- 4 Mart 2012
- 15.608
- 36.163
- 798
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Merhaba kaç kiloydunuz kaç kilo verdiniz?Evet.
Bende çok şükür hiç sarkma falan olmadı
1,72ye 107 kiloydum.Merhaba kaç kiloydunuz kaç kilo verdiniz?
Maşallah çok iyi ilerlemişsiniz. Devamı daha iyi olsun inşallah. Peki tavsiye eder misiniz? Kaç sene oldu?1,72ye 107 kiloydum.
54lere indim, ağırlıklı 58-59um. Maks. 61e çıkıp geri 59lara iniyorum.
4 sene olacak. Ben çok memnunum, kendim için verdiğim en iyi kararlardan biri diyorum.Maşallah çok iyi ilerlemişsiniz. Devamı daha iyi olsun inşallah. Peki tavsiye eder misiniz? Kaç sene oldu?
Peki yemek yeme düzeninizi yani şimdi ki öğünlrinizi yazabilir misiniz?4 sene olacak. Ben çok memnunum, kendim için verdiğim en iyi kararlardan biri diyorum.
Ay beni hiç baz almayın, ben hiçbir kuralı uygulamıyorumPeki yemek yeme düzeninizi yani şimdi ki öğünlrinizi yazabilir misiniz?
Bir de bu yoruma takıldım. İyi beslenme ve spor bağışıklığı güçlendiren en önemli şeylerden ikisi. Bence denk gelmiş ve hasta olmuşsunuz. Grip viral bir enfeksiyon sonuçta. Takviye alabilirsiniz. Takviyeler hem bağışıklığı güçlendirir hem de vücudun yağ yakmasına yardımcı olan takviyeler var. Diyetisyen kontrolünde onları kullanabilirsiniz.Spor salonlarina yaziliyorum fakat devam edemiyorum sebebi bagisikligimin dusuk olmasi,bir hafta duzenli gidiyorum ardindan grip olup yatak dosek yatiyorum 3 kez yazildim 3 unde de aynisi oldu
Bana kilo verdiren spor yuzme olmustu aracim yok yuzme salonlari bana uzak ama biliyorum ki baslasam yine tikir tikir gidecek kilolar
Tsk ederim belkide ama 3 kez yasayinca buna baglamistimBir de bu yoruma takıldım. İyi beslenme ve spor bağışıklığı güçlendiren en önemli etkenlerden biri. Bence denk gelmiş ve hasta olmuşsunuz. Grip viral bir enfeksiyon sonuçta. Takviye alabilirsiniz. Takviyeler hem bağışıklığk güçlendirir hem de vücudun yağ yakmasına yardımcı olan takviyeler var. Diyetisyen kontrolünde onları kullanabilirsiniz.
Olabilir insan sonuçta bir sebep sonuç ilişkisi kurmak istiyor. Havalandırması iyi bir spor salonuna gidebilirsiniz. Sporla sarkma da olmaz hem.Tsk ederim belkide ama 3 kez yasayinca buna baglamistim
MasAllah umarim bende de olmaz 70 kg larda olsam.yeter diyormEvet.
Bende çok şükür hiç sarkma falan olmadı
Gün içerisinde nasıl besleniyorsunuz ve kaç litre su içiyorsunuz? Yürüyüşü tempolu mu yapıyorsunuz ve kaç dakika yapıyorsunuz?
Ben yıllar önce 65 kilodan 50’ye düşmüştüm. Kilo az ise vermek daha zor olur. Çok zorlanmıştım ama diyetisyen desteğiyle başarmıştım. Bu süreçte sadece yürüyüş ve pilates yapmıştım günin geri kalanında da oldukça aktiftim. Gün içerisinde aktif olmak önemli gerçekten, sürekli oturmamak gerekiyor. Detoks günlerim vardı iki haftada bir sıvı beslenmeli. Vücudu şaşırtarak ilerliyorduk sürekli. Kilonuz gerçekten fazla ve aslında vermek daha kolay olur, diyetisyenler farklı usüllerde çalışıyor. Kendinize uygun olanı araştırıp bulabilirsiniz.
Ayrıca tavsiyem adımsayar vs böyle şeylere takılmadan saati belirleyip o şekilde yürüyüş yapmak. Tempolu 1 saat şeklinde.
Arkadasim.b fite gidelim diyo deneylm diyo hsonu konusmaya gideyim biOlabilir insan sonuçta bir sebep sonuç ilişkisi kurmak istiyor. Havalandırması iyi bir spor salonuna gidebilirsiniz. Sporla sarkma da olmaz hem.
İnşallah istediğiniz gibi olur.MasAllah i
MasAllah umarim bende de olmaz 70 kg larda olsam.yeter diyorm
Denemekten zarar gelmezArkadasim.b fite gidelim diyo deneylm diyo hsonu konusmaya gideyim bi
Ben de görüşmeye gittiğin gün beni hemen ameliyata alamaz mısınız demiştimAhah ay ayak konusunda da aynı derdi paylaşıyormuşuz
Ben senelerce kilolu takıldım ve mutsuz değildim ama bir gece "eh yeter bu kadar şişkoluk" dedim, ertesi gün uyanıp ameliyat randevusu aldım
Sabah kahvaltim peynir,zeytin,salata,domates biraz zeytin hastasiyim 6 7 tane yerim genelde bide bizde illa kahvaltida bi bisey yapilacak.menemen ,omlet,peynir eritmesi vb gibi o yaptiklarimdan da abartmdan yiyorum ekmek tuketmiyorum 10 da bitiyor kahvaltimzGün içerisinde nasıl besleniyorsunuz ve kaç litre su içiyorsunuz? Yürüyüşü tempolu mu yapıyorsunuz ve kaç dakika yapıyorsunuz?
Ben yıllar önce 65 kilodan 50’ye düşmüştüm. Kilo az ise vermek daha zor olur. Çok zorlanmıştım ama diyetisyen desteğiyle başarmıştım. Bu süreçte sadece yürüyüş ve pilates yapmıştım günin geri kalanında da oldukça aktiftim. Gün içerisinde aktif olmak önemli gerçekten, sürekli oturmamak gerekiyor. Detoks günlerim vardı iki haftada bir sıvı beslenmeli. Vücudu şaşırtarak ilerliyorduk sürekli. Kilonuz gerçekten fazla ve aslında vermek daha kolay olur, diyetisyenler farklı usüllerde çalışıyor. Kendinize uygun olanı araştırıp bulabilirsiniz.
Ayrıca tavsiyem adımsayar vs böyle şeylere takılmadan saati belirleyip o şekilde yürüyüş yapmak. Tempolu 1 saat şeklinde.
Herkese cok tsk ediyorum evet oyle oluyormus tecrubeyle yasadim,gordmSadece yüriyerek incelemezsin arkadaşlar güzel tavsiyeler vermiş
Ben bir gecede karar verdim. Yatarken "öff ameliyat olayım bari" dedim, ertesi gün randevu aldım, 10 gün sonra oldumDişçiden korkup kaçan ben nasıl koşa koşa ameliyata gittim,şişkoluk o kadar canıma tak etmiştiben de hep iyi ki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?