Incelemiyorum.acil tavsiyelerinize ihtiyacim var

Aslında kötü beslenmiyorsunuz ama sanıyorum biraz daha karbonhidrat-protein ve diğer şeyleri miktar olarak dengelemek gerekiyor. Diyetisyen değilim ama bana diyetisyenim hep her şeyin dengede olması gerektiğini söylerdi. En önemlisi de vücudun mutlaka karbonhidrata da ihtiyacı vardır derdi, tabii kaliteli karbonhidrat. Bence bir profesyonele gidin, faydası olur.

Yetersiz beslenme de iyi bir şey değil. Günde iki öğün yiyim, azıcık yiyim derseniz bu sefer vücut şokla beraber mideye giden her şeyi depoluyor, depolarım boşalacak korkusuyla. O yüzden dengeli beslenmek önemli.

Tsk ederim bilgilendirdiginiz icin zaten yalnzca yuruyus ve bu sistemle kilo veremeyecegim asikar midemdeki sislik gitse hizli sekilde o cozulse benim motivasyonumu cok artirir

Benim 7 sene oldu sporu biliyorsunuz zaten ben valla devam kurallarin çoğuna uyuyorum hala 2 sene hiç içmemiştim şimdide anca böyle kankilerle kutlama falan olacak hele de bira aman ne içicem onu ağustostan beri içmeyen ben

Suan aslinda bu iki ogun beslenmeye alistim ama tavsiyelerinizden de yola cikarak kuruyemis ,salatalik vb tuketecegim ogle de artik

Ben hiç spor da yapmadım bibi. Prensip olarak spora karşıyım Kurallara da uymuyorum valla yalan değil, şş aramızda

İlk votkamı ameliyatın 7. ayında, ilk biramı 9-10. ayında içtim. 3 senedir falan da çok sık bira içiyorum. Bira kırmızı çizgimdir

Benim oturdu kilom artık. Çok hızlı verdim ben. Kilo verme sürecinde 54lere inmiştim, şimdi 2 senedir falan 58-61 bandındayım.
Boyumuz aynı,ben de 110 ile oldum,67-70 benim idealimdi,dahası yakışmıyo bana…bu kilolarda sabittim aslında son zamanlarda 63 oldum,şimdi yine 2-3 kilo almak istiyorum

Bende 34 yasindaym gercekten biyolojik saat kendini hissettiriyo zor kilo veriliyorms 20 li yaslarda kolay kilo alip veriyordm
2025 in sonuna kadar ilerleme kaydederim ins

Boyumuz aynı,ben de 110 ile oldum,67-70 benim idealimdi,dahası yakışmıyo bana…bu kilolarda sabittim aslında son zamanlarda 63 oldum,şimdi yine 2-3 kilo almak istiyorum
Ben 62ye çıktığımda alarm zillerim çalıyor, hemen dikkat etmeye başlıyorum. 59-60da kalıyorum genelde. 36-38 beden oldum, daha azında gözüm yok, fazlasına da niyetim yok

Hiç spor yapmadım ama ilk aylarda bolca yürüdüm,yaz başında amelşyat olmuştum,yazlığa gittim 3 ay bol bol yüzdüm,çok faydası oldu ,hiç sarkmam yok benim de.Hafta sonları 2-3 kadeh kırmızı şarabım var benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…