kolay gelsinnniyi geceler canım bende 5 dk kaçarım biraz ütü yapılacak bu saatte
Arkadaşlar ben yarın listede yokum. Zaten tartı günüm ctesi. Tabii listeye girince cuma tartılıcam.
Yarın hepiniz tartıda eksilerde olun inşallah.
Hepinize iyi geceler.
benin kızımda içeceksiz yemiyor ama benim yaptığım ayranı içmiyor illa market işi olacak biliyosun oda zararlıgülü gülü kullan canım yeni dişlerini..Allah kolaylık versin güzel sonuçlar alacaksınız inşallah
aynen kepek iyidir iyi..
benimkiler hala içiyor kolayı..vazgeçiremiyorumkızım içmesin diye ıce tea alıyorum bazen napiim..benimki küçüklükten beri çok fena alıştı yemeği asla içeceksiz yemiyor ve bu ayran olmuyor maalesef..ayranı çok nadir içer..nasıl vazgeçirecem bilmiyorum..:26::26::26:
afiyet olsun ve kolay gelsin canımliste bende kızlar bugün bildirimleri bekliyorum kızlar simdi kahvaltımı hazırlıyorum :)))
benin kızımda içeceksiz yemiyor ama benim yaptığım ayranı içmiyor illa market işi olacak biliyosun oda zararlışalgam suyu acısız tabi ya da meyve suyu içiyor eşimde aynı illa içecek olacak onlarda hazır içecek ama koladan iyidir yine
afiyet olsun ve kolay gelsin canım
günaydın canım...daha iyisindir umarımmmMaaşallah kızlar gitsin kilocuklar .. Bu arada günaydın kızlar 😍
selam kızlar herkes çok güzel kilo vermiş tebrikler, bu arada eşim türkiye gitmek için bilet almış 9 mayıs 30 mayıs arası, benim liste yapacağım gün yani, benim le liste sırasını değiştirmek isteyen var mı?öncelikle tebrikler canımsersum,filiz ve makbule sizleride tebrik ediyorum hepimiz süperiz süper...
başkanımız olur verirse ben değişirim canım seninle yerlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?