Incelemiyorum.acil tavsiyelerinize ihtiyacim var

Gün içerisinde nasıl besleniyorsunuz ve kaç litre su içiyorsunuz? Yürüyüşü tempolu mu yapıyorsunuz ve kaç dakika yapıyorsunuz?

Ben yıllar önce 65 kilodan 50’ye düşmüştüm. Kilo az ise vermek daha zor olur. Çok zorlanmıştım ama diyetisyen desteğiyle başarmıştım. Bu süreçte sadece yürüyüş ve pilates yapmıştım günin geri kalanında da oldukça aktiftim. Gün içerisinde aktif olmak önemli gerçekten, sürekli oturmamak gerekiyor. Detoks günlerim vardı iki haftada bir sıvı beslenmeli. Vücudu şaşırtarak ilerliyorduk sürekli. Kilonuz gerçekten fazla ve aslında vermek daha kolay olur, diyetisyenler farklı usüllerde çalışıyor. Kendinize uygun olanı araştırıp bulabilirsiniz.

Ayrıca tavsiyem adımsayar vs böyle şeylere takılmadan saati belirleyip o şekilde yürüyüş yapmak. Tempolu 1 saat şeklinde.

Peki yemek yeme düzeninizi yani şimdi ki öğünlrinizi yazabilir misiniz?
Ay beni hiç baz almayın, ben hiçbir kuralı uygulamıyorum
Genelde günde 2 öğün yiyorum. Gazlı içecekler normalde hep yasak ama bolca bira içiyorum Arada sola-churchill- kola içiyorum. İstediğim her şeyi yiyorum. Normalde yemekten belirli bir süre önce-sonra sıvı almayın diyorlar ama ona hiç itaat etmiyorum Sadece yemeğin yanında bir şey içmiyorum genelde ama canım çekerse yemekle beraber az bir şey kola içiyorum.

Sadece mide çok küçüldüğü için yiyebildiğim porsiyon miktarı çok azaldı. Çok az miktar yiyip doyuyorum, fazlasını yemeye çalışırsam karın ağrısı olduğu için yiyemiyorum. O yüzden normalde yemem gereken miktarı, örneği bir tabak makarnayı, birkaç saatte git-gel şeklinde yiyorum.

Ama normalde ömrü billah uygulanması gereken düzen günde üç ana, iki ara öğün şeklinde yemek. Kahvaltı-ara atıştırma-öğle yemeği-ara atıştırma- akşam yemeği şeklinde. Onun dışında dediğim gibi yemeklerden önce-sonra sıvı almamak, yemek yerken bir şey içmemek gerekiyor. İlk bir sene alkol almamak gerekiyor. Kola, soda, bira gibi gazlı-kabarcıklı içecekler hiç içmemek gerekiyor. Dengeli ve düzgün beslenmek gerekiyor.

Bir de bu yoruma takıldım. İyi beslenme ve spor bağışıklığı güçlendiren en önemli şeylerden ikisi. Bence denk gelmiş ve hasta olmuşsunuz. Grip viral bir enfeksiyon sonuçta. Takviye alabilirsiniz. Takviyeler hem bağışıklığı güçlendirir hem de vücudun yağ yakmasına yardımcı olan takviyeler var. Diyetisyen kontrolünde onları kullanabilirsiniz.

Tsk ederim belkide ama 3 kez yasayinca buna baglamistim

Olabilir insan sonuçta bir sebep sonuç ilişkisi kurmak istiyor. Havalandırması iyi bir spor salonuna gidebilirsiniz. Sporla sarkma da olmaz hem.
Arkadasim.b fite gidelim diyo deneylm diyo hsonu konusmaya gideyim bi

Sabah kahvaltim peynir,zeytin,salata,domates biraz zeytin hastasiyim 6 7 tane yerim genelde bide bizde illa kahvaltida bi bisey yapilacak.menemen ,omlet,peynir eritmesi vb gibi o yaptiklarimdan da abartmdan yiyorum ekmek tuketmiyorum 10 da bitiyor kahvaltimz
Aksam.6 da evdeki malzemelere gre sekilleniyor karbonhidrat cok daralirsam ogune koyuyorum onda da hafif acligimin yatistigini hissedince birakiyorum
2 litre su iciyorum gunluk ve muhakka bir maden suyu da tuketirim gunluk olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…