Kalori sayımı işe yarıyor zeraseba nın topiğine buyrun

15 kilo zayıflamak kaç ay sürer

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
boyoz ne canım ya merak ettim
bende kazandibi yedim azönce

izmirde meşhurdur canım sabah kahvaltıda yumurtayla yenir 1 tanesi 700 kalori düşünebiliyomusun
poaça gibi ama çok farklı çok güzel bişi dayanamıyorum onu görünce öğlende dikkat etmedim bugün benim tatil günüm karar verdim
haftasonu temizlik yapacağım ona güveniyorum zaten yeni eve geçicez evi temizleyeceğiz
akşamda yarın misafirler gelecek hazırlık yapıcam az da olsa yakarım heralde bugün fena saldım

Son düzenleme:
benim boy 158 kilo dıııııııııııııııııııttttttttttttttttttttttttttttttttt

Seninde 48 olman lazım benimde 45 mi olmam lazımmm
Nerede öyle bişey 60 a insem razıyım
Ben diyet yapabiliyom çok şişim çokkkkk
Özlme hgdin kuzum

afiyet şifa olsun arkadaşım yedikten sonra söylüyecek başka bişi yok
ben busabah kahvaltı yapmadım diyebilirim
2 km yüryüş yaptım
yarım litre su
öğlen tost ekmeği ile 1 beyaz peynirli tost
kazandibi
başka bişi yemedim
ne çay ne keten tohumu
yarın misafir geliodaaaaa
ablama gittim sabah geldim
evi topladım
bulaşık makinasını boşalttım
patatesl ibörek yaptım 6 yufkadan yarısı buzluğa
browni kurabiye yaptım şerbetini yarın vercem taze kalsın die
çıkan bulaşıkları makinaya attım
tarhana çorbası yaptım
çamaşırları topladım katladım yerleştircem

yarın spordan gelince mercimek köftesi
közlenmiş kırmızı ve yeşil biberden yoğurtlu köz salatası
elmalı tarçınlı kek yapcam
belki milföy yapabilirim
gelde diyet yap offfffff

2 boyoz 1400 kalori eder geçenlerde ben de yaptım onu yaa dayanamadım

ben de bugün 1500 kalori almışım yaa.. çok kötü yapcak bişey yok arada oluyo...

selam fistiiikk nasilsin? dun misafirlikteydim giremedim girmeye yuzumde yoktu zaten yedimde yedim butun gun
bu sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek yedim yine cok oldu ekmegi azaltmam lazim yaaa:26:

canım ben artılarımla geldim hemde +500 gr off off bu hafta öyle şişimki sorma reglim bitsin sahalara dönüşüm muhteşeme olacak valla
çok yedim günün birinde eltim elinde pırasa böregiyle gelde yeme
gene reglimden dolayı akşam akşam puding yedim ama canım çok istedi
dün de hastaneden gelince çok kötü acıkmıştım baya bi yedim inşallah düzene girsin artık vermeliyim ben bunu
sen naptın zersebaaaaa

dünü tarihimden çıkardım kızlar aşırı yedim ama akşam misafir için hazırlıklar yaptım 11buçuğa kadar ikram hazırladım
neyse bugün sabah yarım simit kib.kutusu kadar peynir yedim 1 kg yakın su içtim bugün çok kararlıyım iş çıkışı çamaşır atıcam kayınvalidemde yemek yicez ordada dikkat edicem gelince çamaşır sericem haftasonu full temizlikle geçicek kalori çoook yakıcam

selam fistiiikk nasilsin? dun misafirlikteydim giremedim girmeye yuzumde yoktu zaten yedimde yedim butun gun
bu sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek yedim yine cok oldu ekmegi azaltmam lazim yaaa:26:

selam canım faneyım ya sorma bugün misafrlerim vardı hem yaptım hem yedim

napim canım ya bugün börek tatlı ne varsa yedim kötü durumdayım canım

bende bugünü çıkardım fena yedim yahıu ama şimdi form çay içtim hiçyoktan iyidir heralde

özlemcim canım boy 158
kilo 68.3
ama almış bile olabilirim çok taviz verdim bu ara ya birleri beni motive edip gaza getirsin

moralim çok bozuk 2 haftadır kilo vermiyorum maalesef
hemen kendime çeki düzen veriyom şuan itabri ile altı üstü 3 ay düzgün diyet yapsam istedğim kiloya incam hadi bismillah

günaydın topiğim omlet domates 2 dilim ekemk ile sağlam bi kahvaltı yaptım
şimdi lesli ile 2 mile yürücem
bu arada bu hafta hiç zayıflamadım hatta vücut ölçücü yPMIŞTIM BUGÜN TEKRAR ÖLÇTÜM RESMEN GÖBEK VE GÖĞÜSTE 5 CM BÜYÜME VAR ŞOK OLDUM
SANIRIM REGLİDEN SONRA normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…