- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Aynen öyle canım ilk başta bende senin gibi acıdım acaba dedim ama uyanmak elhamdülillah erken oldu seni vicdanı yoldan o sabi yavrudan vuruyorlar acındırma ama niyeyse kendileri bundan etkilenmiyor sahip çıkmıyor valla kimse kusura bakmasın anne baba dedeler nene ler hayatta iken kimseye o çocuk düşmez.Ne kadar cahilce ya.. Tüp bebek olunca ne oluyor acaba.. Tepkinizde haklısınız o da kurtulmak için size atmak istemiş işte.
Ay canım keşke fake olsa aynı durum benim başımdada var maalesef insanların vicdansız ligi hatta bana hamile iken ya çocuğu aldırırız yada siz bakın günah dediler bende günah da sizin beni ilgilendirmez aldırın dedim bu sefer de doğun ca geldiler kapımabu konu keşke FAKE olsa demi
Ama bakmıyor? Aç aç bırakıp oje sürüyor altını 2 saat pis bırakıyor. Ve bunları anne ve kardeşinin yanında yapıyor. Bir de onlar yokken neler yapar Allah bilir. Yani sırf kadın sorumluluğunu alsın diye o çocuğun belki ölümüne mi sebep olsunlar. En iyi ihtimallede perişan olmasına? Riske atılacak kadar değersiz mi bu bebek?Bakın evlat edinin diyenler kim .
O iş kolay değil .
Gider birkaç tane daha doğurur bırakın baksın .
Ne yaptınAy canım keşke fake olsa aynı durum benim başımdada var maalesef insanların vicdansız ligi hatta bana hamile iken ya çocuğu aldırırız yada siz bakın günah dediler bende günah da sizin beni ilgilendirmez aldırın dedim bu sefer de doğun ca geldiler kapıma
bu konu keşke FAKE olsa demi
Tedavi oluyor şu an ama bu süreçte okuyacağım, çalışacağım derken bebeğini dışladı. Yaşadığı şeylerden oldu belki de bilemiyorum. Sürekli bunu konuşuyorlar gelip geçici bir laf olduğunu bile düşünmeyi bıraktım. Maddi, manevi desteğim ama yetmiyor.
Bakın çocuk olayı o kadar zor ki daha yeni oldu bu olay yeni göç ettiğimin evimin karşısında bir babaanne var ona da 2 çocuk bakmak için vermişler ama ne zaman karşıya baksam veya kadınla sokakta rast gelsem torununu dövüyor Du bende geçen dayanamadı açtım ağzımı yumdum gözümü, buna bak dedim bu çocukların ruhen bedenen iyi gelişmiş olması senden sorulacak, çocuklara ona göre davran dedim, artık anladı mı anlamadı mı bilmiyorum, kadın sinirli bir tip böyle kadına çocuk emanet edilmez aslında, ama olsun anne son model giyinsin son model arabalarda poz versin günümüzde bunlar değerli, ama dimi
Okumak sınav falan hep bahane sırf çocukdan kurtulmak için vallahi maddi yardım edin net olun tüm kapıları kapatın ki onlarda çocugu sahiplenip baksın sizden tarafa umutları kalmasın anneniz de çok bencil sonuçda sizde bir yaş büyüksünüz ondan size nasıl böyle bir yük veriyorŞu anda onlara ciddi bir yardım yapıyorum. Bebeğin tüm masrafı bende. Sen çalış bebeğin giderlerini çde ben de bakıcı parasını öderim dedim ona da burun kıvırdı. Ders çalışırken ses olur, evde yabancı olacak, gece uyanır vs. diye bir şeyler zırvaladı. Sonra da bakıcıyı sen kendi evinde tutabilirsin dedi annem konuyu kapattım direkt.
Ya yuh gercekten uzerinizde nasil bir baski var. Nasil bir akilsizlik bunlarin ki. Ben yine bu kiz 18_19 faln saniyordum.
O 24 siz 25 yasindasiniz. Bu yaştan sonra okuyup doktor mu olacak muhendis mi olack. Nasil bir aydinlanma yasaycak da herseyi kenara atmasina herkes bu kadar mücadele ediyor.
Bakın bu dengesiz aileyle cocuga siz baksaniz da bebege yazik olur.
Daha once eymen bebegin ornegini verdim. Kadinin iki cocugundan yurda verilen guvende. Cunku kafasina gore alamamis vs bir proseduru vardir.
Ama halaya bakmasi icin verdigi eymeni yillar sonra almis. O kadinin da kocasi olmus. Kadin sevgili mevgili yapmis kendine. Çocuklar biri yuvada biri halada. Son sevgilisi buyuk cocugu al demis. Haladaki cocugu allali daha 1 ay mi ne olmus halanin roportajini okumustum. Kadın htta endiselenmis polise faln muracaat etmis. Ama annesi olduğu icin resmiyette velayet onda oldugu icin bisi yapamamis. Ta ki cocuk dayaktan öldürülene kadar.
Bask birine evlatlik vermek acimasizlik degil. Burda hem kardes dengesiz hem de sizin aileniz de normal degil. O yuzden yasal acidan da bu çocuğugun velayeti baskasinda olmali ve bu cocuk kurtulmali.ahh yazıklik bir durum yok. Evlatlik aile bulunan kadar yine siz bakarsiniz. En azindan gercek sevgiyle buyur ve o sacm sapan aileden uzak olur. Siz bakarsaniz uzak olmasi mumkun degil
Ay canım keşke fake olsa aynı durum benim başımdada var maalesef insanların vicdansız ligi hatta bana hamile iken ya çocuğu aldırırız yada siz bakın günah dediler bende günah da sizin beni ilgilendirmez aldırın dedim bu sefer de doğun ca geldiler kapıma
Kaynanam çok istedi eşim sonuçta amca geldi bana oda istemiyor ama arada kalmış söyledi böyle bir konu var diye bende baştan üzüldüm eşim sağolsun bana baskı yapmadı dedi bakacak emek veren sen olacaksın sakın kendini baskı altında hissetme dedi bende arkadaş gibi fikir aldım herkes mantıklı olanı sağolsun söylediler bende eşim le konuştum sağolsun anlayışla karşıladı ama annesi ile şu an görüşmüyoruz kendisi bakıyor bebeğe eşim sadece gizliden yardım ediyor en ufak bir yüz vermeden hemen alın diyor o yüzden biz böyle çözüm buldukSiz istemedikçe ne oldu peki ? Eşiniz istiyor muydu bebeği almayı ? En son kim baktı?
Kaynanam çok istedi eşim sonuçta amca geldi bana oda istemiyor ama arada kalmış söyledi böyle bir konu var diye bende baştan üzüldüm eşim sağolsun bana baskı yapmadı dedi bakacak emek veren sen olacaksın sakın kendini baskı altında hissetme dedi bende arkadaş gibi fikir aldım herkes mantıklı olanı sağolsun söylediler bende eşim le konuştum sağolsun anlayışla karşıladı ama annesi ile şu an görüşmüyoruz kendisi bakıyor bebeğe eşim sadece gizliden yardım ediyor en ufak bir yüz vermeden hemen alın diyor o yüzden biz böyle çözüm buldukNe yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?