- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Önce bir elalemin çenesini kapatın gerçekten. Nerede yaşıyorsunuz, bu nerenin adeti çok ama çok şaşırdım. Hep çokkkk eski zamanlarda kalan saçma sapan bir adet sanıyordum. Benim çevremde böyle bir durum olsa önce o anne gerekirse hastaneye yatırılır tedavi ettirilir. Lafı bile edilemez annesi olan çocuğu teyze evlat edinsin diye. Kız kardeşinize herkes kusura bakmayın ama ölü ya da ölümcül hasta muamelesi yapmış. Ne münasebet?
Reşit olan her insan kendi kararlarının sonucunu yaşamak durumunda.
Bu şekilde demiyorum ki çocuğu kaderine terk edin, yok sayın yardım etmeyin. Tabii edeceksiniz siz de anneanne de, çocuğa ilgiyi sevgiyi vereceksiniz. Ama kız kardeşinizin böyle sanki çok normal birşeymiş gibi çocuğu doğurup size bırakamayacağını bilmesi gerekiyor.
Kediler köpekler bile doğurduğuna sahip çıkıyor.
bu kadar yeni bir evlilige, gokten zembille inmiscesine bir bebek dahil edilmez. disaridan destek olmak, kardesi silkelemek daha mantikli. henuz logusa, esi vefat etmis, travma yasamistir. ciddi tedavi almali. soyleyenlere kulak tikayin, esiniz de dahil. anne de hayatta olmasa elbet sahip cikilir. bu durumda olmaz...
Ben de geçici diye düşündüm hep ama ailemiz yüzünden iyice soğudu çocuğundan. Sen doğurdun, sen istedin demediler ki "oku oku çocuğuna ablan baksın" dediler. Düşünün hep bu cümlelerle geldik bu güne. Kardeşim hayatta olmasa tabii ki direkt alırdım. Şimdi anne varken bana annelik yaptırmak istiyorlar. Ne bileyim ya kaldım ortada..
Ben de geçici diye düşündüm hep ama ailemiz yüzünden iyice soğudu çocuğundan. Sen doğurdun, sen istedin demediler ki "oku oku çocuğuna ablan baksın" dediler. Düşünün hep bu cümlelerle geldik bu güne. Kardeşim hayatta olmasa tabii ki direkt alırdım. Şimdi anne varken bana annelik yaptırmak istiyorlar. Ne bileyim ya kaldım ortada..
Su topigi okur musunuz?
Sizin pinpon topu gibi oradan oraya savurdugunuz, kimsenin istemedigi, hayatı boyunca aidiyet eksikligi yasayacak bebek icin insanlar yillarca sira bekliyorlar. O istenmeyen bebekler evlat edinen ailelerin yillar sonra gelen,bakmaya kiyamadiklari evlerinin nesesi oluyor. Insanlar gun sayıyorlar kavusmak icin,el bebek gul bebek buyutuyorlar.
Lutfen kardesinizi ikna edin devlete versin bebegi. Inanin ki cok kisa sürede turkiyenin herhangi bir yerinden yeni ailesine telefon aciyorlar ve insanlar uca uca almaya geliyorlar bebegi. Heyecandan uyuyamiyorlar...
Belki de bunca aksilik,bunca olumsuzluk onun oteki ailesine kavusmasi icindir...
Bu ihtimali de düşünün
Ailenize de akıl fikir diliyorum ben.Ben de geçici diye düşündüm hep ama ailemiz yüzünden iyice soğudu çocuğundan. Sen doğurdun, sen istedin demediler ki "oku oku çocuğuna ablan baksın" dediler. Düşünün hep bu cümlelerle geldik bu güne. Kardeşim hayatta olmasa tabii ki direkt alırdım. Şimdi anne varken bana annelik yaptırmak istiyorlar. Ne bileyim ya kaldım ortada..
eskiden varmış böyle şeyler gerçekten. benim annem bile çalıştığım için diyor ki bebeği bana ver haftasonları alırsın. geçmişte bunu yapan çalışan anneler olmuş. arkdaşlarımdan var bazı böyle olanlar. ve annesine karşı hala çok soğuk hala çok suçluyor.
benim de işime gelir ohh haftaiçi rahat et haftasonu sev bebeği. ee bebeğin de duyguları var. hissettikleri psikolojisi var. bebeği düşünmesem ben de bu fikre sıcak bakabilirim. ama ne münasebet yani.
Ya sinirlendim, bırakamadım yazmayı resmen
Neden herkes biraz ağır olacak ama tecavüz sonucu doğmuş bir çocuk gibi davranıyor bu çocuğa?
Kadın evlenmiş, kendi tercihiyle istediği şekilde çocuğunu yapmış. Kocası ölmüş allah rahmet eylesin, ne demek çocuğu istememek? Ne demek çocuğa teyzenin bakması?
Okul okuyacakmis da, çocuğu ablana vermiş de... Ne biçim akrabalarınız var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?