- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Her şey açıklığa kavuşsun istedin canım..Anlıyorum..Hayırlısı ne diyeyim..boş yere umutlanmak istemedim hani en ufak şeyini kendime umut etmek istemedm cnm bilsin bende önüme bakayım dedm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey açıklığa kavuşsun istedin canım..Anlıyorum..Hayırlısı ne diyeyim..boş yere umutlanmak istemedim hani en ufak şeyini kendime umut etmek istemedm cnm bilsin bende önüme bakayım dedm
amin canım tamda şansıma yağmur yağıyor izmirdeHer şey açıklığa kavuşsun istedin canım..Anlıyorum..Hayırlısı ne diyeyim..
afiyet olsun canım :) bende tarhana yaptım bugün :)) ama yiyemedmAkşam yemeğim saat 17:00 da
tarhana çorbası
4 kaşık bulgurlu ıspanak
yoğurt
1 çiğ köfte
![]()
sağol canım..Azcık aşure ye kıss tatlı ye de biraz keyfin yerine gelsin ya da 1 parça bitter ye..üzülme artık..afiyet olsun canım :) bende tarhana yaptım bugün :)) ama yiyemedm![]()
sade nescafe içtim büyük bir kupa canım.sağol canım..Azcık aşure ye kıss tatlı ye de biraz keyfin yerine gelsin ya da 1 parça bitter ye..üzülme artık..![]()
neler olmus neler ben yururken canim o da resmen sana anlatman icin cesaret vermis sanki anlatmani istemis bunlari duymak istemis ah erkekler boyledirler iste baksan evliliginde sorun bile yoktur sersumun dedigi gbi ole gosterio olabilir peki ben sana bisey sorcam sen bunlari soyledin o da anladgim kadariyla acik kapi birakmis o yuzden sen kendini tutabilcek misinkızlar detaylıca konuştuk bugün hakkında bazı şeyleri anlattı. bende içimdekileri. ve sosyal medya hesabımı kapatıp uzak duracağım bir süre. bu şekilde daha iyi olacak. telefondan da ulaşmaz sanırım.
canim bir gunluk bisey bir gunluk acliktqn kimse olmez ben hep ole avuturum kendimi ayrica o gunn sonunda bir kilo gitcek yani boru mu kiz:)Detoks fikri aklımı karıştırdı verebilir miyim ben seni de o kadar açlığa dayanabilir miyim
Iyi düşünmüştüm canım herkes kendi yolunda devam etsinboş yere umutlanmak istemedim hani en ufak şeyini kendime umut etmek istemedm cnm bilsin bende önüme bakayım dedm
yani canım herkes kendi yoluna. bir süre kafa dinlerim sonra umutlarımı kaldırırım bir rafa.Iyi düşünmüştüm canım herkes kendi yolunda devam etsin
Evet canım umursama ilgini başka yönlere çevir sen dirayetli bir kizsin bunada direnir üstesinden gelirsinA aaadddaaa hakkını yemek istemem canım evliliği hakkında tek kelime etmedi. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi. o kızı ben kuzeni sanmıştım onu gördüğü gün yanındaydı.
zaten kendmi tutamayacak olsam hesabımı kapatmazdım şuan hesabımı kpattım her ne kdr telefonu bende kayıtlı olsa da asla yazmam dediğim gibi pandoranın kutusu açıldı sırlar ortaya çıktı ben kafamı dinlemek için kenara çekildim.
kendisi de dedi sen ne yaptığını bilen güzel akıllı bir kızsın diye. farkına varmıştır sanırım ne kadr aşık olursam olayım ona direneceğimin basit biri olmadığımınEvet canım umursama ilgini başka yönlere çevir sen dirayetli bir kizsin bunada direnir üstesinden gelirsin
Bekar müspet biri olsa olur ama olmayacak bir iş doğru kararın için tebrikler canisiyani canım herkes kendi yoluna. bir süre kafa dinlerim sonra umutlarımı kaldırırım bir rafa.
yani cnm olmayacak biri hemde adam başkasına aşık ve bunu bana anlattı. en başında sohbetimizin.Bekar müspet biri olsa olur ama olmayacak bir iş doğru kararın için tebrikler canisi
Ayy ben gene fransız kaldım desene olaya bir yandan babamla konuşup bir yandan telefona bakınca böyle olduyani cnm olmayacak biri hemde adam başkasına aşık ve bunu bana anlattı. en başında sohbetimizin.
ben yazdıklarından sana aşık sandıydımyani cnm olmayacak biri hemde adam başkasına aşık ve bunu bana anlattı. en başında sohbetimizin.
öyle konuştuk işte canımmesmeser bizim tanıştığımızda yannda 2 kız vardı kuzenleri sandım biri sevgilisymiş
nispet niyetine instagrama resim attım görür mü bilemicem kopyala yapıştır yapılanlar nasılsa siliniyor buraya da atayım resmi
Eki Görüntüle 1934479
ben yazdıklarından sana aşık sandıydım
![]()