Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

M
Sen kadının hakkından gelmişsin. Ben gelemedim. Kadın bana hareket çekince bakakaldım! Böyle bir kadına ne cevap verilebilirdi, hala daha da bilmiyorum:26:
canım edepsiz birine rastlamışsın.:26:.bazen benimde nutkum tutulur böyle durumlarda..takma artık boşver..
ficans özelden yazdım sana motivasyon kaynağımı...

Yemek hazırlamam lazım. Akşam tüm menülerimi yazarım.

bana da yazsana kıss çok merak ettimm

ficans özelden yazdım sana motivasyon kaynağımı...

Yemek hazırlamam lazım. Akşam tüm menülerimi yazarım.

Mesajını aldım canım,iyi bir motivasyon kaynağı bulmuşsun

Kolay gelsin yemek için

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor

Kaç gündür tost istiyor benimde canım ama galeta karışımsız ekmek yapmak istemiyorum. birde kalıbım yok düzgün bir tane. Borcamda falan istemiyorum. görsellik arıyorum belkide. Bende başlayacağım dukana. kararlıyım. Kitabın pdf 'ini buldum okuyorum. Bitirip eksikleri tamamlayıp Pazartesi inşallah başlayacağım. Martın son günü yani. Belki de Nisan 1 yaparım şaka gibi olur yani

Kzlarr ya benn kısın su tuketemiyrum fazla acaba ne yapsam cok susarmm :)

valla canım harika oldu tadı da harika..borcamda da olsa ekmek ekmektir cicim...ben daha sonra baton kalıp alıp öyle yapıcam..dilimli hazır ekmek gibi..valla daha ne olsun
başla sen de başla

Son düzenleme:
valla canım harika oldu tadı da harika..borcamda da olsa ekmek ekmektir cicim...ben daha sonra baton kalıp alıp öyle yapıcam..dilimli hazır ekmek gibi..valla daha ne olsun
başla sen de başla

Başlayacağım. Facede de günlük oluşturacağım. Sayfa açtım bir tane. Bakalım ne kadar devam edecek oraya yazmam

öğlen

hamsi buğulama

akşam

3 yumurtadan çılbır
yoğurt

az önce de 3.5 km yüründü

evvelsi gün canım kek istedi ama fırını bekliyemedim microda yapayım dedim (yulaf kepekli tabii) ama kurudu biraz..ben çayla yedim biliyorsunuz 2-3 kere
dün akşam yürüyüşe çıktım gelince ne göreyim benim kız hepsini yemiş..diyo ama tadı çok güzeldi gofret gibiii.. alem yaa..benimkilere göz dikti

Haahahahhaha maşallah Silikon kalıp şart. Alacak listesinde onlarda.

sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr yarım yağlı süt

ara: limon lifli kepekli bisküvi

öğlen: 200 gr kıymalı kabak yağsız tuzsuz 1 dilim light ekmek++yarım saat pilates

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 mandalina 1 çay bardağı süt

akşam: 200 gr kıymalı kabak 1 dilim light ekmek

ara: 1 armut
1 saat yürümeye çalışacağım becerebilirsem biraz halsizim bugün

diyette çareler tükenmez lezzetin yolunu buluyoruz bir şekilde bende un karışımı aldım yulaf bakalım haftasonu ekmek yapacağım kahvaltıya
hadi bakalım dukancılar artıyor bende dukanın son evresini uygulayıp haftada 1 gün protein yapıp normal diyetime devam ediyorum sonra işe yarıyor protein yaptığım gün yarım kilo eksiliyor geri de gelmiyor
afiyet olsun canım

benim de eşim çikolatalı nesfitimi yemiş çerez gibi

Haahahahhaha maşallah Silikon kalıp şart. Alacak listesinde onlarda.
kesinlikle..kolaylık canım
diyette çareler tükenmez lezzetin yolunu buluyoruz bir şekilde bende un karışımı aldım yulaf bakalım haftasonu ekmek yapacağım kahvaltıya

benim de eşim çikolatalı nesfitimi yemiş çerez gibi

evet yaratıcı olmak lazım

sorma yaa biz onların yediklerini yiyebilmek için neler vermeyiz onlar bizimkileri tırtıklıyo

kesinlikle..kolaylık canım

evet yaratıcı olmak lazım

sorma yaa biz onların yediklerini yiyebilmek için neler vermeyiz onlar bizimkileri tırtıklıyo

hiç sorma canım benim eşim pek bişi yemezdi normalde ama sınav yaklaştıkça sanırım adam ne bulursa yiyor yahu hiç kilo alamazdı 4 kilo aldı

Menülerimi yazayım:

Sabah 10:30 1 haşlanmış yumurta, bol peynir, domates, salatalık, 6 zeytin

Akşam: 19:30 1 tabak domates çorbası, 1 tabak kıymalı semizotu, 1 kase yoğurt, biraz salata.

Süt aldığım kadının ineği gebeydi. 1 aydan fazladır yoğurt yapamıyordum. Sonunda doğurmuş. Ben de sütüme kavuşur kavuşmaz yoğurdumu yaptım. Özlemişim.

Sabah dışarıda kahvaltıdaydım. Sigara böreği, patates kızartmas, salam, sosis ve reçelleri yemedim. Eferim bana

Ayrıca 2 litre su içtim. 4km/40 dakika yürüyüş yaptım.

Sersum, özeline bak kujum.

Bu arada, sizin tayin olayı n'oldu?
kaçırmışım seniiiibelli değil daha canım nisan sonu mayıs gibi..bakalımm

kaçamaksız bir menü yemediklerin için

sersumcum kısaknadım ekmeğini hemen bende attım fırına umarım çıkınca kendimi tutabilirim bende bundan sonra kendi ekmeğimi kendim yapacağım böylelikle un yerine yulaf kepeği yemiş olacağım hemde protein oranı yüksek bu ekmekler sayesinde daha hızlı kilo vereceğim yani dukanın seyir evresi gibi olicek

hadi ellerine sağlık senin de kıskanç makbuşşş

süper olur canım..süper...benim ekmekten mi yaptın yoksa tambuğday unundan mı

hadi ellerine sağlık senin de kıskanç makbuşşş

süper olur canım..süper...benim ekmekten mi yaptın yoksa tambuğday unundan mı
seninkinden canım bir azıcık bir dilimcik tadına baktım enfes olmuş hevesimi yarına sakladım enfes olmuş

eline saglik canim .. hem cok pratik hem de cok leziz gorunuyor .. bende en kisa zamanda kendim icin yapacagim ..

canim ben ikisini de izledim star reklama girince hic acmam show acim dedim .. aa bi baktim bizim hoca .. baya anlatti vallahi .. kadinin dili damagi kurudu ..

star da da cocuk dedi kendi kendime verdim ama anlattiklari sey bire bir karatay idi .. bi baskasi degil .. isim vermedi sadece .. ama bence de kesin karatay ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…