• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırmış durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum:(

dentalasistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
24
1
3
37
Kızlar evlenip yurtdışına gideceğim Çeyiz işi nasıl olacak bilmiyorum. Burdan alıp mı gitmek lazım yoksa ordan mı herşeyi hallet mek lazım bilmiyorum. Yurtdışına gelin gidenler neler yaptınız:KK43:

Son düzenleme:
Kızlar yakın zamanda beni isteme ye gelecek ler çocuk yurt dışında Yaşıyor eğer kabul edip evlenir sem yurtdışına gideceğim Çeyiz işi nasıl olacak bilmiyorum. Burdan alıp mı gitmek lazım yoksa ordan mı herşeyi hallet mek lazım bilmiyorum. Yurtdışına gelin gidenler neler yaptınız:KK43:
Hangi Ulkeye gidiceksin ? Ve ceyiz derken ne kastediyorsun ?

buradan yük etmene gerek yok, herşeyin oradan alınır.. online satışlardan da oranın adresini vererek alışveriş yapabilirsin.. mutluluklar..

Isviçre ye yani benim almam gereken ler ve nasıl gideceği konusunda da bir fikrim yok. O kadar eşya ucak ta sıkıntı olurmu?
Kiyafetlerini gotur, ozel esyalarini, birde hosuna giden havlularin varsa ceyizinden banyoya asmak icin sIk olsun misafir icin diye onlardan gotur. Orasi avrupa oldugu icin sanirim bir cok Turk urunu bulunur diye tahmin ediyorum. Zaten sonra bilirsin ne eksik alir gidersin.
Bir arkadas koca leyen goturmustu :)

Panpa tasiyamazsin, zaten elbise ayakkabi derken 30 kgi bbuluyorsun, daha agir bavulu tasimak da iskence oluyor.

Tabak canak zaten alma, bavulda goturemezsin, kirilirlar. Tava tencere ordan alirsin. Yani tabak canak, tava tencere, catal bicak vs ev esyasi kesinlikle alma. Basina bela olur.

Ote yandan giysi kesinlikle al, cunku zevkine gore alip giyecegin bir seyler bulmak zor. Topuklu ayakkabi, bot gotur mesela mutlaka, burdaki ayakkabi magazalari korkunc, kadinlar postala benzer garip ayakkabilarla geziyorlar. Kurban gitme :)

Panpa tasiyamazsin, zaten elbise ayakkabi derken 30 kgi bbuluyorsun, daha agir bavulu tasimak da iskence oluyor.

Tabak canak zaten alma, bavulda goturemezsin, kirilirlar. Tava tencere ordan alirsin. Yani tabak canak, tava tencere, catal bicak vs ev esyasi kesinlikle alma. Basina bela olur.

Ote yandan giysi kesinlikle al, cunku zevkine gore alip giyecegin bir seyler bulmak zor. Topuklu ayakkabi, bot gotur mesela mutlaka, burdaki ayakkabi magazalari korkunc, kadinlar postala benzer garip ayakkabilarla geziyorlar. Kurban gitme :)

o postallardan bana yollasana diyesim geldi cherry :KK48:

şaka bir yana kafam epey karısıktı,
konu sahibi sayende bilgileniyorum ben de...
sonucu da yazar mısın?
hatta oraya ilk gittiginde evini nasıl kurudugunu vs.
gerci tanıdıklar varsa daha kolay olur herhalde, benimki olursa tam damdan duser gibi olacak sanırım...

Ahahah kıyafet lerimi götürürüm bi kaç parça ufak tefek bişiler götürürüm ama işte burda evlen düğün yap git orda herşeyi kendin hallet tanıdık yok anne yok çok zor olacak çok;)

Avrupada cay kasigi yada nebileyim su kucuk catallardan oluyor mu ?
Ben ABD de bulamamistim. Bulduklarim da cok pahali ve cok ta guzel deyildi.
Cay kasigi, caydandalik, bir de kahvalti catali (kucuk catal) bulamiyorum burda. Avrupa da nasil ?

o postallardan bana yollasana diyesim geldi cherry :KK48:

şaka bir yana kafam epey karısıktı,
konu sahibi sayende bilgileniyorum ben de...
sonucu da yazar mısın?
hatta oraya ilk gittiginde evini nasıl kurudugunu vs.
gerci tanıdıklar varsa daha kolay olur herhalde, benimki olursa tam damdan duser gibi olacak sanırım...

Panpacim cok zevkli parcalar aramiyorsan solugu IKEA da alirsin :)

Daha zevkli seyler istersen cok gzel ev dekorasyonu magazalari var. (En azindan Almanya'da)

Back
X