Kaçarak Evlenen Var mı ?

bende kaçarak evlendim, o kadar pişmanımki anlatamam, aslı hafızalardan silinmiyor, asla hiç bişey eksisi gibi olmuyor.sakın sakın allah düşmanıma yaşatmasın..Okadar feci yani.....

insanin bi yani kopuk olur sanirim...cok düsünüp birde sonra karar verip te daha sonra pisman olmak cok feci gercekten de ama umarim en azindan ailenizle barismisinizdir

bende katiliyorum, hic bi erkek icin degmez! genelde kacmalar hüsranla bitiyor, tamam herkez mutsuz degil ama kacmak iyi bisey de degil...insan nasil ailesini birakir gider

söyledim hic bir erkek degmez dogru ama ailen tek kendi istedikleri kisiyi kabul ederse damat diye onlarain begendigi kisyile evlebilirsin mesela....ve size söz hakki pek tanimassa ....sizde istediginiz kafaniza yatiyor dediginiz kiyile kacarmiydiniz kacmazmiydiniz??

bende bunu anlamıyorum arkadaş yani...babası sevdiğine vermez yada başkasıyla evlendirmeye kalkar ne bilim evde huzursuzdur kısacası çaresizdir hadi bi derece kaçmakta haklıymış diyebilirim ama..

düğünü ne bir ay kala.. 1 hafta kala veyahut ne bilim ailesi söyle kızım gelsinler istesinler demişken nedir bu kaçmak allah aşkına...kimse kusura bakmasında bu şımarıklıktır..her şey usulunce olucakken o ana babaları neden üzer ve utandırısıız...utandırırsınız diyorum..çünkü bu resmen bir an önce (bence) mercimeği fırına verme hevesidir..onada doyacaksınız bee valla yani ne gerek var yahu..saçmalamayın demek istiyorum eğer bu şekilde herşey yolundayken düğününe bir ay bir hafta varken kaçmayı düşünen varsa..cahil cahil yapmayın kendinizi allah aşkına...

Son düzenleme:
Bende kacarak evlendim hayatimda ki en buyuk pismanligim keske olseydim ama kacmasaydim o kadar yani cok sey yasadim ama hep ezildim esim ezdi yeri geldi gorumce kaynana hala devam ediyor hic kimseye tavsiye etmem hayattan sogudum resmen yaptigim hataninin bedelini bir omur odeyecegim heralde olene kadar bu boyle olacak hep ezik hep dislanan kinanan hor gorulen her seferinde basina kalkilan birisi olarak yasayacagim esimi cok seviyorum ama kactigim o gune lanet ediyorum hickimse icin hic bir erkek icin ailenizi terketmeyin derim sonra benim gibi kafanizi tastan tasa vurursunuz ve bir omur bunun yukunu esiniz cekmez siz tek basinizq cekersiniz

bende kaçarak evlendim ama kımseye tavsiye etmem barışsanız bile bir ömür ezikligini yaşıyosunuz içinizde birde benim gibi dügün saçma birşey olduysa zor
ya anlatmak bile zoruma gidiyor benden bir ay önce evlenen eltimin gelinligini giydim ve 4 sene önce evlenen öbür eltinin kına kıyafetini giydim ayakkabi bile almıyolardı eşim hiç ilgilenmedi komşu dügünü gibi davrandı yaaa anlatsam cok morelim bozuluyo evlendim bana masraf 40 ayakkabı 30 saç kaynanamın yaptıgı masraf bu bi geline yapılan masraf daha ne diyim sakın tehlikeki en zoruma giden babamın elini öpemeden cıkmak onlar bunu hak etmiyolardı¨¨

kizlar erkek arkadasim beni ailemden istedi, sözüm verildi, yüzüklerimiz takildi ve söz merasimimizde dini nikah bile kiyildi...ama ailem sözden döndü ve evlenmemizi asla desteklemiyor...aklimdan cok kötü seyler geciyor, sözlüm dini nikahi bozmuyor böylece kala kaldim

erkek arkadaşınızla bir probleminiz var mı?

