Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Neden sakladınız ki anlamadım ayrıca o kadar ay ki şey nasıl ödenmedi durdu kartınızda söylerdiniz bir şekilde öderdiniz sizden saklansa hoşunuza gider mi kaldı ki bir de üste çıkıp babamı arasaydın ya demişsiniz icra dekontunu neden çantanızda tutuyorsunuz ki sizde. Kim olsa saklanmasına kızar anneni araması hoş değil tabi de icra faturasından borcun annenize ait olduğunu nerden anladı da annenizi aradı onu çözemedim ben sizin kartınızı borcu sonuçta.

anlamadığım eşin makbuzları görür görmez nasıl annenlerin borcu olduğunu anlıyor,belki senin şahsi harcamaların önce sana bunu sorması gerekiyordu.eve ihbarname gelene kadar hiç mi bankadan msj falan gelmedi yada aramadılar sizi ? 1 gün geçsin başlıyolar beni aramaya, annen seni düşünmüş el içine karışıyosun herşeyin tam olsun laf işitme diye düşünmüş özenmiş almış o çeyizleri ve seni okutmuşlar meslek sahibi ol kocana muhtaç olma diye madem çalışmıyosun kusura bakma ama evlendikten sonra kocana çeyiz borcum var diye söyleyecektin ailenin ödemesini beklemeyecektin. sen okurken ailenin bütün ferdlerinin bir katkısı oluyor çünkü yani bu durumda abinin bile senden bir alacağı olmuş oluyor.
400 liranın yaygarasını koparan kocana vereceğin ders hemen bir işe başlayıp aldığın maaşın yarısını annene yollamak olmalı,çünkü kocanın o parada bir hakkı yok bence

Çok sinirlendim bende. Sen onun anasını arayip bağırsan ne olurdu acaba? Burnundannnnn fitilllllllll fitillllllllllllllllll getir. Hatta babana söyle, baban canina okusun

Esinizi kandırmaya hakkınız yok; Evinize icra gelecek kadar sorumsuz davranan aileniz buna tepki gösterdi diye esınız haksız olmasın.. Evet kimsenin evinize icra getirmeye hakkı yok.

İçim daraldı okuyunca
Bende yeni evliyim annem çeyizime herşeyin en pahalısını aldı ben ödicem diye
8Bin tuttu ve 2 ay bekledik eşimle baktık ödemiyo başladık biz ödemeye ve parası olduğu halde ödemiyo çok zoruma gidiyo beni bu duruma soktuğu için,bizim ödediğimizi bile bilmiyo şuan okadar gamsız uğramıyo züccaciyeye,eşimde okadar iyiki ağzını açmıyo gidiyo geliyo her ay bin bin ödüyo o böyle yaptıkça ben altında eziliyorum
Bitsin borç yüzüne vurcam yaptığını beğendinmi diye

Bence esin hakli.
Ama yanlis kisiye kizinca haksiz duruma dustu su an.
Sana kizsa hakliydi.
Annene kizamaz.

Ben olsam ben de kizardim! Kendi annem bile olsa bu ne rahatlik!

Çok bağırıp çağırdıysa bilemem ama eğer kimse bana icralık borç getiremez dediyse gergin bi tavırla bence eşiniz haklı.

8000 lira züccaciye borcu mu

Tabak çanak altından mı

Her ay 1000 tl ödemeyi çıkarmak için her akşam misafir mi çağırsanız kiraya mı verseniz bilemedim

Annen sizin için çeyizinde eksik olmasın diye uğraşmış . Burada asıl sorun babanız ve kardeşinizde ikisi de borçtan haberdarlar neden ödemiyorlar. Baktın onlar ödemiyor mecbur sen ödeyecektin. Bu kadar zaman beklemeniz saçma sonuçta az çok ailenizi biliyorsunuzdur nasıl insanlar olduğunu. Eşinizden saklamanız kötü olmuş , ama eşiniz ayıp etmiş madem dekontu gördü size sorsaydı bide pişkin pişkin başka konu hakkında mesaj atmış.

Tüm yorumları okuyamadım ama annenize yapılan tamamen haksızlık.Ortada bir borç varsa bu eşinizden gizlendiyse size gelip sormak varken annenizi arayıp bu şekilde gururunu kırmakta nesi.Annenize çok çok üzüldüm eşiniz annenizden kesinllikle özür dilemeli çok üzücü

Senin kredi kartından yapılmış bir borç ödenmemiş. Peki eşin nereden biliyor o paranın ailen tarafından harcadığını? Ben anlamadım yani sadece cüzdanda taksitlendirme dair bilgi olur.

