- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
bende normal teflon kekleride soğutarak çıkarıyodum bunuda öle düşündüm garanti olsun canım bende dışarda yürüyemiyom canım neyse tercih meselesi tabii amannn kilocukları verelimde nasıl olursa olsungüle güle kullan canım..ben de çok tereddütlü aldım 1 kere yaptım..ama çok şekilli almışım veya ben beceremedim parçalanarak çıktı..sanırım soğutmam gerekiyordu..
leslie beni sıkıyor yaa..hep aynıo hareketler off..ben dışarıda müzikle yürümeyi hiçbirşeye değişmem..ama mecbur olunca yapıyorum leslie bacımı da ayıp olmasın şimdi hakkını yemeyelim
sağol canım şimdi yaptım canım keki bakalım benimki nasıl çıkacakoncelikle canim kalibini guzel ve guzel gunlerde kullanman dilegi ile ..
benim bir kac adet silikon kabim var , yillardir kullaniyorum ve cok cok memnunum .. kekler hic yapismiyor oldugu gibi derler ya kalip gibi aynen oyle cikiyor .. hemen hemen herseylerimi onlarda yapiyorum ,, kekin ici de disida pisiyor dert etme .. onemli olan keki disari aldiktan sonra soguduguna emin olduktan sonra kalipdan cikarmak .. kalibi yaglamana bile gerek yok .. ben boreklerimi bile onlarda yapiyorum .. harika oluyor .. o rahatliga alistiktan sonra eminim ki baska birsey kullanmak istemeyeceksin ..
canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin
cakmel bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrikler canımkızlar şimdi işlerimi bitirmeliyim,sonra görüşürüz
Gozunaydin canım,inşsallah Allahin izniyle kalp atislarini da duyarsiniz canim
Amin canım inşallah :)
Hoşbuldum ficansım :))
Hadi inşallah canım. Herşey yolunda gitsin inşallah :)
hadi canım hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına bebişini inşallah
sabah klasik karatay kahvaltısı öğleden sonra annemle dışarı çıktık baya bi yürüdük akşamda 1 kase çorba ıspanaklı yumurta
bildirim
rumuz: cakmel
başlangıç kg: 89.1
geçen hafta: 78.6
bu hafta: 77.6
fark: -1 kg
% fark: - 1,272
- karatay beslenme
- 2 lt su
- 3 gün 45-60 dk yürüyüş
günaydın kızlar,bugün listeyi ben yapacağım...saat 15 ten sonrayı bulur,öğleden sonra birkaç saat dışarıdayım,gelince yayınlarımgeçmişe bakamadım dün yoğundum,2 haftadır kaçamak yapmadım şükür ama tartıda çok iyi sonuç da alamadım,olsun önümüzdeki maçlara bakacağız önce vücut kendini bi toparlasın dimi
dünkü menüm
kahvaltı 08.00;2 yumurtalı,bol yeşillikli,z.yağ ve nar ekşili salata,2 günkurusu,1 dilim beyaz peynir
ara 16.00;1 avuç çiğ badem
akşam 18.30;1 tabak salata(3 dilim kızarmış hellim,1 kk beyaz peynirli) 1 ufak kase yoğurt
spor;yok pazara gittim
Bildirim:07.03.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:97.7
Bu hafta:97.1
Fark: 600 gr
Fark yüzdesi:%0.614
Toplam fark:-1300 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 4 gün 40 ar dk yürüyüş
bu kilodayken çok daha hızlı gitmeliydi ama anlamadım ben
ben de ekmeksizliği sevmiyorum ama ekmek bana hiiç yaramıyorcanım herkesin kendi vücüdüna uyan bi diyet var bence mesela ben karatayı bi aydan sonra sürdüremedim aralarda acıktığım için bi de ekmeksiz hayat geçiremedim tabi 6 öğün beslenme bana biraz daha kolay geliyor
canım ne tam soğuyacak ne de hemen çıkacak 10 15 dkk beklemek yetiyor
amin canımsagolun canlar .. Allah tum olmuslerimize rahmet eyglesin .. bilerek veya bilmeyerek isledikleri tum gunahlari affetsin insallah
sersum : gercekten harika oluyor .. mutlaka denemelisin .. ( bu aksam da yemekte karabugday ve kofte vardi onden de brokoli corbasi .. ayni dedigim gibi .. hamilelikte de genisletilmis karataya .. saglikli yeme icme ye devam /...)
