Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar detaylıca konuştuk bugün hakkında bazı şeyleri anlattı. bende içimdekileri. ve sosyal medya hesabımı kapatıp uzak duracağım bir süre. bu şekilde daha iyi olacak. telefondan da ulaşmaz sanırım.
neler olmus neler ben yururken canim o da resmen sana anlatman icin cesaret vermis sanki anlatmani istemis bunlari duymak istemis ah erkekler boyledirler iste baksan evliliginde sorun bile yoktur sersumun dedigi gbi ole gosterio olabilir peki ben sana bisey sorcam sen bunlari soyledin o da anladgim kadariyla acik kapi birakmis o yuzden sen kendini tutabilcek misin

Detoks fikri aklımı karıştırdı verebilir miyim ben seni de o kadar açlığa dayanabilir miyim
canim bir gunluk bisey bir gunluk acliktqn kimse olmez ben hep ole avuturum kendimi ayrica o gunn sonunda bir kilo gitcek yani boru mu kiz:)

A aaadddaaa hakkını yemek istemem canım evliliği hakkında tek kelime etmedi. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi. o kızı ben kuzeni sanmıştım onu gördüğü gün yanındaydı.
zaten kendmi tutamayacak olsam hesabımı kapatmazdım şuan hesabımı kpattım her ne kdr telefonu bende kayıtlı olsa da asla yazmam dediğim gibi pandoranın kutusu açıldı sırlar ortaya çıktı ben kafamı dinlemek için kenara çekildim.

A aaadddaaa hakkını yemek istemem canım evliliği hakkında tek kelime etmedi. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi. o kızı ben kuzeni sanmıştım onu gördüğü gün yanındaydı.
zaten kendmi tutamayacak olsam hesabımı kapatmazdım şuan hesabımı kpattım her ne kdr telefonu bende kayıtlı olsa da asla yazmam dediğim gibi pandoranın kutusu açıldı sırlar ortaya çıktı ben kafamı dinlemek için kenara çekildim.
Evet canım umursama ilgini başka yönlere çevir sen dirayetli bir kizsin bunada direnir üstesinden gelirsin

Evet canım umursama ilgini başka yönlere çevir sen dirayetli bir kizsin bunada direnir üstesinden gelirsin
kendisi de dedi sen ne yaptığını bilen güzel akıllı bir kızsın diye. farkına varmıştır sanırım ne kadr aşık olursam olayım ona direneceğimin basit biri olmadığımın

nispet niyetine instagrama resim attım görür mü bilemicem kopyala yapıştır yapılanlar nasılsa siliniyor buraya da atayım resmi

upload_2017-1-4_21-54-44.webp

yani cnm olmayacak biri hemde adam başkasına aşık ve bunu bana anlattı. en başında sohbetimizin.
ben yazdıklarından sana aşık sandıydım:confused::confused:
öyle konuştuk işte canım mesmeser mesmeser bizim tanıştığımızda yannda 2 kız vardı kuzenleri sandım biri sevgilisymiş
:oha::oha::oha::oha:

nispet niyetine instagrama resim attım görür mü bilemicem kopyala yapıştır yapılanlar nasılsa siliniyor buraya da atayım resmi

Eki Görüntüle 1934479
:rapci::rapci::KK68::KK68::nazar::nazar:

Back
X