- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Eki Görüntüle 1037577 Evet bugünki yediklerim. Egzersiz düşünce şuan 463 kalori almış gözüküyorum. Et yemeyince tokluk hisstmiyorum sanırım. Birde yemek saatlerim kayınca kötü oldu. Sabah erken kalkmak önemli..
7 km yürüyüs cepte ..
bu arada polen alaerjim tuttu .. grip gibi hapsura hapsura bir hal oldum .....
7 km yürüyüs cepte ..
iyiyim canım teşekkür ederim evlilik iyi gidiyor şimdilik allaha çok şükür canım sen nasılsınMakbule nasılsın? Evlilik nasıl gidiyor?
Sporun çok iyiymiş bugün.
afiyet olsun canım yürüyüş de harika of çok heyecanlıyım bu hafta basküle de çıkamıyorum geçen eşimden habersiz bi çıkıyım dedi akşamdı tok karnına 63.5 geldim bu demekki 62 lerdeyim ama 62 kaç bende yarın ekmeklerimi yemeyeceğim malum ben perşembe tartılıyorum :18::18::18:gelelim menülere..
öğle yemeğinden sonra acıktım..(kaneelin süper tariflerini görünce..)
15:00
2 avuç içi kadar et haşlama ve suyu
1 küçük kase süzme yoğurt
18:00
2 yumurtadan çılbır
tabiisi yoğurt
şimdiye kadar 1200 ml su içildi..
7 de de yürüyüşe çıkılacak..kaçamaksız bir günün mutluluğu paha biçilemez
aynen öyle ama bakalım. hanüz başlamaya karar vermedim. biraz daha kalori sayımı.
Süpersin . O kısırı bende deneyeceğim en kısa zamanda inşallah. karnıbahar alayım.
ohh afiyet olsun annem. hade kolay gele ozaman.
deneyin kızlar deneyin ben bugün yağda koymadım tuz da salçadaki işte nefis oluyor hemde içine sine sine yiyorsun kalanını da koydum bi kaba yarın öğlen yemeğim yanına da yağsız yoğurtla tuzsuz ayran yaptım ohh keyif bendesağol bebeemm..
azmettim başarıcammm
çabuk geçti ama be canım..dün gibi hatırlıyorum..ahh ahhh yaşlanıyoruz..
ben de yapıcam seyire geçeyim
sağol datlımm
7 km yürüyüs cepte ..
http://www.dukandiet.com/
bu linkten yapıyorsun canım..mail adresine geliyor..üye olunca görüyorsun zaten
canim benim .. Allah ayirmasin .. hasret ozlem cok zor .. zencefil birazcik daha isini kolaylastirir.. tam 12. haftada tamamen geciyor .. azcik kaldi canim yaa sabir ..evet kaneelim çok şanslıyım gerçekten,annem yakınımda yemeklerimi yapıyo sağolsun
benim de bir gün iyi diğer gün bulantılı oluyo.aslında çok da değil ama sadece evdeki yemek kokusuna dayanamıyorumzencefil çayını bende duydum,yarın alıp içmeyi düşünüyorum canım
afiyet olsun sersumum
afiyet olsun oyam,yürüyüş için de
seni çooook azimli görüyorum canımafiyet olsun tekrar
iyiyim oyam sen nasılsın?geçmiş sayfalarda yazdım hoşgeldin diye,görmemişsindir belki dedim
bende geçen gün aynı şeyi düşündüm,o kadar istedim bebeği,allah buraya taşındıktan sonra verdi.herşeyin bi sırası varmış dedim
aynen canım,herşeyin bi zamanı,sırası var işte.allah önce beni annemin yanına sonra da bebişimi bana gönderdi
sizin taşınma zamanınızı da dün gibi hatirlıyorum,belki zor geçti ama hayırlısıyla az kaldı canım
iyiyim canım teşekkür ederim evlilik iyi gidiyor şimdilik allaha çok şükür canım sen nasılsın