seni gidii..hehehe evlilik yaradı zaarr..Geldim annem geldim :) nerelerde olayım evlilik falan işte.. Hoşbuldum annem. Ama tombiş oldum da geldim offf offf
Annemmm birşeye karar verde beraber yapak yaff.. Olmuyor böyle. sıkı bir yönetim lazım sanırım bana. Bu arada karatayı gevşetiyorsunuz anladığım kadarıyla.. Herkes keyfi mi yapıyor diyetleri.? Neler oldu ben yokken bakem
daha erken kıssValla canım aslında henüz bebiş istemiyoruz aslında ama işte kazara olursa diye bi tasa vardı sadece. ama kilo vermeden hamiş olmak istemiyorum henüz. Değilse hamileliğim zor alacak gibi. bu kiloda olmaz. önümüze bir bakalım bakim. ama aklımda bulunsun soğan kürü :)) ikiz olması için yok mu birşey
sağol balımmallah kolaylık versin sersumum
]
iyi akşamlar kızlarfazla gelip yazamıyorum çünkü sürekli yorgun ve uykusuzum bu arada dün dr daydık,kesemiz göründü çok şükür:119::119 azartesi de kalp atışı için gidicez,inşallah bi sorun çıkmaz da duyarız.şimdiden çok heyecanlıyım kızlar
40 dk pilates yapıldı
bende normal teflon kekleride soğutarak çıkarıyodum bunuda öle düşündüm garanti olsun canım bende dışarda yürüyemiyom canım neyse tercih meselesi tabii amannn kilocukları verelimde nasıl olursa olsunbende şimdi keki yaptım soğumasını bekliyom canım bakalım nasıl çıkacak:18::18::18::18::18:
sağol canım şimdi yaptım canım keki bakalım benimki nasıl çıkacak
bildirim
rumuz: cakmel
başlangıç kg: 89.1
geçen hafta: 78.6
bu hafta: 77.6
fark: -1 kg
% fark: - 1,272
- karatay beslenme
- 2 lt su
- 3 gün 45-60 dk yürüyüş
üzülme makbuşumm gidecekmakbule007
geçen hafta:63.9
bu hafta :64.5
fark++600
%0.93
önümüzdeki maçlarfiliztoprak
b.tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=69.0
bu hafta=++69.1
fark=0.1
haftalık yüzde=++%0.144
toplam fark=8.9
boy=1.60
özlemcim kolay gelsin canım
spor leslie
beslenme karatay
günaydın kızlar,bugün listeyi ben yapacağım...saat 15 ten sonrayı bulur,öğleden sonra birkaç saat dışarıdayım,gelince yayınlarımgeçmişe bakamadım dün yoğundum,2 haftadır kaçamak yapmadım şükür ama tartıda çok iyi sonuç da alamadım,olsun önümüzdeki maçlara bakacağız önce vücut kendini bi toparlasın dimi
Bildirim:07.03.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:97.7
Bu hafta:97.1
Fark: 600 gr
Fark yüzdesi:%0.614
Toplam fark:-1300 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 4 gün 40 ar dk yürüyüş
bu kilodayken çok daha hızlı gitmeliydi ama anlamadım ben
nöbetim gece 1 den sonra çook iyi geçtii.garip garip rüyalarla uyumuşum. .ama dinlendim mi hayırr...
çıkışta eşim nöbetçi diye 2 kilo alabalık aldım kızımla parti yaparız dedim...
eve geldimm o yorgunluğun üstüne hadi sersum az daha diyip evi sildim süpürdüm çamaşırları attım duşumu aldım ve tam kahvaltımı yapacakkken bir de ne farkedeyim balıkları minibüste unutmamış mıyımm
eşimin hastanesinin az ötesi minibüslerin ilk durağı eşimi aradım dedim bi söyleyiver ben bizim durakta beklerim oradan ilk minibüse veriversinler..
