Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:fbmy8785 Regl haftası
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:74.7
bu hafta kilo:75.2
fark:+500
yüzde: +%0.69
toplam fark:4.800
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine binmek

selam kzlar, okuyurum sizi düzenli fakat cevap yazamyrum, kucağmda ya bebiş oluyo ya da tepemde bi çocuk o da yoksa bilgisayarı almayı bekleyen bir koca neyse ben çok kaçamaklar arada oluyor onlar yazmak bile istemiyorum bi de sizin aklınıza düşmesin di mi bu arada aklıma gelmişkene

kanaelim başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun canım
leylak bebişim kalp atışlarını da duyarsın inş
güleryüz tebrikler arkadaşım, azmin zaferi budur
çakmel tebrkler güzel kilo gitmiş ohhhhh
özlem senide kutlarım liste için sana da kolay gelsin

sabah kahvaltım (brunch oldu aslındaa)

kavurmalı omlet
1 küçük kase süzme yoğurt
peynir zeytin
2 çeri
çay çayy

amin canım inşallah

sabah kahvaltım (brunch oldu aslındaa)

kavurmalı omlet
1 küçük kase süzme yoğurt
peynir zeytin
2 çeri
çay çayy

afiyet olsun canıımm

Allah yardımcın olsun canım hem bebiş hem ufaklık zor tabii..

bu arada geçen yılki kilo cetvelimi yakaladım geçen yıl 8 martta 77.9 muşum..ama bu yıl geçicem inşallah

canım ya bende sen gibiyim leslie yapmama rağmen gitmedi bu hafta yılmak yok yola devam özlemcim liste için kolay gelsin
dukan -karatay işe yaramış canım tebrikler bu arada senin krepli pizzandan yapıcam bu akşam kulakların çınlasın şimdiden ha bu arada kekim çok güzel çıktı kalıptan kuru yemişli yapmıştım malesef yedimde aslında pazar günü serbest günümde yiyecektim ama irademe sahip olamadım üffff yaaa:111::111::111::111::111:
ay valla sanki kendim koşturdum kuzum ne çekmişsin yaaaaa neyseki tatlıya bağlanmış eniştede yandı bu akşam:)
tebrikler dukan karatay işe yaramış canım yola devam
neyseki temiz çıkmış canım ne meto varmış be muhtarım

kilo bildirimi

rumuz :bruxelles
bşl.trh: 10 şubat 2014
bşl. kg: 85
bu hafta: 80(2 hafta önce görmüştüm halbuki, 2 haftam boşa geçti)
yüzde: -0,125
spor: yok
beslenme: karatay

cakmelcimm senide tebrik ederim güzel kilo vermişsin bende bu aralar durakladım
kahvaltı
1 potakal 1 mandalin 1 muz
meyve biraz kaçtı
öğlen
1 yumurtalı kahvaltıçayyy
1 neskafe 2 dilim kek
olmamalıydı ama irademe yenildim
akşama
muhtarımın krepli pizzasından evdekilere pizza yapıcam da bende böle yicem bakalım nasıl olacak
akşama abimlerle taziyeye gidicez abimin tanıdığı aslında bayadır gidicez ama aksilik oldu gidemedik nasipse bugün gidilecek
birazdanda leslie yapıcam soda içicem öptüm sizleri

sıkma canını özlemim,haftaya daha çok gider kesinlikle [/B][/I][/FONT][/SIZE]
e yanii toparlasın fırsat ver özlemim
evet canlarım haftaya bakalım ne olacak,zaten hiç bozmaya niyetim yok,sadece bugün biraz esneğim,menümü akşam yazarım bi yiyip içiyim de
özlem senide kutlarım liste için sana da kolay gelsin
sağol canım
canım ya bende sen gibiyim leslie yapmama rağmen gitmedi bu hafta yılmak yok yola devam özlemcim liste için kolay gelsin
eninde sonunda gidecek,harika giysiler bizi bekliyosağol tatlım
kilo bildirimi

rumuz :bruxelles
bşl.trh: 10 şubat 2014
bşl. kg: 85
bu hafta: 80(2 hafta önce görmüştüm halbuki, 2 haftam boşa geçti)
yüzde: -0,125
spor: yok
beslenme: karatay
canım geçen haftaki kilonu yazmamışsın yüzdeyi hangi kiloyu esas alıp buldun yezer mısın:26:
kızlar hemen çıkmam lazım çok acele baktım okuyamadım bile bana yazılanları aldım sadece,2 saat sonra gelirim

sağol canım..evet şimdilik dukan -karatay iyi gidiyor..sen de pazar yemezsin be canım o kokuya dayanabilir mi insan..ben de yapayım kek bizimkilere..bu sefer tutturacam

tarifini almıştın di mi canım..biraz koyu kıvamlı olsun ki tabanı olacak ya daha iyi tutar..şimdiden afiyet olsun

valla yaaaa..

