günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktımama hep aynı
Gırgır yok mu onla idare ediverin
şarjlı süpürgem de bozuk aksi şeyyy
bendeeee
toparlan artık yoksa geç kalacaksın şunun şurası 2 ayımız kaldı hatunn
geçmiş olsun kuşumm
nereye gidicen kıss..tr yemi yoksa...
hımm güzel gözüküyor ellerine sağlık
sadece yoğurdu ve arada peyniri yağlı yerim canım zaten gerisi tam kural..
afiyet olsun canımdukan 3. gün atak..
sabah
dukan krepim
lor peynir
yoğurt
şimdi de çayım
umutsuzlk yok inan canım zihin gücüyle zayıflama diye bişi dolaşıyordu bi aralar gerçi ben hep zayıf hayal ediyorum kendimi öyle olsa şimdiye görünmez olurdum amayok yok umutsuz değilim..bu sefer öyle ya da böyle gidecek sadece benim meto malum gıcık millet 3 verir ben 1 olsun napalım kader..
sağol canım..gönder kıs...bişey değil eğer yapılamıyacak bişeyse yenisi gelene kadar evi pok götürecek..
yarıldım gülmekten ya gırgırlaGırgır yok mu onla idare ediverin
Nazar gecmesin canim Benim .. Spor +diyet sonuc Verdi tatlim 😊
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
afiyet olsun sersum çok kararlı göürünüyorsun ve insanı motive ediyorsuninş. emeklerini karşılığını alcaksın bu peynir nasıl oluyordu bu hafta babada süt geliyor yapabilirmiyim ki acep:18:
afiyet olsun, sen çok köfte yiyorsun ben beceremiyorum kızartıyo musun
arkadaşım ya ben ne yapayım, kilolu hamile kaldım doğumdan 1 sonra yazına verdim yeni kıyafetler aldım hooooop tekrar hamile kaldım, doğum yaptım yine kilolarla mücadele ve ne bu vucudaa göre yeni kıyafet almak istiyorum ne de eskileri giymek yaza da az kaldı :2::2:
bence sen bu halinle bi çok kadından güzelsindir takılma rakamlara al istediiğini zevkince giyin derim
üzülme bak bi bazlama yemişsin ne kadar üzülmüşsün kimbilir önceden neler yiyordun da fark etmiyordun, böyle böyle doğru beslenmeyi öğreniceğiz ve gidecek kilolar
geçmiş olsun arkadaşım, yemek için de eline sağlık hamarat hatunsun vesselam
kızlar ben leslie ile 2 mil yaptım, çocuklar uyandı ben kaçar
Sagol canım benim 😘😘vallahi ööle oldu canım çok kararlıyım o baskül 56 yı görene kadar spor da da diyette de ara vermek yok kaçamak isimli şeyi zaten çıkardım lügattan bakalım yarın belli olacak ne oluyor bu kadar spora ve diyete :18::18::18::18:
canım o kadarda kilolu değilsin diyet yapıyoruz evet daha güzel bi vücuda kavuşacağız ama bunun hayaliyle de bu günü kaçırma derim
çok geçmiş olsun canım :2::2::2:bahar çarpıyor gerçekten
afiyet olsun canım
umutsuzlk yok inan canım zihin gücüyle zayıflama diye bişi dolaşıyordu bi aralar gerçi ben hep zayıf hayal ediyorum kendimi öyle olsa şimdiye görünmez olurdum ama
yarıldım gülmekten ya gırgırla
çok şükür tatlım ama kilo verdim nasılsa diye ipin ucunu bırakmak yok daha sıkı diyet daha sıkı spor yaz gelmeden ben 5 li rakamlara ulaşacağım bu ayki hedefim 61.9 du 400 gr kaldı o da pazara kadar gider önüümüzdeki ay için hedefim 58.9 nisan sonuna 58.9 olacağım olmalıyım ve haziran sonuna hedefe ulaşılacak
Sersum can tel süpürge artik el mecbur 😁😀😍
Tesekkur ederim canim .. Bugun daha da kotuyum 😐😷
afiyet olsun canım
umutsuzlk yok inan canım zihin gücüyle zayıflama diye bişi dolaşıyordu bi aralar gerçi ben hep zayıf hayal ediyorum kendimi öyle olsa şimdiye görünmez olurdum ama
yarıldım gülmekten ya gırgırla
:
teşekkür ederim canım inşallah canım inşallah şu beşli rakamları bi görsemMaaşallah canım .. Sende bu azim , irade varken çok güzel bir şekilde hatta en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum canım .. Yolun açık olsun ❤️😘😍
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
canım ben de merak etmiştim seni.:26:.bidaha giderken haber ver de hem merak etmeyelim hem de izinli yazarım seni..ee muhtarınız olarak kurallara da uymamız lazım değil mi ..işi ciddiye alalım ki gitsin kilolar..
hoşgeldin tekrardan
sen gelme gelme daha topiğe 80 e doğru gideceksin benim gibi göreceksin gününü
sen beni ben seni takip edelim de kurtulalım şekerim.:13::13::13:.yetti gariii
hayalimdeki mutfak penceresii...günaydın kaneelimm
Naz, hoş geldin canım. Ben de epeydir yoktum. Ctesi geri geldim. Valla, hem mıhtarımız hem de diğer arkadaşlar kucak açtılarBurdan uzak kalınca ben de çok kilo aldım ama vermeye başladım. Sen de vereceksin inşallah.
