Nişanlım hasta olduğum halde eve bırakmadı

Doktoru 1 hafta sonra kullanmasına izin vermişti. Kendi kafamıza göre motor süt demedim. 12 gün oldu ufak bir estetik operasyonu tabii ki yine genel anestizi ile yapılan bir işlem ve bandajları var diye o kadar konforlu değil. Grip olduğum için değil çok halsizdim 2 kez başım döndü yalpaladım otobüse bile koluma girerek bindirdi.

Halsizken çıkmasaydınız keşke.

İroni yapmıyorum en azından namaz kılıyor bu güzel bişey okurken tebessüm ettim
Evet ben de seni bıraksaydım vakit kaçacaktı o yüzden acele ettim dedi. Ben de böyle söyleseydin hiç üzülmezdim dedim. Ben namaz kılmıyorum ama namaz için acele etmesi hoşuma gitti Art niyetinden değil Allah korkusundan beni bile bırakıp gitmesi hoşuma gitti o yüzden konuyu kapattım

bayılacak kadar kötü olan hastaneye gider eve gidicem diye tutturmaz. evet şımarıksınız.

bayılacak kadar kötü olan hastaneye gider eve gidicem diye tutturmaz. evet şımarıksınız.
Hastaneye gitmeme gerek yoktu. Bedenimi tanıyorum sadece dinlenmem gerekiyordu. Regliyim ve faranjit olunca bedenim çok halsiz kalıp takatsiz kalabiliyor. Bol sıvı alıp dinlemem gerekiyordu.Acile gitsem ilaç yazacaklar sistemi bilmiyorum sanki. Evde ilaçlarım vardı. Başına gelen bilir tüm gün iyiydim, kafede otururken bir anda çökertti.

10 gün önce ameliyat olmuş biriyle 1 saat uzaktaki yerde kahvaltı planı yapan ve bunu hastayken yapan sizin gibi aşırı düşünceli ve saygılı birine ayıp etmiş gerçekten.

10 gün önce ameliyat olmuş biriyle 1 saat uzaktaki yerde kahvaltı planı yapan ve bunu hastayken yapan sizin gibi aşırı düşünceli ve saygılı birine ayıp etmiş gerçekten.
Zaten dışarı çıkıyordu basit bir estetik ameliyatı oldu. Kahvaltı planını da ameliyattan sonra 1 hafta boyunca hiç görüşemedik evde bütün gün yalnızlıktan bunaldığından onun için planlamıştık. Gidemeyecek durumda olsa zaten plan yapmazdık. Hatta ben grip de değildim sabah hafif boğaz ağrısı ile uyandım ağrı kesici içtim. Kahvaltı yerindeyken nişanlım seni hasta halinle kahvaltıya getirdim keşke dinleseydin dedi. Durumu iyiydi yani gitmeden önce de yol uzun olduğu için 4 5 kez planı iptal edelim diye de söyledim. O da gitmek istediğini ama iyi hissetmezse bana söyleyeceğini söyledi.

7 dk lık yol için mi bu tavır ? adam 4 +4 krz hastane 4+4 kez de yemek teklif etmiş hastaneye hayır dediğinize göre çook da kötü değilsiniz.

Ben adamda bir yanlışlık göremedim… Evinize bıraksa daha iyiydi tabi ama geçerli sebepleri varmış anladığım kadarıyla..

Niye ona soylemediniz yanlış anlar diyemi kendini düşünebilir Size her seçeneği sunmuş belki canı yandı siz eve kadar birakamadi belli de etmedi . Hicbirsey yapmamış haklı bulmadım sizi.Saygisizlik yok konuda

Eminimki bu anlattığınız kadar kötü değildiniz abartıyorsunuz. Anlattığınız gübi olsaydınız zaten doltora kendiniz gidelim derdiniz. Çok şımarıksınız. Sizin gibilere ne yapılsa yaranılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…