Nişanlım hasta olduğum halde eve bırakmadı

Ayrıca evet neden bizim cinste bu sorun var ne istiyorsan söyliyeceksin erkekler bizim gibi düşünmüyorlar

Cocuk bir sürü sey söylemiş düşer gibi olmuşsunuz hadi motorun üzerinden dusseniz belki de onu düşündu ayakta zor duran sendeleyen birini motorla yolculuk yaptırmak ne kadar mantıklı şımarıklık sizinki

Kısa veya yakın ne farkeder illa hızlı sekilde eve gitmek istiyorsam taksiye binerim alişkanlığımız yok ne demek ki

Regli döneminde falan mısın :) daha ne yapsın adam . Bence haksızlık etme ne kendine ne nişanlına

Dümdüz bencilsin. Kendin de diyorsun evin orası kasisli canı acıyacaktı diye. Çocuk her şeyi teklif etmiş daha ne yapsın. Battal gazi gibi hoop kucağna alıp öyle mi götürsün seni eve. Üstelik motorla yani arkada bayılsan falan daha tehlikeli. Nedir bu prensesliğiniz. Allah sabır versin nişanlına.

Daha 10 gün önce ameliyat olmuş ve daha araç kullanmasına yeni izin verilmiş nişanlıma sırf çok istedim, plan yaptım diye 2 saat motor kullandirmazdim.
Nişanlınin da en azından taksi çağırayım vs demesini beklemeni de anlayabilirim. Öncesinde bir sürü şey sorup ilgilenmiş gerçi, bilemedim.
Birbirinize değer verme konusunda ikiniz de birbirinizi notrlemissiniz.

Yani bırakmaması konusunda kırılmanızı anlayabilirim ama çocuk sonrasında da sizi aramış ilgilenmiş her yönden ilgilenmiş taksi alışkanlığınız yokmuş bir şey diyemiyorum ama bence yaptığınız doğru değil o da hasta

Regli döneminde falan mısın :) daha ne yapsın adam . Bence haksızlık etme ne kendine ne nişanlına
Kdkdkd evet 2. Günümdeyim hem hastalık hem regl galiba huysuzluk ettim. Gerçekten üstüme çok düştü ama ben sadece eve bırakmadı diye huzursuzlanmıştım o da kendince sebebini açıkladı. Zaten tartışmadık umarım onu incitmemişimdir

Hasta olmadigi zamanlarda bırakıyorsa eve sorun yok bence cani yandigi için birakmamistir. 2 saat yol gitmissiniz belki de cok zorladi onu size belli etmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…