Bazı erkekler çok uyanık seni bana vermezler , biz asla evlenemeyiz vs vs aslın da masraf olmasın diye işliyor kızın aklına .
Erkek tarafının imkanlarından sonuna kadar faydalanın..İnanın ne kadar tok gözlüymüş aferin denmiyor.

sebeb daginik bir aileden geliyor olmasi, annesi babasi ayri...babasi yabanci bir kadinla evli suan ve zamaninda kumarhane isletmis, armut dibine düser diyerek vazgectiler

anladım ama çok saçma siz birbirinizi seviyorken hem de ortada verilmiş sözler varken.
bir de bir laf vardır, alimden zalim; zalimden alim doğar diye,bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

amcamın kızı kaçarak evlendi. 18inde. üstelik istemeye bile gelmemişlerdi. direk kaçtı gitti. yalvardı annesi babası "gel istesinler, veririz, güzellikle evlen" diye. ama lakin kız dinlemedi, hatta annesiyle babasını kovdu. ağlaya ağlaya döndüler. en son düğün yapılacağı haberini aldılar. kızlarının düğününe yabancı gibi gittiler.

düğün ayrı bir rezalet oldu. kız kendi evinden bile çıkmadı. damadın dayısının evinden çıktı. saçma sapan bir sürü olay yaşandı.
evlendikten sonra kayınv kayınp ile yaşayamayıca amcamın kızı, eşi ile birlikte, amcamın yaşadığı şehre geldi. ev yok, iş yok. amcam çocuğa da kendi kızına da yalvar yakar tanıdıklar aracılığı ile iş buldu. ev tuttular. eşyalarını aldılar. erkek tarafı hiç yok bu arada. eski püskü birkaç eşya yollamışlar çeyiz diye o kadar. böyle yaşamaya başladılar. 6 ay geçti geçmedi. kızın yemediği dayak kalmadı kocasından. en sonunda boşandı.
şimdi baba evine geri döndü kız. hiçbir şey olmamış gibi. facebooklarda babasına olan sevgisini yazıp duruyor. evlat işte. olan kıza oldu. 19 yaşında dul kaldı.

resmi nikah yokken dini nikahın hükmü olmuyor canım. eğer sen dini nikahını duyurduysan ve evli gibi ilişki yaşadıysanız, bir ev tuttuysanız o ayrı. nikahın gerçekleşmesi için şartlar vardır. şahitler gerekli ve bu iki insan artık evlidir ve aynı evde yaşıyorlar diye duyuru gerekli. onun dışında illa dini nikah yapacaksanız resmi nikahla yapın. artık resmi nikah olmadan dini nikah kıydırmak yasak. hiçbir din görevlisi bunu yapmıyor. sonra üzülen hep kadınlar oluyor.

eşimle flört dönemimde ailem istememişti.tanımıyolardı hata yapıcağımdan korkuyolardı
o zamanlar bana düşünceleri çok saçma geliyodu.beni anlamadıklarını düşünüyodum.
ben inat ettim ailem inat etti.sonunda 6 yıllık bi flörtten sonra tanışmaya gelicekler ne diyosunuz dedim.ve kabul ettiler.tanışıldı uyum sağlandı.
vermeselerdi kaçarım diyodum ama çok büyük ahmaklık ederdim heralde.
kaynanam beraber oturucaz dedi annem güzellikle ikna etti kaynanamı beraber oturmadık.şimdi kaynanama oturmaya gitsek bile boğuluyorum orda.beraber kalsaydık kahrımdan ölürdüm heralde.
yeri geldi erkek tarafının gücü yetmediği ev eşyalarını canım babam aldı ve hiç yüzüme vurmadı.
evimden telli duvaklı dualarda uğurlandım.annemin babamın elini öptüm.abim kuşağımı bağladı,eşime kardeşime iyi bak sonra fena bozuşuruz bak dedi şakalaşarak..

yani diyeceğim sorun her ne olursa olsun,inan herşey tatlıya bağlanıyo.olgunlaştıkça anlarsın herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…