- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
:18::18::18:sağol muhtarım izmire bayılıyorum bende yarın kilo durumum nolcak bakalım meraktayım bide tartılmayı unutuyomuşumaboooo aman olmasın öle bişey
güle güle kullan canım güzel günlerde inşallh
yoğunum,yorgunumcanım içli köfte tarifin çok güzel,haftasonu yapmak için not ettim
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum bol leptinler tartı herkezin yüzünü güldürsün
bitki çayı içtim canım şimdiah kıyamam..bi çay koyy şööle uzat ayaklarını da iç canımcım
yap canım çok güzel oluyor..hamurdan kalırsa kalanıylada fellah köfte yapabilirsin
iyi geceler canımkızlar ben de kaçar..öptüm hepinizi yarın liste neslihansltn da. .şimdiden kolay gelsin. ..tartı yüzümüzü güldürsün..
Bu hafta nasıl cuma oldu hemen anlamadim eşimin babasi ameliyat oldu kendileri ankarada annemlerleyiz zaman nasil geçti anlamadim bu hafta misafir krese yemek derken cuma olmus yarin bildirim günü inşallah tarti yüzümüze güler kizlar:119:
Ben de kara bugday aldim ve denedim geçen hafta bilinmedik bi odem olustu bende pzt. Bende karabugdayi tansasta buldum aldim sali ve crs. Aksam ogunlerimde karabugday yedim sabah karatay kahvaltisi aksam kara bugday yedim ve 54.8 idim odemden dolayi ve bana tarti 53.3 gördüm tam 2 günde 1.5 kilo ödem atti ve mutlu etti beni kara bugday ödem attiriyor ve tokluk hissi veriyor 3-4 kasikla bile bakalim 52 gorcem mi yarın merakla bekliyorum:))))
galiba haftanın galiba belli yine.. tebrikler şimdiden.. inş. senin indiğin rakamlar bize de nasip olur.
bu arada geçmiş olsun acil şifalar dilerim kayınpederine..
Basarilarinin devamini dilerim canim .. Ama ben bu hafta birincilik konusunda leylakcigim da iddali goruyorum..Bu hafta nasıl cuma oldu hemen anlamadim eşimin babasi ameliyat oldu kendileri ankarada annemlerleyiz zaman nasil geçti anlamadim bu hafta misafir krese yemek derken cuma olmus yarin bildirim günü inşallah tarti yüzümüze güler kizlar:119:
Ben de kara bugday aldim ve denedim geçen hafta bilinmedik bi odem olustu bende pzt. Bende karabugdayi tansasta buldum aldim sali ve crs. Aksam ogunlerimde karabugday yedim sabah karatay kahvaltisi aksam kara bugday yedim ve 54.8 idim odemden dolayi ve bana tarti 53.3 gördüm tam 2 günde 1.5 kilo ödem atti ve mutlu etti beni kara bugday ödem attiriyor ve tokluk hissi veriyor 3-4 kasikla bile bakalim 52 gorcem mi yarın merakla bekliyorum:))))
ne kadar samimisin,duygularını açmışsın canım yabende topiğe girmesem aklımda kalıyor hep ... İnşallah hep birlikte verelim kiloları sonrada hatıra fotosu çektirelimmmm
MEVLA şifanızı acil olanından ve daim olanından versin birdycim...
kaneelcim ya senin yanaklar falan yoook ki bir şey... hani baya zayıfsın sen canım maşllah
evet iki cihandada mevla ayrı düşürmesin eşinle de...
ben karabuğday almadım kızlar beni zayıflatırken yavruma da sütten geçer diye ödüm kopuyoooo biberiye çayını 1 ay içtim kuzum hiç kilo almadı artık bitki çayı içmiyorum nasıl bir süt yapım mekanızmam varsa artık...
öğlen
limonlu kereviz yemeği 1 porsiyon
tarhana çorbası iki porsiyon
bol salata
akşam
kafam kadar kupa ayran
saat 9 gibi sıcacık süt inşallah
30 dk yürüyüş 2,5 lt su ile karatay güncem bu günlük tamamlandı
komşumdaydım ve hiç bir şey yemedim sadece, sade kahve o kadar çok şükür çok şükür...
bugün karabuğdayımı yiyemesem de iyi gidiyo canımcım
kaneelim geceden 1 bardak karabuğdaya 2 bardak kaynar su döküyosun sabaha kadar yumuşacık oluyo.kaynatmaya falan gerek yok yaniyap tabi canım arada vücudu şaşırtmak gerek
aplam geçmiş olsun sana ve eniştemeinşallah çabucak iyileşirsiniz
gelelim banaaaabugün ne sabah ne de akşam yiyebildim karabuğdayı:26::26:misafirlerle de 5 tane mercimek köfte ve 1 dilim kek yedim.akşam yemeği yemedim bunun üzerine.tartı öncesi iyi olmadı ama napalım.önemli olan kaçamağın devamı gelmesin dimi ama
çok geçmiş olsun birdy..bol bol limon sık iç...suyla karıştır iç canım..gerçi sen yapıyorsundur eminim..
burhaniye den aldığınız erzaklar bitti mi...ben o çerezci amcayı sana sormuştum ya...sen bilmiyorum demiştin..o amcayı komşularım aracılığıyla baktırdım..iyiymiş.tezgahın başında eşiyle oturuyordu dediler..sana da haber veriym dedim..çok hasta olduğunu söylemiştim sana hatırlarsan
aydo canım..nasıl gidiyor karaday
ben çok fena bozdum..
bügün bizim hocalar pogaçalar kekler biskuvili pastalar sarmalar getirmiş..ye ye tutturdular..inmek istemedim önce aşağıya..ama öyle ısrar ettiler ki sormayın...yedim..hatta fazla fazla yedim pogaçaları..yemeyeceğim diyenden kork diye boşa dememişler..ama onlar da öyle ısrar ettiler ki anlatamam
canım hiç kilolu değilsin ..ben 2 kilo alayım yanaklarım tobbiş olur..yanaklarımdan anlaşılır hemen..
en son vucuduma gider kilolar..
maşallah size..
bulunduğum yerde 5m miggros yok..
Bu hafta nasıl cuma oldu hemen anlamadim eşimin babasi ameliyat oldu kendileri ankarada annemlerleyiz zaman nasil geçti anlamadim bu hafta misafir krese yemek derken cuma olmus yarin bildirim günü inşallah tarti yüzümüze güler kizlar:119:
rumuz: cakmel
b.tarihi=22/10/ 2013
b.kilo= 89.1
geçen hafta= 81.5
bu hafta=81.5
fark= 0
haftalık yüzde= 0
toplam fark= 7.6
boy= 1.63
spor:30/60 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?