Nişanlım hasta olduğum halde eve bırakmadı

Uzun zamandır gördüğüm en haklı erko

Namazın kazası var aslında

Nişanlin ameliyatlı ,ağri ve kötüleşmesi olabileçeği halde sen istiyorsun diye gezmeye götürmüş.
Keşke oda küsseydi .
Sen niye onu düşünerek ertelemedin ,iki hafta sonra yapsaydiniz kahvalti.
Ayrica çokta üstüne düşmüş

Taksilik bir mesafe yok aslında zaten beni evime yakın bir durağa kadar motoruyla götürmüştü. 7 dk süren bir yol zaten taksi kullanma alışkanlığımız yok benim bile aklıma gelmezdi
Namazımı kılayım seninle ben de geleyim, seni bırakıp sonra dolmuşla geri dönerim de bir seçenek. Velhasıl şımarıklık da değil, çok düşüncesizlik de… küçük bir iletişim sıkıntısı olmuş

Ayyyy bir de bayıl istersen Feriha.
Ölümcül bir hastalık değil soğuk algınlığı çok da kötü değilmişsin zaten. Bu şekilde erkek arkadaşını bunaltırsın. Elinden geleni yapmış zaten.

bayılacak kadar kötü olduğumu gördüğü halde yazan sizsiniz. siz yazmasanız o kadar kötü olduğunuzu ben nerden bileyim. şimdi de dinlenip bol sıvıyla geçtiğini biliyorum diyorsunuz. sonuç değişmedi benim için şımarıksınız hala.

Haksızsınız. Onu istemem bunu istemem. Adam da ameliyatlı nedıye motorla kahvaltıya gıdıyorsunuz bı saat mesafeye ? Açıkça söyleyecektınız ozaman benı eve bırak kotuyum dıye. Herşeyı reddedıp kendı kendınıze trıbe gırmışsınız ustelık 7 dk lık yol otobus durağı evınızın önünde?

Zaten seni hasteneye götüreyim yemek yedireyim diye bir sürü şey teklif etmiş adam umrunda olmasanız bunları söyler mi ev yakın diye riske atmak istmemiş bence kendi durumunu.. Bence biraz abartıyorsunuz..

Nişanlıma bu konuda hiç trip atmadım, tartışma vs de yaşamadık. Eve gelince beni neden evime bırakmadığını sordum sadece çünkü biraz ince düşünebilen biri değil düşüncesizlik mi etti yoksa ben zaten hep başımın çaresine bakıyorum diye umursamadı mı diye Sadece içten içe acaba eve bıraksa düşünceli mi davranmış olur diye düşündüm çünkü beni neredeyse hiç evime bırakmıyor gece 12de bile beni durağa bırakıyor otobüsün gelmesini bile beklemeden o gidiyor ben kendim gidiyorum. Tabii ki ona güvenip dışarı çıkmıyorum ama insan nişanlısına da güvenmek istiyor bazen Sahiplenmiyor gibi hissediyorum. Kendimi dolduruşa getirmemek için size danışmak istemiştim. Bu arada ben de nişanlıma çok değer veriyorum iyi olmasaydı dışarı çıkamazdık. Ufak bir estetik operasyonu oldu sadece dışarıda bandajları rahatsız edebiliyor. Son 3 4 gündür zaten 1 2 saatlik buluşmalar yapıyorduk. Günlerdir evde bunaldığından onun için planlamıştık. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…