Over doz anneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi demissin valla. Millet ne degisik ya. Insanlara karismayi kendilerine hak goruyorlar. Sanane istedigike binerim, istedigim yerde inerim.
Hadsiz.

hayır bir de hakli olsa neyse. sanki 1-2 durak icin otobusu isgal etmisiz gibi. 20-30 dakika yolculuk var zaten metrobuse. illa son durakta mi inmek lazim ..yada bedavaya falan mi binmisler. bir de bagiriyor kendi kendine de soylenmiyor.

Ya Allah'tan eteğimizi belimize dolayıp "Türkaağğn" diye bağırmadan kapandı konu.

Yaaa evettt mevzu 3 harfe dayaninca 4 harfli biri uyarmaya geldi demisti cok begeniyorum yazilarini sen hep dok icini bizde okur yasariz

Ya güme gittim bence o konuda ben ya...
Bilinçaltı diye belirttim ama, üç harfliyi aldım. (Ban).
Ecünnümsüyü çağrıştırıyordu tabi, korkunçlu konu kategorisinden üç hayırla uğurladılar.
Bi daha tövbe yazmam. :)

Çarpışan arabaya bindirp çarpışmasın istemek işte bu kadar normal yurdum insanı

Çok oluyormuş Koalina.
Gişedeki çocuk "Uyma abla" derken bir yandan da anlatıyordu, çok varmış böyle. Hayret ettim.
Bugün de bize denk geldi biri, hem de en tuhafından.

[QUOTE="Night Club, post: 61638811, member: 819047"
Ya güme gittim bence o konuda ben ya...
Bilinçaltı diye belirttim ama, üç harfliyi aldım. (Ban).
Ecünnümsüyü çağrıştırıyordu tabi, korkunçlu konu kategorisinden üç hayırla uğurladılar.
Bi daha tövbe yazmam. :)
[/QUOTE]
Evet evet fena güm oldu...hemde cok ürkünçlüydü konu :)) cayi cekirdegi hazirlamis okuyodum ne guzel yapsalar oyle korkunclu bolumde girsek yine mevzulara...duyar kasanlar sikayetiyle konuda gumledi

Çocuğunu dönme dolaba bindirip döndürmeyin durun diye de kavga çıkarıyordur şimdi bu kadın

Ne değişik insanlar var ya. Bazı kadınlar karşısında kibar adam bulunca nasılsa bir şey diyemez diye densiz densiz konuşuyor işte. Çok görüyorum sokakta böyle tartışmalar. Hanımlar hepimiz sakin olalım

Sıkma canını hayat sana bu olaylarla gelecektir
Ben çok yaşadım böyle olaylar
Bak sana bir tanesini anlatayım

Sene 2006 heralde

Evim küçükçekmecede

İki kızım var biri 6 diğeri 3 yaşında

gece ikiside ateşlendi

Geceyi idare ettik sabah eşimle şehremini çapaya hastahaneye götürdük

Sabah 7 de çıktık eşim işe geçti ben ve kızlar saat akşam 5 kadar hastahanedekdik

