Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Off Offf büyük sıkıntı. Bende hamile kalmadan önce vermek iyice zayıflamak istiyorum ki rahat bir hamilelik geçireyim. Hamile kalmadan da biraz tadını çıkarmak istiyorum. Evet çok bir kilom yok ama ne kadar az o kadar iyi. 50 li rakamlarda olmak istiyorum artık. Kendime güvenim yok sanırım. Belki biraz güven gelir. Bazen dışarda görüyorum çok kilolular benim giymek istediğim tarz kıyafetleri rahat rahat giyiyor ben çok garipsiyorum ya.

Ohh ohh azimli ve mutlu annem benim. Maşallah. Bugün ben daha yürümedim. Biraz temizlik yaptım. Birazdan yürüyeceğim inşallah.

Güzel güzel. Gidecek bu kilolar.

bende elbise giymek istiyorum:84::84::84:çok özeniyorum inşallah giyeriz bizlerde

İnşallah inşallah

kızlar bugün dışardaydım 5 km yürüdüm işlerimi hallettim şimdide çay içiyorum
dünkü mantılardan eser kalmamıştır herhalde

Ohh ohh sefan olsun. Gitmiştir. Gitmiştir.

Merhaba hatunlar,

Bugün tüm gün hastanedeydim. Kontroller vs vardı. Aslında çok yorulmamıştım ama eve gelirken bir de kadının biriyle tartıştım. Sen benim kim olduğumu biliyor musun deyip arabanın plakasını aldı Firuze'm fişlenmiş gibi hissettim. Çok ağırıma gitti

Neyse, sonuçta eve geldiğimde kendimi çok yorgun hissediyordum ki, bugün yürümemeye karar verdim.

Yediklerime gelince:

Sabah 8:00 2 yumurta, peynir ve maydonozla omlet, 3 zeytin, badem
Öğlen 13:00 6 köfte, 3 dilim elma dilimi patates, ezogelin çorba
Akşam 18:30 sebze çorbası, yarım avuç badem, çeyrek muz, 1 parça helva.

Akşam menüsü çok abuk sabuk oldu.

Hepinize iyi geceler.

herkese iyi akşamlar kızlar bu sabah 2 dilim kepek ekmek arası kaşar ve şekersiz papatya çayı içtim
ara olarak 1 küçük gofret,1 minik dilim bitter çikolata ve 2 kaşık yoğurt yedim
akşam yemeğimde 1 tabak türlü,bolca mor lahana salatası, 4 dilim kepek ekmeği:18::18::18::18: üzerine maden suyu

kaneel canım geçmiş olsun aman dikkat et öksürüğe çevirmesin de... çünkü öksürdükçe malum bebek te etkileniyor yavrum ya en acilinden mevlam şifa versin.

bruxelles kapaklı tavaya azıcık yağ koyuyorum köfteleri de diziyorum kısık ateşte pişiyor bira haşalamamsı oluyo ama sağlıklı ve hafif oluyo canım.

2 gündür spor yapamıyorum okuldan geç gelmem nedeniyle :26::26::26:

akşam öğünüm çay ve fıstık kızlar

kızlar bugün dışardaydım 5 km yürüdüm işlerimi hallettim şimdide çay içiyorum
dünkü mantılardan eser kalmamıştır herhalde
erimiştir filizim..süper...
inşallah olur canım...verip rahatça yersin hamilelikte deermişim

haklısın bazıları çok rahat ama ben de asla öyle olamıyorum
olsun bebeeem temizlikte az spor değil

güldüm ama firuzeye güldüm..sinir bozucu bir durum tartışma hele o lafa gıcık olurum.geçmiş olsun balım.ben de anlatayım bir tane..

eski iş yerimde askeri bir tesis yakındı ben de öğle yemeğini beğenmedim gidip orada yiyeyim dedim..sıradayız hatunun biri araya girip garsona bana şu şu şunu ver demez mii..kimse de çıt yok ben de şalterler attı hanfendi burda biz bostan korkuluğumuyuz sizce dedim..tabii garson sıra var dedi kadına..kadın kasıntı kasıntı sen benim kim olduğumu biliyor musun demez mi bana.(malum bazılarının rütbelerini hatunları taşır bizim mecliste..)
ben de sen benim kim olduğumu biliyor musun dedim sert sert..kadın kaldı bişey diyemedi sustu geçti sıraya..sonra millet de tepki gösterdi tabii..(illa biri tepki gösterecek bizim millet anca uyanır)
kısaca blofümü yuttu..hahaha çok gülmüştüm..tabii kimsenin beni orada tanımaması ve üstümdeki beyaz önlükte işime yaradı..

Son düzenleme:
3 km yürüyüş cepte..eh iş çıkışı da 1.5 km yüründü eder 4.5 km..hu huuuuu ooo yeeee

kızlar şimdilik benim mesajlarıma alıntı yapmayın lütfen....

günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktım ama hep aynı

dukan 3. gün atak..

sabah

dukan krepim
lor peynir
yoğurt

şimdi de çayım

günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktım ama hep aynı

Eeee spor ve diyetle bu kaçınılmazdı :) Tebrikler

dukan 3. gün atak..

sabah

dukan krepim
lor peynir
yoğurt

şimdi de çayım

Hadi bakalım atak bitiyor. Bakalım ne kadar bir eksi göreceksin tartıda annem :)

Hadi bakalım atak bitiyor. Bakalım ne kadar bir eksi göreceksin tartıda annem :)

teste göre 1.kg veya 1.2 kg diyor..ama ben daha az olacağını tahmin ediyorum..çünkü malum c.tesi son gün diye bayaa kaçamak yapmıştım..onlar anca gider

temizlik yapacaktım elektrik süpürgem çalışmıyor...offf..eşim bakar gelince.planlarım
altüst oldu..bugün temizliği bitirip hafta sonu rahat edecektim güyaaa

Son düzenleme:
teste göre 1.kg veya 1.2 kg diyor..ama ben daha az olacağını tahmin ediyorum..çünkü malum c.tesi son gün diye bayaa kaçamak yapmıştım..onlar anca gider

Gitmiştir gene ya. Umutsuzluk yok :)
temizlik yapacaktım elektrik süpürgem çalışmıyor...offf..eşim bakar gelince.planlarım
altüst oldu..bugün temizliği bitirip hafta sonu rahat edecektim güyaaa

Sağlık olsun. Benimkini göndereyim

Gitmiştir gene ya. Umutsuzluk yok :)

Sağlık olsun. Benimkini göndereyim

yok yok umutsuz değilim..bu sefer öyle ya da böyle gidecek sadece benim meto malum gıcık millet 3 verir ben 1 olsun napalım kader..

sağol canım..gönder kıs... bişey değil eğer yapılamıyacak bişeyse yenisi gelene kadar evi pok götürecek..

Gırgır yok mu onla idare ediverin

Kizlar show tv yi Acin , Canan hoca show tv , her sey dahil de

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…