Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dövmek de doğru değil ki.Neden direk şiddete başvuruyoruz ?
Bana aldatılınca intikam almak bile anlamsız geliyor.Çıkın gidin o insanın hayatından,hakkınızı mahkemede alın.

Derin bir yarası yoktu 2 çocuğum ve namus davası olduğu için böyle olmuş avukatım öyle dedi
İşte sonra kadın cinayetleri arttı bilmem ne. Kusura bakmayın da siz potansiyel katilsiniz. Ne diye salıyorlar anlamıyorum.
O zaman gözün dönmüş, şimdi dönmeyeceğinin garantisi mi var?

Ben konu sahibinin yaptığını tasvip etmiyorum, hata yapmış ama burada kimsenin yargılama gibi bir hakkı yok.
Eski yerli filmlerdeki mahalle linççisi tiplerden farkınız yok.
Yargılamak sizin HADDİNİZ değil. Siz kimsiniz ki başkasına ahlak ve doğruluk dersi verme haddini kendinizde bulabiliyorsunuz?
Bir suç varsa cezasını hukuk verir, insanlar değil. (Konu sahibi için de geçerli bu dediğim)

Ne diye konu açıyoruz peki buraya? Sizin yargı dediğiniz eleştiri, herkes fikrini söylüyor. Resmen yaptığını savundunuz normalleştirdiniz şimdi de yargılamayın diyorsunuz. Çok komik oldu dönüşünüz.

İşi gücü bıraktım hanımefendinin eski konularına bi göz gezdirdim. 17 yaşında evlendim arkadaşlarıma bakıyorum ya öğretmen olmuşlar ya hemşire diyor. Eşide ya öğretmen ya hemşireyle takılıyor. Bi konusunda boşanmak istediğimi söyliycem beni öldürmesinden korkuyorum haberlere çıkarsam şaşırmayın gibisinden bişeyler yazmış. Şimdi ise kendisi birilerinin hayatına kastediyor. Ayrıca adamla boşanmak istiyodun ne güzel fırsat gelmiş başkasına gitmiş boşan işte.

3 günde herşey çözümleniyor polisler yanında kız işten atılmış gibi gibi. Sanırım konu sahibi sıkıldıkça bişeyler uydurup konu açıyor.

Burada konu sahibini eleştirenler ona ceza vermiyor farkındaysanız. Sana 10 yıl yazdım yada sen artık müebbetsin diyen mi var?
Cezasını hukuk versin de ceza onaylanana kadar bi zapt etsinler yani.
Birini öldürmeye teşebbüs etmiş nedeni ne olursa olsun. Yarın gidip keskin bıçakla karşısına çıksa diğer kadının kim verecek hesabını?

Sizi nasil serbest birakirlar? Ya yine oldurmeye kalkisirsaniz? Son haberlerde afla cikan suclular cikar cikmaz adam oldurduler nereye gidiyor bu hukuk

Vallahi son sorunuza cevap veremem,bilmiyorum. Şunu da belirteyim ceza benim ilgi alanım değil pek. Belki diğer meslektaşlar bana da öğretirler pratikte nasıl işliyor. Tutuklama, ağır bir tedbir. O yüzden belirli şartları var.Bunlar;
-Kuvvetli suç şüphesi (konu sahibi zaten kabul etmiş, check)
-Tutuklama nedeni (burası biraz karışık. Ama CMK madde 100'de açıklanıyor, bence check)
-Ölçülülük

Ben hakimin yerinde olsam, CMK 100/3,a,4'e göre tutuklama nedeni var sayar ve karar verirdim. Yüksek ihtimalle konu sahibinin anne olması ve koronadan kaynaklı olarak ölçülülük ilkesine aykırı olacağını düşündü.
Ama yaralanan hanımın avukatı karara bir an önce itiraz etmeli tabii ki.

Düzenleme; bu arada davası henüz görülmeye başlamadı. Lütfen hiç kimse konu sahibinin şu anda dışarıda olmasını yanlış anlamasın.

Son düzenleme:
Cinnet getirmiş....Dava dosyaları ve ifadelerin altında sizin imzanız var sanırım, başka türlü bu eminlikte yorum yapmak için akıl tutulması yaşıyor olmanız lazım.
Belkide henüz eyleme geçirmediği bu planını buraya yazıp, kamu yoklaması yapıyordur ve sizin gibi şakşakçıların yaptığı yorumlarla savunma dilekçesi hazırlayacaktır?
Kocasının sıfatına tüküremeyip, başka kadını bıçaklamasını anlayabildiğinize göre etraflıca düşünmenizi beklememek gerekir elbette.

Eski konusunu okudum da bu alintiladigim mesajdan sonra bicakladim yazmis

Ah tatlım böyle durumlarda. Suçu eşte arayın eşiniz onu bulmasa , kadın esinizi nereden bulacaktı , eşiniz evi açan numarasını isteyen , kadının suçu evli olduğunu bildiği halde devam etmesi ama eşiniz kendi evli olduğunu bilerek yapıyor bunu

Allah yardımcın olsun, keşke sadece gidip bağırıp çağırıp bütün herkese rezil etseydin, olanları anlatsaydın ve dönseydin.
Bunu da hani en azından için soğurdu, zarar vermemiş olurdun, iş keşke bu boyutlara gelmemiş olsaydı diye söylüyorum.

y Bana da öyle geliyor hala
Yalnız burada biri bu konuyu görüp gidip suç işlerse başı öyle böyle yanmaz

Eski konusunu okudum da bu alintiladigim mesajdan sonra bicakladim yazmis

Vallahi inanın buraya kanun maddesini yazdım, dil döktüm. Yazmama gerek de yoktu aslında, ben bunun suç olduğunu bilmiyordum diye bir savunma yok. Şimdi bu gönderdiğiniz mesajla o kişi hakkında da işlem başlatılsa yine bizi suçlarlar herhalde. Burada yazılanlar havaya yazılmıyor, insanların hayatını etkiliyor. Destek görüyor, belki hatasını fark etmesini sağlıyor. Anlamıyorum nasıl bu kadar rahatlar. Alıntıladığınız hanımın vicdanı rahat mı acaba?

Önceki konusunu bilmiyordum, ama kafasına koymuş, planlamış gibi duruyor zaten. Hakimin karşısında çok pişmanım, anneyim ben vs demiştir ama görüldüğü üzere zerre pişman değil.

Siz de canınızı sıkmayın, kıyamam. Ben çocuklar için dua edeceğim, gerisini mahkeme ve vicdanlar yargılasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…