- Emoji Skoru
- 27.640
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
-
ben de o konuları bilmiyordum.Tovbeler olsun, iyi ki unutmusum konuyu.
2 çocuk özel okula gitseler ayda 20 binden, 40 bin zaten sadece okul parası. Ki 20 bin de en ucuz okul sayılırÖğrenmiş oldum mesela annelere sorabilirim niye seslenmek yasak mı
Ona bakarsanız asgari ücretle 3 çocuk büyüten de var. Var ama nasıl var. Çocuklar devlet okuluna gidiyor. Et’in ne olduğunu bilen yok. Kuru kuruya yaşıyorlar.Benim çocuğum yok gerçekten ben bunu merak ediyorum ama etrafımda çocuğu olanlar var ablalarım var işte kuzenlerim var adamların evine zaten 60 milyar para girmiyor yani sen daha ne istiyon ben anlamıyorum
Alıyorsan işte 80 60 70 ne fark ederse ya yiyin kırkını yiyin faturalarla birlikte 40.000 TL’yi ye aylık ellisini ye altmışını ye yirmisini at kenara bak ne oluyor sana sene sonuna ben demiyorum bakın kızlar burada hani 20 milyarı ata ata sene sonunda bir şey olur demiyorum ama anladınız değil mi demek istediğimi
O bosanma mevzuunu hatırlıyorum da sonrasini takip etmemisim. O sirada farklı nicklerle girmis, ya anlamamisim o oldugunu ya konulari okumamisim.ben de o konuları bilmiyordum.
kendisinin bedevi zamanlarında boşanma, bu adamın yolu yol değil yazmışlar çok konular olmuş o zamanlarda pek girmiyormuşum herhalde KK'ye - ben eski kullanıcıyım.
Senin çocuklarına da diyebilir böyle. Zaten seni sevmiyor ki en başından beri, çocuğunu mu sevecek? Çok lazım gibi bi tane daha yaptın çocuk buna. İlkine bayıldıydı çünkü. Adamın ayağı bağlanır diye hesap ediyordun, senin ayağın bağlandı. Tek çocukla otobüslerde sürünüyorum diye bi ton laf ediyodun, ikisi ile evden çıkabilirsen şükür et şimdi.O şöyleydi kızı hastaymış serum takmışlar acı çekeceğine keşke ölse demiş
Dünyadan bi haber yaşamak bu olsa gerek. Kızımın kreşi 25bin, ek kursları 7bin (bale yüzme) tek çocuk için 30bin+ sadece bunlar. Yeme içme, gezme, kıyafeti hariç. Çocuk dediğin her sene büyür kıyafetı ayakkabısı, okul gereçleri bitmez. Oyuncak, sağlık harcamaları gibi ekstralara girmiyorum.Benim çocuğum yok gerçekten ben bunu merak ediyorum ama etrafımda çocuğu olanlar var ablalarım var işte kuzenlerim var adamların evine zaten 60 milyar para girmiyor yani sen daha ne istiyon ben anlamıyorum
Alıyorsan işte 80 60 70 ne fark ederse ya yiyin kırkını yiyin faturalarla birlikte 40.000 TL’yi ye aylık ellisini ye altmışını ye yirmisini at kenara bak ne oluyor sana sene sonuna ben demiyorum bakın kızlar burada hani 20 milyarı ata ata sene sonunda bir şey olur demiyorum ama anladınız değil mi demek istediğimi
Evet iki cocugum var aylik fazlasini harciyoruz.Ben buradan anneleri sesleniyorum iki tane çocuğa annelere olan annelere sesleniyorum ergen olsun genç olsun ayda 60.000 TL çocuğunuza ayırıyor musunuz veya şunu söylüyorum ayda 60.000 TL çocuğunuz harcıyor mudur????
profesörmüş140 bin maasi net - sigortali mi yoksa esnaf mi?
bugun nafaka baglansa 20 binden fazla alabilir misin ki? her sene nafaka kuş kadar artacak, ev sahibi "emsal emsal" diyip fahis zam yapacak.
ki zaten tasinmasi nakliye şu bu cebinden hic cikmazsa yüz bin çikacak.
bugun anlasamadin - dava ettin diyelim, evinden olacaksin. cidden gerek var mi?
