Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şok içinde okudum. Neden bıçakladınız kadını ? Kocanıza gücünüz yetmemiş hemcinsinize yetmiş. Yani bende aldatılan biriyim konuda açtım hatta. Ama kimseye zarar vermedim vermem de. Gururlu olayım, çocuklarımla yeni bir sayfa açayım demek yerine katil olayım çocuklarım ortada kalsın demişsiniz. Girin hapse kocanız da mutlu mesut yaşasın rahatça. Bu nasıl bir ruh sağlığı ?

Biri gelip seninkizinin is yerinde, kizini darp etse, öldürmeye çalissa "yaa bak tedavi olacakmis karsi taraf, olur öyle seyler" dermiydin? Yani aldatma konusu önemli bile degil. Hiç kimse gidip elini kolunu sallaya sallaya, baska bir insana siddet uygulayamaz. Yapilan bir cinnet degildi bu arada, kadin bilinçli bir sekilde biçagi ile o kizin is yerine gitmis. Diyor ya "esim onu seviyor, o kiza birseyler yaparak esimin daha çok canini yakmak istiyordum" diye.

Ki bu kadinin beyanlari ne kadar dogru oldugunu bile bilmiyoruz. Kiz gerçekten bilmiyorsa adamin evli oldugunu, yada hadi kendini kaptirmissa. Bunun bedeli ölümmü olmali?

Elbette konu sahibine hafif konuscak halimiz yok. Siddet söz konusudur. Bunu hafif gösterip "sadece 1 gece nezarette kaldim beaa, çoçuklarimda yanimdaa, sadece imza atmam lazim her gün" bunu okuyan baska insanlarida özendirebilir.

Hayır haksız falan değilim ben benim yerimde kim olsa sakin kalamazdı diye düşünüyorum
Gayet de kalırdı dünyada tek aldatılan insan sizsiniz sanıyorsunuz herhalde dünyada tek yarıyolda bırakılan kadın siz misiniz ? Eğer herkes sizin yaptığınızı yapsa herkes katil olurdu. Bir adama bir evliliğe bu kadar saplantılı olmak nedir ? Kadına bişey olsa ne olacaktı? Kocanız yeni birini bulamayacak mıydı sokak kadın dolu. Hangi birini yok edeceksiniz. Siz iyi değilsiniz. Çocuklarınız için endişe duyuyorum.

O pislikler için kendini yakacaksın az daha
Değer mi
Allah korusun hapise girsen çocukların o kadının eline düşecek
Hoş sende az değilmişsin
Şimdi yakayı kurtardım diye düşünme

Son düzenleme:
Yalniz bu durumdan kolay yirtamazsiniz tasarlayarak adam oldurmeye tesebbus ve gorevi basindaki memura...hakim serbest birakip git tedavi ol mu dedi emin miyiz buna?hukukcular bi yorumlarsa sevinirim

Bir de sanki pandemi döneminde değilmiş gibi yaşanmış her şey haberlerde hastahanelere girmenin bu dönemde ne kadar zor olduğundan gerekmedikçe girilmemesi gerektiğinden bahsediliyor.Sağlık çalışanları tulumlarla kasklarla gösteriliyor ama konu sahibi ve kocasının hemşire sevgilisi sanki paralel evrende yaşıyormuş gibi rahatça tartışabiliyor hastahanede enteresan

Cinnet böyle planlı programlı olan bir şey değil yalnız. Yanınızda bıçakla gidip, kadını takip edip kıstırmak cinnet olamaz. Cinnet hikayenin kılıfı olur ancak. Bir de namus davası filan demişsiniz, çok talihsiz bir cümle. Herkes kendi namusundan sorumludur, namus davası diye bir çürümüşlüğü ağzınıza almayın bir kadın olarak çünkü bu bahaneyle bir çok kadın öldürülüyor bu ülkede. Yaşadıklarınız gerçek mi değil mi orasını bilemem ve bu konuda yorumum yok ama psikolojik sıkıntılarınız olduğu bir gerçek. Kendiniz ve çocuklarınız için tedavi olursunuz umarım.

Haklısınız evet, bir anlık cinnet sonucu karısını öldüren, hatta çocuğunun gözleri önünde boğazını kesen adamlar da serbest kalsın. Ne de olsa savcı ve hakim karar veriyor değil mi? Ne olacak yahu, adam cinnet geçirmiş, kadın da aldatmasaymış o zaman erini. Kadın cinayetlerine de bakışınız böyle mi?

Katil olacaktınız. İki çocugunuz ne olacaktı. Aklınızı başınıza alın pislikler için deger mi? Allah onlara ceza verir. Siz kendinize gelin. Çocuklarınıza yazık. Zaten o pislik kocanız çocuklara bakmaz ilgilenmez şeyinin derdine düşmüş. Anası olmayanın babası olmaz. Siz kendinizi ve çocuklarınızı düşünün.

Siz bicagi orada mi buldunuz tartisirken yoksa bicakla mi gittiniz?bicakla gittiyseniz bu bilincli bi hareket degil mi sah damarina salliyosun bi de...ve saldilar oyle mi? Bilemedim ben bu durumu.hukukcular yok mu aramizda

Neden bıçak vardı yanınızda ?

Bu kendini kaybetmek değil, tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüstür.

Takip etmişsiniz , uygun bir anı beklemişsiniz.

.....

Hikayemiz doğru ya da değil, Böyle üzücü durumlar yaşayan çok kişi var.

Üzücü, yıkıcı ,onur kırıcı bir durum.

Geçen yılların da üstüne eklenince ateşi çok olur , haklısınız ancak ne olursa olsun öldürmeye çalışmak kadar ileriye gitmemeli İnsan.

Bu sizi çok haksız duruma düşürmüş..

Siz bicagi orada mi buldunuz tartisirken yoksa bicakla mi gittiniz?bicakla gittiyseniz bu bilincli bi hareket degil mi sah damarina salliyosun bi de...ve saldilar oyle mi? Bilemedim ben bu durumu.hukukcular yok mu aramizda
"ben belimden çektim malum şeyi kiza saldırdim" diyor konu sahibi. Gayet planlı bir cinayet teşebbüsü ve bunu itiraf ediyor.

Size sadik olmakla yükümlü olan kisi kocaniz olacak o arsiz.
Kadini degil onu tartaklasaydiniz maden boyle biseye kalkistiniz. Suan sayenizde o sevimsiz herif kadinlar benim için birbirini yiyor beni paylasamiyor diye kasim kasim kasiliyor, yerin dibine batmasi gerektigi yerde.

Hastanede guvenlik, polis yok muydu bu olaylar olurken kimse duyup gelmedi mi?
Isyerinde darp edilen bir kamu calisani varken polis sizi mi destekledi buna sasirdim dogrusu.

"ben belimden çektim malum şeyi kiza saldırdim" diyor konu sahibi. Gayet planlı bir cinayet teşebbüsü ve bunu itiraf ediyor.
Onu okumamisim ben.tasarlayarak adam oldurmeye tesebbus var.kamu gorevlisine gorevi esnasinda bi de...ve saldilar...bi hukukcu varsa etiketleyin ya oluyo muymus oyle bizi mi yiyo bu uye

Bıçaklamak nedir ya siz gerçekten baya bir sorunlusunuz ....gidip kocamida o kizida dövdüm bir güzel işten attırdım deseniz ohh iyi olmuş diyeceğim ama bu olay çok farklı bıçaklamak nedir ya aklım almıyor cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…