hep eksi olsun da eksilen miktara razıyım ne yapalım,bu beslenme benim için artık yaşam biçimi,bir süre uygulayıp bırakacağım birşey değil,o hataları yaptım daha önce şimdi ceremesini çekiyorum zaten
sersum tahlil sonuçların iyiyse gizli gıda alerjisi olabilir canım,york testi olsan iyi olur ama çok pahalıben de düşünmeye başladım aslında,birkaç haftadır perşembeleri pazardan aldığım yeşilliklere dayanamayıp akşam yemeğinde bol salata yiyorum ama ertesi gün tartılınca az gittiğini görüyorum,dün de akşam bacaklarım kaşındı durdu,acaba salatadaki bazı şeyler bana alerji mi yapıyo,biraz gözlemlicem kendimi

evet canlarım haftaya bakalım ne olacak,zaten hiç bozmaya niyetim yok,sadece bugün biraz esneğim,menümü akşam yazarım bi yiyip içiyim de
:

aslında olabilir canım dediğin gibi çok pahalı.. bakalım bu yaza istediğim kilo da olamazsam en son çare onu düşünürüz..

dukan da zaten yeşilliklerin su tuttuğu söylüyor canım sebebi bu bence sonra gidiyor o sular ama 1-2 günü bulur diyor..
kaşıntı ilginçç..evet dene bakalım:44::44::44:

AYYHH OKURKEN YORULDUM VALLA NEYSEKİ BULMUŞSUN BALIKLARI CANIM AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN

KENDİM VERMİŞ KADAR SEVİNDİM CANIM BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAH

BENİM METO DA SENİNKİNİ ARATMAZ CANIM

AYYHH OKURKEN YORULDUM VALLA NEYSEKİ BULMUŞSUN BALIKLARI CANIM AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN

KENDİM VERMİŞ KADAR SEVİNDİM CANIM BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAH

BENİM METO DA SENİNKİNİ ARATMAZ CANIM

sorma iyi ki bu akşam nöbetçi..yarına sinirim geçer..

sağol canım benim darısı haftaya senin başına..

al benimkini vur seninkine desene..

filizzzzzzz çok fenasınnnn senin yüzünden ben de yaptımm kek pişti soğuyorr..bakalım nasıl olcekk

hadi yaa,bende bayılırım yeşilliğehaftaya da bakayım da sonra düşünürüz bi hal çaresi
selam kızlar
bildirim
rumuz bruxelles
bşln trhi: 10 şubat
geçen hafta:80
bu hafta: 81
fark: + 1 kg
yüzde: +0.0125

canım bu geçen haftaki bildirimin,ona göre yüzdeni hesapladım
kızlar kusura bakmayın liste birazdan görüşünüze sunulacak:13:

KİLO VEREBİLEN FISTIKLAR

CAKMEL -1000 GR %1.272
BRUXELLES -1000 GR %1.234
GÜLERYÜZ -600 GR %1.176:119:
SERSUM -600 GR %0.764:124:
ÖZLEMKARTAL -600 GR %0.614:129:
KARDELEN -300 GR %0.423

ELİNDE OLMADAN KİLO ALAN FISTIKLAR

:26::26:FİLİZTOPRAK +100 GR %0.144:83:
:26::26:FBMY8785 +500 GR %0.669:106:
:26::26:MAKBULE007 +600 GR %0.938

Öncelikle birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi içtenlikle tebrik ediyorumhaftaya daha da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum,şimdiden hepinizin kadınlar gününü kutluyorum:92:tüm kadınlar emekçidir,ister çalışsın,ister ev hanımı ister öğrenci olsun,hepimiz bir şeylere emek veriyoruz,biz olmasak dünya ne yaşanmaz bir yer olurdu :118:
akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…