- Konu Sahibi limonluwaffle
-
Ay tam sıpa deseneKizim illa üzüldügü alindigi zamanlar oldu. Cok normal sevgiyi paylasmayi da ögreniyor zamanla. Ilk zamanlar oluyor. Ama asil kiskancligi benim kücük yapiyor. Ama ablaya sarilmiyim resmen gelip itiyor kucak kavgasi yapiyorlar.
Yani beni kendi mali gibi görüyor galiba, ben böyle birsey görmedim cünkü.
Kücük oglani tutamiyoruz ates gibi, söyle üc dört yasina girsin hepsi geride kalir da su an durumlar böyle =)
Ay tam sıpa desenevalla benim halamın çocukları biri 16 biri 14 yaşında kızla oğlan birbirini yiyor anne söz konusu olunca ben pek ümitli değilim duzeleceginden
Çalışıyorum hergün babaannesine bırakırım hiç ağlamaz bensiz herkesle her yere gider, benim gitmemide normal karşılar. Yani akşamları spora gittiğimde anne nereye der? Spora gidiyorum derim tamam anne der kapıdan uğurlardı . Ama bu iki günlük yokluğumdan sonra değişti. Yokluğumu farkettiğinde ağlıyor. Yani muhakkak her çocuk aynı olacak diye birşey yok ama oğlum bu durumdan olumsuz etkilendi
merhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
Bu sizi neden ilgilendirdi ?Neden çocuğunuzun olmaması üzerinden mutsuzluğunuzu olan birinin her türlü cümlesinin arasına katarak insanlara vicdan yaptırıyorsunuz hayır bundan Mutlu mu oluyorsunuz.
Edebiyat yaptığım yok suçlu da aramıyorum ayrıca size ne ? İlgilendiren kısım neresi ? Rabbim başınıza verdiğin de konuşalımNeyi anlatması gerekiyor ya bu ne saçmalık. Sizin bebeginizin olmamasının suclusu bu kadın değil. Herkesin hayattaki önceliği sizinle aynı olmak zorunda da degil. Bayılıyorum şu bebeginiz henüz olmadığından kıymet bilmiyosunuz edebiyatı kasmanızdan.
merhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
İnşaAllah doğum çok kolay olur hiçbir sıkıntı yaşamazsın. O zmn rahatça gidersin bence. Ama plan yapma derim. Çnkü herkeste farklı oluyormerhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
Rabbim kimsenin başına vermesin isteyenin kucağı boş kalmasın inşallah. Böyle kötü kalbin kimseye faydası yok hamile kadına ben çok istiyorum tatilden bile vazgecerim ama olmuyo sen gecemiyosun ama oluyor minvalinde yazılar yazmayın yani.Tanımadığınız insanların yaşadığınız acıyla sınanmalarını da dilemeyin. En önemlisi bu. İnşallah en kısa zamanda da hayırlısıyla olur cocugunuz,iyi gecelerEdebiyat yaptığım yok suçlu da aramıyorum ayrıca size ne ? İlgilendiren kısım neresi ? Rabbim başınıza verdiğin de konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?