- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi limonluwaffle
-
sunu suraya bir birakayim, buyurun izleyin hanimlar
Neoldu bana? Sendomu hahaha bu cok güzel :)))Sezeryan sonrası 55. gün tatile gittim. Hiç sorun yasamadim, denize de girdim güneşlendim de.
Ama 3 hafta biraz erken gibi geldi bana.
20li günlerde hem bebek gaz olayına alışamadığı için huzursuzdu hem de ben daha net olarak " Ne oldu bana?" sendromumu atlatamamıştım.
Neden çocuğunuzun olmaması üzerinden mutsuzluğunuzu olan birinin her türlü cümlesinin arasına katarak insanlara vicdan yaptırıyorsunuz hayır bundan Mutlu mu oluyorsunuz.Keşke bir bebeğim olsa da 2 sene tatile gitmemeye razıyım..
Bu yorum size umarım herşeyi anlatmıştır
Daha yeni 3 aylık bebeğim ile tatilden geldim ,bizim de yolumuz 9 saat sürdü.Eger imkanınız varsa uçakla gidin çünkü arabada inanılmaz sıkılıyorlar bunalıyorlar .öyle sürekli uyuma gibi bir durum yok,ve çok fazla mola verip alt değiştiriyorsunuz ki sizin bebeğiniz çok daha küçük .8 saat sürecek otel. dönüşümlü denize girerdik. ama diğer sorularınız hiç aklıma gelmemişti. bunları öğrenmek için konu açtım zaten. neler olması gerektiğini bilmek için. sanırım doğum olmadan bir plan yapmayacağım
Ay Allahım ya karnıma ağrılar girdi ben bu video yu hamile kalmadan önce izlemeliydim kesin vaz geçerdim
sunu suraya bir birakayim, buyurun izleyin hanimlar
Evet hayaller/ hayatlar ayrımını lohusayken öğrendim. Halbuki benim kızım piremses olacaktı, uslu uslu uyuyacaktı.Neoldu bana? Sendomu hahaha bu cok güzel :)))
Evet hayaller/ hayatlar ayrımını lohusayken öğrendim. Halbuki benim kızım piremses olacaktı, uslu uslu uyuyacaktı.
Bkz: Şuan futbol maçı açayım diye goool goool diye bağırıp eşofmanımı çekiyor
Ay Allahım ya karnıma ağrılar girdi ben bu video yu hamile kalmadan önce izlemeliydim kesin vaz geçerdimben ilk kızım da hiç birşey yasamamisim bunu anladım
Evet haklısın ben de şu an bilinmeyen içindeyim inşaAllah 2. Kizim da ilk kızım gibi olur diye dua ediyorum herkes hep bir ağızdan sen çocuk mu büyüttün senin kızın hiç ağlamadı bile derlerdi cidden öyle benim kızım aşıya giderdi çocuğun gıkı çıkmazdı 1 yaşına kadar neredeyse hiç ağlamadı gaz sancısı kolikti vs yaşamadım uyku düzeni 1 aylikti oturdu bu video yu izleyince gözlerim portledi yani ben cidden hiç çocuk buyutmemisim gibi dedim kendime. İnşaAllah her bebek ve anne mutlu gazsız koliksiz sağlıklı günler geçirir.Iki hamilelik ve dogumda da fazlasini yasadim.
Uyumadan yasamayi ögrendim. Saclarim beyazladi genc yasimda. Hafizam cok zayifladi ama gönlüm cok rahat.
Ailem icin ne yapsam az, feda olsun uykularim. Yaslaninca bol bol uyuyacak zamanim olacak
Evet haklısın ben de şu an bilinmeyen içindeyim inşaAllah 2. Kizim da ilk kızım gibi olur diye dua ediyorum herkes hep bir ağızdan sen çocuk mu büyüttün senin kızın hiç ağlamadı bile derlerdi cidden öyle benim kızım aşıya giderdi çocuğun gıkı çıkmazdı 1 yaşına kadar neredeyse hiç ağlamadı gaz sancısı kolikti vs yaşamadım uyku düzeni 1 aylikti oturdu bu video yu izleyince gözlerim portledi yani ben cidden hiç çocuk buyutmemisim gibi dedim kendime. İnşaAllah her bebek ve anne mutlu gazsız koliksiz sağlıklı günler geçirir.
Hiç 3 haftalığa değinmeden:Anne olunca hayaller ve hayatlar demeye başlarsın..Ortalama 3 yıl kadar yemek içmek wc gibi zaruri ihtiyaçlarını bile yarım yamalak görürken tatilden bir şey anlamakAma değer onlara her şey
Oy yesinler onları ya inşaAllah hemencik atlatırsın ve atlatırız bu günleri cidden kolay olunca kolay zor olunca çok zor oluyor bu bebekler Allah yardımcımız olsun :)Yani oglumu görünce ben de diyorum kizimda hicbirsey yasamamisim diyorum. Ama öyle degil tabiki de kizim yedide baslardi katilircasina aglamaya sekize dokuza kadar araliksiz, kolikmis galiba bu. Bir dönem böyleydi. Ama oglumu görünce tabiki de kizim melekmis. Kizim emer uyurdu, oglum aman evlere senlik. Bir gecede sekiz on kere üst bas degistirirdim, sürekli ama sürekli kusardi. Gece boyu emzir üst degistir sabaha dag gibi kiyafet, kalmazdi hic iki gün yikamazsan.
Bir bucuk ay oturarak uyudum, gercekten. Kafam yastiga degmedi. Koynumda büyüdü. Hala da koynumda uyur, bübüyor bir bucuk yasinda oldu. Gecen öyle agladi ki sabah bese kadar. Yok böyle bir inat.
Olsa olsa bir iki sene daha cekerim bu uykusuzlugu.
Sonra gelsin hormali geceler, bacak kol atip uyumalar. Missss
Oy yesinler onları ya inşaAllah hemencik atlatırsın ve atlatırız bu günleri cidden kolay olunca kolay zor olunca çok zor oluyor bu bebekler Allah yardımcımız olsun :)
Maasallah onlara canım inşaAllah ben de görürüm o zamanlarını kızım karnımı açıp öpüyor ultrason resimlerini saklıyor kardeşim diye çok mutlu oluyorum tek korkum kıskançlık krizleri yaşamamız yoksa çok sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor olacak :/Aynen öyle. Benim kücügüm ablasinin yanina oturuyor ya, bitiyorum bitiyorum. Böyle bir güzellige vesile oldum ya. Mutluluklarini görmek bütün tatillere, sicak corbalara, gezmelere bin basiyor.
Maasallah onlara canım inşaAllah ben de görürüm o zamanlarını kızım karnımı açıp öpüyor ultrason resimlerini saklıyor kardeşim diye çok mutlu oluyorum tek korkum kıskançlık krizleri yaşamamız yoksa çok sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor olacak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?