- 25 Ağustos 2023
- 792
- 257
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Samsung un en basit telefonu var midir benim teldeHayatım benim bildiğim Android telefonlarda telefonun kendinden adım sayma uygulaması var o benim için hep daha güvenilir olmuştur telefonunu iyi bir kurcala istersen
Siskinlik ondan midir inanin porsiyonumu kuculttum ara ogunleri attim.Sabah ve aksam olmak uzere iki ögün besleniyorumPrebiotik kullanın bir süre belki bağırsak floranız bozulmuştur. Midenizi küçültmeye çalışın, Küçük porsiyonlar yeyin.
Bende bir az şişkinlik vardı, prebiotikten sonra savrulup gitti. Belki sebebi başkaydı ama denemenin zararı yok.Siskinlik ondan midir inanin porsiyonumu kuculttum ara ogunleri attim.Sabah ve aksam olmak uzere iki ögün besleniyorum
Yarin ilk isim almak olacak markasi neydi hatirliyor musunz?Bende bir az şişkinlik vardı, prebiotikten sonra savrulup gitti. Belki sebebi başkaydı ama denemenin zararı yok.
Boyun kaç,kilon kaç ?Iyi aksamlar hanimlar
Danisacagim iki sorum var.Bir aydir yuruyorum asla incelmedim
1)Lcw uygulamasindaki adimsayarina bakiyorum gunluk 20 bin adim diyo ama o.kadar yurudugumu sanmiyorm cunku daha once adini hatirlayamadigim adimsayar uygulamasini kullandigimda 10 bin attigimda asiri yorgun olurdum simdi 20 bin gozukuyo ama.oyle asiri yorgun degilim ustelik fazla kilom oldugu halde sorum su ki guvenilir adimsayar uygulama tavsiyesi verir misiniz
2)Kilo verme surecim cok yavas ilerliyr ustelik midem cok sis goren dogum ne zaman diye soruyo bunun icin ne yapmam gerekir?Detoks vs onerilerinize.acigim
Bir soru daha bir beden incelmek icin kac kg vermemiz gerekir
Tavsiyelerinz icin simdiden tsk ederim
Daha once devletin diyetisyenine yonlendirildm psikolojik olarak su kadar kasik su kadar bu vs gorunce yemegi istegim daha da tetiklendi basaramadimDiyetisyen ile görüştünüz mü ? İyi bir diyetisyen bu süreci gerçekten çok rahatlatabiliyor.
Boyun 1.58 ve 90 kgBoyun kaç,kilon kaç ?
ActiviaYarin ilk isim almak olacak markasi neydi hatirliyor musunz?
10 yildan uzun zamandir samsung health kullaniyorum. Cok dogru sonuclari var ancak bu doğruluk telefonunuzun sensoruyle cok alakali bu da aklinizda olsun.Iyi aksamlar hanimlar
Danisacagim iki sorum var.Bir aydir yuruyorum asla incelmedim
1)Lcw uygulamasindaki adimsayarina bakiyorum gunluk 20 bin adim diyo ama o.kadar yurudugumu sanmiyorm cunku daha once adini hatirlayamadigim adimsayar uygulamasini kullandigimda 10 bin attigimda asiri yorgun olurdum simdi 20 bin gozukuyo ama.oyle asiri yorgun degilim ustelik fazla kilom oldugu halde sorum su ki guvenilir adimsayar uygulama tavsiyesi verir misiniz
2)Kilo verme surecim cok yavas ilerliyr ustelik midem cok sis goren dogum ne zaman diye soruyo bunun icin ne yapmam gerekir?Detoks vs onerilerinize.acigim
Bir soru daha bir beden incelmek icin kac kg vermemiz gerekir
Tavsiyelerinz icin simdiden tsk ederim
Hımm evet maalesef kilon çok.Boyun 1.58 ve 90 kg(
Boyun 1.58 ve 90 kg(
Obezite sınıfına giriyorsunuz. Kendi başınıza yapacağınız diyetle ve sporsuz maalesef çok kilo vermeniz ve bunu sürdürmeniz zor.Boyun 1.58 ve 90 kg(
Bütün diyetistenler kaşıkla, kibrit kutusu kadar diye, adetle öğün hesaplamıyor. Diyetisyenin tarzı size uymamış. Size uygun bir program çıkaracak diyetisyenle görüşürseniz daha uygulanabilir bir beslenme düzeni oluşturabilirsiniz.Daha once devletin diyetisyenine yonlendirildm psikolojik olarak su kadar kasik su kadar bu vs gorunce yemegi istegim daha da tetiklendi basaramadim
Olmuyor dahiliye doktoruna da gorunmeyi dusunuyorum yas aldikca kilo vermek zorlasir diyorlardi sehir efsanesi sanirdim oyle bir gercek varmisHımm evet maalesef kilon çok.
Şimdi sana diyet falan diyeceğim ama eminim ki alasını yapmışsındır.
Uzun vadeli olmuyor değil mi?
MasAllah darisi basima insAllah dogru kisiyi bulmak altin kural sanirim cuma gunu dahiliye doktoruna gorunecegim bendeSizden çok farklı değildim bende. Boyum 1.58 kilom 86 idi. İlk olarak 4 yıl önce diyetisyene gittim. Açıkçası ilk görüşmeden anlattıkları çok aklıma yatmadı ve ilerleyen süreçte de bir sonuç alamadım. Sonra 2 yıl önce bir diyetisyene başladım. Öncesinde çok fazla araştırdım. İlk görüşmede benden kan tahlili istedi ve endokrinoloji uzmanına görünerek metabolik olarak bir sorunum olup olmadığına baktırdı. Kendisi ile 1 yıla yakın görüştük ve 26 kilo verdim.
Umarım içinize sinen ve size iyi gelecek birisini bulabilirsiniz.MasAllah darisi basima insAllah dogru kisiyi bulmak altin kural sanirim cuma gunu dahiliye doktoruna gorunecegim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?