Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yoğunum,yorgunumcanım içli köfte tarifin çok güzel,haftasonu yapmak için not ettim

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum bol leptinler tartı herkezin yüzünü güldürsün

sağol muhtarım izmire bayılıyorum bende yarın kilo durumum nolcak bakalım meraktayım bide tartılmayı unutuyomuşumabooooaman olmasın öle bişey

güle güle kullan canım güzel günlerde inşallh
:18::18::18:
sağol canım..

yoğunum,yorgunumcanım içli köfte tarifin çok güzel,haftasonu yapmak için not ettim

ah kıyamam..bi çay koyy şööle uzat ayaklarını da iç canımcım

yap canım çok güzel oluyor..hamurdan kalırsa kalanıylada fellah köfte yapabilirsin

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-sersum-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-sersum- 29 Kasım 2013 liste yaptı
12-ihya-6 Aralık 2013 liste yaptı
13-Kaneel-13 Aralık 2013 liste yaptı
14-naz8-20 Aralık 2013 liste yaptı
15-Ramaska-27 Aralık liste yaptı
16-iğneoyası-03 Ocak 2014 liste yaptı
17-cakmel-10 Ocak 2014 liste yaptı
18-neslihansltn-17 Ocak 2014
19-aydo.....haftaya cuma listede (24 Ocak)

haftaya listemiz başa dönüyor kızlar..bilginiz olsun..sonra biz dumadık yoktuk yan yattı çamura battı demeyin

Son düzenleme:
kızlar ben de kaçar..öptüm hepinizi yarın liste neslihansltn da..şimdiden kolay gelsin...tartı yüzümüzü güldürsün..

ah kıyamam..bi çay koyy şööle uzat ayaklarını da iç canımcım
yap canım çok güzel oluyor..hamurdan kalırsa kalanıylada fellah köfte yapabilirsin
bitki çayı içtim canım şimdiyaparım inşallah:26:karabuğday ben de aldım ama başlamadım dahaaylardır kurtulamadığım 90 lı kilolardan en kısa sürede kurtulacağım kendime sözüm varbu nedenle modifiye karatay yapıyorum, yanlış bilgi vermemek için menü yazmıyorum,belirlediğim hedefe kadar da böyle yapıcam

huppiii sıra bende yarın liste yapcam inş. üstesünden gelirim.

sabah: yumurta kırması, zeytin ve peynir.

öğlen sütlü kahve.

Akşam: pırasa, 1 tane haşlanmış but tavuk.. ha bir de yarım dillim ekmek.

Billy ile 45 dk+35dk+40 dk cardio yaptım..

yarın inş. tartı da yüzü güler..

Akşam saat 16 ya kadar sonucu yayınlarım inş.

Bu hafta nasıl cuma oldu hemen anlamadim eşimin babasi ameliyat oldu kendileri ankarada annemlerleyiz zaman nasil geçti anlamadim bu hafta misafir krese yemek derken cuma olmus yarin bildirim günü inşallah tarti yüzümüze güler kizlar:119:
Ben de kara bugday aldim ve denedim geçen hafta bilinmedik bi odem olustu bende pzt. Bende karabugdayi tansasta buldum aldim sali ve crs. Aksam ogunlerimde karabugday yedim sabah karatay kahvaltisi aksam kara bugday yedim ve 54.8 idim odemden dolayi ve bana tarti 53.3 gördüm tam 2 günde 1.5 kilo ödem atti ve mutlu etti beni kara bugday ödem attiriyor ve tokluk hissi veriyor 3-4 kasikla bile bakalim 52 gorcem mi yarın merakla bekliyorum:))))

galiba haftanın galiba belli yine.. tebrikler şimdiden.. inş. senin indiğin rakamlar bize de nasip olur.
bu arada geçmiş olsun acil şifalar dilerim kayınpederine..

Ama karatayin eline hiç bir şey su dokemez karatay her seyim benim :119:
Benim kara bugdayi deneme amacim sadece 54 kiloyu kirabilmek için yaptim çünkü 54 kilo ile hamile kalmistim oturmus bi kilo idi çünkü en son 2012 mayista bu kilodaydim
Bi arada tum gun yapcam o da 50 kilo sinirini kirmak için 50 kilolarima 2007 ulasmistim bakalım zaman ne gosterecek bendeki havadisler böyle...
Yarin görüşmek dileğiyle

Son düzenleme:
galiba haftanın galiba belli yine.. tebrikler şimdiden.. inş. senin indiğin rakamlar bize de nasip olur.
bu arada geçmiş olsun acil şifalar dilerim kayınpederine..

