- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Iyi demissin valla. Millet ne degisik ya. Insanlara karismayi kendilerine hak goruyorlar. Sanane istedigike binerim, istedigim yerde inerim.
Hadsiz.
Bence de yokmus. Ister istemez geriliyor insan karsisinda gergin insan gorunce. Yukarda bahsettim mesela. Gecen cuma ilk defa bir velimin suratina telefonu kapattim ben. Kadinin gerginligi beni de gerdi cunku. Sirf velim diye cok ayarimi bozmadim ama bana bi bagirisi vardi amanin dedim cennet mahallesine dustum heralde
Yaaa evetttmevzu 3 harfe dayaninca 4 harfli biri uyarmaya geldi demisti cok begeniyorum yazilarini sen hep dok icini bizde okur yasariz
Çarpışan arabaya bindirp çarpışmasın istemekişte bu kadar normal yurdum insanı
Sıkma canını hayat sana bu olaylarla gelecektirKendi çocuğunun da eğlencesini bozdu ki yani, bi şey anlamadık bir anda çığlık çığlığa...
Niye getirdin çocuğu çarpışan otolara o zaman?
Çok varmış böyle, gişedeki çocuk da geldi "Abla boşver uyma" diyor bana sağ olsun; çok oluyormuş böyle, çocuğuma vurma-vurdun diye kavga çıkaran. :/ İlk kez karşılaştım böylesiyle.
Sonra bu çocuklar neden böyleÇok oluyormuş Koalina.
Gişedeki çocuk "Uyma abla" derken bir yandan da anlatıyordu, çok varmış böyle. Hayret ettim.
Bugün de bize denk geldi biri, hem de en tuhafından.
Hocam neden başka bir telefon alıp; o telefonu da belli bir saatten sonra kapatmıyorsunuz? Sonuçta mesai saatleriniz belli. Saat 6ya 7ye kadar açık tutun kapatın sonra. Hatta siz anaokulu öğretmenisiniz. Ödev falan veriyor musunuz bilmiyorum da verseniz de kaç yaşında insanların anaokulu ödevlerini öğretmene sormadan yapabilecek kapasiteleri vardır sanırım. Cidden neden bu kadar toleranslısınız? Yoksa ben mi tersim? Yok yani benim aklım almıyor. Evinizde neden muhattap olmak zorundasınız ki? Okulda tamam da sizin de bir özel hayatınız var en nihayetinde değil mi?Ondan bende de varHer gun ariyor beni. Alinin eli kizarmis, alinin gozu sulanmis. Ali sinifta bir cocuktan surekli essek cocuk diye bahsediyor. O cocuk aliye bisey mi yapti? Inan hepsi de bos kuruntu. Ali zaten yerinde durmayan bir cocuk. Zarari da kendi kendine veriyor. Kimse zaten onunla oynamaya yanasmiyor cunku biraz haylaz. Yani kimsenin ona zarar verme ihtimali yok. Kaldi ki 5 saatin 5inde siniftayim ben. Anasinifinda teneffus bile yok. Tuvalete gitmiyorum yaslari kucuk diye. Gozum hep ustlerinde.
Cuma gunu de aradi. "Hocam Ali diyor ki Ayse onu itmis. Siz nasil izin verirsiniz buna "Ama nasil bir ses tonu o aman yarabbim..
Dedim ki kibarca "X hanim cok afedersiniz boyle ses tonuna devam edecekseniz telefonu kapatacagim"
Hala bagiriyor. K.bakmayin kapatiyorum dedim cat kapattim. Yemin olsun su hareketi bana ilk defa bir velim yaptirdi. Bunca senedir 1 kere kimsenin suratina telefon kapatmadim ben. Cocuk gibi azarliyor beni cok ilgili anne.
Sonra esi aradi. Allahtan kibar adam. Sordu usuluyle noldugunu ben de anlattim.
Ali arkadasini kosede sıkıştırıp kafasina vurdu, ben yetisene kadar da zaten Ayse onlemini aldi ve onu itti dedim. Cunku cocugun annesi bunu ogretmis. Iyi de etmis. Napsin cocuk? O da bir tane sizin oglunuza mi vursun? Kendini savunmak icin itiyor cocuk da Dedim.