Sağol ficansım. Yahu koyverdik mi gidiyor işte. Kararlılıkla bi DUR demek lazım. Doğru motivasyon noktasını bulup, sıkı sıkı sarılmak lazım. Ben kendi adıma çok iyi bir tane buldum. Burda yazamam ama özelden yazarım soran olursaSenin de bulacağına eminim.
Muhtar dediğin böyle olur. Motive eder, enerji verir, örnek olur. Maşallah sana
He hee:)) Kürküçü tükanı işte... Ben de ctesi döndüm:)
Kaneel, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Herkes kız diyor, bir tek bana erkek gibi geliyor galiba...
hoşgeldin iğneoyası, dönüp dolaşıp burdayız hakketen, bozuldu diye üzüle kaldığın yerden devam, ben öyle bozdum diye bi bırakıyorum, değil gün tüm haftam gidiyor malesf
kanaellllll, seni kaç gündür merak ediyordum, cinsiyetini yazar da kaçırırım diyeeüfffff daha ne kadar bekliyeceğiz yahu:44:
aramıza hoşgeldin,gel takıl canım diyete uymasak hatta kilo vermesek bile en azından kilo almak canımızı sıkıyor ve kendimizi salmıyoruz en azından
güzel menü çakmelim yarış başladı ona göre dikkat et bakya bende misafir gelecek bi yere gideceğiz diye ödüm kopuyor sıkma canını bi sen değilsin yani
dediğin gibi ekip tatmamlanıyor git gide
hoşgeldin ficans, leslie yap istersen ben deçocuklardan çıkamıyorum yapabilirsem onu yapıyorum tabi bizimkiler fırsat verdikçe
afiyet olsun muhtarım merakla bende bekliyorum senin dukana başlamanı, hatta bugün başlayacaksın sanıyordum :44:
günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktımama hep aynı
ah ben de 60 larıteşekkür ederim canım inşallah canım inşallah şu beşli rakamları bi görsem
valla canım irade tamam da istemek lazım..toparlan artık..Canim dogru diyorsun,gelemiyorum bi turlu,motivasyonum zaten yerlerde,sen benim gibi degilsin ki canim,sendeki irade ben de olsa keske,bu hafta da istedigim gibi gecmedi,ama vazgecmiycem,insallah kurtulucaz bu kilalardan
ah ben de 60 ları
valla canım irade tamam da istemek lazım..toparlan artık..bak geç kalıcan..yaz geliyo
inşallah bozulmamıştır makinem..yarın eşim bakınca anlarız
güldüm ama firuzeye güldüm..sinir bozucu bir durum tartışma hele o lafa gıcık olurum.geçmiş olsun balım .ben de anlatayım bir tane..
eski iş yerimde askeri bir tesis yakındı ben de öğle yemeğini beğenmedim gidip orada yiyeyim dedim..sıradayız hatunun biri araya girip garsona bana şu şu şunu ver demez mii..kimse de çıt yok ben de şalterler attı hanfendi burda biz bostan korkuluğumuyuz sizce dedim..tabii garson sıra var dedi kadına..kadın kasıntı kasıntı sen benim kim olduğumu biliyor musun demez mi bana.(malum bazılarının rütbelerini hatunları taşır bizim mecliste..)
ben de sen benim kim olduğumu biliyor musun dedim sert sert..kadın kaldı bişey diyemedi sustu geçti sıraya..sonra millet de tepki gösterdi tabii..(illa biri tepki gösterecek bizim millet anca uyanır )
kısaca blofümü yuttu..hahaha çok gülmüştüm.. tabii kimsenin beni orada tanımaması ve üstümdeki beyaz önlükte işime yaradı..
Kizlar show tv yi Acin , Canan hoca show tv , her sey dahil de Eki Görüntüle 1039644
Ben de battı balık yan gider diye diye bu hale geldim, bu hafta da boşa geçti, dur diyeceğim de ne zaman bilemiyorum çünkü motive olamıyorum bi türlü ama seninkini de sormadan geçemeyeceğimİnşallah ben de bulurum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?