İnstagramdaki mutluluklar

Biz de erkek arkadaşımla çok fazla fotoğraf paylaşmıyoruz. Erkek arkadaşım da işkolik ve yoğun
Bence bu durum normal.. Ben her şeylerini sosyal medyada paylaşan insanlara hayret ediyorum asıl..

Mutsuz olduğunu bildiğim kadınların tamamı ya hergün kocişiyle ilgili saçmasapan bi fotoğraf paylaşıyor ya da yine kocişine yaptığı pembik sunumların fotoğrafını paylaşıyor.

Gerçekten mutlu olan bir kadının bunu sergileme ya da ispat etme derdi yoktur.

Mutlu olmasına rağmen işin suyunu çıkaran paylaşımları varsa da kesinlikle tek derdi birilerine nispet yapmaktır. Taa en başında, çoğu düğün dernekteki şatafat ve gösterişin amacı da bu zaten.
En iyisi bende, en güzeli bende, ay çok eğlendik, ay çok mutluyuz, bu takılarım, bu eşyalarım, bu da kocam, ahanda bu da aşkımızın meyvesi, en tatlısı bizimkisi, bu işerken, bu emeklerken, bu gaz sancısında.. Bıdı bıdı vıdı vıdı.. Böyle gider bu. :)

Yani diyeceğim o ki: En çok bahsettiğiniz şey, ihtiyacını en çok hissettiğiniz şeydir.

e daha ne istiyorsun. bu devirde duz ruhlu erkek bulmak feci problem. Allaha sukret ve sikayet etme konu sahibesi. demekki erkek arkadasin seninle gercekten ruhsal doyum yasiyorki paylasma ihtiyaci hissetmiyor instagramda. sahte olan seyler genelde abartilarak paylasilir derinlikli samimi seyler sessizdir

Çok kez söylenmiş ama bir kere daha söyliyim, çok yakından şahit olduğum,arkadaşımın eşinin sorumsuzluğundan sürekli şikayet ettiği bir evliliği var, sosyal medya hesabına baksanız dünyanın en düşünceli en romantik adamı zannedersiniz,gülme geliyor öyle görünce ...

Mutlu olun cok saglikli bir iliskiniz var bence. Diger bahsettiginiz iliskiler hastalikli

ınsanlar mutlu oldukları anı paylasırlar sureklı tartısmalı olan ınsanlar dur gulumse ınsanlara ne kadar mutlu oldugumuzu ıspatlayalım dıye dusunmezler mutsuz olanlar bırlıkte resım bıle cekılmek ıstemez ıcınden gelmez her evlılıkte esler arasında sorun olur kımı ınsan sorumsuzdur kımısı dagınıktır kımısı kıskanctır ama genel olarak evlılıgı ıyıdır oyuzden hala evlı kalır ınsan
her ınsanın kusuru vardır esınden sıkayetı var dıye rezıl bır evlılıgı var anlamına gelmez onyargılı olmamak gerek malum ıkı farklı kultur ıkı farklı cıns ıkı farklı sahıs bır evın ıcınde tabıkı sorunlar anlasmazlıklar olur

ınsallah herkes cok mutlu olur herkes huzurlu olur sızde . sız sureklı boyle soylersenız mutluluk gelır sızı de bulur karamsar olmayın

%50 diyelim. Hepsi gerçek bile olsa kimsenin ilişkisiyle kendi ilişkinizin kıyaslamayın. Aranızda sorun yokmuş işte ne güzel. Her insanın fıtratı aynı olmadığı gibi her çiftin ilişki yaşayış şeklide farklı. Siz az görüşüyosunuz fotoğraf çektirmeye gerek duymuyorsunuz, başka bir çift hergün görüşüp ve fotoğraf çekip paylaşmayı seviyor olabilir. Bırakın elalemin ki gerçek mi değil mi siz mutlusunuz ona bakın.

