öncelikle tebrikselam kızlar herkes çok güzel kilo vermiş tebrikler, bu arada eşim türkiye gitmek için bilet almış 9 mayıs 30 mayıs arası, benim liste yapacağım gün yani, benim le liste sırasını değiştirmek isteyen var mı?
]
öncelikle tebrikler canımsersum,filiz ve makbule sizleride tebrik ediyorum hepimiz süperiz süper...
başkanımız olur verirse ben değişirim canım seninle yerlerimizi.
öncelikle tebrik
çakmelle değiştiriyorum canım sıranı
evet cicim süperiz valla
değiştiriyorum sıranızı canım..teşekkürler..
Ohh ohhh süpersin. Rabbim bizede göstersin inşallah. Bende çok istiyorum böyle güzel ceketler falan var ya tek düğme. omuzlarım biraz var diye bi de kilo olunca yakıştırmıyorum kendime. böyle ince cıvıl cıvıl şeyler giymek istiyorum. Eşim diyo zayıfla zayıfla ama ucu sonra bana dokunacak diyoniye diyorum. Eee kıyafetler yenilecek diyo hahaha. keşke. kotondaki o güzel şeyleri giyicem inşallah. her gittiğimizde girmiyorum. az kaldı gelcem sana diyorum D: Bir de öğretmenliğe başlarsam. Şart o tarz kıyafetler ve zayıflarsam kendime güvenim de artacak. çok bi kilom yok ama olsun.
En güzel başarıda bu aslında değil mi :) Ben artık dışarda ya da kayınvalidemlerde falan yiyince rahatsız oluyorum. Kalorisini falan bilmeyince olmuyor.
O salata ayça kaya'nın tarifimi :)
İnşallah yapabilirsin :) Hareket berekettir :)
O krep olmassa olmuyor ya. Dün yemedim. Doyduğumu hissetmedim hiç. Bugün hemen yaptım. :)
Aynen canım süperdi tadı. Birde akşam acıkırsam yaparım diye sütle ısladığım kepek kalmıştı dolaba koydum. bu sabah çok güzel pişti. 2-3 gündür yemedim özlemişim yahu.
50gr.lor
100gr yoğurt
2 yumurta akından maydanozlu omlet
1yk kepek 50gr yağsız süt 1 yumurta akından krep.
çayözlemişim vallaha.
teşekkür ederim canım keşki her zaman böle yiyebilsek çabucak veririz kilocukları
mükemmel ötesisin güleryüzcüm ne güzel bizde s beden olabilsek ama sen çok dikkatli gittin canım biz çok kaçamak yapıyoruz 2 lokum dememişsin onu bile reddetmişsin süpersüper
Bugün sabah 2 yumurta, 5 zeytin ve peynir yedim.
4km/40 dak yürüdüm.
1 litre su içtim.
Önümüzdeki hafta 2 gün bana misafir gelecek, 2 gün de ben misafirliğe gidicem. Bana geldikleri önemli değil. Onu idare ederim de, benim gideceklerimin ikisine de ilk kez gidicez. Yemem demek ayıp olur. Velhasıl önümüzdeki haftadan hiç ümidim yok(
Bu arada hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz. Maşallah size
Güleryüzüm, senin sebebin belli. Kilo almış sayılmazsın bence...
