çok merak ettim burda bu kadar olumlu konuşan insanlar kendi başlarına geelince nasıl davranıyor... sizde tokatı atın...
çok merak ettim burda bu kadar olumlu konuşan insanlar kendi başlarına geelince nasıl davranıyor... sizde tokatı atın...
Ben de okudukça yazdıklarınıza hak veriyorum arkadaşlar ama işte bi anlık sinirle daha doğrusu ona gıcık gitmemden kaynaklanan birşey, geçmişin izi yani.Şimdi yaparmıydın diye sorsanız, asla yapmzdım ama işte insan hata yapabiliyor, bazen içinde bulunduğu duygusal durumdan dolayı.çok merak ettim burda bu kadar olumlu konuşan insanlar kendi başlarına geelince nasıl davranıyor... sizde tokatı atın...
Dğünden beri yapılanların birikmişi olduğu için kayınvalidemden özür dilemek gelmiyor içimden, ama yaptığımdan da pişmanım, keşke susup otursaydım. Boşu boşuna gerginlik olmasaydı, ama işte insan bazen patlıyabiliyor, olduk olmadık şeyde
Dğünden beri yapılanların birikmişi olduğu için kayınvalidemden özür dilemek gelmiyor içimden, ama yaptığımdan da pişmanım, keşke susup otursaydım. Boşu boşuna gerginlik olmasaydı, ama işte insan bazen patlıyabiliyor, olduk olmadık şeyde
Ben de burada sert ve olumsuz tepki gösterilecek durum nedir onu çok merak ettim.
Antalyalı köyde falan da değiller, ilçedeler.kayınvaliden nereli?
kayınvaliden nereli?
Arkadaşıme eve kayınvaliden gelmiş ilk kez ,sen uyuyorsun fosur fosur ,kadın da ekmek almaya falan gidiyor.
Giderken de bir gün önce sorun oldu diye kapıyı açık bırakıp gidiyor.
Bir kadın hem cahil demek sonraki cümlede de art niyetten yapıyor bilerek yapıyor demek mantıklı değil.
Ya cahil değil ya artniyetli değil.
Ayrıca yaptığı birşey yok,oğlunun evine gelmiş oğlan-gelin uyuyor günler çuvala girmiş gibi saat olmuş 10:00
Ortalama bir yaşlı bu saate çoktan yapar kahvaltısını neden ?
İlaç içer çünkü,ben böyle bir ailede büyüdüm..
Herkesin aile yapısı bilgisi görgüsü kendine ama yanlış yapmış sizin yorum da hmm yangına körük olmuş.
Mesajda,İroni yaptım dilerim anlamışsınızdır.
Bi daha gitmez diye düşündük, çünkü önceden eşim demişti, gerek yok gitme diye. Erken kalkmam yanlış biliyorum ama uyanamadım, saat falan da kurmadım, akşamları da geç yattık hep.Benim anlamadığım evinizin anahtarı yok mu? Madem zili çalmasından rahatsız oluyodunuz ona bi anahtar verebilirdiniz. Kusura bakmayın ama hatalı olan sizsiniz.
arkadaş bişeylerin birikmesi olarak o tepkiyi vermiş üstelik bebeğini kayıp tmiş ki bu da hiç kolay değildir.arkadaş birde tokat atsın demiş bende ona cevap olarak dedim tokadı da siz atın diye
Ben de okudukça yazdıklarınıza hak veriyorum arkadaşlar ama işte bi anlık sinirle daha doğrusu ona gıcık gitmemden kaynaklanan birşey, geçmişin izi yani.Şimdi yaparmıydın diye sorsanız, asla yapmzdım ama işte insan hata yapabiliyor, bazen içinde bulunduğu duygusal durumdan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?