- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi cillibombom
-
bizde 2 yıl birikim yaptık sonra sevgilim annesine verdi parayı saklamayı 10.000 tl bir ara sorduk ne kadar birikti diye 2 falan işte 8.000 tl yi borca verdik dedi ... al benden yak
destek olursun olmazsın sana kalmış ama benim düşünceme göre damat bey sorumsuzun teki neden mi dersin bohça parasına karışmamış param yok diye ? dügün masrafları kara kara düşünülüyor ? neymiş para yokmuş ? lükse kaçmayın o zaman ha birde babasının aldıgı arabayı satsın dügün için harcasın o zaman hem ailesi param yok diyecek hem masraflara karışmıcak hemde arabaya binecek ne ala memleket....sömürülme kardeşim izin verdikçe astarını istiyor bu erkekler emin ollll
bu arada konu sahibesi bu ne yaman çelişki?
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...i/681014-evlilik-icin-ilk-adimi-atiyorum.html
bu arada konu sahibesi bu ne yaman çelişki?
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...i/681014-evlilik-icin-ilk-adimi-atiyorum.html
Evet düğünü sadece erkek tarafı yapmalı tabii kız tarafıda bazı şeylerde yardım etmeli ama genelini erkek tarafı üstlenmeli. Nedenine gelince düğünde takılacak şeyleri büyük ihtimalle erkek tarafı alır kız tarafı mı alır?Hala para yedirmek ve para kaptırmak diyorsunuz. üzgünüm aynı hayat görüşüne sahip değiliz. Benim için anne babanın asli görevi çocuklarını kendi ayakları üzerinde duracak noktaya getirmektir. Konu sahibi arkadaşın bir birikimi var mı evlilik için? Yoksa düğünü sadece erkek tarafı mı yapacak? Neden düğün masraflarını sadece bir taraf çeker. Pardon unutmuşum aslında kadın erkek eşit ama tam olarak da eşit değil. Maddi konulardan bahsediyorsak erkek-erkek tarafı yapacak. bakın benim ne abim ne erkek kardeşim var. Feministim ama haksızlığa gelemiyorum. Biri anne babaya para yedirmek kaptırmak diyince hiç hoşuma gitmiyor. Hadi evli olsalar neyse ne (ki bizim eşimle anlaşmamızda ikimizin tarafına da yardım etmek var) bekarken anne-babaya harcanan paraya kimse karışamaz. Sizin de çocuklarınız var siz onları yetiştirip doktor yaptınız misal. Size annecim al bu araba senin dese bu size para kaptırması anlamına mı geliyor. Eh yarın sizin de gelinleriniz olur. Der artık bir sürü para kaptırmış ailesine. Bakalım sizin durumunuz olacak mı bir düğün yapmaya. Yarının ne getireceği belli olmaz.
Evet düğünü sadece erkek tarafı yapmalı tabii kız tarafıda bazı şeylerde yardım etmeli ama genelini erkek tarafı üstlenmeli. Nedenine gelince düğünde takılacak şeyleri büyük ihtimalle erkek tarafı alır kız tarafı mı alır?
Evet düğünü sadece erkek tarafı yapmalı tabii kız tarafıda bazı şeylerde yardım etmeli ama genelini erkek tarafı üstlenmeli. Nedenine gelince düğünde takılacak şeyleri büyük ihtimalle erkek tarafı alır kız tarafı mı alır?
İster kabul edin ister etmeyin halen var ilk günden geline takılan altınlara göz dikilir ve alınana kadar da vazgeçilmez. Keşke herey dediğiniz gibi olsa..Kaçıncı yüzyılda kaldı altınları kimin aldığı. Bence gelin ve damatta durur altınlar. Altınlar gelinin miridir. Eşimin ailesi altınları aldı diye konu açanların hakkını da savunuyorum ben merak etmeyin. Çalışan eşit yetişmiş kadın ve erkek düğünlerini ortak yapmalılar. Tek bir tarafa düğün masraflarını yıkarsak bu adaletsizlik olur. Oldu olacak başlık parası sistemini de geri getirelim.
bende onu diyorum ablacım tamam sevgilim memur ama ilerde ya maddi sıkıntı çekersek ben kayınpederimi arkamızda göremicek miyim ne desem bilmiyorum ki ben bu yaşıma kadar para ile ilgili konularda hep çekingen kaldım şimdi de bişi diyemem ki
sen kac para kazaniyorsun? madem ilerde sikinti cekmeyim diyorsun bi zahmet sen de elini tasdin altina koy.
Anlamiyorum insanlari yaa, sanki ana-babalar cocuklarinin karilarina 2700 liralik bilezik almak zorundalar. Kendinize guvenmiyorsaniz evlenmeyin
Evet konu altınlara da geldiğine göre dağılabiliriz.
Biz bedavaya gitmişizSevgiliyken görseydim KK yı deli gibi kilo alır ağırlığımca altın isterdim.
Evet konu altınlara da geldiğine göre dağılabiliriz.
Biz bedavaya gitmişizSevgiliyken görseydim KK yı deli gibi kilo alır ağırlığımca altın isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?