Adam akademisyen prof diye aklımda kalmış140 bin maasi net - sigortali mi yoksa esnaf mi?
bugun nafaka baglansa 20 binden fazla alabilir misin ki? her sene nafaka kuş kadar artacak, ev sahibi "emsal emsal" diyip fahis zam yapacak.
ki zaten tasinmasi nakliye şu bu cebinden hic cikmazsa yüz bin çikacak.
bugun anlasamadin - dava ettin diyelim, evinden olacaksin. cidden gerek var mi?
çocuğunuza 60 milyar parayı ne yapıyorsunuz 30’u eşin veriyorsa atıyorum sağlıyorsa çocuğuna bakıyor demektir 30 da sen vereceksin ne yapar bu 60 milyar
Melek Subaşı diye bir akrabaniz var mi?Alıyorsan işte 80 60 70 ne fark ederse ya yiyin kırkını yiyin faturalarla birlikte 40.000 TL’yi ye aylık ellisini ye altmışını ye yirmisini at kenara bak ne oluyor sana sene sonuna ben demiyorum bakın kızlar burada hani 20 milyarı ata ata sene sonunda bir şey olur demiyorum ama anladınız değil mi demek istediğimi
E ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyorDünyadan bi haber yaşamak bu olsa gerek. Kızımın kreşi 25bin, ek kursları 7bin (bale yüzme) tek çocuk için 30bin+ sadece bunlar. Yeme içme, gezme, kıyafeti hariç. Çocuk dediğin her sene büyür kıyafetı ayakkabısı, okul gereçleri bitmez. Oyuncak, sağlık harcamaları gibi ekstralara girmiyorum.
Yani 2-3 çocuğun masrafını ordan hesaplayın. Çalışan kadın heleki tek bakıyorsa ya bakıcı tutacak ya özele verecek. Siz ev hanımı tek maaş çiftlerle kıyas yapıyosunuz sanırım (çocuğu devlet okulunda olan dersane kurs vs göndermeyen yeme içme tatilden kısan)
Haklısın aslında bu konu için çok bile veriyor adam. Evden çıkıp nafaka bağlatsa 10-20 bini zor görür.Öğrenmiş oldum mesela annelere sorabilirim niye seslenmek yasak mı
ikinciyi yaparken böyle olacağını bilmiyor muydun? Seni parasız kapı önüne koyan adama nikahsız çocuk yaparken düşünecektin bunuE ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyor
Maaşınız var. Evde kira değil. Yapay zekaya bütçe oluşturtun bak onu güzel yapıyorE ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyor
Evet bak geçim konusunda haklı olabilirsin ama bulunduğun durumda dava açsan aksine dahada zorluk yaşayacaksın. Adamın verceği uç kuruş nafaka ne kirana yetecek ne çocukların eğitim masrafına.E ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyor
Teşekkür ederimOna bakarsanız asgari ücretle 3 çocuk büyüten de var. Var ama nasıl var. Çocuklar devlet okuluna gidiyor. Et’in ne olduğunu bilen yok. Kuru kuruya yaşıyorlar.
Bu kadının kocası prof. Maddi durumu iyi. Adamın düz maaşı 130 bin bandında. Ki ilaveleri de mutlaka vardır. Kadın eski kocasını görüyor refah içinde. 3. Ye evlenecek görünüşe göre. Bişi almadan boşanıp çocuk doğurduğu için çok pişman. Ama kendi hatasını görmüyor, sürekli adama yükleniyor.
Bir öğretmenin bu kadar bilinçsiz hareket etmesine şaşırıyorum. Ya çok üzülüyorum. Çocuklara ne verebilir kiikinciyi yaparken böyle olacağını bilmiyor muydun? Seni parasız kapı önüne koyan adama nikahsız çocuk yaparken düşünecektin bunu
Bilemezsin sjsjsjsjMelek Subaşı diye bir akrabaniz var mi?
Yapmama seçeneği cazipmiş aslında. Yapınca böyle oluyor. Niye bize soruyorsun babalarına sorE ben 2 çocukla nasıl idare edeceğim adam kuruş vermiyor