Ayrıca benzer bir olay başka birinin daha basına gelmişti geçenlerde. Çok sıkıldım kocalarin bu tavrından. Yani ne olaylar okuduk burada gelinler düğün sonrası altınları kaptırip duruyorlar kocalar inin ailelerine hiç biri de kalkıp bu kadar olay çıkarmıyor yeminle.
Kocan kötü niyetli, kocana karşı senin tepki yerinde ve doğru. Annen haklı ama ağlamasın yanlış. Ağzının payını verecektir telefonda. Kocan resmen eline fırsat geçince anneni eziklemis. Gerçekten sıkıyorsa babani arasaydi. Baban artik arayıp damadı güzelce bir kalanlasın. hatta kocan kuyruğunu kıstirip annene Özür dilemeye gitsin. Annen de parayi bir zahmet eşine orada koysun masanın üzerine eşinde oradan alsın. Hahaha zarfa bile gerek yok. Aslında yüzüne atmak lazım parayi ama neyse.

Bence bu konuda anlatmadıklarınız var.

Ayrıca bana kalırsa hata sizin.

En başından gizli iş yapmışsınız, ilk başta arkasından iş çevirip saklamayacaktınız.

Ailemi borç takıp ödemeyen insanlar olarak bilmesin üzülmesin diyorsunuz ama, görünen o ki aileniz tam da öyle insanlar. Ki kendiniz de yazmışsınız onun babası bize borç taksa zoruma gider; kapıyı açıp kp ait hem de hiç haberiniz olmayan bir borç yüzünden icra ihbarı alsanız bence sadece z
orunuza gitmekle kalmazdı o iş.

Hepsini toplasan 800tl etmeyecek bir meblağ yüzünden yaşadıklarınız size de acaip gelmiyor mu?

Annenize kıyamıyorsunuz ama parayı ödemeleri için aramakta sakınca görmüyorsunuz. İnsan utanır. Babanızın huyu bugün ortaya çıkmış değildir, ona göre denk alacaktınız ayağınızı.

Ayda 50-100 koysanız ödenecek bir tutarmış ama siz de görmezden gelmeyi seçmişsiniz. Bankalar "kedicik yeni evli, biraz rahat bırakalım" mı diyecekti?

Eşinizin kızdığı nokta borç çıkması değil, sizin onun arkasından bu kadar iş çevirerek evinize haciz belgeleri getirtmiş olmanız diye düşünüyorum. Ama neden annenizi aradığını çözemiyorum.

Siz olsanız evliliğinizin daha ilk aylarında (miktarı önemli değil, önemli olan gizli olması) borçları çıkan, hacizlik olacak noktalara gelmiş ve onu bile sizden saklayıp gidip taksitlendirme yaptırmış eşinizden korkmaz mıydınız "ilerde de bir şeyler çıkar mı acaba böyle" diye?

Adam kendi öküzlüğü ve iletişimdeki yetersizliği yüzünden haklıyken haksız duruma düşmüş.

Tekrarlıyorum; bence anlatmadığınız şeyler var.

canim esin annene soylenmekte haksiz ama BU SENIN KREDI KARTI KONUSUNDA SONUNA KADAR HAKLI KUSURA BAKMA ANNEN SANA AGLACAGINA OGLUNU YANI KARDESINE SÖYLENEBİLİR KIZIMI ELIN OGLUNA KUCUK DÜŞÜRDUN DIYE

Hiçbizaman ihtiyacım yok demedim 2gün sonra sınavım var mayısta da var ve çok önemli sadece bunu bekledim
Eşim bana sormadan annemi arıyo sorun bu

Bu adam hem çalışmanı istiyor hem de iş sınavı için 2 gün önceden böyle birşey yapıyor. Ben iyi niyetli görmedim bu kocayı. Sanki seni engellemeye çalışıyor gibi. Yani çalışmanı istiyor ama nasıl bir işte. Banka için hem bekleyip hem de çalıştığına göre senin için iyi bir iş gibi.

Yani çalışırsanız sınava hazırlanamayacaksin, ama sen calsmayinca da böyle bir olay cikariyor ki sınavda başarısız ol diye olabilir mi?

8000 lira züccaciye borcu mu

Tabak çanak altından mı

Her ay 1000 tl ödemeyi çıkarmak için her akşam misafir mi çağırsanız kiraya mı verseniz bilemedim
Küçük ev aletleri dahil bu 8 bin e
Marka veremiyorum şimdi

Yani bazı arkadaşlar demiş ya, onun annesi borç yapip size odetseydi iyimiydi, çok yanlış..birincisi bu borç annenin değil, senin çeyiz borcun, ikincisi kv de borc yapsa ses cikarilmaz esin annesine nasil bisey diyemezse, senin annende onun annesi sayilir.. Nasil kiyipta laf soylemis anlamiyorum..kardeşinin ki tutsun tutsun 500 lira onuda bu zamana kadar kardeşinin odemesi lazımdı.. Esin çok hatalı, annene bağırıyor edepsiz sonra sana askim bilmem ne yazık valla..
Nerden buluyonuz bu adamları bilmem, benim esimde damat, kaç kere anneme para verdim, kömürünü aldık, taşındı taşıyanlara para verdik..üstelik ben calismiyorum.. Allah gogsunuze merhamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…