- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi limonluwaffle
-
İstenmeyen gebelik falan sanırım?
hahaaahh
süper anne olmaya gerek yok. Anne olabilelim yeter
Ne kadar çirkin yorumlar. Henüz anne olmamiş insan bile bu kadar yargiliyorsunuz ya, pes! Ne için, bir düşünce için!
Ondan sonra niye bu ülkede lohusa depresyonu alip başini gidiyor deniliyor. Kadinlar cidden birbirine düşman.
Bide sanki bebek için bu yorumlari yapiyorlar gibi gösteriliyor. Hiçte değil, egodan başka birşey değil. Yazik.
L limonluwaffle Bence konunu kapat yoksa böyle çok çirkin yorumlara maruz kalirsin.
Riskli gebeliktim sezeryandan 3 saat sonra normal hayatıma devam ettim fakat bana bile 3 hafta sonra ki tatil erken geldi rahim duavri zaten 40 gün içinde iyileşecek açık yaralar olacak orada havuz hiç uygun değil bence ki deniz suyu da zarar verecek diye düşünüyorum. Zaten yara yeriniz de tam anlamıyla iyilesmemis olacak. Çocugu bırakıp gitme fikri oldukça yanlış senin kokunu ister insanın göğüsleri sızlar hic bir insan tatil için minicik yavrumdan beni ayiramaz. Eksisyle artışıyla geniş dusunmen lazım.merhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
En az 40 gün kanama oluyor yoğun bir şekilde. Benim kanamam 2 ay surdu. Ağrılarım çok oldu. Sezeryan olmayi kolay sanmayin. Sonuçta ameliyatmerhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir vakitte nasip etsin inşallahKeşke bir bebeğim olsa da 2 sene tatile gitmemeye razıyım..
Bu yorum size umarım herşeyi anlatmıştır
Amin inşallah çok sağolunRabbim sağlıklı ve hayırlı bir vakitte nasip etsin inşallah
1 yaşa yakın 1 bebek bırakılabilir çünkü artık herşeyi yiyebilir siz 3 haftalık bebekten bahsediyorsunuz anne sütüne çok ihtiyaçı olan bir bebekten ve bebekler sadece beslenmek için emmez anneyle bağ kurmak kendini güvende hissetmek içinde emmerler bebeği bırakmak ona bir travmabenim bir arkadaşım 1 yaşına girmemiş bebeğini bir hafta bırakıp parise gitmişti. bunun gibi cok kişi var çevremde o yüzden bende bu düşünce oluştu
Ne kadar çirkin yorumlar. Henüz anne olmamiş insan bile bu kadar yargiliyorsunuz ya, pes! Ne için, bir düşünce için!
Ondan sonra niye bu ülkede lohusa depresyonu alip başini gidiyor deniliyor. Kadinlar cidden birbirine düşman.
Bide sanki bebek için bu yorumlari yapiyorlar gibi gösteriliyor. Hiçte değil, egodan başka birşey değil. Yazik.
L limonluwaffle Bence konunu kapat yoksa böyle çok çirkin yorumlara maruz kalirsin.
kimsenin anneliği sorgulanmadı.
kimseyi depresyona sokacak birşey yazılmadı.
aksine uyarıcı ve akıllı yorumlar yapıldı.
kimseyi yargılamadık. Şahsına hakaret mi ettik ?
net olun. doğrular ne zamandan beri insanlara batar oldu.
ego değil hanımefendi Annelik !!!
Çok yanlış analiz etmişsin Arya...
Sezeryanla doğum yaptım.
1 sene lohusa depresyonundan çıkamadım.
Bebeğim 2 aya yaklaşırken yazlığa gittim.
Instagram annesi değilim.
Çok yönden eksik bir anne de sayılabilirim.
Ama 3 haftalık bebeğini bırakıp tatile gitmeyi planlayan, kaç kere kaka yapar diye soran birinin anneliğin çok da heveslisi olmadığını söyleyebilirim sanırım.
Son cümleniz herşey anlatmiyormu zaten? Daha önceki yorumunuzdada konu sahibi anne değilmiş gibi ima ettiniz. Bundan daha büyük bir hakaretmi var?
Konu sahibi düşüncesinden zaten vaz geçmişti ama tabi kk'ün harika anne linç timi yine iş başinda olmali. Yani burda çok güzel önerilerde bulunmak varken, bir yeni anne olacak birine yardimci olmak varken, neden bu yüklenmek?
Çünkü söz konusu annelik değil, o bebek bile değil. Söz konusu sürü psikolojisi ile kendini ne kadar iyi bir anne olduğunu ispatlamaktir. Yani konu egodur. Yaziktir.
Benim kanamam tam 40 gün sürdü ama son 1 haftası lekelenme gibi, denize engel teşkil etmiyor yani.çok teşekkür ederim. biraz içim aydınlandı:) bende babasıda cok rahat insanlarız insallah minik de bize çeker:) tabiki denizin temiz olmasına önem veriyoruz. peki siz denşze soktunuz mu? kanamanız ne kadar sürdü
Niyeki? Bende çok hevesliydim ve kitap okuyordum ve bebeğin ne kadar bez değistireceğini bende kestiremiyordum.
Konu sahibi ile hiç konuşmadan bu yargilara varmak yalniş değil mi? Eminim sizin lohusa depresyonunu anlamayan insanlarda vardir, onlarin sizi yargilamasi doğrumudur?
Ki bende doğum sonrasi daha kolay olacağini beklemiştim. Burda herkes çocuğunu kreşe yolluyor, bende normal buluyordum. Hamileyken bile zorlancağimi düşünmüyordum. Bebek doğdu ve duygularim herşey o kadar değişti ki. Çok zorlanmiştim mesela kreş olayinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?