afiyet olsun canım yürüyüş de harika of çok heyecanlıyım bu hafta basküle de çıkamıyorum geçen eşimden habersiz bi çıkıyım dedi akşamdı tok karnına 63.5 geldim bu demekki 62 lerdeyim ama 62 kaç bende yarın ekmeklerimi yemeyeceğim malum ben perşembe tartılıyorum :18::18::18:
deneyin kızlar deneyin ben bugün yağda koymadım tuz da salçadaki işte nefis oluyor hemde içine sine sine yiyorsun kalanını da koydum bi kaba yarın öğlen yemeğim yanına da yağsız yoğurtla tuzsuz ayran yaptım ohh keyif bende
ayyy geçmiş olsun canım
nım nım nım o zaman harika sonuç harikaafiyet olsun canım yürüyüş de harika of çok heyecanlıyım bu hafta basküle de çıkamıyorum geçen eşimden habersiz bi çıkıyım dedi akşamdı tok karnına 63.5 geldim bu demekki 62 lerdeyim ama 62 kaç bende yarın ekmeklerimi yemeyeceğim malum ben perşembe tartılıyorum :18::18::18:
deneyin kızlar deneyin ben bugün yağda koymadım tuz da salçadaki işte nefis oluyor hemde içine sine sine yiyorsun kalanını da koydum bi kaba yarın öğlen yemeğim yanına da yağsız yoğurtla tuzsuz ayran yaptım ohh keyif bende
:
tesekkür ederim canim benim ..
Sn. Karatay,
Son kitabında çok önemli bir ayrıntıya değinmiş, proteinleri yağsız yerseniz sindiremiyorsunuz. Hele bir de tetikleyici diğer sebepler yüzünden bağırsak geçirgenliğiniz bozulmuşsa bu sindirelemeden kana geçen proteinler bağışıklık sistemini alarma geçirerek kronik yorgunluk yaratıyor. Bir yanlış beslenme miti daha yıkılıyor, yüksek proteinli beslenme iyi ama yanında doğru yağlarla birlikte. Derisi alınmış yağsız tavuk göğsü hiç de doğru bir seçenek değil yani, eti yağsız yerinden, yağlarını ayıklayıp yemek de öyle. Kitap 13 TL. Migroslarda bile var.
oluyor valla çok da güzel oluyor canımnım nım nım o zaman harika sonuç harika
tadı kısır gibi oluyor yanii öyle diyorsun..ayy şu atak bitse de yapsam..
:44::44::44:ya şimdi ben yağsız yemesem mi dukanda..kafam karıştı..gerçi yoğurt yağsız yemiyorum ama
afiyet kas olsunEki Görüntüle 1037997
kahvaltımı yapıyor ve takılıyorum..
dukan 2. gün atak
sabah
1 dukan krepi
arasında lor peyniri ve benim peynirim
süzme yoğurt
çay çayy..yanında 3 lokma (kalıplarım lokmalık..) dukan kekim
günaydınlarrrGünaydııınnn
kendini diyete spora adamışsın makbuleciğim.... tebrikler valla hareketler süper gitsin yağlarsabah: 2 dilim lıght ekmek 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta 5 zeytin maydonoz domates salatalık
ara: yarım paket limon lifli kepekli
öğlen: 1 tane alabalık 90 gr civarı bol limonlu yağsız ve tuzsuz salata 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardak yarım yağlı süt (öğünlerde yoğurt yemeyince buraya süt ekledim. )++yarım saat aerobik
akşam: 1 tabak karnabahar kısırı yağ ve tuz eklemedim salçanın tuzu yetiyor bi de bol acılıydı Urfalı olmaya başladım galiba 1 bardak lıght kola 1 dilim lıght ekmek
++45 dk pilates
ara:1 portakal bir bardak yarım yağlı süt ++1,5 saat yürüyüş
Günaydııınnn
oluyor valla çok da güzel oluyor canım
afiyet kas olsun
günaydınlarrr
Afiyet olsun annem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?