Adam sonra dokuldu. Her gun okula gelmeden once sana vurana sende vur oglum diye tembihleyen bir annesi varmis. Ben daha napayim? Ne deyim bu hanimefendiye ?
Kaldi ki oyle sinifimda vuran cocuk yoktur. Kendi cocugu disinda. Bunu da elli kez kendisiyle konustum. Ali arkadaslarini sıkıştırıyor , zarar vermeye calisiyor, evde de lutfen onunla konusun diye. Nato kafa nato mermer. Hem kendi cocugunu bilmez hem de beni her gun rahatsiz eder. Karar verdim artik acmayacagim. Msj atsin valla biktirdi beni 2 aydir.
Selam kızlar, nasılsınız?
........
Neyse anlattım biraz ferahladım; gözünüzü sevim girmeyin birbirinize.
Carpisan araba carpmadan nasil olucak onu anlamadim..ama sizi cok iyi anladim :)
Bu neki gecen oglumla 2 yasinda bu arada ayakkabi bakiyodum o sirada tam yanimizda bir cocukda ayakkabi deniyor 4 yaslarinda oglum birden bunun yuzune dogru hapsurdu babası bana ve oğluma ölee bi bakış attı ki anlatamam..sanki vebalıyızda bulaştırdik tobee tobeee... bende dayanamadim ne bakiyosun senin cocugun hic happsurmuyor mu dedim .kucagina aldigi gibi gitti o kadar uzuldum ki ...kucucuk cocuk daha tuvaletini solemiyoki hapsurcam anne agzimi kapat mi desin napimmm cok gicik olmustum
Ondan bende de varHer gun ariyor beni. Alinin eli kizarmis, alinin gozu sulanmis. Ali sinifta bir cocuktan surekli essek cocuk diye bahsediyor. O cocuk aliye bisey mi yapti? Inan hepsi de bos kuruntu. Ali zaten yerinde durmayan bir cocuk. Zarari da kendi kendine veriyor. Kimse zaten onunla oynamaya yanasmiyor cunku biraz haylaz. Yani kimsenin ona zarar verme ihtimali yok. Kaldi ki 5 saatin 5inde siniftayim ben. Anasinifinda teneffus bile yok. Tuvalete gitmiyorum yaslari kucuk diye. Gozum hep ustlerinde.
Cuma gunu de aradi. "Hocam Ali diyor ki Ayse onu itmis. Siz nasil izin verirsiniz buna "Ama nasil bir ses tonu o aman yarabbim..
Dedim ki kibarca "X hanim cok afedersiniz boyle ses tonuna devam edecekseniz telefonu kapatacagim"
Hala bagiriyor. K.bakmayin kapatiyorum dedim cat kapattim. Yemin olsun su hareketi bana ilk defa bir velim yaptirdi. Bunca senedir 1 kere kimsenin suratina telefon kapatmadim ben. Cocuk gibi azarliyor beni cok ilgili anne.
Sonra esi aradi. Allahtan kibar adam. Sordu usuluyle noldugunu ben de anlattim.
Ali arkadasini kosede sıkıştırıp kafasina vurdu, ben yetisene kadar da zaten Ayse onlemini aldi ve onu itti dedim. Cunku cocugun annesi bunu ogretmis. Iyi de etmis. Napsin cocuk? O da bir tane sizin oglunuza mi vursun? Kendini savunmak icin itiyor cocuk da Dedim.
Adam sonra dokuldu. Her gun okula gelmeden once sana vurana sende vur oglum diye tembihleyen bir annesi varmis. Ben daha napayim? Ne deyim bu hanimefendiye ?
Kaldi ki oyle sinifimda vuran cocuk yoktur. Kendi cocugu disinda. Bunu da elli kez kendisiyle konustum. Ali arkadaslarini sıkıştırıyor , zarar vermeye calisiyor, evde de lutfen onunla konusun diye. Nato kafa nato mermer. Hem kendi cocugunu bilmez hem de beni her gun rahatsiz eder. Karar verdim artik acmayacagim. Msj atsin valla biktirdi beni 2 aydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?