Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet bugünki yediklerim. Egzersiz düşünce şuan 463 kalori almış gözüküyorum. Et yemeyince tokluk hisstmiyorum sanırım. Birde yemek saatlerim kayınca kötü oldu. Sabah erken kalkmak önemli..

7 km yürüyüs cepte ..

bu arada polen alaerjim tuttu .. grip gibi hapsura hapsura bir hal oldum .....

Makbule nasılsın? Evlilik nasıl gidiyor?

Sporun çok iyiymiş bugün.
iyiyim canım teşekkür ederim evlilik iyi gidiyor şimdilik allaha çok şükür canım sen nasılsın

afiyet olsun canım yürüyüş de harika of çok heyecanlıyım bu hafta basküle de çıkamıyorum geçen eşimden habersiz bi çıkıyım dedi akşamdı tok karnına 63.5 geldim bu demekki 62 lerdeyim ama 62 kaç bende yarın ekmeklerimi yemeyeceğim malum ben perşembe tartılıyorum :18::18::18:

sağol bebeemm..

azmettim başarıcammm

çabuk geçti ama be canım..dün gibi hatırlıyorum..ahh ahhh yaşlanıyoruz..

ben de yapıcam seyire geçeyim

sağol datlımm
deneyin kızlar deneyin ben bugün yağda koymadım tuz da salçadaki işte nefis oluyor hemde içine sine sine yiyorsun kalanını da koydum bi kaba yarın öğlen yemeğim yanına da yağsız yoğurtla tuzsuz ayran yaptım ohh keyif bende

7 km yürüyüs cepte ..

bu arada polen alaerjim tuttu .. grip gibi hapsura hapsura bir hal oldum .....

ayyy geçmiş olsun canım

http://www.dukandiet.com/

bu linkten yapıyorsun canım..mail adresine geliyor..üye olunca görüyorsun zaten

tesekkür ederim canim benim ..

canim benim .. Allah ayirmasin .. hasret ozlem cok zor .. zencefil birazcik daha isini kolaylastirir.. tam 12. haftada tamamen geciyor .. azcik kaldi canim yaa sabir ..

tesekkur ederim canim benim

Sn. Karatay,
Son kitabında çok önemli bir ayrıntıya değinmiş, proteinleri yağsız yerseniz sindiremiyorsunuz. Hele bir de tetikleyici diğer sebepler yüzünden bağırsak geçirgenliğiniz bozulmuşsa bu sindirelemeden kana geçen proteinler bağışıklık sistemini alarma geçirerek kronik yorgunluk yaratıyor. Bir yanlış beslenme miti daha yıkılıyor, yüksek proteinli beslenme iyi ama yanında doğru yağlarla birlikte. Derisi alınmış yağsız tavuk göğsü hiç de doğru bir seçenek değil yani, eti yağsız yerinden, yağlarını ayıklayıp yemek de öyle. Kitap 13 TL. Migroslarda bile var.

Diyarbakır'da 10 yaşında Mehmet Ezer isimli bir çocuk polisin attığı gaz kapsülü ile ağır yaralandı.

#DirenMehmetEzer

Dualarımız seninle Mehmet !!

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

nım nım nım o zaman harika sonuç harika

tadı kısır gibi oluyor yanii öyle diyorsun..ayy şu atak bitse de yapsam..

tesekkür ederim canim benim ..

:44::44::44:ya şimdi ben yağsız yemesem mi dukanda..kafam karıştı..gerçi yoğurt yağsız yemiyorum ama

Eki Görüntüle 1037997

kahvaltımı yapıyor ve takılıyorum..

dukan 2. gün atak

sabah

1 dukan krepi
arasında lor peyniri ve benim peynirim
süzme yoğurt

çay çayy.. yanında 3 lokma (kalıplarım lokmalık..) dukan kekim

Son düzenleme:
kızlar....güzel tariflerimize ulaşabilirsiniz..

faceden karatay ve dukandan en güzel yemek tarifleri sayfamız..

Son düzenleme:
oluyor valla çok da güzel oluyor canım

afiyet kas olsun

Günaydııınnn
günaydınlarrr

kendini diyete spora adamışsın makbuleciğim.... tebrikler valla hareketler süper gitsin yağlar

kaneel canım o yavruya ALLAH şifa versin bu ayrı bir vicdan. amma bu çocuklar gösteri olacağında okuldan kaçıyorlar ,ben öğrencileri sınıftan çıkarmayarak veya sizi giderseniz sınıfta bırakırım diye tehditle tutabiliyordum. onları kullananlar bulsun inşallah. polis ne yapsın canım ya ben kaç kez polisle taş atan çocukların arasında kaldım inşallah evlatlarımızı alet etmeyi bırakacak bu siyasi ve bölücüler. bu kanuya girmek istemezdim ama yazmak istedim dahada bu mevzuya dair yazmıcam inşallah.

kahvaltım tam anlamıyla karatay dır yavrular.

öğleye kuru fasulye
köfte
yoğurt canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…