beyefendi şimdi üstümü değiştirmem lazım kalsın dedi..ayy bi sinirlendimm kalsın noolcak alt tarafi balık demez mii
kızıma da söz verdim balık yapıcam diye sinirden ağlayarak minibüs durağına gittim ilk gelen minibüsle çarşıya gidicem ya kendi balığımı ya da yeni balığı alıp gelicem..saçlarım ıslak yorgunluktan ölmüşüm ve zırlıyorum..hemen minibüs geldi bir de ne göreyim muavin poşeti uzattı Allah acıdı ki 10 -15 minibüs var yine benim balığı unuttuğum minibüs geldi..ayy bi sevindim sormayın. .temizliğin üstüne bir de yürüyüş yaptım iyi mii
ama ben eşime sorarım..iyidir hoştur ama bugün kızdırdı beni
kahvaltımı daha az önce yaptım çay içiyorumm
karatay&dukan
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:77.9 kg
haftalık yüzde:--%0.764
haftalık fark:--600gr
toplam fark:1100gr
beden:42
spor:3 gün 3km 1 gün 4km yürüyüş
regl hala olmadım ve şişliğim devam ederken -- yi görmek beni çok sevindirdi..haftaya daha iyi olacak umarım..
ayy neler yaşamışsın kız neyse sonuç güzel olmuş ohhhhh bee, kiloda vermişsin
inşallah canım benimtebrikler sersumumreglin geçince haftaya daha fazla - göreceksin inşallah
nöbetim gece 1 den sonra çook iyi geçtii.garip garip rüyalarla uyumuşum. .ama dinlendim mi hayırr...
çıkışta eşim nöbetçi diye 2 kilo alabalık aldım kızımla parti yaparız dedim...
eve geldimm o yorgunluğun üstüne hadi sersum az daha diyip evi sildim süpürdüm çamaşırları attım duşumu aldım ve tam kahvaltımı yapacakkken bir de ne farkedeyim balıkları minibüste unutmamış mıyımm
eşimin hastanesinin az ötesi minibüslerin ilk durağı eşimi aradım dedim bi söyleyiver ben bizim durakta beklerim oradan ilk minibüse veriversinler..
beyefendi şimdi üstümü değiştirmem lazım kalsın dedi..ayy bi sinirlendimm kalsın noolcak alt tarafi balık demez mii
kızıma da söz verdim balık yapıcam diye sinirden ağlayarak minibüs durağına gittim ilk gelen minibüsle çarşıya gidicem ya kendi balığımı ya da yeni balığı alıp gelicem..saçlarım ıslak yorgunluktan ölmüşüm ve zırlıyorum..hemen minibüs geldi bir de ne göreyim muavin poşeti uzattı Allah acıdı ki 10 -15 minibüs var yine benim balığı unuttuğum minibüs geldi..ayy bi sevindim sormayın. .temizliğin üstüne bir de yürüyüş yaptım iyi mii
ama ben eşime sorarım..iyidir hoştur ama bugün kızdırdı beni
kahvaltımı daha az önce yaptım çay içiyorumm
rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG
geçen hafta kilo:51 KİLO
bu hafta kilo:50.4:119:
fark:----600 gr
yüzde:-----:%1.176
toplam fark:24.600 gr
beden:36
spor:HAFTANIN 6 GÜNÜ 60 DK 7.5 KM
yaşam biçimi: KARATAY BESLENME
SIVI ALIMI:2.5 LİTRESU CAY KAHVE SÜT AYRAN SODA İLE 3 LİTRE OLDU BU HAFTA
rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:70.8kg
bu hafta kilo:70.5 kg
fark:300
yüzde:%0.423
toplam fark:20kg
beden:40
spor:yürüyüş ve koşturmaca
tartı yüzünüzü güldürsün liste yapacak arkadaşa kolay gelsin annemle yürüyüşe gidiyoruz akşama gelirim
mikemmel çıktı kızlar...kocişş turrupp gibisin dedii . .üstüne üstlük vitamin fazlalığı bile çıktı. .eee dedim niye kilo veremiyom. .dedi onu dohtor da anlamadı
anlıycanızz bişeyim olmamasına sevindimm ama neden kilo vermediğimin anlaşılmamasına üzüldüm.
benim metabolizma bir üniversitede araştırma konusu olur bence..tez yapmak isteyen varsa beni seçsin şekerim.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?