Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben vermedim leylak gecen hafta vermis canim karabugdayla bende onu soruyorum....

2.5 kilo verseydim keskeeee............

leylak yazıcağıma, ramaska yazmışım canım pardon birazdan açıklıyorum yanlışlık varsa düzeltiriz artık.. leylakın kilosu şuanda muallak olduğu için varsa bir yanlış o da düzeltir.:44::44::44::44:

canim belki icine dogmustur haftaya veririm belki 2.5 kilo

bu hafta cakmelin dedigi karabugday cumasi olacak haftaya.....

ramaskacım 2.500 kilo verdin yanii di mi??

canım karışıklık olmasın ben bu hafta 200 gr verdim.2,5 kg geçen haftaydıbildirimimi de yaptım zaten

canım verdiğim kiloyu almadım hatta eşim de yiyiyo benimle beraber o da 93 kilodan 89 a düştü o da almadı.kesinlikle tavsiye ederim.
ilk 2 gün sadece karabuğday yedim.3 öğün yedim ve çoğunlukla yoğurtla bazen de salata şeklindesonraki günlerde de sadece akşam öğününde yedim.yediğin miktar sana kalmış,doyana kadar yiyebilirsin.ben hergün 1 su bardağı yapıyorum ama eşimle beraber yapıyoruz.ama çoğu zaman artıyo bile,çok şişiyo çünkü,çoğalıyo.sen yarım su bardağı yapabilirsin ramaskam.

rumuz =naz8
baş.kilo:79.8 kg
geçen hafta:78.7 kg
bu hafta:77.9 kg
haftalık: --800 gr
yüzde --1,016
toplam:1.9 kg
beden:42-44
spor:şimdilik yok

leylakcim cok sagol canim bende pazartesi basliyorum sersumla. sende basliycakmisin canim gel hep beraber bu hafta 2.5 kilo verip bu haftayi karabugday cumasi ilan edelim topikce........hadi bakalim hayirlisi......

kizlar baslamak isteyenler pazartesi hep beraber yapalim.............

kizlar kusura bakmayin karisikliga ben sebep oldum....gecen hafta yoktum gecmise cok bakamadim ara ara okuyunca alintilarda leylak in karabugdayla toplamda 2.5 kilo verdigini okudum.....

uzgunum neslihan canim aklini karistirdim galiba....

ficans canim sen nasil verdin cok iyi vermissin nerdeyse 2 kg...

Son düzenleme:
17.01.2013 TARTIDA YÜZÜ GÜLENLER..

Haftanın 1. si Altın madalya sahibi..

1. Ficans : --1.90 kilo % 2.627

[COLOR="#FFFF00"]Haftanın 2. si Gümüş madalya sahibi.
[/COLOR]
2. Neslihansltn : --1.50 kilo

Haftanın 3. Bronz madalya sahibi.

3. Ramaska: --1.00 kilo :119::119::119:

4. Naz8: --800 gr. %1.016 119::119::119:

5. Filiztoprak: --700 gr %1.027 :119::119::119:

6. liği paylaşanlar:

Özlemkartal ve iğneoyası : --300 gr.:119::119::119:

7. Leylak: -200 gr. %0,273 :119::119::119:

Bu hafta kilo vermedim ama almadım da diyen:

Kanel :121::121::121:

Bu haftayı istemeyerek de olsa kilo alarak bitirenler:

Birdy ++1.400 :82::82:

Sersum ++500 %0,646 :82::82::82:

Son düzenleme:

Sagol ozlemcim

Sagol canim benim,insallah duraklama olmaz sersumum,arkasi gelir
:18:,son aylarda hep bir ileri iki geri oldu,ama sizin desteginizle devam insallah

Haftaya verirsin canim hem regl biter hem de kara bugday

Canim karabugdaya ben de varim pzt insallah,ben bu hafta 5 gunun 4 gunu dr a gidip geldim ,yurudum en az 30 dakika mecburen ulasim amacli,bir de 2 ogun yaptim canim ama kendimi cok yorgun hissediyorum

Sen de isteyince guzel veriyorsun canim

eline emeğine sağlık canım

canim beni 3.layik gormussun tesekkurler ama ben gecen hafta yoktum o yuzden yuzdeyi ikiye boldum orayada yazdim canim o.581 oyuzden benim daha alt sirada olmam lazim canim....

liste icin ellerine saglik tesekkurler canim....

evet kızlar bildirimi yaptım sıramı savdım ohhhh beee.. inş. olmuştur.. kızım kucağımda ancak bu kadar oldu..

Canım ellerine sağlık listemiz çok güzel bana da altın madalya vermişsin çok teşekkür ederim, kızınla beraber uğraşmışsın daha nasıl olsun emeğine sağlık

Gelmişken menülerimi de yazayım

Sabah

Menemen, peynir, zeytin, kaymak, fındık, 2 kuru incir

Öğlen

Mercimek köfte , yeşillik, 2 lahana sarma maalesef pirinçli, 1 lokma haşhaşlı çörek

Eve de yeni geldim, tabii önce size bakayım dedim, şimdi hem yemek hem de ev işleri beni bekler

ficanscim tebrikler canim sanada kolay gelsin bende kactim.,....

bu haftanin
1. FICANS

2.NESLIHAN

3.NAZ

BENDE CIKTIM GORUSURUZ HERKESI TEBRIK EDIYORUM....

kızlar ben sabahları kalkınca çok iştahsızo lyorum bişi yiyemiyorum ama kahvaltıyı öğle saatlerinde yiyip bide akşam yemeği yiyorum 2 öğün yapmış oluyorum. bugün kahvaltıda:
sucuklu yumurta
labne
yeşil zeytin
ceviz
1 tanede portakal yedim
akşama hiç yemek yapasım yok pöfffffff ne pişirsem:44::44::44::44: cnm yumurtalı ıspanak kavurması çekiyo üstünede sarımsaklı yoğurtlu ohh miss ama ıspanakları temizlemeye üşeniyorum

Bende varım canımZaten gelecek hafta birkaç gün yine karabuğday yemeği düşünüyodum hep beraber başlamış oluruz böylece

Ficansım en başta seni ve tüm arkadaşlarımı kutluyorumNeslihancım liste için de eline emeğine sağlık

evet kızlar bildirimi yaptım sıramı savdım ohhhh beee.. inş. olmuştur.. kızım kucağımda ancak bu kadar oldu..
ellerine sağlık canım..ficansım önce senii sonra herkesi tebrik ediyorum...
Sagol canim benim,insallah duraklama olmaz sersumum,arkasi gelir
:18:,son aylarda hep bir ileri iki geri oldu,ama sizin desteginizle devam insallah

Haftaya verirsin canim hem regl biter hem de kara bugday
:13::13::13:
haftaya karabuğday haftası

afiyet olsun canım..kalk kıss git üşenme bakimm ne güzel yemeği bulmuşun işte ben onu bile bulamadım daha..

afiyet olsun canım..kalk kıss git üşenme bakimm ne güzel yemeği bulmuşun işte ben onu bile bulamadım daha..

sağol cnm en iyisi kaldırayım totoşumu bu hayatta en gıcık olduğum iştir ıspanak temizlemek kocişte nöbetten geldi uyuyo uyanınca acıkır garibim kalkıp yapayım bari

sağol cnm en iyisi kaldırayım totoşumu bu hayatta en gıcık olduğum iştir ıspanak temizlemek kocişte nöbetten geldi uyuyo uyanınca acıkır garibim kalkıp yapayım bari

aynen..ama kalk boşver ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…