Nişanlım hasta olduğum halde eve bırakmadı

Haksızsın, çünkü adam seni eve bırakmak dışında her şeyi ama her şeyi düşünüp teklif etmiş, ama sen hepsini reddetmişsin. Ee o da "her şeyi reddeden biri çok hasta değildir, otobüsle gidebilir" diye düşünmüştür haliyle.

Adam ameliyatlı haliyle motor kullanmış, seninle ilgilenmiş işte, daha ne yapsın?

Offff içim şişti onu teklif etti hayır dedim bunu önerdi istemedim şöyle mi yapsak dedi hakaret sayarım bak sakınnnn dedim. Adam belki motora oturamazsın diye düşünmüş bile olabilir veya sen pick me’lik yaparken fark edemedin ama ağrısı vardı belki de. ne istiyordun 7 dk otobüse binmiş diye incileri dökülmüş. Ananı babanı çağırsaydın alsalardı seni o zaman, onlara böyle naz yapamazsın ama, elin adamına anca

Son düzenleme:
Hasta olmadığı zamanlarda dışarıdayken bana son otobüsün kaçtaydı diye soruyor gidelim sen de daha otobüse bineceksin deyip o da kendisi eve hızlı varsın diye durağa bırakıyor durak ikimizin evinin arasında kalıyor. kendim gidiyorum yine aynı otobüs durağına bırakıyor eve eğer otobüslerin bittiği saat değilse %95 aynı noktaya bırakıyor kendim otobüse binip gidiyorum.
Hasta olmadigi zamanlarda bırakıyorsa eve sorun yok bence cani yandigi için birakmamistir. 2 saat yol gitmissiniz belki de cok zorladi onu size belli etmedi .

Ee adam haklı, ne istiyorsan söyleyeceksin, ona hayır, buna hayır. Adama üzüldüm, senin bu adamın yaptığı kadar düşünceli olman gerekirken adam sana öyle davranmış, daha da yaranamamış.

Haksızsınız nişanlınız yeni ameliyat olmuş planınız biraz daha erteleyebilirdiniz . Yapması gereken her şeyi yapmış sizi kahvaltıya götürmüş o halde biraz memnun olmaya mı çalışsanız? Hani başka zaman olsa bırakması gerekir derdik ama sağlık bu yani .

10 gün önce ameliyat olmuş insanın motorla 2 saat araba kullanması çok büyük ihmalkarlık.
Maksat madem birlikte vakit geçirmek evinize en yakın noktada buluşur vakit geçirirsiniz o planı baştan yapmazsınız.
Yani planı yapıp sonrasında gitmeyiz istersen demek olmamış.

Onun dışında da sizi normalde de evi bırakmıyormuş bu noktada nişanlınızda bir düşüncesizlik var.
Yani sizi durağa bırakıyor siz oradan otobüse biniyorsunuz filan bu saçma geldi bana.
Hani ameliyat olmasa da adam bırakmıyormuş sizi eve bu şekilde olması hepten yanlış.
Siz bırakma deseniz bile o sizi eve bırakmalı normal şartlarda.
Yani ben arkadaşımı bile atıyorum evine çoğu zaman kadar şurdan otobüse binersin demiyorum .

Adama acıdım ne yaparsa yapsın yetinemiyorsunuz. Bencede aynı frekansta değilsiniz siz

Evet ameliyati olalı 12 gün oldu ufak bir estetik operasyonu ciddi bir durum değil. Yine de estetik bile olsa dikkat ediyorduk o kadar konforlu değil 20 gün daha böyle olacakmış bandajları falan var sadece sarsılınca sızısı oluyormuş. Ben de defalarca kez söyledim yolda bile durdurup iyi misin gitmeyelim diye sordum. Ama evde çok bunalmıştı kendini iyi hissetmiyor diye yaptığımız bir plandı

Sen onu hasta hasta motora bindirmissin o da seni hasta hasta otobuse bindirmis pek farkiniz yok. Hatta onun motora binmesi daha zor bi eylem su durumda. Yola ciktiktan sonra donelim demenin anlami yok bastan hayir gitmiyoruz diyebilirdin. O da zaten normal zamanda bile eve bırakmiyormuş öyle olmasa bu seferlik yapmamasi normal derdim, 3 gunluk sevgili degilsiniz oturun konusun

