Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın aldatılmış. Cinnet geçirmiş. Yapmaması gereken bir şey yapmış.
Savcılık serbest bırakmış daha yargılamak sizin ne haddinize?
Yardımcı olun diye açılmış konu, gerçekten burada bir grup kişinin konu sahibi gibi tedavi olması gerekiyor kendilerince ahlak mahkemeleri kurmuşlar kendilerine bakmadan yargılayıp duruyorlar.

Ki konu sahibi sorunun farkında randevu aldım tedavi olacağım diyor buradaki kendi ruhsal bozukluklarını zaten morali bozuk insanlara daha da saldırarak çıkaranlar ise durumlarının farkında bile değil, yazık.

Son düzenleme:
Bana da gercekci gelmiyor. O kadar da cevao yazdim ama :))

Yorumların bir kısmına inanamadım. Konuyu doğru okuduğunuza emin misiniz? Cinnet falan değil bu, bir insan bıçakla neden gider kavga etmeye?
Konu sahibi, kendinize yazık etmişsiniz. Allah'a şükür bıçak körmüş de katil olmadınız. Dava bitti sanmayın, bu konuyu okuyan basiretsiz birileri varsa onlar da cesaret almasınlar çünkü şah damarına gelen kesik var. Adam öldürmeye teşebbüsten yargılanacaksınız. Kolay kolay yırtamazsınız. Allah herkese akıl fikir versin şu dönemde.

Yaşadıklarıniz kolay şeyler değil Allah yardimciniz olsun.
Ama bu yaptığınızda hakliyken haksız duruma düşürmüssünüz kendinizi. Bunlar yerine iş arkadaşlarının içinde kocamdan uzak dur yuvamı yıkma gibi şeyler soyleseydiniz sesli olarak. Bence daha çok rezil olurdu siz de mağdur konumunda olurdunuz.
(Bıçakla kavgaya gitmek, adam yaralama filan, ne bileyim gerçek mi bunlar )

Son düzenleme:
Corona olmasaydı tutuklanırdı. Şu an adli kontrol veriliyor. Hatta tutuklularda çokça tahliye oldu af haftasında adli kontrole döndü çoğu. Hakim kadın olmasını gözetti demek ki , ihanet hırsı vs. Bilemiyorum bence yanlış ama işte mahkeme kararlarını değerlendiremiyoruz. şimdi bu kadın yarım bıraktığı işi tamamlayabilir çocukları alırlar falan diye gaza getirmeyin onlara bile zarar verir almasınlar diye. Akli melekeleri yerinde değil.

Madde 215- (1) İşlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, bu nedenle kamu düzeni açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması hâlinde, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Şunu da ekleyeyim. İlk iki sayfaya filan dayanabildim eksilemek için. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz bu ne böyle??? Bir kişi buradaki sizin övgü dolu yorumlarınızdan etkilenip aynısını yapsa ceza alacaksınız, aleni denilen zaten bu forum gibi yerlerdir. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Milletin akıl sağlığı yerinde değil yemin ederim.

Cidden çıldırmalık yorumlar. Öldürseydi helal olsun be diyecekleri demek ki .

Övmedim aslinda, yorumu beyenmemisin aciklama geregi duydum. Siddeti kimse savunmuyor, savunan zaten sorunludur. Sadece olmus bir seye daha fazla tü kaka demek istemiyorum ki olanlar zaten eminim ki yapana da cok agir gelmisti. Sanmiyorum ki konu sahibinin ici rahat. Ama bunlari yasayan bir insanin üstünde daha fazla gitmek istemiyor insan. Ben utanctan morarsinlar demek istedim Linc etsinler derken mesela. Sözlü Linc kastettim. Kimse siddeti savunamaz zaten. Hakliyken haksiz duruma düsmüs konu sahibi. Bütün bu olanlar cok üzücü.

Tüm konuyu ayrıntılı okuyamadım, şahdamar ayrıntısını yakalayamamıştım. Teşekkürler, hukuki muhakeme yaptığımda bunun gayet kasten öldürmeye teşebbüs olduğunu görüyorum. Dokuz yıldan on beş yıla kadar hapisle yargılanacak. Sanki tecavüzcüsünü yaraladı da empati kuracağız.

Ya nasıl bir düzende yaşıyoruz gerçekten. Birisi planlı programlı, suç aletiyle falan başka birini önce takip edip sonra öldürmeye kalkıyor. Defalarca bıçaklıyor. Üstüne bide oh iyi olmuş modunda. Mahkeme de bu kişiye sadece imza veriyor. Ve bu kişi bir de çocuk yetiştiriyor. Bence o çocukların akıl ve ruh sağlığı açısından anneden alınması lazım. Bu zihniyetin yetiştireceği çocuklar nasıl olur bilemiyorum.
Ayrıca burda üyeye merhamet gösterenler, bunu yapan kadın değil de adam olsaydı da böyle düşünecek miydi acaba gerçekten merak ediyorum.

Yani dava devam edecek değil mi ? Peki polislerin yaptığı şey doğru mudur sizce,yani sen haklısın tarzı yaklaşabiliyorlar mı,bu ayrıntı bir tek bana mı çok tuhaf geldi anlamadım.

Hanımefendicim anlıyorum sizi de, bakın 12.sayfanın ilk yorumuna. Neredeyse çoğunluk övmüş, Allah yardımcın olsun demiş. Allah'ın bir kulunun canını almaya çalışanlara Allah niye yardım etsin? Ben sizi anladım, konuda sadece çocuklar var üzülebileceğim. Ama dikkatli olun. Bazı ifadeler, burada cinnet eşiğine gelmiş insanlara güç verebilir. Beni kadınlar anlar diyebilir ve böyle bir şeye kalkışabilirler. Sizi de üzdüysem kusura bakmayın.

Yani dava devam edecek değil mi ? Peki polislerin yaptığı şey doğru mudur sizce,yani sen haklısın tarzı yaklaşabiliyorlar mı,bu ayrıntı bir tek bana mı çok tuhaf geldi anlamadım.
Polisler hükümlü ve şüphelilerle hakimcilik oynamayı çok sever. Genelde umut satarlar ,sebebini bilmiyorum psikolojik sanırım.

Çıkabilir öyle tipler ama ne fark eder ki? Dava bundan bağımsız devam edecek, konu sahibi yargılanıp ceza alacak.

Yapmışlardır inanırım. Hatta tam polislerden beklenecek türden bir davranış.

Yorumlari okumadim , umarim konu sahibi zaten bu hatasinin da farkindadir. Bunun felaket oldugunu o da bilir, pisman da olmustur. Siddeti savunan kadinlara da madalyonun diger yüzü olan masum cocuklari hatirlatmak gerekiyor. Anneye de cocuklara da yazik olur.
Sansi varmis da kadina birsey olmamis, bunun vebaliyle acisiyla yasayacakti yoksa. Tez zamanda toparlanir insallah.

Hanımefendi yanlış algılamış olabilir vs. doğru da olabilir. Ama hiç önemli değil bakmayın polislere, ilk ifadeleri onlar alsın, daha sonra savcının karşısında da, hakime de ifade verecekler. Bilirkişi yaraların durumunu, kalıcı hasarı inceleyecek. Denetimli serbestliğe bakmayın siz, adli kontrol olarak tutuklama verilmesi zaten belirli şartlara bağlanmış, normalde de verilebilirdi de, coronadan dolayı zannediyorum denetimli serbestlikte yetinildi. Zannedilmesin ki bu hanım olay doğruysa cezasız kalacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…