sabah sabah ne badire atlatmışsın sersumumneyse ki onca yolu gitmeden balıkları bulmuşsun afiyetle yiyin gari :104::104:
selam kzlar, okuyurum sizi düzenli fakat cevap yazamyrum, kucağmda ya bebiş oluyo ya da tepemde bi çocuk o da yoksa bilgisayarı almayı bekleyen bir kocaneyse ben çok kaçamaklar arada oluyor onlar yazmak bile istemiyorum bi de sizin aklınıza düşmesin di mi bu arada aklıma gelmişkene
kanaelim başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun canım
leylak bebişim kalp atışlarını da duyarsın inş
güleryüz tebrikler arkadaşım, azmin zaferi budur
çakmel tebrkler güzel kilo gitmiş ohhhhh
özlem senide kutlarım liste için sana da kolay gelsin
sabah kahvaltım (brunch oldu aslındaa)
kavurmalı omlet
1 küçük kase süzme yoğurt
peynir zeytin
2 çeri
çay çayy
selam kzlar, okuyurum sizi düzenli fakat cevap yazamyrum, kucağmda ya bebiş oluyo ya da tepemde bi çocuk o da yoksa bilgisayarı almayı bekleyen bir kocaneyse ben çok kaçamaklar arada oluyor onlar yazmak bile istemiyorum bi de sizin aklınıza düşmesin di mi bu arada aklıma gelmişkene
kanaelim başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun canım
leylak bebişim kalp atışlarını da duyarsın inş
güleryüz tebrikler arkadaşım, azmin zaferi budur
çakmel tebrkler güzel kilo gitmiş ohhhhh
özlem senide kutlarım liste için sana da kolay gelsin
canım ya bende sen gibiyim leslie yapmama rağmen gitmedi bu hafta yılmak yok yola devam özlemcim liste için kolay gelsingünaydın kızlar,bugün listeyi ben yapacağım...saat 15 ten sonrayı bulur,öğleden sonra birkaç saat dışarıdayım,gelince yayınlarımgeçmişe bakamadım dün yoğundum,2 haftadır kaçamak yapmadım şükür ama tartıda çok iyi sonuç da alamadım,olsun önümüzdeki maçlara bakacağız önce vücut kendini bi toparlasın dimi
dünkü menüm
kahvaltı 08.00;2 yumurtalı,bol yeşillikli,z.yağ ve nar ekşili salata,2 günkurusu,1 dilim beyaz peynir
ara 16.00;1 avuç çiğ badem
akşam 18.30;1 tabak salata(3 dilim kızarmış hellim,1 kk beyaz peynirli) 1 ufak kase yoğurt
spor;yok pazara gittim
Bildirim:07.03.2014
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:97.7
Bu hafta:97.1
Fark: 600 gr
Fark yüzdesi:%0.614
Toplam fark:-1300 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 4 gün 40 ar dk yürüyüş
bu kilodayken çok daha hızlı gitmeliydi ama anlamadım ben
dukan -karatay işe yaramış canım tebrikler bu arada senin krepli pizzandan yapıcam bu akşam kulakların çınlasın şimdidenben de ekmeksizliği sevmiyorum ama ekmek bana hiiç yaramıyoronun yerine dukan krepi hem cız değil hem de ekmek ihtiyacımı karşılıyor.
ben çok aceleci davrandım farkındayım..bidaakine daha güzel olcek inşallah
amin canım
deniyycemmm denememmiiiii
ohh yarasın canım sana da bebişe de
seni gidii..hehehe evlilik yaradı zaarr..
ah yavlum ben de dedim ya dukan karatay karışımı yapıyorum..dukanın proteini bende çok işe yarıyor ama sırf dukan işime gelmiyor baklagil ve yağ yok..karataya da dukan krepini ilave ettim..böyle gidiyorum şimdilik..
he valla topiği değiştirdik serbest takılıyoz artık..kasmaya gerek yok sadece karatay diye çünkü bazılarımız karatayda çok duraksamıştı..
başla artık canım sende..
daha erken kıssAllah istediğinizde hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
sağol balımm
hayırlısıyla onu da duyacaksınız annesiii
öyle tabii canım gitsin de nasıl giderse gitsin
:18::18::18::18:merak ediyorum..merakkk:18::18::18:
ay valla sanki kendim koşturdum kuzum ne çekmişsin yaaaaa neyseki tatlıya bağlanmış eniştede yandı bu akşam:)nöbetim gece 1 den sonra çook iyi geçtii.garip garip rüyalarla uyumuşum. .ama dinlendim mi hayırr...
