- 16 Ağustos 2024
- 2.257
- 3.261
- 48
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Aslında kötü beslenmiyorsunuz ama sanıyorum biraz daha karbonhidrat-protein ve diğer şeyleri miktar olarak dengelemek gerekiyor. Diyetisyen değilim ama bana diyetisyenim hep her şeyin dengede olması gerektiğini söylerdi. En önemlisi de vücudun mutlaka karbonhidrata da ihtiyacı vardır derdi, tabii kaliteli karbonhidrat. Bence bir profesyonele gidin, faydası olur.Sabah kahvaltim peynir,zeytin,salata,domates biraz zeytin hastasiyim 6 7 tane yerim genelde bide bizde illa kahvaltida bi bisey yapilacak.menemen ,omlet,peynir eritmesi vb gibi o yaptiklarimdan da abartmdan yiyorum ekmek tuketmiyorum 10 da bitiyor kahvaltimz
Aksam.6 da evdeki malzemelere gre sekilleniyor karbonhidrat cok daralirsam ogune koyuyorum onda da hafif acligimin yatistigini hissedince birakiyorum
2 litre su iciyorum gunluk ve muhakka bir maden suyu da tuketirim gunluk olarak
Aa sende mi mide ameliyatlısınBen bir gecede karar verdim. Yatarken "öff ameliyat olayım bari" dedim, ertesi gün randevu aldım, 10 gün sonra oldum
He 4 sene oldu. Diyet-spor asla sürdürebildiğim bir şey değildi. Kestirmeden gittimAa sende mi mide ameliyatlısın
Benim de 4 yıl bitti ve hala kilo veriyorum ,eskiden yaza girmeyi hiç istemezdimBen bir gecede karar verdim. Yatarken "öff ameliyat olayım bari" dedim, ertesi gün randevu aldım, 10 gün sonra oldum
Tsk ederim bilgilendirdiginiz icin zaten yalnzca yuruyus ve bu sistemle kilo veremeyecegim asikar midemdeki sislik gitse hizli sekilde o cozulse benim motivasyonumu cok artirirAslında kötü beslenmiyorsunuz ama sanıyorum biraz daha karbonhidrat-protein ve diğer şeyleri miktar olarak dengelemek gerekiyor. Diyetisyen değilim ama bana diyetisyenim hep her şeyin dengede olması gerektiğini söylerdi. En önemlisi de vücudun mutlaka karbonhidrata da ihtiyacı vardır derdi, tabii kaliteli karbonhidrat. Bence bir profesyonele gidin, faydası olur.
Benim de 4 yıl bitti ve hala kilo veriyorum ,eskiden yaza girmeyi hiç istemezdim
[/QUOTE
Bendeee yaz kapiya dayandi ama off
Benim 7 sene oldu sporu biliyorsunuz zaten ben valla devam kurallarin çoğuna uyuyorum hala 2 sene hiç içmemiştim şimdide anca böyle kankilerle kutlama falan olacak hele de bira aman ne içicem onuHe 4 sene oldu. Diyet-spor asla sürdürebildiğim bir şey değildi. Kestirmeden gittim
Tek üzüntüm bira içemeyecek olmaktı. Onu da sallamadım valla lıkır lıkır içiyorum. Birasız ömür mü geçer
Bir kendime sans vereyim baktim olmuyo bende bu yola girerimDişçiden korkup kaçan ben nasıl koşa koşa ameliyata gittim,şişkoluk o kadar canıma tak etmiştiben de hep iyi ki diyorum
Tsk ederimActivia
Benim oturdu kilom artık. Çok hızlı verdim ben. Kilo verme sürecinde 54lere inmiştim, şimdi 2 senedir falan 58-61 bandındayım.Benim de 4 yıl bitti ve hala kilo veriyorum ,eskiden yaza girmeyi hiç istemezdim
Suan aslinda bu iki ogun beslenmeye alistim ama tavsiyelerinizden de yola cikarak kuruyemis ,salatalik vb tuketecegim ogle de artikYetersiz beslenme de iyi bir şey değil. Günde iki öğün yiyim, azıcık yiyim derseniz bu sefer vücut şokla beraber mideye giden her şeyi depoluyor, depolarım boşalacak korkusuyla. O yüzden dengeli beslenmek önemli.
Tabi ki önce iyi bi diyetsiyenle başlayın,tüm değerlerinize bakılsın,ona göre başlarsınız.Benim hormonlarım sıkıntılıydı,diyetle sporla yapamadım,yaşım ilerliyordu yani zaman kaybetmek istemedimBir kendime sans vereyim baktim olmuyo bende bu yola girerim
Ben hiç spor da yapmadım bibi. Prensip olarak spora karşıyımBenim 7 sene oldu sporu biliyorsunuz zaten ben valla devam kurallarin çoğuna uyuyorum hala 2 sene hiç içmemiştim şimdide anca böyle kankilerle kutlama falan olacak hele de bira aman ne içicem onuağustostan beri içmeyen ben
Boyumuz aynı,ben de 110 ile oldum,67-70 benim idealimdi,dahası yakışmıyo bana…bu kilolarda sabittim aslında son zamanlarda 63 oldum,şimdi yine 2-3 kilo almak istiyorumBenim oturdu kilom artık. Çok hızlı verdim ben. Kilo verme sürecinde 54lere inmiştim, şimdi 2 senedir falan 58-61 bandındayım.
Bende 34 yasindaym gercekten biyolojik saat kendini hissettiriyo zor kilo veriliyorms 20 li yaslarda kolay kilo alip veriyordmTabi ki önce iyi bi diyetsiyenle başlayın,tüm değerlerinize bakılsın,ona göre başlarsınız.Benim hormonlarım sıkıntılıydı,diyetle sporla yapamadım,yaşım ilerliyordu yani zaman kaybetmek istemedim
Ben 62ye çıktığımda alarm zillerim çalıyor, hemen dikkat etmeye başlıyorum. 59-60da kalıyorum genelde. 36-38 beden oldum, daha azında gözüm yok, fazlasına da niyetim yokBoyumuz aynı,ben de 110 ile oldum,67-70 benim idealimdi,dahası yakışmıyo bana…bu kilolarda sabittim aslında son zamanlarda 63 oldum,şimdi yine 2-3 kilo almak istiyorum
Bende 170 im 71 kiloyum 60lar benim içinde çok az 68 den aşağısı kötü duruyor baya kemikli bir insanımBoyumuz aynı,ben de 110 ile oldum,67-70 benim idealimdi,dahası yakışmıyo bana…bu kilolarda sabittim aslında son zamanlarda 63 oldum,şimdi yine 2-3 kilo almak istiyorum
Hiç spor yapmadım ama ilk aylarda bolca yürüdüm,yaz başında amelşyat olmuştum,yazlığa gittim 3 ay bol bol yüzdüm,çok faydası oldu ,hiç sarkmam yok benim de.Hafta sonları 2-3 kadeh kırmızı şarabım var benim deBen hiç spor da yapmadım bibi. Prensip olarak spora karşıyımKurallara da uymuyorum valla yalan değil, şş aramızda
İlk votkamı ameliyatın 7. ayında, ilk biramı 9-10. ayında içtim. 3 senedir falan da çok sık bira içiyorum. Bira kırmızı çizgimdir
Bende m giymeye başladim kilom 71 73 arası gidip geliyor aç kalma gel spor yap diyom sanaBen 62ye çıktığımda alarm zillerim çalıyor, hemen dikkat etmeye başlıyorum. 59-60da kalıyorum genelde. 36-38 beden oldum, daha azında gözüm yok, fazlasına da niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?