Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese hayılrı cumalar kızlar kilo bildirimimi yapayım hemen
rumuz :naz8
geçen haftaki kilo :77.6
bu hafta:77.5
fark:-100 gr
yüzde: - 0.128

liste yapan arkadaşa kolaylıklar diliyorum inşallah herkes eksiyi görmüştür tartıda

öncelikle tebrik
çakmelle değiştiriyorum canım sıranı

öncelikle tebrikler canım sersum,filiz ve makbule sizleride tebrik ediyorum hepimiz süperiz süper...

başkanımız olur verirse ben değişirim canım seninle yerlerimizi.

evet cicim süperiz valla

değiştiriyorum sıranızı canım..teşekkürler..

spor bitti:119:
60 dk
7 km
560 kalori
hız:7

sersum 'cum 15:30 da yayınlasam oglusa almaya gitcem baska gelecek var mı ki????
9 kişi bildirim yaptı

Bugün sabah 2 yumurta, 5 zeytin ve peynir yedim.

4km/40 dak yürüdüm.

1 litre su içtim.

Önümüzdeki hafta 2 gün bana misafir gelecek, 2 gün de ben misafirliğe gidicem. Bana geldikleri önemli değil. Onu idare ederim de, benim gideceklerimin ikisine de ilk kez gidicez. Yemem demek ayıp olur. Velhasıl önümüzdeki haftadan hiç ümidim yok(

Bu arada hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz. Maşallah size

Güleryüzüm, senin sebebin belli. Kilo almış sayılmazsın bence...

Öpüyorum hepinizi

öncelikle tebrik
çakmelle değiştiriyorum canım sıranı

evet cicim süperiz valla

değiştiriyorum sıranızı canım..teşekkürler..

tamam muhtardan da izin çıktı o zaman çakmel senin sıranda ben listeyi yapıyorum allahtan bi mani gelmezse
bu arada çakmel köfte pişirme yöntemi içinde ayrıca teşekkür ettim,

KİLO VERENLER

1.Makbule007 ---1.300 gr ----%2.044
2. Filiztoprak ----1.400 gr ----%1.977
3.Cakmel -----1 kilo -----%1.282:62
4.Bruxelles ----1 kilo ---%1.265
5.Fbmy8785 ---900 gr ---%1.251
6.Sadece_Askiim --- 300 gr :71---:%0.490
7.Sersum ----300 gr----%0.387
8.Naz8 ----100 gr----%0.128

KİLO ALANLAR

Guleryuz2011 :18::18:++++1.200 gr ++++%2.43

Son düzenleme:
Spor yapıldı 60 dk hiz : 7 7 km 560 kalori yaktim ★ bugün

Çiğden şeker pancarı salatam kizlar:))) tadi bi harika oldu çok güzel misafirlerle yenebilicek güzel bi ikram:)))
Akşam yemeği 16:30 bitti
Mantarlı tavuk sote
Şeker pancarı salatası
1 bardak ayran

Yemegimi analiz yaparsak;
Proteinler: ayran, yoğurt, tavuk
Kükürtler:yemekteki sogan, mantar
Antioksidan: şeker pancarı
Omega3 : ceviz
Karbonhidrat: soğan, ceviz
Meyve: limon
Yağ : natural zeytinyağı

iyi haftasonu gecirmeniz dilegiyle kacamaksız günler sizin olsun kızlar
liste harika sonuclandı herkesler cok güzel kilolalar vermiş tebrikler
1. makbleyide tebrik ederim, süpersinz kızlar basarılar

Son düzenleme:

insallah en kısa zamanda az olan fazlalıklardan kurtuluruz cıtır cıtır güzel kıyafetler giyeriz AMİNNNN
tok tutan tavuklu salata dr. ayca kayanın tarifi

tesekkürler canım lokumları yeseydim eger gidecekti leptin ondan yemedim yesem o an mutlu sonra acıkcam ve sonu mutsuz son ne gerek var be bi sey kaybetmedim sadece kiloları kaybettim

owwww çok fenaaa...umarım az zaiyatla atlatırsın oyamm..birde tartıya katıldığın hafta bee..aksilik..

ellerine sağlık güleryüzümmm

veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..ama güleryüzüm zaten sen mezun sayılırsın..hiç üzülmenin anlamı yok yanee demii

bugünü sunayım..

sabah

dukan ekmeğimden tostum(harika oldu )
yarım domates
lor peyniri

öğlen(yemek bana göre değiidi)

2 ton balığı(80gr)
kabak mücveri(yulaf kepeğiyle)
yoğurt

akşam yine bana göre değildi mantı vardı şansıma kalan 1/4 mücver ve 1 80gr ton beni doyurmadı dışarı karışık ızgara söyledim..şimdi geldi..
içinde ne var bilmiyorum..yedikten sonra yazarım

Selam kizlar

Bildirim yapmayı unutmuşum,evde değildim arkadaştaydım ama tel den ara ara girip bakıyordum,sonra da kızımın toplantısı vardı okula gittim uzun sürdü birazda,neyse bildirimi yapayım

Geçen hafta 75.9

Bu hafta 75.0

Guleryuzum ellerine sağlık liste için,herkesi tebrik ederim

yedim arzedeyim..