çıkışta eşim nöbetçi diye 2 kilo alabalık aldım kızımla parti yaparız dedim...
eve geldimm o yorgunluğun üstüne hadi sersum az daha diyip evi sildim süpürdüm çamaşırları attım duşumu aldım ve tam kahvaltımı yapacakkken bir de ne farkedeyim balıkları minibüste unutmamış mıyımm
eşimin hastanesinin az ötesi minibüslerin ilk durağı eşimi aradım dedim bi söyleyiver ben bizim durakta beklerim oradan ilk minibüse veriversinler..
beyefendi şimdi üstümü değiştirmem lazım kalsın dedi..ayy bi sinirlendimm kalsın noolcak alt tarafi balık demez mii
kızıma da söz verdim balık yapıcam diye sinirden ağlayarak minibüs durağına gittim ilk gelen minibüsle çarşıya gidicem ya kendi balığımı ya da yeni balığı alıp gelicem..saçlarım ıslak yorgunluktan ölmüşüm ve zırlıyorum..hemen minibüs geldi bir de ne göreyim muavin poşeti uzattı Allah acıdı ki 10 -15 minibüs var yine benim balığı unuttuğum minibüs geldi..ayy bi sevindim sormayın. .temizliğin üstüne bir de yürüyüş yaptım iyi mii
ama ben eşime sorarım..iyidir hoştur ama bugün kızdırdı beni
kahvaltımı daha az önce yaptım çay içiyorumm
tebrikler dukan karatay işe yaramış canım yola devamkaratay&dukan
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:77.9 kg
haftalık yüzde:--%0.764
haftalık fark:--600gr
toplam fark:1100gr
beden:42
spor:3 gün 3km 1 gün 4km yürüyüş
regl hala olmadım ve şişliğim devam ederken -- yi görmek beni çok sevindirdi..haftaya daha iyi olacak umarım..
neyseki temiz çıkmış canım ne meto varmış be muhtarımmikemmel çıktı kızlar...kocişş turrupp gibisin dedii . .üstüne üstlük vitamin fazlalığı bile çıktı. .eee dedim niye kilo veremiyom. .dedi onu dohtor da anlamadı
anlıycanızz bişeyim olmamasına sevindimm ama neden kilo vermediğimin anlaşılmamasına üzüldüm.
benim metabolizma bir üniversitede araştırma konusu olur bence..tez yapmak isteyen varsa beni seçsin şekerim.. .
sıkma canını özlemim,haftaya daha çok gider kesinlikle[/B][/I][/FONT][/SIZE]
evet canlarım haftaya bakalım ne olacak,zaten hiç bozmaya niyetim yok,sadece bugün biraz esneğim,menümü akşam yazarım bi yiyip içiyim dee yanii toparlasın fırsat ver özlemim
sağol canımözlem senide kutlarım liste için sana da kolay gelsin
eninde sonunda gidecek,harika giysiler bizi bekliyocanım ya bende sen gibiyim leslie yapmama rağmen gitmedi bu hafta yılmak yok yola devam özlemcim liste için kolay gelsin
canım geçen haftaki kilonu yazmamışsın yüzdeyi hangi kiloyu esas alıp buldun yezer mısın:26:kilo bildirimi
rumuz :bruxelles
bşl.trh: 10 şubat 2014
bşl. kg: 85
bu hafta: 80(2 hafta önce görmüştüm halbuki, 2 haftam boşa geçti)
yüzde: -0,125
spor: yok
beslenme: karatay
dukan -karatay işe yaramış canım tebrikler bu arada senin krepli pizzandan yapıcam bu akşam kulakların çınlasın şimdidenha bu arada kekim çok güzel çıktı kalıptan kuru yemişli yapmıştım malesef yedimde aslında pazar günü serbest günümde yiyecektim ama irademe sahip olamadım üffff yaaa:111::111::111::111::111:
ay valla sanki kendim koşturdum kuzum ne çekmişsin yaaaaa neyseki tatlıya bağlanmış eniştede yandı bu akşam:)
tebrikler dukan karatay işe yaramış canım yola devam
neyseki temiz çıkmış canım ne meto varmış be muhtarım
teşekküler özlemcimsende de artık - devri açıldı ,sabret canım göreceksin, zamanla kendine inanamayacaksın inşallah, yeter ki sakin ve temkinli olalım kaçamakları abartmayalım ...
