bende kaçarak evlendim, o kadar pişmanımki anlatamam, aslı hafızalardan silinmiyor, asla hiç bişey eksisi gibi olmuyor.sakın sakın allah düşmanıma yaşatmasın..Okadar feci yani.....
bende kaçarak evlendim, o kadar pişmanımki anlatamam, aslı hafızalardan silinmiyor, asla hiç bişey eksisi gibi olmuyor.sakın sakın allah düşmanıma yaşatmasın..Okadar feci yani.....
budurhiç bir erkek kaçmaya değmez arkadaşlar,sakın aklınızdan bile geçirmeyin.
kaçmak biraz cesaret işi benimde bir arkadaaşım dügününe 1 ay kala nişanlısıyla kaçmıştı ortada hiç bişey yokken insan şok oluyor ailesi le 3 yıl sonra barış tılar ama hiçtadı oluyor şimdiherşeyin en dogalı güzel
kizlar erkek arkadasim beni ailemden istedi, sözüm verildi, yüzüklerimiz takildi ve söz merasimimizde dini nikah bile kiyildi...ama ailem sözden döndü ve evlenmemizi asla desteklemiyor...aklimdan cok kötü seyler geciyor, sözlüm dini nikahi bozmuyor böylece kala kaldim
ailenizin sözlerinden dönme sebepleri ne peki?
sebeb daginik bir aileden geliyor olmasi, annesi babasi ayri...babasi yabanci bir kadinla evli suan ve zamaninda kumarhane isletmis, armut dibine düser diyerek vazgectiler
kizlar erkek arkadasim beni ailemden istedi, sözüm verildi, yüzüklerimiz takildi ve söz merasimimizde dini nikah bile kiyildi...ama ailem sözden döndü ve evlenmemizi asla desteklemiyor...aklimdan cok kötü seyler geciyor, sözlüm dini nikahi bozmuyor böylece kala kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?