- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Bıçaklamak nedir ya siz gerçekten baya bir sorunlusunuz ....gidip kocamida o kizida dövdüm bir güzel işten attırdım deseniz ohh iyi olmuş diyeceğim ama bu olay çok farklı bıçaklamak nedir ya aklım almıyor cidden
İşte sonra kadın cinayetleri arttı bilmem ne. Kusura bakmayın da siz potansiyel katilsiniz. Ne diye salıyorlar anlamıyorum.Derin bir yarası yoktu 2 çocuğum ve namus davası olduğu için böyle olmuş avukatım öyle dedi
Biri gelip seninkizinin is yerinde, kizini darp etse, öldürmeye çalissa "yaa bak tedavi olacakmis karsi taraf, olur öyle seyler" dermiydin? Yani aldatma konusu önemli bile degil. Hiç kimse gidip elini kolunu sallaya sallaya, baska bir insana siddet uygulayamaz. Yapilan bir cinnet degildi bu arada, kadin bilinçli bir sekilde biçagi ile o kizin is yerine gitmis. Diyor ya "esim onu seviyor, o kiza birseyler yaparak esimin daha çok canini yakmak istiyordum" diye.
Ki bu kadinin beyanlari ne kadar dogru oldugunu bile bilmiyoruz. Kiz gerçekten bilmiyorsa adamin evli oldugunu, yada hadi kendini kaptirmissa. Bunun bedeli ölümmü olmali?
Elbette konu sahibine hafif konuscak halimiz yok. Siddet söz konusudur. Bunu hafif gösterip "sadece 1 gece nezarette kaldim beaa, çoçuklarimda yanimdaa, sadece imza atmam lazim her gün" bunu okuyan baska insanlarida özendirebilir.
Biri gelip seninkizinin is yerinde, kizini darp etse, öldürmeye çalissa "yaa bak tedavi olacakmis karsi taraf, olur öyle seyler" dermiydin? Yani aldatma konusu önemli bile degil. Hiç kimse gidip elini kolunu sallaya sallaya, baska bir insana siddet uygulayamaz. Yapilan bir cinnet degildi bu arada, kadin bilinçli bir sekilde biçagi ile o kizin is yerine gitmis. Diyor ya "esim onu seviyor, o kiza birseyler yaparak esimin daha çok canini yakmak istiyordum" diye.
Ki bu kadinin beyanlari ne kadar dogru oldugunu bile bilmiyoruz. Kiz gerçekten bilmiyorsa adamin evli oldugunu, yada hadi kendini kaptirmissa. Bunun bedeli ölümmü olmali?
Elbette konu sahibine hafif konuscak halimiz yok. Siddet söz konusudur. Bunu hafif gösterip "sadece 1 gece nezarette kaldim beaa, çoçuklarimda yanimdaa, sadece imza atmam lazim her gün" bunu okuyan baska insanlarida özendirebilir.
Haklısınız evet, bir anlık cinnet sonucu karısını öldüren, hatta çocuğunun gözleri önünde boğazını kesen adamlar da serbest kalsın. Ne de olsa savcı ve hakim karar veriyor değil mi? Ne olacak yahu, adam cinnet geçirmiş, kadın da aldatmasaymış o zaman erini. Kadın cinayetlerine de bakışınız böyle mi?
Ben konu sahibinin yaptığını tasvip etmiyorum, hata yapmış ama burada kimsenin yargılama gibi bir hakkı yok.
Eski yerli filmlerdeki mahalledeki linç eden tiplerden farkınız yok.
Yargılamak sizin HADDİNİZ değil. Siz kimsiniz ki başkasına ahlak ve doğruluk dersi verme haddini kendinizde bulabiliyorsunuz?
Bir suç varsa cezasını hukuk verir, insanlar değil. (Konu sahibi için de geçerli bu dediğim)
Burada konu sahibini eleştirenler ona ceza vermiyor farkındaysanız. Sana 10 yıl yazdım yada sen artık müebbetsin diyen mi var?Ben konu sahibinin yaptığını tasvip etmiyorum, hata yapmış ama burada kimsenin yargılama gibi bir hakkı yok.
