Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

seninkinden canım bir azıcık bir dilimcik tadına baktım enfes olmuş hevesimi yarına sakladım enfes olmuş
beğenmene sevindim canım afiyet olsun

ben de ucundan ısırdım..malum yarın tartı günü ..az yiyelim didimm

eline saglik canim .. hem cok pratik hem de cok leziz gorunuyor .. bende en kisa zamanda kendim icin yapacagim ..

sağol canım..yap kıss yapp

ha ha ha çok güldüm bunabende kakolu kek yapmıştım kepekten tabii benim kızda tırtıkladı noluyo bu çocuklara yahuuu
sersumcum bende kurabiye yapmak istiyorum denedim ama ne yapsam olmuyo yumuşak oluyo kıtır kıtır olmuyo kek gibi oluyo yani yağlı kağıda yaptım yinede yumuşak oldu ama tadı güzeldi çörekotuda serptim sen tecrubelisin bu konuda belki bilgin vardır dedim hiç yaptınmı

çocuklar bize özeniyo..biz onlara..

canım en kısa sürede kurabiye de deniyecem sana bildiririm..henüz yapmadım..ama microda verdiğim kek tarifim aynı gofret gibi oldu..kurudu ama tadı güzel..kızım bile bayıldı düşün yanii

bugünkü menülerimi bildireyim
sabah=2 yumurta peynir,zeytin fındık ceviz yeşilçay 1 tane incir
öğlen= 1 tabak kabaklı patlıcanlı sebze yemeği 1 kase yoğurt
çay + neskafe kepekli kek 2 tane arlıklı içtim tabi
akşam=karnıbahar salatası+1 kase yoğurt
ve sonrası çayy
3 km de yürüyüş

Selam hatunlar nasılsınız baya muhabbet edilmiş full karataya devam hastane dişci ev mekik dokuyorum bu haftasonunda dişler bitti çok şükür son 2 gündür baya agrı yapmıştı geçici yapıştırmıştı bundan sonra iyi olur inşallah yarında hastane günü malum akşama kadar koşturmaca olur sabah tartıldım kilo aynı birde regl oldum buda iyi en azından almamışım canım sağolsun bugün baharlık montlardan aldım 40 beden istediğini bulup almak çok güzel yarın tartı yüzünüzü güldürsün liste yapacak çıtırada kolay gelsin şimdiden

tamam canım bekliyorum bu kepek furyası bizi iyi sardıbenimde silikon kalıplarım süper bişe yağ koymadan rahatlıkla yapıyorum şeker gibi rengarenk içini açıyo insanın
canım bizimkilerde kolayı falan bıraktılar şaka gibi nereye gitsek ayran içiyoz ya da soda canan hoca bize çok şey kattı minnettarım kendisine tabi topimizde muhteşem hakkını vermek lazım
yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün benimde malum kaç haftalardır sürünüyom hiçte tartılmadım bakalım nasıl bi sübriz beni bekliyo:18::18::18::18::18:
bol leptinler herkeze

gülü gülü kullan canım yeni dişlerini..Allah kolaylık versin güzel sonuçlar alacaksınız inşallah

aynen kepek iyidir iyi..

benimkiler hala içiyor kolayı..vazgeçiremiyorumkızım içmesin diye ıce tea alıyorum bazen napiim..benimki küçüklükten beri çok fena alıştı yemeği asla içeceksiz yemiyor ve bu ayran olmuyor maalesef..ayranı çok nadir içer..nasıl vazgeçirecem bilmiyorum..:26::26::26:

canım bu yulaf kepeğinin tarifleri mükemmelmiş valla ben bunları yaparım diyetimi de bozmadan gelsin krepler gitsin mantılar makarnalar

sağol canım avatarım uçmuş yahu

1-leylak84-24 Ocak 2014 Liste Yaptı hamişş
2-sersum-31 Ocak 2014 Liste Yaptı
3-papadiya-7 Şubat 2014 Liste Yaptı
4-sersum-14 Şubat 2014 Liste Yaptı
5-makbule07-21 Şubat 2014 Liste Yaptı
6-filiztoprak-28 Şubat 2014 Liste Yaptı
7-özlemkartal-7 Mart 2014Liste Yaptı İZİNLİ
8-ficans-14 Mart 2014Liste Yaptı
9-kardelenn-21 Mart 2014 Liste Yaptı
10-guleryuz2011-28 Mart 2014
11-sadece-aşkım-4 Nisan 2014
12-naz8-11 Nisan 2014
13-cakmel-18 Nisan 2014
14-neslihansltn-25 Nisan 2014
15-fbmy8785-2 Mayıs 2014
16-bruxelles-9 Mayıs 2014
17-iğneoyası-16 Mayıs 2014 4 Nisanda listede
18-ramaska-???

yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallahbol leptinler..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yarın listede yokum. Zaten tartı günüm ctesi. Tabii listeye girince cuma tartılıcam.

Yarın hepiniz tartıda eksilerde olun inşallah.

Hepinize iyi geceler.

2 gündür yediklerimi tam not alamadığımdan paylaşmayı yapamadım. Bugün itibariyle kalori sayımını bırakıp dukan için eksiklerimi tamamlayınca başlayacağım. Bugün biraz çok kaçırdım. Yarın hepsini yazarım. Tartı gününden önce niye kaçırdımsa. unuttum galiba. Neyse sağlık olsun. Yarın görüşürüz. Tartı yüzünüzü güldürsün.

BİLDİRİM ...
rumuz:cakmel
geçen hafta:78
bu hafta:77
fark:-1 kg
%fark:1.282

spor: 3 gün 45-50 dk yürüyüş ve 2 gün 30 dk pilates​

kahvaltım

marul
4 hurma
avuç içi üzüm
7 fındık
2 parmak kaşar peynir
1 elma
Türk kahvesi
HANIMLAR HERKESİN TARTITA MUTLU OLMASI DİLEĞİYLE...

Son düzenleme:
Rumuz: Sadece_Askiim
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:61.2kg
bu hafta kilo:60.9 kg
fark:-0.3 kg
yüzde:%0.490
toplam fark:3.1 kg
beden:38
spor:5 gün koşu bandı

Evet uzun süreden sonra ilk bildirimim. Başlangıç kilom bildirim yapmaya başladığım gün tartıldığım kilodur.
O kadar yediğime karşılık -300gr görmek güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…