Ne yapacağımi bilmiyorum:(

Myrah68

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
812
717
103
32
Ben burayi coktandir takip ediyorum isimin buraya dusecegini tahmn eder gibi:( konuya geleyim 23 yasindayim anne babam ben bebek iken ayrilmis ve ben 18 yasinda evlendim asla 26 olmadan evlenmem derken eşimin bir daha bulamayacagim bi insan oldugunu düşünüp evlendim ailesi istemedi sorun çıkardılar ama evliligimz oldu. Lakin bilmedigim birşey varmis oda babasi ev arsa dukkan alip cok borçlanmis memur olan iki oğlundan para alıyormuş hep neyse benim kocamda evlendikten 3 ay sonra memur oldu ve ben 1 ayda hamile kaldim o gitti baska bir ile benm 6 ay beklemem gerektigi söylendi bekledim sonra cocuk olsun oyle git dediler yine bekledim cocuk oldu ele avuca sığsın dediler bekledim 1 yili gecirdik bu sekilde daha sonra esim benden sogudu arayip sormadı ben haftada bir zorla konusturuyor gibi konsturdum daha sonra bilirsiniz anne olanlar emzirme sırasında veya bebegin oyunu sırasında bogazinda sut veya tukuruk kalır bunu buyutup esime cocugun hasta olduğunu gonderemedkleri söylendi o inandi oyle birşey olmadigini soylesemde daha sonra oyle olmadigini gördü ama babasi sabaha kadar kavga etti onunla esimin beni gotururse kendisine para veremeyecegini soyledigini duydum bu sekilde 5 yil kaynana kayinbaba gorumcelerle ayni evde babasiz cocuk büyüttüm ayrilmamak icin esim ne dogumumda bulundu ne maddi manevi yanimda oldu maddi olarak cok zorluk çektim bu yil cocugumla esimin oldugu sehre gittim sonunda ama esim soguktu bizden eve uğramıyordu aksam 11 de gelirdi hep bazen 2 bucuk bir kere 4 bucukta geldi kavgalar oldu aramizda anne babasi icin beni dövdüğü oldu çocuğumun onunde ve cok fazla kufur ediyor en son kavgamiz ramazanin ilk gunu oldu ve yine kufurler bu sefer ben hazirlanip kendi memleketime gitmek istedim kapıyı kilitledi k.babami aradi kayınbabam oglunun haksiz oldugunu bildigi halde onu destekledi beni ya bizim memlekete oglunla gelirsin yada ogluni aliriz seni göndeririz dedi esimin kardesi bizimle ayni sehirdeydi kardesim gelsin cocugu alsin annemlere götürsün sende git dedi bende komşuma msj attim polis cagirttim polis esliginde evimden çıktım bir iftiraya maruz kalmamak icin simdi bana pazartesi günü dediki ya cuma gelirsin yada bosarim bende eger cocugumuz icin bana kufur etmeyeceksen pismansan belirt bunu bana tehdit eder gibi söyleme al gotur beni ama eger devam edeceksen seninle cocuk buyutemem dedim o gün bu gundur aramiyor bosanmak bosanmamak arasinda kaldım maddi manevi destegi yok babasina para vermek icin ben yillarca babasiz cocuk buyuttum simdi maasina icrada geldi babasi yuzunden bize iyide davranmıyor ve cagirirken bile bütün bunların sorumlusu olarak beni görüyor ne olur uzun yazdigimi biliyorum ama yardimci olacak tavsiyeler istiyorum

Gerizekalı herif.
Hemen iş bul.
Ya da ailen sahip çıkıyo ve durumları iyiyse onlara sığın.
Sonra da dava aç.
Akıllanırsa davayı kapatırsınız.
Sonuçta okadar sabretmişsiniz belki adam olmaya karar verir.
Değilse bas k.çına tekmeyi.

Ben disardan okumayi dusunyorum okuyuo meslek sahibi olana kadar destek vereceek insanlar var ama benm annem babam boşanmış oldugu icin bana cok zor geliyor bu cok sarsildm

Ya neyi düşünüyorsunuz daha sizi kayınbabangilin yanına bırakıp çalışmaya gittiğinde boşanmalıydınız. Kolay kolay boşan demem ama ortada ne evlilik ne koca var.. bide çocuğu alacakmış kim olarak alıyo adi. Çocuğunu düşünse zaten annesinden alıp kendi annesine göndermek isteyerek çocuğunu hem anasız hem babasız bırakmazdı:skandal:

Nafaka vermemek icin tabiki babasina para vermeyi biliyor esim 50 bin verdigini soyledi ama ben hesap ettim 100 bin var ve ev kira esya almadi hepsi 2. El 1arti 1 ev varsa yoksa babasi tamam belli bir miktar yardim etse hiçbirşey demezdim ama bizi yok saydi bi aile ortami hazırlanmadığı gibi sabrıma ragmen o igrenc sozleri hak etmedim ustelik herşey cocugumun onunde yasandi babasida küfürbazdi cocugum onlardan bilmedigi seyler ogrendi kufur babinda:(

