- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
sağol bebiş..sana da yollayayım mı
Sağol annem.. Bende içeçeğim birazdan. Karışık bir bitki çayım var. Ondan içeyim bende.
kahvaltı= yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen =patlıcan yemeği +yoğurt
çay
akşama kahvaltı yapabilirim yanına omlet olabilir
biraz işimiz varda usta falan gelcek biraz koşturmaca olabilir
çayın yanında kahvaltı düşünüyorum mutfağım biraz karışık olacak
birazdanda öğle yemeğinden sonra kızımın dersanesine gidicez öğretmeni çağırdı
birazda dolaşır gelirim birkaç alcağım var fırsat bulursam yolum uzun yani dersaneyle çarşı arası bu sayede baya yürürüm
dün ağrım çoktu bugün daha iyiyim yürüyebilirim diye düşündüm
Elbiselere baktıkça çabuk zayıfla diyorum kendi kendimee. Yaa ben cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyoruuummmmmmm.
slm kızlar poff bı konsatre olamıyorum su dıyete kacamksız gunum gecmıo sınır oluyorum ıyıce neyse dunku menum
sabahı yazmıstım
oglen mercımeklı kofte +salata+ayran
sade kahve +cay+9 lu bıtkıcayı
aksam pazı kavurması +yogurt
spor olarak yuruyuse baslayacaktım gıdemedım oglumla bahcede top oynadık kostuk bıraz yuruyuduk
bugun sabah : zeytın yaglı bazlama bıtane(cısss )
sade kahve
sabah cok kosturdum 45 dk yurudum sayılır
kendini diyete spora adamışsın makbuleciğim.... tebrikler valla hareketler süper gitsin yağlar
kaneel canım o yavruya ALLAH şifa versin bu ayrı bir vicdan. amma bu çocuklar gösteri olacağında okuldan kaçıyorlar ,ben öğrencileri sınıftan çıkarmayarak veya sizi giderseniz sınıfta bırakırım diye tehditle tutabiliyordum. onları kullananlar bulsun inşallah. polis ne yapsın canım ya ben kaç kez polisle taş atan çocukların arasında kaldım inşallah evlatlarımızı alet etmeyi bırakacak bu siyasi ve bölücüler. bu kanuya girmek istemezdim ama yazmak istedim dahada bu mevzuya dair yazmıcam inşallah.
kahvaltım tam anlamıyla karatay dır yavrular.
öğleye kuru fasulye
köfte
yoğurt canlarım
nım nım nım o zaman harika sonuç harika
tadı kısır gibi oluyor yanii öyle diyorsun..ayy şu atak bitse de yapsam..
:44::44::44:ya şimdi ben yağsız yemesem mi dukanda..kafam karıştı..gerçi yoğurt yağsız yemiyorum ama
kendini diyete spora adamışsın makbuleciğim.... tebrikler valla hareketler süper gitsin yağlar
kaneel canım o yavruya ALLAH şifa versin bu ayrı bir vicdan. amma bu çocuklar gösteri olacağında okuldan kaçıyorlar ,ben öğrencileri sınıftan çıkarmayarak veya sizi giderseniz sınıfta bırakırım diye tehditle tutabiliyordum. onları kullananlar bulsun inşallah. polis ne yapsın canım ya ben kaç kez polisle taş atan çocukların arasında kaldım inşallah evlatlarımızı alet etmeyi bırakacak bu siyasi ve bölücüler. bu kanuya girmek istemezdim ama yazmak istedim dahada bu mevzuya dair yazmıcam inşallah.
öğleye kuru fasulye
köfte
yoğurt canlarım
canım o kadarda kilolu değilsin diyet yapıyoruz evet daha güzel bi vücuda kavuşacağız ama bunun hayaliyle de bu günü kaçırma derimElbiselere baktıkça çabuk zayıfla diyorum kendi kendimee. Yaa ben cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyoruuummmmmmm.
çok geçmiş olsun canım :2::2::2:bahar çarpıyor gerçektenGünaydin kizlar ..
Yine mevsim ilk bahar ve ben yine samannezlesi oldum ve aynı zamanda grip .. Aman allahım baş ağrısı , burun akıntısı , boğaz , burun , göz agrisi kırılıyorum ...
Hamilelik ile birlikte de beni kırdı geçirdi .. Bi de iki gun sonra tatile gideceğim .. Bu sırada bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ne faide ..
Sizlerde dikkat edin kızçeler .......
Cok hastayim ama kocisi de unutmadım aksam icin ona etli ( bulgursuz ) beyaz lahana sarması yaptım .. Simdi pişiyor .. Eki Görüntüle 1038160 Benim yine çalısmam gerekiyor maalesef ..
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
Eki Görüntüle 1037997
kahvaltımı yapıyor ve takılıyorum..
dukan 2. gün atak
sabah
1 dukan krepi
arasında lor peyniri ve benim peynirim
süzme yoğurt
çay çayy..yanında 3 lokma (kalıplarım lokmalık..) dukan kekim
öğleye kuru fasulye
köfte
yoğurt canlarım
Elbiselere baktıkça çabuk zayıfla diyorum kendi kendimee. Yaa ben cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyoruuummmmmmm.
slm kızlar poff bı konsatre olamıyorum su dıyete kacamksız gunum gecmıo sınır oluyorum ıyıce neyse dunku menum
sabahı yazmıstım
spor olarak yuruyuse baslayacaktım gıdemedım oglumla bahcede top oynadık kostuk bıraz yuruyuduk
sade kahve
Günaydin kizlar ..
Yine mevsim ilk bahar ve ben yine samannezlesi oldum ve aynı zamanda grip .. Aman allahım baş ağrısı , burun akıntısı , boğaz , burun , göz agrisi kırılıyorum ...
Hamilelik ile birlikte de beni kırdı geçirdi .. Bi de iki gun sonra tatile gideceğim .. Bu sırada bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ne faide ..
Cok hastayim ama kocisi de unutmadım aksam icin ona etli ( bulgursuz ) beyaz lahana sarması yaptım .. Simdi pişiyor .. Eki Görüntüle 1038160 Benim yine çalısmam gerekiyor maalesef ..
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
bendeeeeElbiselere baktıkça çabuk zayıfla diyorum kendi kendimee. Yaa ben cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyoruuummmmmmm.
sabahı yazmıstım
sade kahve
geçmiş olsun kuşummGünaydin kizlar ..
Şuan dukan yapıyorsan onun kurallarına uyman gerekiyor diye düşünüyorum canım.
Ama Canan hocanın da gerceklerini unutmamak da fayda var .. 😘
bende elbise giymek istiyorum:84::84::84:çok özeniyorum inşallah giyeriz bizlerdeUmarım evdeki hesap çarşıya uyar :)
geçmiş olsun canımGünaydin kizlar ..
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?