çok şükür çok şükür...
evet canlarım haftaya bakalım ne olacak,zaten hiç bozmaya niyetim yok,sadece bugün biraz esneğim,menümü akşam yazarım bi yiyip içiyim de
:
:
sersum tahlil sonuçların iyiyse gizli gıda alerjisi olabilir canım,york testi olsan iyi olur ama çok pahalıben de düşünmeye başladım aslında,birkaç haftadır perşembeleri pazardan aldığım yeşilliklere dayanamayıp akşam yemeğinde bol salata yiyorum ama ertesi gün tartılınca az gittiğini görüyorum,dün de akşam bacaklarım kaşındı durdu,acaba salatadaki bazı şeyler bana alerji mi yapıyo,biraz gözlemlicem kendimi
AYYHH OKURKEN YORULDUM VALLA NEYSEKİ BULMUŞSUN BALIKLARI CANIM AFİYET OLSUN ŞİMDİDENnöbetim gece 1 den sonra çook iyi geçtii.garip garip rüyalarla uyumuşum. .ama dinlendim mi hayırr...
çıkışta eşim nöbetçi diye 2 kilo alabalık aldım kızımla parti yaparız dedim...
eve geldimm o yorgunluğun üstüne hadi sersum az daha diyip evi sildim süpürdüm çamaşırları attım duşumu aldım ve tam kahvaltımı yapacakkken bir de ne farkedeyim balıkları minibüste unutmamış mıyımm
eşimin hastanesinin az ötesi minibüslerin ilk durağı eşimi aradım dedim bi söyleyiver ben bizim durakta beklerim oradan ilk minibüse veriversinler..
beyefendi şimdi üstümü değiştirmem lazım kalsın dedi..ayy bi sinirlendimm kalsın noolcak alt tarafi balık demez mii
kızıma da söz verdim balık yapıcam diye sinirden ağlayarak minibüs durağına gittim ilk gelen minibüsle çarşıya gidicem ya kendi balığımı ya da yeni balığı alıp gelicem..saçlarım ıslak yorgunluktan ölmüşüm ve zırlıyorum..hemen minibüs geldi bir de ne göreyim muavin poşeti uzattı Allah acıdı ki 10 -15 minibüs var yine benim balığı unuttuğum minibüs geldi..ayy bi sevindim sormayın. .temizliğin üstüne bir de yürüyüş yaptım iyi mii
ama ben eşime sorarım..iyidir hoştur ama bugün kızdırdı beni
kahvaltımı daha az önce yaptım çay içiyorumm
KENDİM VERMİŞ KADAR SEVİNDİM CANIM BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAHkaratay&dukan
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:77.9 kg
haftalık yüzde:--%0.764
haftalık fark:--600gr
toplam fark:1100gr
beden:42
spor:3 gün 3km 1 gün 4km yürüyüş
regl hala olmadım ve şişliğim devam ederken -- yi görmek beni çok sevindirdi..haftaya daha iyi olacak umarım..
BENİM METO DA SENİNKİNİ ARATMAZ CANIMmikemmel çıktı kızlar...kocişş turrupp gibisin dedii . .üstüne üstlük vitamin fazlalığı bile çıktı. .eee dedim niye kilo veremiyom. .dedi onu dohtor da anlamadı
anlıycanızz bişeyim olmamasına sevindimm ama neden kilo vermediğimin anlaşılmamasına üzüldüm.
benim metabolizma bir üniversitede araştırma konusu olur bence..tez yapmak isteyen varsa beni seçsin şekerim.. .
AYYHH OKURKEN YORULDUM VALLA NEYSEKİ BULMUŞSUN BALIKLARI CANIM AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN
KENDİM VERMİŞ KADAR SEVİNDİM CANIM BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAH
BENİM METO DA SENİNKİNİ ARATMAZ CANIM
hadi yaa,bende bayılırım yeşilliğe
aslında olabilir canım dediğin gibi çok pahalı..bakalım bu yaza istediğim kilo da olamazsam en son çare onu düşünürüz..
dukan da zaten yeşilliklerin su tuttuğu söylüyor canım sebebi bu bence sonra gidiyor o sular ama 1-2 günü bulur diyor..
kaşıntı ilginçç..evet dene bakalım:44::44::44:
selam kızlar
bildirim
rumuz bruxelles
bşln trhi: 10 şubat
geçen hafta:80
bu hafta: 81
fark: + 1 kg
yüzde: +0.0125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?