Kararli diyet arkadasi ariyorummm

Gunnnnnaaayyddinnn 60 kiloya varmak için Canı yla basıyla direnenler mutlu yag yakmali guunnlleeerrrrr :))

Limonlu suyla başladım. Pek bir sey yiyesim yok . Yumurta hasliyorum salataluk domates peynir 5 zeytin yerim şimdi.

Sabah aç karna su içmek en güzeli
Yarim litreyi o şekilde içtim
Limon sikmaya sabah zamanım olmuyor
Gün içinde yaparım onu
Yeşil çay demledim aldım yanıma

Leslie etkili oluyormuş leslie nin 2 mil programı ve fitness blender in yağ yakıcı bölgesel programını yapacam akşam üstü toplam günde 1 saat spor yapmış oluyorum. Dün yaptım bugün devam:) ya zayiflayacam yılbaşı öncesi ya zayiflayacam :)))

İki kilo verdikten sonra başlayacağım leslie ye
Fitness blender videolarına baktım bir ağırlık olması gerekiyor çoğunlukla.
Videolardaki hareketler squat ben oradaki hareketleri squat şeklinde yapacağım
İki kilo vermeyi bekliyorum:)

güne 2 bardak su ve 1 bardak sütle başladım , çok karın ağrısı çekiyorum bugün

Öğle yemeğimi yedim
Çorba içtim maalesef ki yanında avuç boyutunda pide de yedim
Yemesem daha iyi olurdu ama günün tamamına vurunca bir sorun olmayacağını düşünüyorum
Akşama ton balıklı salata yiyeyim diyorum

Ben 1.25 su içtim henüz devamı da gelecek:)
Termosla getirdigim yeşil çayın son bir bardağı kaldı
Öğle yemeğinden önce 5 yarim ceviz yedim

reivuslat, post: 48148032, member: 546214"]Ben 1.25 su içtim henüz devamı da gelecek:)
Termosla getirdigim yeşil çayın son bir bardağı kaldı
Öğle yemeğinden önce 5 yarim ceviz yedim[/QUOTE]
Yanlislikla ağırlıklı yazmışım ağırlıksiz yazacaktım. Afiyet olsun

O kadardan bir sey olmaz. Dert etme gunde 3 tam bugdayli ekmek yemen gerekirse sikinti olmaaazz tkma o kadar:))

[QUOT"roxen2303, post: 48149293, member: 541766"]teşekkür ederim sıcak su torbasıyla biraz rahatladım , ağrıdan dolayı pek iştahımda yok ayrıca çok şiş hissediyorum[/QUOTE]
Soda ic istersen. Yoğurt iyi gelebilir adet dönemi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…