeği 1 porsiyon
tarhana çorbası iki porsiyon
bol salata

akşam

kafam kadar kupa ayran
saat 9 gibi sıcacık süt inşallah

30 dk yürüyüş 2,5 lt su ile karatay güncem bu günlük tamamlandı

komşumdaydım ve hiç bir şey yemedim sadece, sade kahve o kadar çok şükür çok şükür...

bugün karabuğdayımı yiyemesem de iyi gidiyo canımcım
kaneelim geceden 1 bardak karabuğdaya 2 bardak kaynar su döküyosun sabaha kadar yumuşacık oluyo.kaynatmaya falan gerek yok yaniyap tabi canım arada vücudu şaşırtmak gerek

aplam geçmiş olsun sana ve eniştemeinşallah çabucak iyileşirsiniz

akşam yimeğimi yedim geldim.. şimdi çay içiyorum

yeni aldığım e.san döküm çift taraflı balık tavam geldi onu denedim ve çook memnun kaldım herkese tavsiye ederim..
hem balık krep köfte et ve börek bile pişirilebilir..süper bişeyy..e.sanın sitesine çift taraflı balık tavası yazın çıkıyor..merak edenlere

akşam yemeğim

1 tabak hamsi kuşu
2-3 kaşık karabuğdaylı salata

heyytt yarın cumaaa...

afiyet olsun balımtavanı da güle güle kullan canıım

gelelim banaaaabugün ne sabah ne de akşam yiyebildim karabuğdayı:26::26:misafirlerle de 5 tane mercimek köfte ve 1 dilim kek yedim.akşam yemeği yemedim bunun üzerine.tartı öncesi iyi olmadı ama napalım.önemli olan kaçamağın devamı gelmesin dimi ama

tavan hayırlı olsun hiççç eskimesin sersumcum...

ben kaçar malum yavrular küçük ...

yarın bildirim zamanıııı

iyi geceler...

afiyet olsun balımtavanı da güle güle kullan canıım
sağol canım daha iyileri size olsun
yaneee.. 1 dilim kek bişey olmaz cicim üzülme
tavan hayırlı olsun hiççç eskimesin sersumcum...

ben kaçar malum yavrular küçük ...

yarın bildirim zamanıııı

iyi geceler...
sağol canım daha iyileri güzelleri sizin olsun..
kolay gelsin

Son düzenleme:

Tam karataylık

Haşlama içli köfte tarifim..

MALZEMELER
250 gr dana kıyma
1-2 kaşık teryağı
1 baş kuru soğan 1 çorba kaşığı biber salçası
yarım su bardağı çekilmiş ceviz
karabiber reyhan kaya tuzu
2 bardak köftelik bulgur
1 yumurta
1-2 çorba kaşığı un

YAPILIŞI
bulguru kısırdaki gibi haşlayıp 15 dk dinlendiririz
bu arada kıyma soğan salça ve baharatları kavururuz
enson cevizi koyup soğumasını ve yağın donmasını bekleriz ki
köfte doldurulurken kıymanın yağı akmasın

dinlenen bulgurun içine un ve yumurta tuz katılıp yoğurmaya başlarız elimizi arada ıslatırız
yapışkan ve dağılmayan bir kıvam alınca olmuş demektir.
elimize aldığımız iri ceviz büyüklüğündeki hamuru işaret parmağımızla elimizi ıslatarak çevire çevire oyarak iyice inceltiriz.
içine kıymadan doldurup ucunu elimizi ıslatarak birleştiririz.
kaynamış suda 5-7 dk kadar haşlayıp kenara alırız..
üzerine isteğe göre pul biberle kızdırılan tereyağı veya salça ile yaptığımız sos dökülerek servis yapılır..
Afiyet olsun..

Bu ve daha fazlası face sayfamızda..oraya da bekleriz arkadaşlar..link aşağıda..

https://www.facebook.com/pages/Karataycılar/433736496657051

afiyet olsun canım evet hep tokuz acıkmıyoruz hakkaten ama bazen nefis canımız bişeler istiyo ama önemli olan kararını bilmek dimi
sen iyi ol yeterki kuşum gelirsin hasret gideririz
sağol muhtarım izmire bayılıyorum bende yarın kilo durumum nolcak bakalım meraktayım bide tartılmayı unutuyomuşumabooooaman olmasın öle bişey
zaman zaman böle dertleşiriz biz içinden gelen anlatır duygularını fotomuhakkaten versekte çektirsek dimi:16
güle güle kullan canım güzel günlerde inşallh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…