Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende normal teflon kekleride soğutarak çıkarıyodum bunuda öle düşündüm garanti olsun canım bende dışarda yürüyemiyom canım neyse tercih meselesi tabii amannn kilocukları verelimde nasıl olursa olsunbende şimdi keki yaptım soğumasını bekliyom canım bakalım nasıl çıkacak:18::18::18::18::18:
sağol canım şimdi yaptım canım keki bakalım benimki nasıl çıkacak

filiztoprak
b.tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=69.0
bu hafta=++69.1
fark=0.1
haftalık yüzde=++%0.144
toplam fark=8.9
boy=1.60
özlemcim kolay gelsin canım
spor leslie
beslenme karatay

günaydın kızlar,bugün listeyi ben yapacağım...saat 15 ten sonrayı bulur,öğleden sonra birkaç saat dışarıdayım,gelince yayınlarımgeçmişe bakamadım dün yoğundum,2 haftadır kaçamak yapmadım şükür ama tartıda çok iyi sonuç da alamadım,olsun önümüzdeki maçlara bakacağızönce vücut kendini bi toparlasın dimi

dünkü menüm
kahvaltı 08.00;2 yumurtalı,bol yeşillikli,z.yağ ve nar ekşili salata,2 günkurusu,1 dilim beyaz peynir
ara 16.00;1 avuç çiğ badem
akşam 18.30;1 tabak salata(3 dilim kızarmış hellim,1 kk beyaz peynirli) 1 ufak kase yoğurt
spor;yok pazara gittim

Bildirim:07.03.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:97.7
Bu hafta:97.1
Fark: 600 gr
Fark yüzdesi:%0.614
Toplam fark:-1300 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 4 gün 40 ar dk yürüyüş
bu kilodayken çok daha hızlı gitmeliydi ama anlamadım ben

canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin
cakmel bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrikler canımkızlar şimdi işlerimi bitirmeliyim,sonra görüşürüz

canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin
cakmel bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrikler canımkızlar şimdi işlerimi bitirmeliyim,sonra görüşürüz

teşekküler özlemcim sende de artık - devri açıldı ,sabret canım göreceksin, zamanla kendine inanamayacaksın inşallah, yeter ki sakin ve temkinli olalım kaçamakları abartmayalım ...

çok şükür çok şükür...

Gozunaydin canım,inşsallah Allahin izniyle kalp atislarini da duyarsiniz canim

Amin canım inşallah :)

Hoşbuldum ficansım :))

Hadi inşallah canım. Herşey yolunda gitsin inşallah :)

amin canlarım,inşallah

bildirim
rumuz: cakmel

başlangıç kg: 89.1

geçen hafta: 78.6

bu hafta: 77.6

fark: -1 kg

% fark: - 1,272

- karatay beslenme
- 2 lt su
- 3 gün 45-60 dk yürüyüş

sıkma canını özlemim,haftaya daha çok gider kesinlikle

ben de ekmeksizliği sevmiyorum ama ekmek bana hiiç yaramıyor onun yerine dukan krepi hem cız değil hem de ekmek ihtiyacımı karşılıyor.

ben çok aceleci davrandım farkındayım..bidaakine daha güzel olcek inşallah

amin canım

deniyycemmm denememmiiiii
ohh yarasın canım sana da bebişe de

seni gidii..hehehe evlilik yaradı zaarr..

ah yavlum ben de dedim ya dukan karatay karışımı yapıyorum..dukanın proteini bende çok işe yarıyor ama sırf dukan işime gelmiyor baklagil ve yağ yok..karataya da dukan krepini ilave ettim..böyle gidiyorum şimdilik..

he valla topiği değiştirdik serbest takılıyoz artık..kasmaya gerek yok sadece karatay diye çünkü bazılarımız karatayda çok duraksamıştı..
başla artık canım sende..

daha erken kıss Allah istediğinizde hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
allah kolaylık versin sersumum

]
sağol balımm

hayırlısıyla onu da duyacaksınız annesiii
40 dk pilates yapıldı

öyle tabii canım gitsin de nasıl giderse gitsin
:18::18::18::18:merak ediyorum..merakkk:18::18::18:

Son düzenleme:

makbule007
geçen hafta:63.9
bu hafta :64.5
fark++600
%0.93
üzülme makbuşumm gidecek
filiztoprak
b.tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=69.0
bu hafta=++69.1
fark=0.1
haftalık yüzde=++%0.144
toplam fark=8.9
boy=1.60
özlemcim kolay gelsin canım
spor leslie
beslenme karatay
önümüzdeki maçlar

e yanii toparlasın fırsat ver özlemim

nöbetim gece 1 den sonra çook iyi geçtii.garip garip rüyalarla uyumuşum..ama dinlendim mi hayırr...

çıkışta eşim nöbetçi diye 2 kilo alabalık aldım kızımla parti yaparız dedim...

eve geldimm o yorgunluğun üstüne hadi sersum az daha diyip evi sildim süpürdüm çamaşırları attım duşumu aldım ve tam kahvaltımı yapacakkken bir de ne farkedeyim balıkları minibüste unutmamış mıyımm

eşimin hastanesinin az ötesi minibüslerin ilk durağı eşimi aradım dedim bi söyleyiver ben bizim durakta beklerim oradan ilk minibüse veriversinler..
beyefendi şimdi üstümü değiştirmem lazım kalsın dedi..ayy bi sinirlendimm kalsın noolcak alt tarafi balık demez mii

kızıma da söz verdim balık yapıcam diye sinirden ağlayarak minibüs durağına gittim ilk gelen minibüsle çarşıya gidicem ya kendi balığımı ya da yeni balığı alıp gelicem..saçlarım ıslak yorgunluktan ölmüşüm ve zırlıyorum..hemen minibüs geldi bir de ne göreyim muavin poşeti uzattı Allah acıdı ki 10 -15 minibüs var yine benim balığı unuttuğum minibüs geldi..ayy bi sevindim sormayın..temizliğin üstüne bir de yürüyüş yaptım iyi mii
ama ben eşime sorarım..iyidir hoştur ama bugün kızdırdı beni

kahvaltımı daha az önce yaptım çay içiyorumm

Son düzenleme:
karatay&dukan
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:77.9 kg
haftalık yüzde:--%0.764
haftalık fark:--600gr
toplam fark:1100gr
beden:42
spor:3 gün 3km 1 gün 4km yürüyüş

regl hala olmadım ve şişliğim devam ederken -- yi görmek beni çok sevindirdi..haftaya daha iyi olacak umarım..

ayy neler yaşamışsın kız neyse sonuç güzel olmuş ohhhhh bee, kiloda vermişsin

tebrikler sersumumreglin geçince haftaya daha fazla - göreceksin inşallah

rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG
geçen hafta kilo:51 KİLO
bu hafta kilo:50.4:119:
fark:----600 gr
yüzde:-----:%1.176
toplam fark:24.600 gr
beden:36
spor:HAFTANIN 6 GÜNÜ 60 DK 7.5 KM
yaşam biçimi: KARATAY BESLENME
SIVI ALIMI:2.5 LİTRE SU CAY KAHVE SÜT AYRAN SODA İLE 3 LİTRE OLDU BU HAFTA

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:70.8kg
bu hafta kilo:70.5 kg
fark:300
yüzde:%0.423
toplam fark:20kg
beden:40
spor:yürüyüş ve koşturmaca

tartı yüzünüzü güldürsün liste yapacak arkadaşa kolay gelsin annemle yürüyüşe gidiyoruz akşama gelirim

sabah sabah ne badire atlatmışsın sersumumneyse ki onca yolu gitmeden balıkları bulmuşsunafiyetle yiyin gari :104::104:

mikemmel çıktı kızlar...kocişş turrupp gibisin dedii ..üstüne üstlük vitamin fazlalığı bile çıktı..eee dedim niye kilo veremiyom..dedi onu dohtor da anlamadı

anlıycanızz bişeyim olmamasına sevindimm ama neden kilo vermediğimin anlaşılmamasına üzüldüm.

benim metabolizma bir üniversitede araştırma konusu olur bence..tez yapmak isteyen varsa beni seçsin şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…