hepimiz modifiye ediyoz gülüm..bitki çayı içtim canım şimdiyaparım inşallah:26:karabuğday ben de aldım ama başlamadım daha aylardır kurtulamadığım 90 lı kilolardan en kısa sürede kurtulacağım kendime sözüm var bu nedenle modifiye karatay yapıyorum, yanlış bilgi vermemek için menü yazmıyorum,belirlediğim hedefe kadar da böyle yapıcam
iyi geceler canım
geçmiş olsun acil şifalar dilerimBu hafta nasıl cuma oldu hemen anlamadim eşimin babasi ameliyat oldu kendileri ankarada annemlerleyiz zaman nasil geçti anlamadim bu hafta misafir krese yemek derken cuma olmus yarin bildirim günü inşallah tarti yüzümüze güler kizlar:119:
Ben de kara bugday aldim ve denedim geçen hafta bilinmedik bi odem olustu bende pzt. Bende karabugdayi tansasta buldum aldim sali ve crs. Aksam ogunlerimde karabugday yedim sabah karatay kahvaltisi aksam kara bugday yedim ve 54.8 idim odemden dolayi ve bana tarti 53.3 gördüm tam 2 günde 1.5 kilo ödem atti ve mutlu etti beni kara bugday ödem attiriyor ve tokluk hissi veriyor 3-4 kasikla bile bakalim 52 gorcem mi yarın merakla bekliyorum:))))
iyi bence canım.filiztoprak
b.tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 68.1
bu hafta= ---67.4
fark= ---0.7
haftalık yüzde= 1.027
toplam fark= 10.6
boy= 1.60
ayran detoksunun sonucu kızlar nasıl sizce daha önce yapanlar bilirler az mı normalmi
bunu öğrenmiş oldum sıra karabuğdaya geldi bakalım tatilden gelincede onu denicem
önümüzdeki hafta çok işim var o yüzden gelince yapıcam hazırlık yapıcam birde kuaför işim var
öpüyorum sizlerineslihan kolay gelsin canım
wavvvvv gizli 1. miz belli oldu..gelmedin gelmedin bi geldin süpper...tebrikler canımSelam kizlar
Disardayim bildirimi telden yapayim dedim yoksa gec kalacak
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 70.4
Fark 1.9
% 2.627
Nesli kolay gelsin liste icin tarti hepinizin yuzunu guldursun
bir kez daha anladım ki 2 öğün bana yaramıyor:26::26::26:
geçmiş olsun güleryüzcüğüm, eşinle ALLAH tez zamanda kavuştursun
filizcim kolay gelsin... izmir de tatil başkadır ohhh ne güzel tadını çıkar ama kilo almadan gel tamam mı
kahvaltım:
kayısı kıvamda yumurta 2 adet
7 zeytin
7 dal marul
avuç kalınlığında peynir
1 portakal
herkese gülücüklü bildirimlerrrr
rumuz =sersum
baş.kilo:85 kg
geçen hafta:77.3 kg
bu hafta:78.8 kg
haftalık:++500 gr
toplam:6.2 kg
beden:42
spor:yok
bu ++ 500 regl olacağım için eminim şiştim çünkü..onun içün fazla takmıyorum..haftaya Allah kerim...
neslihancığım kolay gelsin..listemiz ilk sayfada biliyorsun..oradan gelen gelmeyen listede olan olmayan kontrol edebilirsin
başarırsın canım noolcak..takıldığın yerde ben burdayım sorun değil..teşekkür ederim canım.. bakalım inş. başarıcam.. yüzdelerde biraz sıkıntım var ama olsun hallederiz artık..:44::44::44:
kızlar haydee bildirimler gelsin bakalım 19 kişiden, 9 kişi bildirim yaptı diğer 10 kişi nere de bakalım..
başarırsın canım noolcak..takıldığın yerde ben burdayım sorun değil..
canım o 19 kişiden handrake yok,aydo yok,ihya izinliydi sanırsam..:44: sersum 2 kere yazıldı..yanii toplam 15 kişi falanız..sen 15-15.30
gibi yayınla bence.gelen kendini ekler nasılsa..
teşekkür ederim canım.. bakalım inş. başarıcam.. yüzdelerde biraz sıkıntım var ama olsun hallederiz artık..:44::44::44:
canım ben karabuğdaya geçen hafta çarşamba günü başladım.ilk 2 gün 2 kilo sonraki günlerde de 500 gr daha verdim.dün kek ve mercimek köftesi yemeseydim daha da - çıkardım ama buna da şükürben leylaktan 2.5 kilo bekliyordum 200 gr.yaziyor.ben mi yanlis anladim acaba karabugdayla 2.5 kilo vermemismiydi....
leylakcim ben yanlismi anladim....
sersum canim nasilsin.karabugdaya ne zaman basliycaksin ve nasil yapmayi dusunuyorsun.bende basliycam fikrini alayim dedim.
ben leylaktan 2.5 kilo bekliyordum 200 gr.yaziyor.ben mi yanlis anladim acaba karabugdayla 2.5 kilo vermemismiydi....
leylakcim ben yanlismi anladim....
sersum canim nasilsin.karabugdaya ne zaman basliycaksin ve nasil yapmayi dusunuyorsun.bende basliycam fikrini alayim dedim.
canım ben karabuğdaya geçen hafta çarşamba günü başladım.ilk 2 gün 2 kilo sonraki günlerde de 500 gr daha verdim.dün kek ve mercimek köftesi yemeseydim daha da - çıkardım ama buna da şükür
canım ben karabuğdaya geçen hafta çarşamba günü başladım.ilk 2 gün 2 kilo sonraki günlerde de 500 gr daha verdim.dün kek ve mercimek köftesi yemeseydim daha da - çıkardım ama buna da şükür
canım pazartesi vira diyorum. inşallah..3 gün 3 öğün yiyecem salata olarak yemeyi planlıyorum. .tadını beğendim nasılsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?