Öpüyorum hepinizi
KİLO VERENLER
1.Makbule007---1.300 gr ----%2.044
2. Filiztoprak----1.400 gr ----%1.977
3.Cakmel-----1 kilo -----%1.282:62
4.Bruxelles----1 kilo ---%1.265
5.Fbmy8785---900 gr ---%1.251
6.Sadece_Askiim--- 300 gr :71---:%0.490
7.Sersum----300 gr ----%0.387
8.Naz8----100 gr ----%0.128
KİLO ALANLAR
Guleryuz2011 :18::18:++++1.200 gr++++%2.43
kilo verenler
1.makbule007---1.300 gr ----%2.044
3.cakmel-----1 kilo -----%1.282:62
4.bruxelles----1 kilo ---%1.265
5.fbmy8785---900 gr ---%1.251
6.sadece_askiim--- 300 gr :71---:%0.490
7.sersum----300 gr ----%0.387
8.naz8----100 gr ----%0.128
kilo alanlar
guleryuz2011 :18::18:++++1.200 gr++++%2.43
spor yapıldı 60 dkHiz : 7 7 km 560 kalori yaktim ★ bugün
çiğden şeker pancarı salatam kizlar:))) tadi bi harika oldu çok güzel misafirlerle yenebilicek güzel bi ikram:)))
Akşam yemeği 16:30 bitti
mantarlı tavuk sote
şeker pancarı salatası
1 bardak ayran
yemegimi analiz yaparsak;
Proteinler: Ayran, yoğurt, tavuk
kükürtler:yemekteki sogan, mantar
antioksidan: şeker pancarı
omega3 : Ceviz
karbonhidrat: Soğan, ceviz
meyve: Limon
yağ : Natural zeytinyağı
iyi haftasonu gecirmeniz dilegiyle kacamaksız günler sizin olsun kızlar
liste harika sonuclandı herkesler cok güzel kilolalar vermiş tebrikler
1. Makbleyide tebrik ederim, süpersinz kızlar basarılar
teşekkür ederim güleryüzcüm senin zaten regli olduğu için olduğu gün gibi açık canımtesekkürler canım lokumları yeseydim eger gidecekti leptin ondan yemedim yesem o an mutlu sonra acıkcam ve sonu mutsuz son ne gerek var be bi sey kaybetmedim sadece kiloları kaybettim
[sıze=3][ı]yedim arzedeyim..
3 tavuk kanat
10 kuzu şiş
1 adana
karışık salata
3 acı biber
[/ı][/sıze]
canım liste harika bende 2. olmuşum bu dahada harika ellerine sağlık canımKİLO VERENLER
1.Makbule007---1.300 gr ----%2.044
3.Cakmel-----1 kilo -----%1.282:62
4.Bruxelles----1 kilo ---%1.265
5.Fbmy8785---900 gr ---%1.251
6.Sadece_Askiim--- 300 gr :71---:%0.490
7.Sersum----300 gr ----%0.387
8.Naz8----100 gr ----%0.128
KİLO ALANLAR
Guleryuz2011 :18::18:++++1.200 gr++++%2.43
tesekkürler canım lokumları yeseydim eger gidecekti leptin ondan yemedim yesem o an mutlu sonra acıkcam ve sonu mutsuz son ne gerek var be bi sey kaybetmedim sadece kiloları kaybettim
makbuşum önce tekrar tebrik edeyim canım 1. liğini..süper.afiyet olsun tatlım 900 gr çok iyi sonuç dukan amca haziran demiş ama olsun olsun temmuz olsun o kilolar gidecek devam canım
Eki Görüntüle 1042333
kızlar 3 km yürüdüm eşim erken geldi bugün şirketin arabasıyla gelmiş işlerini halledecekmiş benide götürdü ordanda avm ye gittik ayça kayanın en son kitabını aldım kızlar şöle bi baktım içine çok güzel tarifler var yağ yakan tv de görmüştüm melekte hemen aldım aynı tarz yemekler sıkıcı gelmeye başladı onuda bırak bazen ev halkına yaptığım yemekler bana yasak olabiliyo aklımada yapacak bişey gelmiyo çok iyi oldu incelicem bakalım her evde bulunması gereken bi kitap bence karataya uygun çoğu ona göre ayarlarım
ayrıca yulaf kepeğinden kurabiye denedim önceki yaptığıma göre çok güzel oldu tatlandırıcı koymadım ama koyuladabi kitabını aldım kızlar şöle bi baktım içine çok güzel tarifler var yağ yakan tv de görmüştüm melekte hemen aldım aynı tarz yemekler sıkıcı gelmeye başladı onuda bırak bazen ev halkına yaptığım yemekler bana yasak olabiliyo aklımada yapacak bişey gelmiyo çok iyi oldu incelicem bakalım her evde bulunması gereken bi kitap bence karataya uygun çoğu ona göre ayarlarım
ayrıca yulaf kepeğinden kurabiye denedim önceki yaptığıma göre çok güzel oldu tatlandırıcı koymadım ama koyuladabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?