Ne varki bunda sizinki eve bırakmamış üstelik hastaymış benimki aylarca yanıma gelmedi şükredin canım

Evet ama kısa süreli motor sürmeye başlamıştı zaten. Az önce bile şehir dışından arkdaşı geldi onu karşılamaya motorla gitti. İyi olduğundan emin olmasak ben de istemezdim. Ben de zaten normalee de bırakmıyor. Beni eve vardın mı yolda bayıldın mı diye merak ettim diyerek arayınca sinirlerim bozuldu yolda bayılacak olduğumu düşünecek kadar kötü olduğumun farkındaysa neden yalnız gönderdi diye

Evinin yolu kasisliymiş ameliyatlı ve canı yanardı diyosun üstelik o kadar kötü de değildim dedin.
Şımarık ve düşüncesizsin
Sanki kapının önünden bas git evine demiş gibi hareketlere bak

Konuyu anlatirken hic bi zaman birakmadigini baştan yazsan baska bi olay olurdu ama ameliyatli adami kahvaltiya götürtmussun durumu var burda.
Bence sen adamin hic bi zaman eve birakmamasina dolmuşsun ama bu konuyu açmak için yanlis zaman secmissin ameliyatli halimle seni kahvaltiya bile goturdum seklinde savunma yapabilir

Evet ameliyati olalı 12 gün oldu ufak bir estetik operasyonu ciddi bir durum değil. Yine de estetik bile olsa dikkat ediyorduk o kadar konforlu değil 20 gün daha böyle olacakmış bandajları falan var sadece sarsılınca sızısı oluyormuş. Ben de defalarca kez söyledim yolda bile durdurup iyi misin gitmeyelim diye sordum. Ama evde çok bunalmıştı kendini iyi hissetmiyor diye yaptığımız bir plandı. Normalde de bırakmıyordu içerleniyordum eğer kafedeysek saat kaç otobüsün kaçta deyip ona göre kalkıyorduk eğer başka bir planımız varsa son otobüsü kaçırırsam eve bırakıyordu. Eve vardın mı iyi misin yolda bayıldın mı diye sorunca bayılacağımı düşünecek kadar kötü olduğumu düşünüp eve yalnız göndermesine tepem attı. Aradığında sordum neden eve bırakmadın diye iyi değildin motorda sarsıl veya giderken bayıl istemedim o yüzden otobüste oturarak git istedim keşke eve bırakmamı istediğini söyleseydin ben senin için otobüsle gitmenin daha iyi olacağını düşünmüştüm ikimiz de farklı düşünmüşüz benden bir şey yapmamı istiyorsan söylemelisin dedi

Ben sizi hakli gördüm simdi . Normalde de birakmiyomus ama normalde de birakmali bence. Bu konuya istinaden zaten 2 saat surmus , 10 dk çok etki etmezdi sonuçta nisanlisisiniz ve hastaymissiniz. Bence ifade edin ya normalde de eve birakmasini isteyin. 10 dakikalik yok diyosunuz nişanlisiniz bu kadar da olsun krediniz. Eşim beni her zaman eve birakirdi o anadolu yakasinda otururdu ben avrupa ve arabayla trafiksiz bir saat sürerdi yol beni birakmasa ben söylerdim valla . Erkekler biraz düz olabiliyolar aciklayin kendinizi.

Şımarıkça davranıyorsunuz. Bir yanda ameliyatlı biri var diğer yanda grip olan siz.
Ki çocuk defalarca söylemiş, bir şeyler teklif etmiş cık cık demişsiniz. Daha ne yapacaktı ki?
Zaten ameliyattan sonra motor kullanması yanlış. Hadi çıktınız siz kötü hissettiğinizde hemen kalkıp evinize gitseydiniz. Oyalanıp durmuşsunuz.

Haksızsın evet. Bencilce davranıyorsun. Sizinle gayet ilgilenmiş bir sürü şey teklif etmiş hepsine yok demişsiniz. Sizin gönlünüz olsun diye kahvaltıya götürmüş o haliyle onca yol gitmiş yine yaranamamış ama. Güzel bir günden memnun olmayacak bir şey bulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…