Avukat aradim o benim beklememi davayi onun acmasini tavsiye etti hem cocuk icin hem nafaka icin o yuzden beklemedeyim ama ana baba evinde 5 yil bekleten buradada bekletir diye düşünüyorum

Canım benim... Bebeğine sarıl ve kendi ayaklarinin üzerinde dur. Bu zor olabilir. Zaten yıllarca onsuz yasamişsin. Hem de ailesi ile. Emin ol bundan sonra daha rahat yaşatsın onlarsiz

bu nasıl evlilik böyle :KK43:
5 sene onsuz yaşamışsın bundan sonra da yaşarsın
Evet ama cocugum anlamiyor bu durumu daha 4 yasinda anne evimize giderken su oyuncagida götürelim diyor ama yavrum nereden bilsin babasinin beni tehditle cuma geldin geldin gelmedin boşanırız dediğini bide bunu ailesi istedigi icin. Belki kufurleri olmasaydi yine oglum icin beklerdim ama onun yaninda ahlaksizca kufur ediyor kavga ediyor hele o bardagi taşıran kavga cok boş. Cocuk olmasaydi o 6 aydan sonra bir gun beklemezdim en fazla 1 yil bekler bosanirdim:(

Evet ama cocugum anlamiyor bu durumu daha 4 yasinda anne evimize giderken su oyuncagida götürelim diyor ama yavrum nereden bilsin babasinin beni tehditle cuma geldin geldin gelmedin boşanırız dediğini bide bunu ailesi istedigi icin. Belki kufurleri olmasaydi yine oglum icin beklerdim ama onun yaninda ahlaksizca kufur ediyor kavga ediyor hele o bardagi taşıran kavga cok boş. Cocuk olmasaydi o 6 aydan sonra bir gun beklemezdim en fazla 1 yil bekler bosanirdim:KK43:

işin zor myrah
çıkış yolu bulmanı ümit ederim

Bunca olaya nasıl hala düşünüyorum diyebilirsin öyle aileye de kocayada lanet olsun suratına tükürmeye değmez annenin yanına gitmeyi düşündün mü?Bir işe gir yani onlara muhtaç değilsin...

Canım benim... Bebeğine sarıl ve kendi ayaklarinin üzerinde dur. Bu zor olabilir. Zaten yıllarca onsuz yasamişsin. Hem de ailesi ile. Emin ol bundan sonra daha rahat yaşatsın onlarsiz
Ailesi zaten bana hizmetçi gibi davrandi ve babasi babaannemin taktigi 7 bin tl bilezikte benden aldı atladigim birseyde var ben kendi memleketime bile onun annesi babasi görümcelerim ile cumbur comaat gelirdik oda 3 gunlugune babanemn takacagi bilezik icin her yil 1 yada 2 bin tl bilezik alirdi ben bosanmamak icin bu somurulere bile katlandım o yuzden bosansa gözüm arkada degl evladim mahvediyor beni:(

kesinlikle boşan bunca zaman çocuğu aklına gelmemiş te şimdi tehdit mi ediyor çocukla seni kendi hayatına bak daha gençsin karşına kimler kimler çıkar

Suan
Bunca olaya nasıl hala düşünüyorum diyebilirsin öyle aileye de kocayada lanet olsun suratına tükürmeye değmez annenin yanına gitmeyi düşündün mü?Bir işe gir yani onlara muhtaç değilsin...
Suan babannemin evindeyim boşanırsam anneme gidecegim okumami istiyor bende oyle yapacağım annem babam bosanmis oldugu icin bunun psikolojisini çocukluğum boyunca yasadim bu yuzden kararsizligim ama gitsem cok zor bi hayat beni bekliyor

Annen ve baban durumunu biliyor mu myrah?
Evet ama ben annem ile 14 yasina kadar gorusmedim babamda öyle biriyle evliki benimle gorusmesi ona batiyor annem her durumda yanimda suanda esim annemin boşanma sebebinden ve 14 yasima.kdr yanimda olmadığı icin gorusmeme izin vermedi bende gizli görüştüm ben inaninki tasin bile çatlayacagi meselelere katlandim

Allah
Nasil icim acidi ya. Boyle hayat mi olur? Kocan tam bi pislikmis. Insallah bundan sonraki hayatin guzel olur.. Allah yardimcin olsun..
Allah razi olsun. O evlenmeden önce boyle değildi ailesinin beni gondermemesi onu baska bi adam yaptı ama onun yaptigini yapmak icin vicsansiz olmak kalpsiz olmak lazim

Back
X