- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
- Konu Sahibi limonluwaffle
-
evet bende bundan dolayı vazgeçtim zaten. muhtemelen onlarla kıyas yaptım.Iyi de sizinki ne 6 aylik ne de iki yasinda sut kokan kuzu anne karnindaki duyguyu hissetmek ve karnini doyurmak icin memenin ucunu agziyla ariycak..annenin kokusunu istiycek..
merhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
evet eşimde benimle aynı düşüncede. size garip gelebilir ama dediğim gibi yapan yapıyor. belki benimki kadar küçük değiller ama 6 aylık bebeğini yada 2 yaşında olanı bıraknlar var.
teşekkür ederim. ama diğer mesajlarımda da yazdım benim etrafımda giden cok kişi var 6 aylık bebeğini 1 hafta bırakan var ayda bir bırakıp bi yerlere giden var. o yzüden bende bu şekilde rahat düşünebiliyorum. bırakmayacağım için konu açtım neler yapabilirim diye. bırakacak olsam konu açmazdım.
çok teşekkür ederim evet bende sasırdım ama uzatmak istemedim. cok güzel öneriler aldım zaten onlar bana yeter. 'süper anneleri' zaten bekliyordum sorun değil:)
emzirmeyi düşünmüyorsunuz o zaman hiçbenim çevremde cok fazla var bırakıp tatile giden o yüzden bana garip gelmiyor. ama burakmayacağım
Burda kimse süper anneyim diye inletmiyor ortalığı hanımefendi.
herkes normal olması gerektiği gibi anne.
siz ise extra large bir anne baba olacaksınız o çok aşikar.
İşin özü şu; Bizler normal olan anneleriz. siz ise extra anormal.
hiç kusura bakmayın, ya da bakın. ama maalesef bu böyle.
"Yenidoğandan ayrı tatil yapılmaz. Bu kadar rahatlık bünyeye zarar" demek süper annelikse, tamam ben süper anneyim kabul ediyorum. Teveccühünüz..
Eltimin 1.5 aylık kızı, her 2 saatte bir değiştirmek durumunda kalıyormuş.Ben de bunları bilmiyorum bence 6-7 kere oluyodur
2 saatten fazla anakucağı pusette oturması omurgasına zararlıymış.
Hatuna yüklenmeyin ilk çocuğu olacağı için bilemiyor. Yiyip içip uyuyacak sanıyor. Onun için dedim ben tanıdıklarınla birebir konuş diye. ha inşallah rahat eder, kanguruya koyup gezenlerden olur bilemeyiz. Ben kışın doğurmuştum çok rahat edememiştim, hep evdeydim. Bu sefer beklenti taşımıyorum o yüzden.Burda kimse süper anneyim diye inletmiyor ortalığı hanımefendi.
herkes normal olması gerektiği gibi anne.
siz ise extra large bir anne baba olacaksınız o çok aşikar.
İşin özü şu; Bizler normal olan anneleriz. siz ise extra anormal.
hiç kusura bakmayın, ya da bakın. ama maalesef bu böyle.
Hatuna yüklenmeyin ilk çocuğu olacağı için bilemiyor. Yiyip içip uyuyacak sanıyor. Onun için dedim ben tanıdıklarınla birebir konuş diye. ha inşallah rahat eder, kanguruya koyup gezenlerden olur bilemeyiz. Ben kışın doğurmuştum çok rahat edememiştim, hep evdeydim. Bu sefer beklenti taşımıyorum o yüzden.
hahaaahh
süper anne olmaya gerek yok. Anne olabilelim yeter
Hatuna yüklenmeyin ilk çocuğu olacağı için bilemiyor. Yiyip içip uyuyacak sanıyor. Onun için dedim ben tanıdıklarınla birebir konuş diye. ha inşallah rahat eder, kanguruya koyup gezenlerden olur bilemeyiz. Ben kışın doğurmuştum çok rahat edememiştim, hep evdeydim. Bu sefer beklenti taşımıyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?