Teşekkürler canim yok be gecen hafta cuma 54,2 haftayi kapatmistim sanmam ama hayırlısı bakalim merakla bekliyecem sana da simdiden kolay gelsin liste için
Kayipederim allaha Şükür iyi bobrek ameliyati olmustu 1 avuc büyük taslar alindi inşaallah esimde haftasonuna gelir 2 haftadir goremedik yüzünü saglik olsun:))))

Basarilarinin devamini dilerim canim .. Ama ben bu hafta birincilik konusunda leylakcigim da iddali goruyorum.. Bende onumuzdeki hafta insallah yapacagim Karabugday kuru .. bakalim nasil olcak

Dogru soylemek gerekirse kilolu durmuyorum artik .. nasil desem genc irisi diyelim .. boyum 172 kilom 70 vucut kitle indexine gore normal cikiyorum .. ama gonul bu vermek istiyor 65 olsam iyi olacak .. Tesekkur ederim bu arada canim benim ..

yapacagim leylakcigim .. bugun gelecekti gelemdi bugdayim gelsin hemen yapacagim .. Haberlesiriz .. Tebrik eder basarilarinin devamini dilerim

Tesekkur ederim canim

[h=1]Derya Baykal karabuğday kürüyle kilo verdi
[/h]

Derya Baykal oyunculuk yapmaya başlayan kızları Derya ve Ferhan Şensoy ile birlikte form tuttu. Baykal ve kızları karabuğday kürüyle toplamda 40 kilo zayıfladı...

Kanaltürk ekranlarının sevilen ismi Derya Baykal yeni sezon öncesi 2 ayda 15 kilo verdi. Ünlülerin zayıflama koçu Şeyda Coşkun’la çalışarak fazla kilolarından kurtulan sanatçıya kızları Derya ve Ferhan Şensoy da eşlik etti. Baykal ve kızları toplamda 40 kilo vermeyi başardı. Kızlarıyla birlikte diyet yapmanın çok faydasını gördüğünü söyleyen ünlü sanatçı, “Derya 14 kilo, Ferhan 11 kilo verdi. Şeyda yiyeceklerimizi hazırlayıp getirdi. Biz de çok disiplinli davrandık. Karabuğday kürüyle istediğimiz kiloya indik” dedi.

DİYETİSYENLER PAHALI

Şeker hastası olduğu için yıllardır kilo vermekte zorlandığını söyleyen Derya Baykal, “Şimdi 29 beden pantolonlara giriyorum” diye konuştu. Diyetisyene gitmenin çok pahalı olduğunu söyleyen Baykal, “Evde yemek pişirmedik. Ne mutfak alışverişi yaptık ne de ocak yandı. Çok masrafsız bir iş. Üstüne bir de kilo verdik” dedi.

İşte karabuğday kürü

Ka.ra.buğ.da.yı di.ri ka.la.cak şe.kil.de haş.la.yın. Son.ra el.ma.yı ka.buk.la.rıy.la ren.de.le.yin. Üze.ri.ne 1 sil.me çay ka.şı.ğı tar.çın ila.ve et.tik.ten son.ra ka.rı.şı.mı ka.ra.buğ.da.ya ek.le.yin. Sa.bah.la.rı tü.ke.tin.

OKAN IŞIK - BUGÜN GAZETESİ

çok iyi canım yaa akşam yemene rağmen çok iyi bence metoya hareket vermek için çok iyi bence böyle yöntemler ama karataydan vazgeçmeyiz tabikayınpederine çok geçmiş olsun canım

filiztoprak
b.tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 68.1
bu hafta= ---67.4
fark= ---0.7
haftalık yüzde= 1.027
toplam fark= 10.6
boy= 1.60
ayran detoksunun sonucu kızlar nasıl sizce daha önce yapanlar bilirler az mı normalmi
bunu öğrenmiş oldum sıra karabuğdaya geldi bakalım tatilden gelincede onu denicem
önümüzdeki hafta çok işim var o yüzden gelince yapıcam hazırlık yapıcam birde kuaför işim var
öpüyorum sizlerineslihan kolay gelsin canım

bir kez daha anladım ki 2 öğün bana yaramıyor:26::26::26:

rumuz: cakmel
b.tarihi=22/10/ 2013
b.kilo= 89.1
geçen hafta= 81.5
bu hafta=81.5
fark= 0
haftalık yüzde= 0
toplam fark= 7.6
boy= 1.63

spor:30/60 dk yürüyüş

geçmiş olsun güleryüzcüğüm, eşinle ALLAH tez zamanda kavuştursun
filizcim kolay gelsin... izmir de tatil başkadır ohhh ne güzel tadını çıkar ama kilo almadan gel tamam mı

kahvaltım:
kayısı kıvamda yumurta 2 adet
7 zeytin
7 dal marul
avuç kalınlığında peynir
1 portakal
herkese gülücüklü bildirimlerrrr

gunaydın herkese..........

Oncekı kılo:86

bu haftakı kılo:85

gecen hafta bıldırım yapamamıstım.

Yuzde :0.581 ( 2 ye boldum)

neslıhan canım kolay gelsın.....bu hafta kım 1.merak edıyorum.

ıns.yuzler tartıda guler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…