Eski yerli filmlerdeki mahalledeki linç eden tiplerden farkınız yok.
Yargılamak sizin HADDİNİZ değil. Siz kimsiniz ki başkasına ahlak ve doğruluk dersi verme haddini kendinizde bulabiliyorsunuz?
Bir suç varsa cezasını hukuk verir, insanlar değil. (Konu sahibi için de geçerli bu dediğim)
Sizi nasil serbest birakirlar? Ya yine oldurmeye kalkisirsaniz? Son haberlerde afla cikan suclular cikar cikmaz adam oldurduler nereye gidiyor bu hukuk
Cinnet getirmiş....Dava dosyaları ve ifadelerin altında sizin imzanız var sanırım, başka türlü bu eminlikte yorum yapmak için akıl tutulması yaşıyor olmanız lazım.Kadın aldatılmış. Cinnet geçirmiş. Yapmaması gereken bir şey yapmış.
Savcılık serbest bırakmış daha yargılamak sizin ne haddinize?
Yardımcı olun diye açılmış konu, gerçekten burada bir grup kişinin konu sahibi gibi tedavi olması gerekiyor kendilerince ahlak mahkemeleri kurmuşlar kendilerine bakmadan yargılayıp duruyorlar.
Ki konu sahibi sorunun farkında randevu aldım tedavi olacağım diyor buradaki kendi ruhsal bozukluklarını zaten morali bozuk insanlara daha da saldırarak çıkaranlar ise durumlarının farkında bile değil, yazık.
Eski konusunu okudum da bu alintiladigim mesajdan sonra bicakladim yazmisVallahi son sorunuza cevap veremem,bilmiyorum. Şunu da belirteyim ceza benim ilgi alanım değil pek. Belki diğer meslektaşlar bana da öğretirler pratikte nasıl işliyor. Tutuklama, ağır bir tedbir. O yüzden belirli şartları var.Bunlar;
-Kuvvetli suç şüphesi (konu sahibi zaten kabul etmiş, check)
-Tutuklama nedeni (burası biraz karışık. Ama CMK madde 100'de açıklanıyor, bence check)
-Ölçülülük
Ben hakimin yerinde olsam, CMK 100/3,a,4'e göre tutuklama nedeni var sayar ve karar verirdim. Yüksek ihtimalle konu sahibinin anne olması ve koronadan kaynaklı olarak ölçülülük ilkesine aykırı olacağını düşündü.
Ama yaralanan hanımın avukatı karara bir an önce itiraz etmeli tabii ki.
Düzenleme; bu arada davası henüz görülmeye başlamadı. Lütfen hiç kimse konu sahibinin şu anda dışarıda olmasını yanlış anlamasın.
O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh
Acaba bu psikoloji ile çocukları hakim sana verecek mi bir düşün istersenYanımdalar tabiki ona asla vermem
Bana da öyle geliyor halaİşi gücü bıraktım hanımefendinin eski konularına bi göz gezdirdim. 17 yaşında evlendim arkadaşlarıma bakıyorum ya öğretmen olmuşlar ya hemşire diyor. Eşide ya öğretmen ya hemşireyle takılıyor. Bi konusunda boşanmak istediğimi söyliycem beni öldürmesinden korkuyorum haberlere çıkarsam şaşırmayın gibisinden bişeyler yazmış. Şimdi ise kendisi birilerinin hayatına kastediyor. Ayrıca adamla boşanmak istiyodun ne güzel fırsat gelmiş başkasına gitmiş boşan işte.
3 günde herşey çözümleniyor polisler yanında kız işten atılmış gibi gibi. Sanırım konu sahibi sıkıldıkça bişeyler uydurup konu açıyor.
Eski konusunu okudum da bu alintiladigim mesajdan sonra bicakladim yazmis
Dava sonucu değil sadece tutuklanmasına gerek duyulmamış sonra yargılanacak ve aldığı cezayı çekecekDava sonucu doğru muDoğruysa ben de sevmediğim birilerine gidip dalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?