Çocuklarda bende perişanız sınır diye birşey kalmamış bende

Arabamızda yok o zaman

Bekledik otobüse bindik

İşten çıkma saati otabüs çok dolu trafik keşmekeş

Neyse bir genç kalktı yer verdi ordaki tüm o yaşlılar onu izlerken

Bize yerini verdi diye tepkileri üzerine topladı genç

Ben oturuyorum ama çocuklar kucağımda yanıyorlar

Neyse ateşleri tekrar yükselmesin diye kalktım çocukları oturttum

Bir kadın arkamda konuşuyor

Bak sen kalktı yerini çocuklara verdi

Diğeri böyle işte çocuk büyütüyorlar

Hiç saygı yok

Duyuyorum ha

Sus dedim seni burada ayaküstü parçalarım

Ne diyorsun sen

otobüste sessizlik

Ha şöyle

Yıl oldu 2019 dahada hatırlarım
Hiç sıkma canını
Hak edene hak ettiği kadar

Bir de su geldi aklima bir yere gidecegiz bindik otobuse elimde oglum diger elimde kizim bindik..Bir diger hastaligindan oturu aylik rutin ignesini olmaya gidiyoruz,cocuk haliyle halsiz keyifsiz oturttum onu.
Bende ayakta oglumla survivor yasiyorum ite kaka ,teyzenin biri bindi kizimin yanina oturdu.Yeni binen bir cift girdi ayaktalar neymis kizim kalkacakmis ne munasebetle kalkmasini soylersiniz hasta o oturacak dedim bir bagirdi kadin ne hastasi canim gayet iyi dedi kan beynime sicradi.Nedense susmustum o gun cok icime oturdu keske kizimin raporlarini yuzune atsaydim cok kinlendim o teyzeye simdik..Heryerdeler!! kesin bu teyzede o cocuun akrabasidir :))

Gayet güzel yapmışsınız. Ağzınıza sağlık. Ben de nefret ederim öyle tiplerden.

Hocam neden başka bir telefon alıp; o telefonu da belli bir saatten sonra kapatmıyorsunuz? Sonuçta mesai saatleriniz belli. Saat 6ya 7ye kadar açık tutun kapatın sonra. Hatta siz anaokulu öğretmenisiniz. Ödev falan veriyor musunuz bilmiyorum da verseniz de kaç yaşında insanların anaokulu ödevlerini öğretmene sormadan yapabilecek kapasiteleri vardır sanırım. Cidden neden bu kadar toleranslısınız? Yoksa ben mi tersim? Yok yani benim aklım almıyor. Evinizde neden muhattap olmak zorundasınız ki? Okulda tamam da sizin de bir özel hayatınız var en nihayetinde değil mi?

Cok iyi etmissin.Agzina saglikk.Susup da sonradan icine dert olacagina.Agzinin payini vermissin.Bu gibi tipler kibarliktan anlamiyor cunku.Anladiklari dilden konusmak lazim.

hay allahım resmen okurken olayı yasadım
neyse sız yıne de sakin olun ben olsam hıc muhattap olmazdım cunku meshur bır soz var aptala laf anlatmaya kalkarsanız dısardan bakılınca ıkı aptal sohbet edıyor gıbı gorunursunuz
ya da bır atasozu daha
cahılle gırme munakasaya ya sınırını zıplatır tavana ya da yazık olur adabına demısler

gerek yok aslında boyle tartısmalara cunku sonu guzele mevzuya sonuca baglanmıyor . yav he he deyıp umursamamak hıc yokmus bır sinek vızırtısıymıs gıbı davranmak gerek

Selam kızlar, nasılsınız?

........
Neyse anlattım biraz ferahladım; gözünüzü sevim girmeyin birbirinize.

konuyu muhteşem kaleme almışsınız, sonuna doğru başını unuttum... Konuyu kapatın demişsiniz ama biraz açık kalsın : )))

En azindan çocuk adina özür dileyebilirsin. "Oğlum, insanlarin yüzüne hapşirmiyoruz" diyebilirsin. Çocuk kücuk ve laftan anlamiyor dogru. Benimde neredeyse 3 yaşindaki kizim var .

Ancak laftan anlamiyorlar diye, her yaptiklari doğru olmuyor. Anlatmaktan pes edilmemeli. Cocuklar bizim sandiğimizdan çok daha fazla şey anliyor.

Yani bu yaptiğin, aslinda konunun baz aldiği overdoz annelik.

Seneye numarani verme velilere. Bana zaten çok tuhaf geliyor, bir ebeveynin her an ögretmene ulaşabilmesi. Neticede mesain okul çikiş saatinde bitiyor.

Eğer ortada ciddi konu var ise, anne baba okuldan randevu alip konuşabilirer.

Yani sorun sadece bu overdoz anneler değil bence. Cizgiler keskin olmayinca, overdozluğunu doya doya yaşayabilmeleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…