selam zeraseba
canım bakalım bende kaç kılo verceğim bu mısır gevreği ile bende sabah öğle yiyorum
akşamda hafif geçirmeye çalışıyorum tek sıkıntım kabız oldum eğer ki onu da atltırsam heryeşy yolunda
aslında bende 5 günde 5 kıloyu bende yapmak istiyomda hiç cesaret edemiyorum gaza gelsemde pazartesi başlasam
selam zeraseba
canım bakalım bende kaç kılo verceğim bu mısır gevreği ile bende sabah öğle yiyorum
akşamda hafif geçirmeye çalışıyorum tek sıkıntım kabız oldum eğer ki onu da atltırsam heryeşy yolunda
aslında bende 5 günde 5 kıloyu bende yapmak istiyomda hiç cesaret edemiyorum gaza gelsemde pazartesi başlasam
hoşgeldin canmtebrikler canim guzel gidiyorsun bu kalori sistemini bende seviyorum kalori sepetinden yapiyorum
bende ilk basladigimda senin slkl yapmistim hamurisi pilav makarna agzima bile almamistim 1 ayda 4 kilo vermistim daha sonar az yiyerek yine tatlilardan uzak arada bende kacamak yapiyorum olacak o kadar
2013-10-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 50 dak. 299
[2] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[4] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[5] Keten Tohumu 10 GRAM 41
[6] Dost Yoğurt 100 GRAM 79
[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 1206 kal.
65 kg 2013-12-31 yilbasina kadar olmak istedigim
1459 kal.bu kaloriyi gecmemem gerek
Bugün 73 kg 2052 kal.
hoşgeldin canm
güzel gidyorsun
ben biraz tarz değişikliği yaptım şimdi special k diyetindeyim
sonra bakıcaz
special k nin etkisi var mi ben de kaç kez aldım başladım bıraktım tadını pek sevemedim aslında denemek lazım ya ben de takıldım bu ara gitmiyor kilolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?