Beni sevmediğini düşündüğüm oldu. Başkasıylamı konuşuyor dediğim şüpheye düştüğüm zamanlar oldu. Çok yogun çalışıyor kafasını işten kaldırmıyor
bak bu baska bırsey ıste
guven duymadıgınız bır ınsanla evlenmeyın boyle dusunmenıze ragmen evlenırsenız mutsuz olursunuz once konusun halletmeye calısın bu hıslerınızı cozun
olmuyorsa dunyanın sonu degıl tek erkek o da degıl

Benim de hiç aklıma gelmiyor eşimleyken

Beni sevmediğini düşündüğüm oldu. Başkasıylamı konuşuyor dediğim şüpheye düştüğüm zamanlar oldu. Çok yogun çalışıyor kafasını işten kaldırmıyor
Evlenince de oyle yogun devam ederse bu durum seni huzursuz edecek mi? Bu onemli bence..

O mecralarda foto paylasan herkes rol yapiyor diye bi sey de yok, iclerinde gercekten mutlu olanlar vardir elbet ama surekli cilgin mutluluklarini paylasip insanlarin gıpta damarlarini kabartip uzulmelerine sebep olmak apayri bi yanlis bence.. Sonucta herkesin bi imtihani veya eksik hissettiği bi seyler var hayatında.. Goze goze sokmak anlamsız..

Şüphe etmem gereken bir şey yaşamadık. En ufak yanlışını görmedim sadece instagramda gördüğüm mutluluklar beni sevmiyor mu biz neden böyle değiliz diye düşündürdü

İşkolik ve zeki olmanın sosyal medyanın alakası yok tabii bu benim şahsi fikrim. Bir flörtöz’üm vardı deli gibi işkolik aşırı zeki çok çalışıyordu durmadan. Çalışırken hem benimle konuşuyor hem sosyal medyada takılıyor paylaşımlar yapıyor vakit geçiriyorduk. Birde aynı bölüm ve aynı görüşler olunca. Ve binlerce takipçisi var. Yani işkolik olmasının sosyal medya ile alakası yok.
Nişanlınızın kendi hayatı bu bence, kendisi istemiyordur, sevmiyordur sosyal medyayı. Görüşüm ise siz bence normalsiniz olması gereken ilişki türü bu. Fotoğraflarınızı paylaşınca neyi göstermiş, duyurmuş olacaksınız ki? Hiç gerek yok. Şüphelenmeyin nişanlanızdan.

Evlenince de oyle yogun devam ederse bu durum seni huzursuz edecek mi? Bu onemli bence..
Kendi klinigi var o yüzden çok yogun ve çalışmayı üretmeyi seviyor bende şuan çok yoğunum o yüzden vaktimiz uyuşmuyor

Yalan yapmacık çoğu
Bir insan niye sürekli mutlu olduğunu birilerine ispat etmeye çalışır
Instagramda model gibi poz verip koyanlara gıcığım asıl orasını burasını filtreleyip değiştiriyor koyuyor oraya ne alaka sen top model misin onlar bundan para kazanıyor sen kendini rezil ediyorsun haberin yok
Bir kaç Abaza takip etsin diye yapmayacakları şey yok tangalı bilmem ne fotolar koyuyorlar iki Abaza yorum yapıyor mutlu oluyorlar heralde yazık gencecik kızlar durumları içler acısı
Çift olarak koyanları hiç anlamıyorum ben sevgilimle bir fotoğraf koyarım tabi ilişkim ciddiyse ara ara koyarım da şeyini çıkartmanın alemi yok.aşkımla şuradayım aşkımla burdayım amaç ne?eski sevgilileri mi çatlatmak?hehe canım çok çatlıyorfurlar emin ol seni istese eski sevgili olmazdın zaten .rezil ediyorlar kendilerini haberleri yok.zırt pırt story atanlar bir de.
Girmiyorum artık zaten çok nadir
Kaybetmek istemediğim fotolarımı atıyorum sadece
Facebook gibi İnstagram da tarih oldu bende
Sende girme bakma
İlgi çekmeye çalışıyor insanlar prim vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…