Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktım ama hep aynı

Nazar gecmesin canim Benim .. Spor +diyet sonuc Verdi tatlim 😊

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

şarjlı süpürgem de bozuk aksi şeyyy

Sersum can tel süpürge artik el mecbur 😁😀😍

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Tesekkur ederim canim .. Bugun daha da kotuyum 😐😷

dukan 3. gün atak..

sabah

dukan krepim
lor peynir
yoğurt

şimdi de çayım
afiyet olsun canım

umutsuzlk yok inan canım zihin gücüyle zayıflama diye bişi dolaşıyordu bi aralar gerçi ben hep zayıf hayal ediyorum kendimi öyle olsa şimdiye görünmez olurdum ama
Gırgır yok mu onla idare ediverin
yarıldım gülmekten ya gırgırla

çok şükür tatlım ama kilo verdim nasılsa diye ipin ucunu bırakmak yok daha sıkı diyet daha sıkı spor yaz gelmeden ben 5 li rakamlara ulaşacağım bu ayki hedefim 61.9 du 400 gr kaldı o da pazara kadar gider önüümüzdeki ay için hedefim 58.9 nisan sonuna 58.9 olacağım olmalıyım ve haziran sonuna hedefe ulaşılacak

😘 tesekkur ederim tatlım .. Birsey ler yapıyoruz ☺️

Sagol canım benim 😘😘

Maaşallah canım .. Sende bu azim , irade varken çok güzel bir şekilde hatta en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum canım .. Yolun açık olsun ❤️😘😍

Sersum can tel süpürge artik el mecbur 😁😀😍

”

Tesekkur ederim canim .. Bugun daha da kotuyum 😐😷

”
owww fena canım...:26::26:

hahaha aynen bende...

teşekkür ederim canım inşallah canım inşallah şu beşli rakamları bi görsem

Canim dogru diyorsun,gelemiyorum bi turlu,motivasyonum zaten yerlerde,sen benim gibi degilsin ki canim,sendeki irade ben de olsa keske,bu hafta da istedigim gibi gecmedi,ama vazgecmiycem,insallah kurtulucaz bu kilalardan

Ben de battı balık yan gider diye diye bu hale geldim, bu hafta da boşa geçti, dur diyeceğim de ne zaman bilemiyorum çünkü motive olamıyorum bi türlü ama seninkini de sormadan geçemeyeceğimİnşallah ben de bulurum:26:

Hoşbuldum canım, ben de dışarıda yürüyünce sık hasta oluyorum, evde yapacak bişeyler bulmam lazım, ne güzel çocuklarla da yapıyorsun ya bravo sana

Selam kızlar, nasılsınız

Bu hafta hiç yürüyemedim, boğazım iyice geçsin haftaya Pazartesi başlarım inşallah, ilaçlar da biter , 2 öğün kuralıma pek uyamadım , cısslar da var ama , bi kendime geleyim vazgeçmek yok devam

Kaneelcim geçmiş olsun canım , dikkat et kendine çabucak geçer inşallah

Kardelencim sonuçlarınız iyi çıkar inşallah canım

Makbule çok iyi gidiyorsun canım , 2. Güleryümüzde sen olacaksın inşallah

Sersumum süpürgen bozulmamıştır inşallah, ben de şimdi ev süpürücem, Dr a gittim, sonuçlarımı alıp gösterdim biraz wbc yüksek çıktı, onun dışında iyi, ev de fena durumda, ben biraz iş yapayım kızlar akşama gelirim belki

günaydın hanımlar biliyorsunuz benim bugün tartılma günümdü tam 1.300 gr gitmiş allahım inanamadım tekrar tekrar baktım ama hep aynı

maşallah maşallah desene pilates+ yürüyüş+ diyet+0 kaçamak=1.300

darısı başımıza inşallah 6 lı rakamları görmek istiyorum ben deeeee

kahvaltım
bolca marul
2 parmak kadar peynir
5 zeytin
2 yumurta
1 kase kabuklufıstık
2 hurma

ikindi
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç kadar karışık çerez(badem-ceviz-fındık)
2 hurma
1 avuç leblebi

ve 17:00 kapanış

45 dk yürüyüş :13::13::13: 7.2 hız :13::13::13:5.5 km 345 cal.:13::13::13:

teşekkür ederim canım inşallah canım inşallah şu beşli rakamları bi görsem
ah ben de 60 ları
Canim dogru diyorsun,gelemiyorum bi turlu,motivasyonum zaten yerlerde,sen benim gibi degilsin ki canim,sendeki irade ben de olsa keske,bu hafta da istedigim gibi gecmedi,ama vazgecmiycem,insallah kurtulucaz bu kilalardan
valla canım irade tamam da istemek lazım..toparlan artık.. bak geç kalıcan..yaz geliyo

inşallah bozulmamıştır makinem..yarın eşim bakınca anlarız

ah ben de 60 ları

valla canım irade tamam da istemek lazım..toparlan artık.. bak geç kalıcan..yaz geliyo

inşallah bozulmamıştır makinem..yarın eşim bakınca anlarız

Ben de 60 ları bir görsem

Sözde istiyorum ama yapamıyorum , toparlanıcam ama inşallah, ay evet yaza da az kaldı zaten daha da panik oluyorum

Selam oyam

Maşallah sana Medar-ı iftiharımızsın

Sen kadının hakkından gelmişsin. Ben gelemedim. Kadın bana hareket çekince bakakaldım! Böyle bir kadına ne cevap verilebilirdi, hala daha da bilmiyorum:26:

Kizlar show tv yi Acin , Canan hoca show tv , her sey dahil de Eki Görüntüle 1039644

Tüh ya... Kaçırdım Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gitmiştim. Sabah evden çıkmadan starda Meleğin programında diyetsiz, ameliyatsız 203 kilo vermiş biri vardı. Çok az dinleyebildim ama ara öğün yok falan diyordu. Sanırım Karatay yaptı. İzleyen oldu mu merak ediyorum.

Sana da selam ficansım,

Özelden yazarım motivasyon kaynağımı. Ben de son 4 aydır falan yapamıyordum ama şimdi süper hissediyorum. Kilo vereceğime de inanıyorum.

Son düzenleme:
ficans özelden yazdım sana motivasyon kaynağımı...

Yemek hazırlamam lazım. Akşam tüm menülerimi yazarım.

Microdalgada Kekikli Dukan ekmeği

malzemeler
2 yumurta
4 yemek kaşığı su
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
4 yemek kaşığı süttozu
2 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kabartma tozu

Yapılışı
yumurtalar su ve süttozu pürüzsüz olana kadar karıştırılır
sonra kalan malzeme eklenip karıştırılır
zeytin yağıyla peçeteyle yağlanan borcama koyulur
700-800 watt ayarda 5-6 dk pişirilir
Afiyet olsun..
Kalıp küçük olursa(baton )daha güzel olur..

tadı enfes oldu..yarın nöbette yanıma tost yapıp götürücem bununla..kendimi aştım mı nee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…