Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kizlar

Disardayim bildirimi telden yapayim dedim yoksa gec kalacak

Gecen hafta 72.3

Bu hafta 70.4

Fark 1.9

% 2.627

Nesli kolay gelsin liste icin tarti hepinizin yuzunu guldursun

selam kızlar,acele bildirim yapıp çıkacağım..geçen hafta 94.3,bu hafta 94.00 düz...fark yüzdesi 0.318..neslihan kolay gelsin..spor yok,iş çokficansım harika kilo vermişsindevamına akşam bakarım artık..görüşürüz

Bildirimimi yapayım:

Geçen hafta: 81.5 kg
Bu hafta: 81.2 kg

Fark:0.3kg
Fark % : %0,36

Liste için kolay gelsin.

Umarım herkes çok iyi sonuçlar almıştır.

geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72,8
fark:-200gr
yüzde:%0,273

umarım herkes kilo vermiştirneslihancım liste için kolay gelsin

Kızlar çok kısa bildirip kaçıcam.Hastalıktan mütevellit sürekli yiyip-yatmam neticesinde 1 haftada 1.4 kilo alarak +++% 3.11+++ ile sonunculuğun açık ara galibiyim.Liste yapan arkadaşıma kolay gelsin.

hepimiz modifiye ediyoz gülüm..
iyi geceler canım

geçmiş olsun acil şifalar dilerim

iyi bence canım..biliyorsun herkeste değişiyor sonuçta
şimdiden kolay gelsin..

Selam kizlar

Disardayim bildirimi telden yapayim dedim yoksa gec kalacak

Gecen hafta 72.3

Bu hafta 70.4

Fark 1.9

% 2.627

Nesli kolay gelsin liste icin tarti hepinizin yuzunu guldursun
wavvvvv gizli 1. miz belli oldu..gelmedin gelmedin bi geldin süpper...tebrikler canım

maşallah çok iyi gidiyorsun canım..tebrik ederim

rumuz =sersum
baş.kilo:85 kg
geçen hafta:77.3 kg
bu hafta:78.8 kg
haftalık:++500 gr
toplam:6.2 kg
beden:42
spor:yok

bu ++ 500 regl olacağım için eminim şiştim çünkü..onun içün fazla takmıyorum..haftaya Allah kerim...

neslihancığım kolay gelsin..listemiz ilk sayfada biliyorsun..oradan gelen gelmeyen listede olan olmayan kontrol edebilirsin

teşekkür ederim canım.. bakalım inş. başarıcam.. yüzdelerde biraz sıkıntım var ama olsun hallederiz artık..:44::44::44:

merhaba kızlar

bildirim

kaneel

başlangıç kilom :95.00
bu hafta : 70.00
toplam fark : -25.00
Geçen hafta : 70.00
bu hafta : 70.00 aynı
spor: hergün bir saat yürüyüş
boy: 1.72

teşekkür ederim canım.. bakalım inş. başarıcam.. yüzdelerde biraz sıkıntım var ama olsun hallederiz artık..:44::44::44:
başarırsın canım noolcak..takıldığın yerde ben burdayım sorun değil..
kızlar haydee bildirimler gelsin bakalım 19 kişiden, 9 kişi bildirim yaptı diğer 10 kişi nere de bakalım..

canım o 19 kişiden handrake yok,aydo yok,ihya izinliydi sanırsam..:44: sersum 2 kere yazıldı..yanii toplam 15 kişi falanız..sen 15-15.30

gibi yayınla bence.gelen kendini ekler nasılsa..

tamam canım teşekkür ederim..

ben leylaktan 2.5 kilo bekliyordum 200 gr.yaziyor.ben mi yanlis anladim acaba karabugdayla 2.5 kilo vermemismiydi....

leylakcim ben yanlismi anladim....

sersum canim nasilsin.karabugdaya ne zaman basliycaksin ve nasil yapmayi dusunuyorsun.bende basliycam fikrini alayim dedim.

canım ben karabuğdaya geçen hafta çarşamba günü başladım.ilk 2 gün 2 kilo sonraki günlerde de 500 gr daha verdim.dün kek ve mercimek köftesi yemeseydim daha da - çıkardım ama buna da şükür

canım pazartesi vira diyorum. inşallah..3 gün 3 öğün yiyecem salata olarak yemeyi planlıyorum..tadını beğendim nasılsa..

canım ben karabuğdaya geçen hafta çarşamba günü başladım.ilk 2 gün 2 kilo sonraki günlerde de 500 gr daha verdim.dün kek ve mercimek köftesi yemeseydim daha da - çıkardım ama buna da şükür

leylakcim aklimda oyle kalmis.peki canim verdigin kiloyu hemen aliyormusun.ve tavsiye edermisin.gun boyu toplam ne kadar yedin.1 subardagimi dahami fazla. canim tam olarak ogunlerde neler yedin canim
bende baslamayi dusunuyorum.....en azindan odem atarim diye dusunuyorum bakalim...
canim sen tekrar yapicakmisin....

canım pazartesi vira diyorum. inşallah..3 gün 3 öğün yiyecem salata olarak yemeyi planlıyorum..tadını beğendim nasılsa..

tamam canim bende pazartesi basliyayim madem hadi bakalim...ben tam nasil yiyecegime karar vermedim.leylak tan cvp bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…