- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Ahahahahah ay Allah esirgesin o yavrucak sağlıkla büyümüştür inşallah çok endişelenmiştim ben deAy overdose anne diyince aklıma çin malı oyuncakla aynı odada uyuyan bebek geldi
Burada neden ana kuzusu eşler,oğluna aşık kv.ler ile ilgili konular açılıyor şimdi daha iyi anlıyorum inanın.Bindirmeseymiş çocuklarını madem öyle ya ne garip bi tip!Her konuda böyle duyarlı bi anne mi acaba çok merak ettim kadını.
Ohh ne de güzel söylemissin valla benim yaglarım eridi
Benim de bir velim var, sürekli falanca benim oğlumu kafasından ittirmiş başı ağrıyor çocuğumun diye şikayete geliyor
kafasına vurmak falan da değil yani ittirmek nedir anlayamıyorum, bir değil iki değil , insanlar gerçekten ilginç.
Benim de bir velim var, sürekli falanca benim oğlumu kafasından ittirmiş başı ağrıyor çocuğumun diye şikayete geliyor
kafasına vurmak falan da değil yani ittirmek nedir anlayamıyorum, bir değil iki değil , insanlar gerçekten ilginç.
Aynısı değil ama benzer. Aşırı derecede üzerine düşüyor bahsettiğim kişi de, beni de oldukça zor durumda bırakıyor. Ortaokulda birbirini iten çocuğa da müdahale edemem ki, görmüyorum bile olayı. Son geldiğinde hocam bir şeyler yapın lütfen başını ağrıtıyorlar oğlumun dediYalniz bu aynı şey değil hocanimcim.
Aynısı değil ama benzer. Aşırı derecede üzerine düşüyor bahsettiğim kişi de, beni de oldukça zor durumda bırakıyor. Ortaokulda birbirini iten çocuğa da müdahale edemem ki, görmüyorum bile olayı. Son geldiğinde hocam bir şeyler yapın lütfen başını ağrıtıyorlar oğlumun dediöylesine anlatmak istedim bunu da işte
Gangsta senmisin?
İyiki kadına dalmamış sabretmişsin
ahaha sonuna kadar haklisiniz.
bir degisigi de cift katli otobuslerde basimiza geldi. kadin cocuklarini merdivene oturtmus. en kucugu 8 yaşındadır digeri de buyuk baya.
durakta bizimkiler de ust kattan asagi indi. ben arkadan bebekle geliyorum. asagidan bir kadin sesi geldi ama hic bizimkilerle alakasi olacağın dusunmezdim. esim kolay kolay tartismaz bile.
asagi indim bende. meger kadin bizim 4-5 yasindaki buyuk oglumuza bagiriyormus.sebepse merdivenden inerken merdivende oturan kizina mi carpmis ne oyle bisi.
tabi deli deliyi görünce sopasini saklar misali. ben inince kadina ayari verdim geri bastı.
oturulmayacak bir yere cocuk oturtup durakta kaldirmayip, esimin yanlışlıkla olmustur kusura bakmayin demesine ragmen bizim cocuga bagirip duruyor.kendi cocugu cocuk ama bağırdigi kısi cocuk degil sanki .
Hayır hayır bu asla öyle bir mesele değil, yoksa buraya şaka konusu yapar mıyım hiç?Haklisiniz hocam, ne diyeceksiniz.
Ama bu hafta çok tatsız, akran zorbalığına maruz kalan iki ayrı çocuğun hikayesini dinledim.
Aynı kişiler hep aynı çocuğa yapıyorsa bunu, ben ne yapayım demeyin ne olur.
Kadının davranışı da normal değil sizinki de normal gelmedi.
Sanırım öfkesini kontrol edemeyen birisiniz.
Ama yani siz de hem suclusunuz hem guclu!
Annesinin altın büllüklü oglusunu çarpışan arabada sarsmışsınız. Ne yapsaydı kadın?
Aferin mi deseydi eşek kadar herif kocanıza?
Resmen cinayete teşebbüs.
Dua edin polis falan çağırmamış kadın.
Hayır bu kadının yetiştirdiği çocuğun beyninin her bir hücresi önemli, nasıl dikkat etmezsiniz aklım almıyor...
(Ciddiye alani fururum.)
Off konuya girene kadar bi ton tantanayı da sen yapmışsın...bu kadaaaaaar yazının özeti kadın vurma arabaya diye bağırmış kocana..Kibar adam bilmemne her fırsatta da kocanı övmüşsün...eeeee yani??
Ya niye hemen tanıyonuz beni ya? :))
Yok dalma filan olmaz da, susmadı kadın ya ben sert çıkana kadar; sinirlendirene kadar uğraştı.
Ya eşime hakaretvari konuştuğu halde, adam kibarca savuşturmaya çalışıyor, yok kadın hala devam.
Aynen öyle, deli deliyi görünce sopasını saklar olayını yaşadık yani.
Ay sabır testi gibi geldi çöktü başıma...
Ya çocuğum filan şaştı kaldı, korkmuş ya garibim kadının bağırışına. Yine iyi dayandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?