Incelemiyorum.acil tavsiyelerinize ihtiyacim var

Bremenin mizikacisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
792
257
23
Iyi aksamlar hanimlar
Danisacagim iki sorum var.Bir aydir yuruyorum asla incelmedim
1)Lcw uygulamasindaki adimsayarina bakiyorum gunluk 20 bin adim diyo ama o.kadar yurudugumu sanmiyorm cunku daha once adini hatirlayamadigim adimsayar uygulamasini kullandigimda 10 bin attigimda asiri yorgun olurdum simdi 20 bin gozukuyo ama.oyle asiri yorgun degilim ustelik fazla kilom oldugu halde sorum su ki guvenilir adimsayar uygulama tavsiyesi verir misiniz
2)Kilo verme surecim cok yavas ilerliyr ustelik midem cok sis goren dogum ne zaman diye soruyo bunun icin ne yapmam gerekir?Detoks vs onerilerinize.acigim
Bir soru daha bir beden incelmek icin kac kg vermemiz gerekir
Tavsiyelerinz icin simdiden tsk ederim

Hayatım benim bildiğim Android telefonlarda telefonun kendinden adım sayma uygulaması var o benim için hep daha güvenilir olmuştur telefonunu iyi bir kurcala istersen

Boyun kaç,kilon kaç ?

10 yildan uzun zamandir samsung health kullaniyorum. Cok dogru sonuclari var ancak bu doğruluk telefonunuzun sensoruyle cok alakali bu da aklinizda olsun.

Yuruyerek beden incelmesi, beden (kiyafet bedeni) degisimi zor olur, yuruyerek cok guzel bacak inceltilir ama tabi o da farkli tempolarda yuruyerek, dumduz ayni tempoda ve ayni egimde yuruyerek o da mumkun degil.

Beden inceltmek icin agirlik kaldirma, pilates, yoga vb sporlari yapmalısınız.

Boyun 1.58 ve 90 kg (

Sizden çok farklı değildim bende. Boyum 1.58 kilom 86 idi. İlk olarak 4 yıl önce diyetisyene gittim. Açıkçası ilk görüşmeden anlattıkları çok aklıma yatmadı ve ilerleyen süreçte de bir sonuç alamadım. Sonra 2 yıl önce bir diyetisyene başladım. Öncesinde çok fazla araştırdım. İlk görüşmede benden kan tahlili istedi ve endokrinoloji uzmanına görünerek metabolik olarak bir sorunum olup olmadığına baktırdı. Kendisi ile 1 yıla yakın görüştük ve 26 kilo verdim.

Boyun 1.58 ve 90 kg (
Obezite sınıfına giriyorsunuz. Kendi başınıza yapacağınız diyetle ve sporsuz maalesef çok kilo vermeniz ve bunu sürdürmeniz zor.
Daha once devletin diyetisyenine yonlendirildm psikolojik olarak su kadar kasik su kadar bu vs gorunce yemegi istegim daha da tetiklendi basaramadim
Bütün diyetistenler kaşıkla, kibrit kutusu kadar diye, adetle öğün hesaplamıyor. Diyetisyenin tarzı size uymamış. Size uygun bir program çıkaracak diyetisyenle görüşürseniz daha uygulanabilir bir beslenme düzeni oluşturabilirsiniz.

Onun dışında kesin olarak "şu kadar kiloda bir beden incelirsiniz" diye kesin bir şey yok, vücut tipiniz, kemik yapınız da önemli. Kimi insan basenlidir, kiminin kalçası beline göre geniştir, kiminin sırtı geniştir vs.

Genelde 5-6 kiloda bir beden incelirsiniz diye düşünülür ama her zaman öyle olmuyor.

Hımm evet maalesef kilon çok.
Şimdi sana diyet falan diyeceğim ama eminim ki alasını yapmışsındır.
Uzun vadeli olmuyor değil mi?
Olmuyor dahiliye doktoruna da gorunmeyi dusunuyorum yas aldikca kilo vermek zorlasir diyorlardi sehir efsanesi sanirdim oyle bir gercek varmis

MasAllah darisi basima insAllah dogru kisiyi bulmak altin kural sanirim cuma gunu dahiliye doktoruna gorunecegim bende

Sadece yürümekle olmaz, yürüne spor kalori yaktırmıyor. Bir de süper metabolizma artıran sporlar var, ağırlık kaldırmak gibi onları yapmanız gerekiyir. Şöyke bir önerim var yakında bir PT bulun internetten, kendi mekanı olan spor hocaları var haftada en az 2 seans olarak başlayın. Kalan günlerde de yürürsünüz. Hoca metabolizma hesaplarınızi da yapar, ona gore beslenme önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…