- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
arkadaşım ya ben ne yapayım, kilolu hamile kaldım doğumdan 1 sonra yazına verdim yeni kıyafetler aldım hooooop tekrar hamile kaldım, doğum yaptım yine kilolarla mücadele ve ne bu vucudaa göre yeni kıyafet almak istiyorum ne de eskileri giymek yaza da az kaldı :2::2:
bence sen bu halinle bi çok kadından güzelsindir takılma rakamlara al istediiğini zevkince giyin derim
2. günü de bitirmeme az kaldıı
öğlen
160 gr ton balığı
akşam
sabahtan kalan krepim
tavuk döner
az soğan maydanoz ve roka
yoğurt
üstüne çayy ve 4 lokma dukan kekim
az sonra da yürüyüş zamanı..gerçi 1.5 km yürüdüm çarşıda ama yetmez..3km daha yürünecek
sabah 1 yumurta 1 dilim az yağlı peynir 2 dilim light ekmek domates salatalık
ara: yok çok yoğundum yapamadım
öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: 1 elma 1 bardak süt +++30 dk pilates
akşam: 1 alabalık buğulama yağsız ve tuzsuz 1 tabak yağsız ve tuzsuz salata
ara: 1 çay bardağı süt 1 portakal ++ 1,5 saat yürüyüş
bende elbise giymek istiyorum:84::84::84:çok özeniyorum inşallah giyeriz bizlerde
kızlar bugün dışardaydım 5 km yürüdüm işlerimi hallettim şimdide çay içiyorum
dünkü mantılardan eser kalmamıştır herhalde
sabah 1 yumurta 1 dilim az yağlı peynir 2 dilim light ekmek domates salatalık
ara: yok çok yoğundum yapamadım
öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: 1 elma 1 bardak süt +++30 dk pilates
akşam: 1 alabalık buğulama yağsız ve tuzsuz 1 tabak yağsız ve tuzsuz salata
ara: 1 çay bardağı süt 1 portakal ++ 1,5 saat yürüyüş
erimiştir filizim..süper...kızlar bugün dışardaydım 5 km yürüdüm işlerimi hallettim şimdide çay içiyorum
dünkü mantılardan eser kalmamıştır herhalde
inşallah olur canımOff Offf büyük sıkıntı. Bende hamile kalmadan önce vermek iyice zayıflamak istiyorum ki rahat bir hamilelik geçireyim. Hamile kalmadan da biraz tadını çıkarmak istiyorum. Evet çok bir kilom yok ama ne kadar az o kadar iyi. 50 li rakamlarda olmak istiyorum artık. Kendime güvenim yok sanırım. Belki biraz güven gelir. Bazen dışarda görüyorum çok kilolular benim giymek istediğim tarz kıyafetleri rahat rahat giyiyor ben çok garipsiyorum ya.
Ohh ohh azimli ve mutlu annem benim. Maşallah. Bugün ben daha yürümedim. Biraz temizlik yaptım. Birazdan yürüyeceğim inşallah.
Merhaba hatunlar,
Bugün tüm gün hastanedeydim. Kontroller vs vardı. Aslında çok yorulmamıştım ama eve gelirken bir de kadının biriyle tartıştım. Sen benim kim olduğumu biliyor musun deyip arabanın plakasını aldıFiruze'm fişlenmiş gibi hissettim. Çok ağırıma gitti
Neyse, sonuçta eve geldiğimde kendimi çok yorgun hissediyordum ki, bugün yürümemeye karar verdim.
Yediklerime gelince:
Sabah 8:00 2 yumurta, peynir ve maydonozla omlet, 3 zeytin, badem
Öğlen 13:00 6 köfte, 3 dilim elma dilimi patates, ezogelin çorba
Akşam 18:30 sebze çorbası, yarım avuç badem, çeyrek muz, 1 parça helva.
Akşam menüsü çok abuk sabuk oldu.
Hepinize iyi geceler.
3 km yürüyüş cepte..eh iş çıkışı da 1.5 km yüründü eder 4.5 km.. hu huuuuu ooo yeeee
günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktımama hep aynı
günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktımama hep aynı
dukan 3. gün atak..
sabah
dukan krepim
lor peynir
yoğurt
şimdi de çayım
Hadi bakalım atak bitiyor. Bakalım ne kadar bir eksi göreceksin tartıda annem :)
evet canim 62,3 cok sukur :)wavvvv süpersin bebiş.....
kaç oldun şimdii 62 mii süpper...
Eeee spor ve diyetle bu kaçınılmazdı :) Tebrikler
Hadi bakalım atak bitiyor. Bakalım ne kadar bir eksi göreceksin tartıda annem :)
teste göre 1.kg veya 1.2 kg diyor..ama ben daha az olacağını tahmin ediyorum..çünkü malum c.tesi son gün diye bayaa kaçamak yapmıştım..onlar anca gider
temizlik yapacaktım elektrik süpürgem çalışmıyor...offf..eşim bakar gelince.planlarım
altüst oldu..bugün temizliği bitirip hafta sonu rahat edecektim güyaaa
Gitmiştir gene ya. Umutsuzluk yok :)
Sağlık olsun. Benimkini göndereyim
yok yok umutsuz değilim..bu sefer öyle ya da böyle gidecek sadece benim meto malum gıcık millet 3 verir ben 1 olsun napalım kader..
sağol canım..gönder kıs...bişey değil eğer yapılamıyacak bişeyse yenisi gelene kadar evi pok götürecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?