3 tavuk kanat
10 kuzu şiş
1 adana
karışık salata
3 acı biber

Güleryüz canım ellerine sağlık sen vermişsin canım hemde 300- 500 gr arası görürsün haftaya inşallah çünkü malum dönem en az 2 kg fazla çıkartıyo zaten
maşallah ya bu azmin sebebi nedir gülüm ya hiç mi kaçamak yapmıyosun?_ hiç mi canım bişey istemiyo? nasılsa zayıfladım az da olsa yiyebilirim diye hiç mi düşünmüyosun ? gerçekten çoooook merak ediyorum:26::26::26: tabiki takdir de ediyorum

tamamdır sıramızı değişeebilir sersumcum teşekkürler....

akşam yemeğim
5 tavuk but
3 dal marul
3 hurma
avuç içi çekirdekli Antep üzümü

Günün özeti
sabah: 40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yarım yağlı süt

ara: Yok

öğlen:200 gr kıymalı kabak 1 salatalık 1 havuç 1 dilim yulaf kepeği ekmeği

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 çay bardağı süt

akşam: 2 yumurta 1 dilim yulaf kepeği ekmeği 2 salatalık

ara: 2 mandalina 1 çay bardağı süt
Yürüyüş mutlaka yapacağım yürüyüş bandında olursa 1 saat dışarı çıkabilirsem 1.5 saati bulur

tesekkürler canım lokumları yeseydim eger gidecekti leptin ondan yemedim yesem o an mutlu sonra acıkcam ve sonu mutsuz son ne gerek var be bi sey kaybetmedim sadece kiloları kaybettim
teşekkür ederim güleryüzcüm senin zaten regli olduğu için olduğu gün gibi açık canım beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim valla çok sevindim bende resmen 1 ayda verdiğim kiloyu 1 haftada vermişim tuzu kesince oldu kızlar tavsiyemdir inşallah haftaya da gider bu kadar gitmese de gitsin dün spor yapamadım ama bugün mutlaka yapmalıyım biraz rehavete kapıldım gibi ama olmamalı böyle

[sıze=3][ı]yedim arzedeyim..

3 tavuk kanat
10 kuzu şiş
1 adana
karışık salata
3 acı biber
[/ı][/sıze]

afiyet olsun tatlım 900 gr çok iyi sonuç dukan amca haziran demiş ama olsun olsun temmuz olsun o kilolar gidecek devam canım

canım liste harika bende 2. olmuşum bu dahada harika ellerine sağlık canım
evet kutlarım canım sen bi harikasın iradene hayranız topikce bende artık çok dikkat ediyorum

kızlar 3 km yürüdüm eşim erken geldi bugün şirketin arabasıyla gelmiş işlerini halledecekmiş benide götürdü ordanda avm ye gittik ayça kayanın en son kitabını aldım kızlar şöle bi baktım içine çok güzel tarifler var yağ yakan tv de görmüştüm melekte hemen aldım aynı tarz yemekler sıkıcı gelmeye başladı onuda bırak bazen ev halkına yaptığım yemekler bana yasak olabiliyo aklımada yapacak bişey gelmiyo çok iyi oldu incelicem bakalım her evde bulunması gereken bi kitap bence karataya uygun çoğu ona göre ayarlarım
ayrıca yulaf kepeğinden kurabiye denedim önceki yaptığıma göre çok güzel oldu tatlandırıcı koymadım ama koyuladabi kitabını aldım kızlar şöle bi baktım içine çok güzel tarifler var yağ yakan tv de görmüştüm melekte hemen aldım aynı tarz yemekler sıkıcı gelmeye başladı onuda bırak bazen ev halkına yaptığım yemekler bana yasak olabiliyo aklımada yapacak bişey gelmiyo çok iyi oldu incelicem bakalım her evde bulunması gereken bi kitap bence karataya uygun çoğu ona göre ayarlarım
ayrıca yulaf kepeğinden kurabiye denedim önceki yaptığıma göre çok güzel oldu tatlandırıcı koymadım ama koyuladabilir

Son düzenleme:
afiyet olsun tatlım 900 gr çok iyi sonuç dukan amca haziran demiş ama olsun olsun temmuz olsun o kilolar gidecek devam canım
makbuşum önce tekrar tebrik edeyim canım 1. liğini..süper.

yok yokkk 69 u göreyim tutabilene aşkolsun beniihaziran temmuz farketmez

ellerine sağlık güzel gözüküyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…