Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
dün akşama kadar iyiydi ama akşam kaçamaklı geçirdim çok üzüldüm ama oldu
annem gelmişti bayadır gelmiyo canım benim ben gidip görüyodum düşünün yeni mutfağımı bile görmemişti
rahatsızdı çünkü canı mantı istemiş yaptık olmucak yemicem desem bende yedim artık zaten reglde var artık bilmiyom nolcak inat ettim hiçde tartılmıyorum moralim bozulmasın diye cuma günü görücem artık battı balık yangider diye meyve tatlı falan yemedim yani kararlıyım
neyse bugünkü yediklerimi bildireyim hemen
kahvaltı

kahvaltı= yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen =patlıcan yemeği +yoğurt
çay
akşama kahvaltı yapabilirim yanına omlet olabilir
biraz işimiz varda usta falan gelcek biraz koşturmaca olabilir
çayın yanında kahvaltı düşünüyorum mutfağım biraz karışık olacak
birazdanda öğle yemeğinden sonra kızımın dersanesine gidicez öğretmeni çağırdı
birazda dolaşır gelirim birkaç alcağım var fırsat bulursam yolum uzun yani dersaneyle çarşı arası bu sayede baya yürürüm
dün ağrım çoktu bugün daha iyiyim yürüyebilirim diye düşündüm

Elbiselere baktıkça çabuk zayıfla diyorum kendi kendimee. Yaa ben cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyoruuummmmmmm.

slm kızlar poff bı konsatre olamıyorum su dıyete kacamksız gunum gecmıo sınır oluyorum ıyıce neyse dunku menum

sabahı yazmıstım
oglen mercımeklı kofte +salata+ayran
sade kahve +cay+9 lu bıtkıcayı

aksam pazı kavurması +yogurt

spor olarak yuruyuse baslayacaktım gıdemedım oglumla bahcede top oynadık kostuk bıraz yuruyuduk

bugun sabah : zeytın yaglı bazlama bıtane (cısss )
sade kahve
sabah cok kosturdum 45 dk yurudum sayılır

Umarım evdeki hesap çarşıya uyar :)

Yılmak yok. gün içinde eritirsin. Akşamı da hafif geçirirsin olur biter.

Günaydin kizlar ..

Yine mevsim ilk bahar ve ben yine samannezlesi oldum ve aynı zamanda grip .. Aman allahım baş ağrısı , burun akıntısı , boğaz , burun , göz agrisi kırılıyorum ...
Hamilelik ile birlikte de beni kırdı geçirdi .. Bi de iki gun sonra tatile gideceğim .. Bu sırada bol bol c vitamini almaya çalışıyorum ne faide ..

Sizlerde dikkat edin kızçeler .......

Cok hastayim ama kocisi de unutmadım aksam icin ona etli ( bulgursuz ) beyaz lahana sarması yaptım .. Simdi pişiyor .. Benim yine çalısmam gerekiyor maalesef ..

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Haklısın canım .. Benim tepkim bu cocukları kullananlara .. Tabiki o gaz kapsülünü utanmadan, vicdansizca arkasından hatta cok yakınından minicik bir bedene atanlara .. 😔

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Şuan dukan yapıyorsan onun kurallarına uyman gerekiyor diye düşünüyorum canım.
Ama Canan hocanın da gerceklerini unutmamak da fayda var .. 😘

vallahi ööle oldu canım çok kararlıyım o baskül 56 yı görene kadar spor da da diyette de ara vermek yok kaçamak isimli şeyi zaten çıkardım lügattan bakalım yarın belli olacak ne oluyor bu kadar spora ve diyete :18::18::18::18:

Elbiselere baktıkça çabuk zayıfla diyorum kendi kendimee. Yaa ben cıvıl cıvıl elbiseler giymek istiyoruuummmmmmm.
canım o kadarda kilolu değilsin diyet yapıyoruz evet daha güzel bi vücuda kavuşacağız ama bunun hayaliyle de bu günü kaçırma derim

çok geçmiş olsun canım :2::2::2:bahar çarpıyor gerçekten

neyse ben kociş gelene kadar sporumu yapayım 1 saat pilates o gelince de yürüyüşe gideriz bugün hürreme yetişmem lazım yürüyüşten sonra

afiyet olsun sersum çok kararlı göürünüyorsun ve insanı motive ediyorsun inş. emeklerini karşılığını alcaksın bu peynir nasıl oluyordu bu hafta babada süt geliyor yapabilirmiyim ki acep:18:

afiyet olsun, sen çok köfte yiyorsun ben beceremiyorum kızartıyo musun

arkadaşım ya ben ne yapayım, kilolu hamile kaldım doğumdan 1 sonra yazına verdim yeni kıyafetler aldım hooooop tekrar hamile kaldım, doğum yaptım yine kilolarla mücadele ve ne bu vucudaa göre yeni kıyafet almak istiyorum ne de eskileri giymek yaza da az kaldı :2::2:
bence sen bu halinle bi çok kadından güzelsindir takılma rakamlara al istediiğini zevkince giyin derim

üzülme bak bi bazlama yemişsin ne kadar üzülmüşsün kimbilir önceden neler yiyordun da fark etmiyordun, böyle böyle doğru beslenmeyi öğreniceğiz ve gidecek kilolar

geçmiş olsun arkadaşım, yemek için de eline sağlık hamarat hatunsun vesselam

kızlar ben leslie ile 2 mil yaptım, çocuklar uyandı ben kaçar

bendeeee
toparlan artık yoksa geç kalacaksın şunun şurası 2 ayımız kaldı hatunn
geçmiş olsun kuşumm

nereye gidicen kıss..tr yemi yoksa...

hımm güzel gözüküyor ellerine sağlık

Şuan dukan yapıyorsan onun kurallarına uyman gerekiyor diye düşünüyorum canım.
Ama Canan hocanın da gerceklerini unutmamak da fayda var .. 😘
”

sadece yoğurdu ve arada peyniri yağlı yerim canım zaten gerisi tam kural..

2. günü de bitirmeme az kaldıı

öğlen

160 gr ton balığı

akşam

sabahtan kalan krepim
tavuk döner
az soğan maydanoz ve roka
yoğurt

üstüne çayy ve 4 lokma dukan kekim

az sonra da yürüyüş zamanı..gerçi 1.5 km yürüdüm çarşıda ama yetmez..3km daha yürünecek

sabah 1 yumurta 1 dilim az yağlı peynir 2 dilim light ekmek domates salatalık

ara: yok çok yoğundum yapamadım

öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 elma 1 bardak süt +++30 dk pilates

akşam: 1 alabalık buğulama yağsız ve tuzsuz 1 tabak yağsız ve tuzsuz salata

ara: 1 çay bardağı süt 1 portakal ++ 1,5 saat yürüyüş

Umarım evdeki hesap çarşıya uyar :)
bende elbise giymek istiyorum:84::84::84:çok özeniyorum inşallah giyeriz bizlerde
geçmiş olsun canım

kızlar bugün dışardaydım 5 km yürüdüm işlerimi hallettim şimdide çay içiyorum
dünkü mantılardan eser kalmamıştır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…